SVT-ankare: ”Visa gärna lite kärlek och omtanke i livet” – Blev lärare i medicinsk yoga

3
1087

TV-ankaren Ulf Wallgren som arbetat för SVT i över 27 år hoppar av för att bli yogalärare, skriver SVT. Personer på sociala medier kärleksbombar honom för beslutet. ”Jag är glad över att folk har öst kärlek över mig”, säger Wallgren, som är instruktör i medicinsk yoga på MediYoga-institutet.

Ulf Wallgren säger att han behövde mer balans i sitt liv, att arbetet innebar obekväma arbetstider och en ”ständig sekundjakt”. Nu vill han istället satsa på yogan som ger inre kvaliteter som TV-jobbet inte kunde erbjuda. Han uppmanar nu andra att också börja fundera på sina liv i en värld som känns allt hårdare. Det blir därför viktigt att ta hand om sig själv och andra i sin närhet.

Ulf Wallgren - Foto: Mediyoga Institutet
Bild: Ulf Wallgren – Foto: Mediyoga Institutet

”Reflektera över vad du själv vill göra i ditt liv, ta en andningspaus och pusta ut lite genom åren.” … ”Visa gärna lite kärlek och omtanke i livet, det mår man bra av.”

”Jag tycker det känns fantastiskt. Jag är glad över att folk har öst kärlek över mig, säger han, till alla på sociala medier som gillar hans beslut.

Läs mer: SVT: Rapport-ankare slutar – blir yogalärare istället

Text: NewsVoice 

Relaterat

MediYoga Institutet


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Jag orkar inte längre, sa Ulf Wallgren, och sa upp sig från ljugarmedia.
    Du är ett föredöme, Ulf. Tack och grattis till ett gott beslut, må du följas av fler MSM media journalister.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här