Boeing’s new cool space suit unveiled

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 januari 2017
- NewsVoice redaktion
Boeing space suit 2017
“NASA is still working on the ability to send people into orbit once again, but the US space agency’s astronauts will have fancy new suits when their rocket ship finally comes in.

Boeing developed the Starliner spacesuit for use aboard the company’s CST-100 spacecraft, NASA’s eagerly awaited replacement for the Space Shuttle. It was officially unveiled at the agency’s Kennedy Space Center in Florida on Wednesday.” – RT


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Boeing
Stöd NewsVoice 2024
 • SPP är definitivt intressant. Den teknik som är offentliggjord ligger 30-50 år “bakåt” i tiden i jämförelse med den teknik som används idag som vi inte får veta något om. Det är bara att titta på de mest avancerade farkosterna som är kända idag. Många av dessa började utvecklas och testas på 80-talet (alltså för ca 30-35 år sedan).

  Man måste alltså fundera på vilken teknik tex amerikanarna har om 30-35 år. Den finns alltså redan idag i små överstatliga exklusiva militära projekt bara för de mest insatta och privilegierade, alltid Top Secret och compartmentalized.

  Den rymddräkt som Boeing visar upp är alltså inte senaste modell.

  Ett namn till att söka på: Gary McKinnon. Han säger att han hackade sig in på NASA etc och fann listor på “non terrestrial officers” och “fleet to fleet communications” etc. Amerikanska myndigheter ville ha honom utlämnad under flera år (BBC rapporterade), men Gary klarade sig eftersom en rättsprocess förklarade honom som inkapabel att ta emot ett 30 årigt straff beroende på en aspergerdiagnos.

  Spännande historia och hans fall var aktuellt flera år innan WikiLeaks, Manning, Julian Assange och Snowden.

 • Om jag får rekommendera högst intressanta så kallade “visselblåsare” inom SSP( SecretSpaceProgram). Det dessa herrar ,med flera som ni kommer lyssna på, har att säga är milt sagt omtumlande för mänsklig förståelse. Jag kan inte gå i god för att allt som sägs är sant men det finns en del fakta som får en att fundera.

  Sök på Youtube:
  William Tompkins
  Pete Peterson

  David Wilcock är också en man med väldigt intressanta fakta kring detta ämne.

  Mvh
  Henke

 • NASA kör fortfarande med föråldrad teknik, t,ex. otympliga raketer.
  Allting i världen har utvecklats de senaste 50 åren, men inte NASAs raketer.
  Är det dessa raketer som ska ta oss ut i kosmos?

 • 60 år tog det att göra rymdfararnas dräkter lite mindre och bekvämare. Jag antar att det inte var någon prioritet av någon anledning?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *