Putin kommenterar mordet på den ryska ambassadören Andrey Karlov

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 23 december 2016
- NewsVoice redaktion
Putin kommenterar mordet på Andrey Karlov - RT.com

Putin kommenterade mordet på den ryska ambassadören Andrey Karlov. En utredning har startats. ”Vi måste veta vilka som organiserade mordet och gav ordern till lönnmördaren”, säger Putin.

“This murder is clearly a provocation aimed at undermining the improvement and normalization of Russian-Turkish relations, as well as undermining the peace process in Syria promoted by Russia, Turkey, Iran and other countries interested in settling the conflict in Syria”.

Läs mer: Putin Calls Out Assassination of Ambassador as ‘Clearly Provocative’ to ‘Undermine Peace in Syria’


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq