Assange villig att byta plats med Manning

3

Om Obama beviljar visselblåsaren Manning nåd kommer Assange att acceptera att utlämnas till USA, var det oväntade meddelandet som postades av mediaorganisationen WikiLeaks på sitt twitterflöde den 12 januari 2017.

Den före detta amerikanska underrättelseanalytikern Chelsea “Bradley” Manning avtjänar ett 35 år långt fängelsestraff efter att denne 2010 avslöjat USA:s kriminella krigshandlingar i Irak. WikiLeaks försöker nu uppmana Obama under sina sista dagar i Vita huset att gå med på en lösning.

Det märkliga med fallet Assange är att det inte finns tecken på att det amerikanska Justitiedepartementet verkligen utreder fallet Assange. RT skriver att Assanges advokat Barry Pollack i augusti 2016 skrivit till åklagare General Loretta och då bett om att fallet läggs ner. Pollack har försökt få fram information om vad som händer med USA:s utredning utan att lyckas.

Text: Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
15 januari 2017 kl 20:30

Den korporativa kommunismen och monopolkapitalismen möts just i den desinformationsprocess som pågår överallt i media nu. Det är också mötesplatsen för det förlegade höger-vänsterkomplexet från förra årtusendet. Man måste oftast dra egna slutsatser av det som presenteras utan att överreagera. Här en liten indikation om vad som kan ha hänt Julian Assange. Döm själv och kolla källorna. https://www.youtube.com/watch?v=ZlpqYMpOOD0

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
15 januari 2017 kl 18:48

@Jan Rosbäck
Internettrolling och PR-konsulting? Kommunism är schackrande monopolkapitalisms tydliga motsats.
Svårt att veta något om Assange. Han verkar inte framträda längre och verkar vara avskuren från Internet. Pedofilerna i eliten är väl förmodligen skräckslagna nu.

Assange verkar dock vara vid liv, även om inte det är helt säkert:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/12/31/glada-nyheter-julian-assange-ar-inte-dod-men-hans-internet-ar-avskuret/

Manning och Assanges inspärrningar används förmodligen som tillgångar för att skrämmas internt och externt och få det väloljade fascistiska Nato-maskineriet att rulla på mot Ryssland och andra demokratiska nationer som inte underkastar sig den internationella bankmaffians girigbukar, vilka helt öppet, märkligt nog, brukar sammanträda på Bilderberggruppens hemliga möten där den välkända massmördaren Henry Kissinger varit ordförande.

I maskineriet ingår givetvis den fascistiska staten Israel, världens sista apartheidstat.
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/05/23/omkoppling-av-tankemonster-tva-israeler-jamfor-israel-med-nazismen-under-hitler/

Däri ingår även den islamistiska fascismen genom IS, Saudiarabien och Qatar, länder där apostasi från Islams extrema doktriner givetvis bestraffas med hala-slakt.

Det är ett himla gulligt pedofil-gäng och blodsugare som majoriteten av Sveriges politiska partier och fulmedia är i maskopi med. Tänk på det när du känner motivation att förändra politiken eller åtminstone nöjer dig med att rösta i valet!

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
15 januari 2017 kl 15:22

Hemligtjänsterna jobbar inte åt nationalstaterna och toppen där har aldrig gjort det. De är verktyg åt den krackelerande finansmaffian och en enväldig korporativ kommunism. Det behöver således inte finnas någon juridiskt hållbar utredning om Julian Assange. Wikileaks kan vara kapat vilket mycket tyder på, de följer inte längre förut uppgjorda säkerhetsrutiner. CIA&al har inte kännedom om dessa och avslöjar därför sej själva. Det finns en hel del information på jar2.com där den fd medarbetaren på Voice of Russia John Robles, numera i exil i Ryssland, beskriver detta. Robles var en av de ursprungliga medarbetarna på Wikileaks enligt egen uppgift.