Alex Clare – Where is the Heart in this?

3

Alexander George “Alex” Clare (1985-) är en brittisk singer songwriter. Clare antog 2010 scennamnet Alex Clare, vilket ersatte pseudonymen Alexander G. Muertos som han använde under skoltiden. 

Alex Clare har på senare år blivit mycket populär. Hans senaste album kom ut i november 2016 och heter Tail of Lions. Hans texter och sång är minst sagt emotionellt intensiv. Han når ut och djupt in i lyssnaren med sin röst.

Alex Clares uppfostran var extremt sekulär. Han blev istället religiös och sedan mitten på 00-talet blev han ortodox jude. Clare hängde ihop knappt ett år med sångerskan Amy Winehouse och han bor sedan 2015 i Jerusalem.

Hemsida: Alexclare.com

Alex Clare - Foto: Materialy Prasowe
Alex Clare – Foto: Materialy Prasowe

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelJan Westh: Krim och den olagliga annekteringen 1954
Nästa artikelNy studie: Mobiler och surfplattor försämrar barns och ungdomars sömn
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
3 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
13 december 2016 kl 00:06

Inte pjåkigt.

Where is the heart in this med Alex Clare kommer mig att tänka på I’m not the only one med Sam Smith. Låtarnas tempo skiljer sig i och för sig markant åt, men båda har soul-influenser som får dem att påminna om varandra. Clares sätt att sjunga, framför allt i refrängen, liknar Smiths sångstil en hel del. Till och med det i popmusiktext-sammanhang så unika hjärta-smärta/relationsproblem-temat har de gemensamt:

per
per
27 mars 2020 kl 20:01