John Podesta kommenterar konspirationsteorin Pizzagate

10

John Podesta som var Hillary Clintons kampanjordförande under presidentvalet i USA 2016 och innan det rådgivare för Barack Obama, kommenterar konspirationsteorin som kallas för Pizzagate. Detta är förmodligen Podestas första offentliga uttalande i en video om Pizzagate.

Hypoteserna och konspirationsteorierna runt begreppet Pizzagate spänner mellan att vara löjligt fantasifulla till att låta mer eller mindre möjliga. Ett exempel på fantasifull version är den som finansminister Magdalena Andersson exemplifierat i media så sent som igår via Aftonbladet TV.

Finansministerns version av konspirationsteorin handlar om att Hillary Clinton ska ha drivit ett pedofilnätverk från en pizzeria i Washington DC. Hon tror inte på den teorin ska nämnas. Andra teorier handlar om att vissa pizzerior i Washington är träffpunkter för pedofiler precis som en viss bar i stan kan vara en träffpunkt för frimärkssamlare.

I intervjun ovan inspelad av NewCo får John Podesta chansen att tala ut om Pizzagate som han bestämt avfärdar som “fake news”. Han berättar om hur han personligen drabbats och att hans familj fått lida av de negativa projektioner som riktats mot honom.

Se hela intervjun med Podesta på NewCo:s Youtube-kanal. Intervjun avhandlar även de påstådda hackningarna av det amerikanska valet. Intervjun kommenteras i artikeln: “Still Angry: John Podesta’s First Interview Since the Hacked Election”.

Läs mer om John Podestas karriär

Text: NewsVoice

John Podesta - Bildruta från Empire Files, 2016
John Podesta – Bildruta från Empire Files, 2016
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
14 april 2017 kl 04:53

Body Language analysis of Podesta Interview

Enligt Lombard kan Pizzagate på Comet Ping Pong vara en osann avledande manöver…

Arg
Arg
Gäst
25 februari 2017 kl 07:27
Torbjörn Sassersson red.
Admin
24 februari 2017 kl 15:09

Förtydligande: När jag sätter rubriken att pizzagate är en konspirationsteori finns utrymme för två tolkningsmöjligheter: dels att pizzagate “bara” är en konspirationsteori i bemärkelsen att det handlar om ogrundat nonsens, dels att pizzagate kan anses vara en konspirationsteori i betydelsen av att det rör sig om en teori om en konspiration som kan vara verklighet.

När man påstår något sådant brukar den typiska svensken fråga: så vad tror du då? Men eftersom de som läser här inte är vanlig svenskar så uppstår inte ens frågan, eller hur? 😉

Pia Hellertz
24 februari 2017 kl 10:03

Tack JHL,
för många år sedan, medan jag fortfarande jobbade på Örebro universitet, var Majgull Axelsson där och föreläste. Jag hade då läst hennes bok ROSARIO ÄR DÖD, en ohygglig läsning om västvärldens män som reste till – jag tror det var Thailand – för att utnyttja barn sexuellt. En läkare från ett europeiskt land hade då stoppat in en penisattrapp i lilla Rosarios slida – och han fick inte ut den. Hon dog. En läkare… Jag mådde dåligt…
Så jag frågade Majgull Axelsson under frågestunden hur hon hade orkat skriva boken. Hon gav ett svar som etsade sig fast i mig: “Jag skulle aldrig ha orkat att INTE skriva boken. Då hade jag övergett och svikit dessa barn!”
Jag kan inte göra mycket, men jag kan göra lite för att inte svika dessa barn…
Tack för ditt stöd!

JHL
JHL
Gäst
23 februari 2017 kl 23:58

Tack för den länken Pia. Svårt att förstå att detta kan fortgå utan att inte fler människor bryr sig. Tack för ditt engagemang och arbete. Jättebra sammanfattning du gjorde tidigare om vad Pizzagate handlar om https://newsvoice.se/2017/02/03/pizzagate-fakta-och-spekulationer/

Pia Hellertz
23 februari 2017 kl 22:54

Jag har just ägnat en halvtimme åt denna tänkvärda video om Pizzagate/Pedogate
https://www.youtube.com/watch?v=Dgh0xLWgA0w
Rekommenderas!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
23 februari 2017 kl 22:11

Pedofilerna talar säkert förmodligen sanning när de avfärdar teorier som inte är sanna, kanske teorier som pedofilnätverket självt lagt ut för att förvilla, men de “glömmer” kanske att erkänna vad som verkligen ÄR sant.

Emilia
Emilia
Gäst
23 februari 2017 kl 20:42

John Podesta pratar runt kärnfrågan om han är inblandad i pedofili/satanism allvarliga brott mot barn och han ger ett synnerligen nervöst intryck. Vore intressant med en analys av ett proffs på lögndetektion!

Jag blir nervös bara av att se och lyssna på honom!
https://www.youtube.com/watch?v=SbH781mVa4E
https://www.youtube.com/watch?v=inCrfLE6jFw
https://www.youtube.com/watch?v=P_6vDLq64gE

Anders Björk
Anders Björk
Gäst
23 februari 2017 kl 18:08

Lynn de Rothschild uttalade sig ganska avslöjande om Podesta på Twitter. ”@johnpodesta this is pathetic;HRC lost because you ran an arrogant out of touch campaign;you have destroyed a great family and are a loser”. https://twitter.com/LdeRothschild/status/834293947690262528

Pia Hellertz
23 februari 2017 kl 17:28

Jag har ägnat fyra timmar åt att se två videor som s.k. “privatspanare” i Washington gjort med anledning av Pizzagate. De har studerat ämnet MYCKET ingående inklusive de läckta mailen, koderna, inblandade personer (här nämner de dock inte makarna Clinton), de olika pizzarestaurangerna, som verkar vara inblandade och MYCKET mer. Detaljerna är ibland så noggrant redovisade, så en otålig person som jag tyckte ibland det blev för mycket detaljer. Men hela tiden aviserar de som gjort videon till att de plockat fram underlag för polisen att fortsätta utredningen. Och de varnar andra privatspanare för att ge sig alltför nära Alefantes eller Ping Pong, eftersom de själva blivit hotade av Alefantes. Det är POLISEN som ska ta över och utreda, betonar videoskaparna. Men om det finns någon som fortfarande tror att detta handlar om s.k. “fake news”, så rekommenderar jag ändå en titt. Detta handlar inte bara om Washington DS. Pedogate är en internationell “rörelse”, där även Sverige och Norge finns med, och där barn blir ohyggligt utsatta och utnyttjade på ett sätt som vi inte ens kan ana innan vi får veta mer.
#PizzaGate / #PedoGate – The UnAnswered Questions Documentary – Part 1
https://www.youtube.com/watch?v=fzT1l7B_ZKE
#PizzaGate / #PedoGate – The UnAnswered Questions Documentary – Part 2
https://www.youtube.com/watch?v=sQ82gD8VYIo
Del 3 är utlovad.