Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Trailer under ABC-intervju med Trump insinuerar mord på en president

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 januari 2017
- NewsVoice redaktion
Designated Survivor promo för avsnitt 11 säsong 1 2017

Mitt under en personlig intervju med Trump sänder den amerikanska kanalen ABC News reklam för avsnitt 11 i TV-serien “Designated Survivor”. I trailern visas hur en president som deltar under offentlig ceremoni kan ha blivit skjuten, men frågan lämnas öppen, rapporterar InfoWars.

Intervjun är den första som hålls i Vita Huset med Trump som sittande president.

“The shot that shocked the nation! Who took the bullet? Find out when Designated Survivor returns March 8th [2017] on ABC.”

Det är inte första gången politiska TV-kanaler, redaktörer, journalister och programledare i Väst insinuerar att Trump kan eller borde bli skjuten, skriver InfoWars. Samma insinuationer och ibland till och med direkta uppmaningar om att döda en kontroversiell person, har även riktats mot visselblåsarna Julian Assange, Chelsea Manning och Edvard Snowden, konstaterar NewsVoice.

InfoWars:

“Back in February last year, New York Times columnist Ross Douthat caused outrage after he joked about how an assassination attempt could end Donald Trump’s presidential campaign. Douthat tweeted a clip from a movie in which a political figure is gunned down by an assassin.

The day before his inauguration, CNN aired a piece asking what would happen if Trump was killed in an attack, along the same lines as the plot in Designated Survivor.As we reported yesterday, German newspaper publisher and editor Josef Joffe appeared on a panel show during which he “joked” that someone in the White House could “murder” Trump to end his presidency.”

Text: NewsVoice

Designated Survivor promo för avsnitt 11 säsong 1 2017
Bild: TV-serien “Designated Survivor”, promo för avsnitt 11 säsong 1, 2017


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq