Pizzagate analyserad av Ben Swann

publicerad 20 januari 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Ben Swann om pizzagate

Uppdatering 2 februari 2017: Ben Swann tog ned videoreportaget ovan och stängde alla sociala konton – läs mer i NewsVoice

Uppdatering 20 februari 2017: Videon läggs upp igen ovan.

Ben Swann la ned en månads arbete på att undersöka vad som är sant bakom pedofilihistorien pizzagate som baseras på bla mail som läckts ut via WikiLeaks. Vissa av mailen är skickade till och från Hillary Clintons kampanjsamordnare John Podesta.

Mailen innehåller samma ord som pedofiler använder för att identifiera sexuella preferenser och sexuella aktiviteter med barn. Enligt vissa bedömare är Podesta-mailen exempel på hur pedofiler kommunicerar.

I de missankar som riktats mot Podesta figurerar James Alefantis en restaurangägare som har restaurangen Comet Ping Pong. Alefantis anses vara en av de 50 mest inflytelserikaste personerna i Washington, säger Ben Swann. Alefantis restaurang ligger intill en annan restaurang Besta Pizza som använder en logo som, innan logon justerades, liknar en symbol som enligt pedofilkretsar representerar en sexuell preferens som står för pedofili med småpojkar.

pizzagate
Symbol som representerar preferensen att vilja ha sex med pojkar, enligt FBI. Till höger Besta Pizzas logo.

Dessa symboler har ett verklighetsunderlag redovisat i en FBI-utredning från 2007.

Vad som är graverande är att James Alefantis på sitt Instagram-konto även postat foton på barn som är placerade i utsatta positioner. Alefantis har tagit ned dessa foton, men de finns sparade på webbarkiv.

Black Pilleds sammanställning av pizzagate

NewsVoice återkommer med fördjupade analyser av pizzagate.

Reservation: Denna text gör inte sken av att vara en komplett undersökning som leder till någon särskild slutsats eftersom det skulle kunna betraktas som “fake news”. Texten och dessa videos bör betraktas som en introduktion till fallet pizzagate. 

Ben Swann - Foto: Gage Skidmore, Wikimedia Commons
Ben Swann – Foto: Gage Skidmore, Wikimedia Commons

Ben Swann är en journalist som gjorde sig känd genom den faktakontrollerande TV-serien “Reality Check”. Han startade senare i samarbete med en annan TV-kanal serien “Truth in Media”. Swann tog en Master i historia vid California State University bara 16 år gammal, enligt Wikipedia.

 

 

Referenser

FBI report (page 1) on pedophile symbols “Symbols and logos used by pedophiles to identify sexual preferences”, January 31, 2007 (complete report, PDF)

FBI report on pedophile symbols - 2007 - page 1
FBI report on pedophile symbols – 2007 – page 1

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Pizzagate
 • I själva verket så är det så illa att världen håller på att tas över av hemliga nätverk där pedofili används som utpressning och ett väldigt kraftigt kontrollverktyg. Redan president Kennedy varnade för dessa hemliga nätverk vilket kan vara en anledning till att han blev mördad.
  https://youtu.be/xhZk8ronces
  Högst på hierarkin av dessa nätverk står ”The  COMMITTEE OF 300”. I denna grupp ingår förutom personer som Silvio Berlusconi, Tony Blair, Zbigniew Brzezinski, Carl Bildt och den ökända personen Jeffrey Epstein. Vad jag tycker är riktigt sorgligt är att vår egen kung Carl XVI Gustaf står med som ett av namnen här.
  http://themillenniumreport.com/2015/11/the-committee-of-300-who-are-they/

 • Det föreligger en tämligen STOR risk att Ben Swann — eller någon hnm närstående — kommer att drabbas av en akut massiv “hjärtinfarkt”!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *