SVT-ankare: “Visa gärna lite kärlek och omtanke i livet” – Blev lärare i medicinsk yoga

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 december 2016
- NewsVoice redaktion
Bild: Ulf Wallgren - Foto: Mediyoga Institutet

TV-ankaren Ulf Wallgren som arbetat för SVT i över 27 år hoppar av för att bli yogalärare, skriver SVT. Personer på sociala medier kärleksbombar honom för beslutet. “Jag är glad över att folk har öst kärlek över mig”, säger Wallgren, som är instruktör i medicinsk yoga på MediYoga-institutet.

Ulf Wallgren säger att han behövde mer balans i sitt liv, att arbetet innebar obekväma arbetstider och en “ständig sekundjakt”. Nu vill han istället satsa på yogan som ger inre kvaliteter som TV-jobbet inte kunde erbjuda. Han uppmanar nu andra att också börja fundera på sina liv i en värld som känns allt hårdare. Det blir därför viktigt att ta hand om sig själv och andra i sin närhet.

Ulf Wallgren - Foto: Mediyoga Institutet
Bild: Ulf Wallgren – Foto: Mediyoga Institutet

“Reflektera över vad du själv vill göra i ditt liv, ta en andningspaus och pusta ut lite genom åren.” … “Visa gärna lite kärlek och omtanke i livet, det mår man bra av.”

“Jag tycker det känns fantastiskt. Jag är glad över att folk har öst kärlek över mig, säger han, till alla på sociala medier som gillar hans beslut.

Läs mer: SVT: Rapport-ankare slutar – blir yogalärare istället

Text: NewsVoice 

Relaterat

MediYoga Institutet

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq