Alex Clare – Where is the Heart in this?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 december 2016
- NewsVoice redaktion
Alex Clare - Foto: Materialy Prasowe

Alexander George ”Alex” Clare (1985-) är en brittisk singer songwriter. Clare antog 2010 scennamnet Alex Clare, vilket ersatte pseudonymen Alexander G. Muertos som han använde under skoltiden. 

Alex Clare har på senare år blivit mycket populär. Hans senaste album kom ut i november 2016 och heter Tail of Lions. Hans texter och sång är minst sagt emotionellt intensiv. Han når ut och djupt in i lyssnaren med sin röst.

Alex Clares uppfostran var extremt sekulär. Han blev istället religiös och sedan mitten på 00-talet blev han ortodox jude. Clare hängde ihop knappt ett år med sångerskan Amy Winehouse och han bor sedan 2015 i Jerusalem.

Hemsida: Alexclare.com

Alex Clare - Foto: Materialy Prasowe
Alex Clare – Foto: Materialy Prasowe


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq