Ytterligare fakta om vaccinskador avslöjas i ny dokumentär

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 januari 2017
- NewsVoice redaktion
James Chestnut DC - "Vaccines Revealed"

VACCINSKADOR. Inom den industrioberoende vaccinforskningen har det länge stått klart att vacciner utgör ett mycket stort hot mot folkhälsan i världen. Vacciner kan tex orsaka cancer, autism, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, autoimmuna sjukdomar, allergier och infertilitet. Denna nyproducerade dokumentärserie “Vaccines Revealed” avslöjar helt ny information. Forskare, läkare, immunologer mfl får tala fritt.

Text: Per

Att så många fortfarande är omedvetna om vacciners ineffektivitet och vaccinskador beror på, att läkemedelsindustrin i decennier, som en maffia, har tystat forskare, läkare och visselblåsare, mutat politiker och regeringar samt kontrollerat och manipulerat media, allt för att sanningen om vacciner inte skall komma fram.

Vaccinskador

Det är bevisat bortom allt tvivel att många av de ingredienser som ingår i vacciner, som:

 • kvicksilver,
 • aluminium,
 • formaldehyd,
 • aceton,
 • polysorbat 80,
 • fenolkarbolsyra,
 • glyfosat och
 • benzethoniumklorid, är extremt toxiska.

När kroppens skyddande immunsystemsbarriärer kringgås, genom att de nämnda gifterna injiceras rakt in i muskler och blod, är risken överhängande att akut eller kronisk sjukdom blir följden, antingen omgående eller på sikt.

På senare tid har det uppdagats att även bly och kadmium finns i vissa vacciner.

Läs mer: Svensk läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix

Vacciner innehåller också cellmaterial från till exempel apor, kor och aborterade foster. Konsekvenser kan bli förödande, bland annat eftersom dessa vävnader inte sällan är kontaminerade med skadliga organismer.

VACCINSKADOR

Ett poliovaccin som började produceras i början av 1950-talet förde med sig det mycket cancerogena SV40-viruset in i de vaccinerades kroppar. Injicerade celler från aborterade foster har visat sig vara så störande på immunförsvaret och hjärnan att de i sig kan orsaka autism.

Det påstås ofta att vi inte kan veta om vacciner ger biverkningar, eftersom inga ovaccinerade grupper av människor finns att jämföra med. Detta är emellertid inte sant. Amish-folket i USA, till exempel, vägrar vacciner. Belöningen är att de nästan aldrig drabbas av autism, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar eller alla de andra I-landssjukdomarna.

I dokumentärserien “Vaccines Revealed” avslöjar över 20 vaccinexperter, bland dem Sayer Ji, dr Sherri Tenpenny, dr Andrew Wakefield, Stephanie Seneff, Ph D, Suzanne Humphries, MD och Sheila Rothman, Ph D, vaccinbedrägeriet. Serien, som består av nio delar, visas gratis 10-18 januari 2017.

Om du är intresserad av att se Vaccines Revealed, registrera dig här!

 1.  https://www.youtube.com/watch?v=bQclmTZuPL4
 2. https://www.youtube.com/watch?v=6r_i6dhJXUM
 3. https://www.youtube.com/watch?v=TB0dDbGK1ks
 4. https://www.youtube.com/watch?v=VUrrlw8Yugo
 5. https://www.youtube.com/watch?v=XryxrzehtPI
 6. https://www.youtube.com/watch?v=53cE3Z_-SmI
 7. https://www.youtube.com/watch?v=UcIo3D34y_c

Relaterat

“Betrayal – The autoimmune disease solution they´re not telling you” (Del 1-7)

“The Truth About Cancer”

Cancertutor.com

Natural Health: “Vaccines Revealed – The alarming truth exposed”

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq