Nancy Dunn berättar om ofattbara rituella övergrepp i USA

publicerad 17 februari 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Nancy Dunn - Foto: CBN.com

Nancy Dunn växte upp i en typisk amerikansk familj i Kalifornien, men familjen bar på hemligheter. Pappan figurerade som satanistpräst som ledde rituella övergrepp med och mot barn. Nancy Dunn berättar om sina trauman och hur hon tog sig loss från sekten.

Nancy Dunns vittnesmål är nästan omöjligt att ta till sig, kanske är det särskilt svårt för en infödd svensk som växt upp i ett tryggt land.

Dunns pappa var ingenjör och mamman läkare. På utsidan såg allt normalt ut, men bakom stängda dörrar skedde grova ofattbara övergrepp. Nancy Dunn hävdar att pappan var satanistisk präst, att han förgrep sig på henne som barn. Bilden som målas upp blir därefter så skrämmande att den blir nästan omöjlig att acceptera.

Rituella övergrepp

Dunn berättar att pappan använde henne som en “uppföderska” av spädbarn vilka offrades till Satan under ritualerna. Spädbarnen förlöstes privat av barnmorskor och inga födslar dokumenterades. Dunn befruktades genom våldtäkter – som startade tidigt i livet – och upp till tio barn fördes bort för att användas under rituella övergrepp fram till hennes sena tonår. Föräldrarna dolde hennes graviditeter för skolan genom att hålla henne borta från undervisningen under långa perioder. Det skedde inga utredningar, säger Dunn.

“I was impregnated so the Satanists would have a baby to sacrifice to the devil in their Satanic rituals. As soon as I was able to have a baby, I was pregnant.”

När Nancy Dunn var 18 år flydde hon från föräldrarna genom att gifta sig med en man. Efter att äktenskapet gick sönder efter ett år levde hon ett promiskuöst liv. Hon blev vid 21 års ålder gravid igen och efter en abort inleddes hennes långa resa tillbaka till mental och själslig hälsa.

Hon blev religiös och tack vare sina kontakter och sin tro i den kristna kyrkan blev Nancy allt mer återställd.

“There was a lot of fear in my life, a lot of anxiety in my life. My self-esteem was just nothing. I always felt lower than the dirt, and I couldn’t ever really understand why God would love me or what His love would do for me.”

Hon fick diagnosen dissociativ identitetsstörning. Hennes personlighet att delats upp i flera delar för att klara av åratal av trauma. Steg för steg integrerades alla fragment. De självläkande mekanismerna aktiverades, men hon hävdar att det var Gud och den heliga anden som gjorde det möjligt. Ett steg i hennes självläkning var att förlåta hennes pappa.

Nancy Dunn - Foto: CBN.com
Bild: Nancy Dunn – Foto: CBN.com

Idag arbetar Nancy Dunn med att hjälpa negligerade barn i amerikanska rättsprocesser. Hon har i olika projekt startat fosterhem i flera länder.

“I feel so free. I feel so light. I feel so happy, and God is allowing me to be a part of setting other people free. I want everyone to know that no matter how broken you have been, look at my life. God will forgive you.”

Text: Torbjörn Sassersson

Källor

CBN: Nancy Dunn: Saving the Satanist

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice