Nancy Dunn berättar om ofattbara rituella övergrepp i USA

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 17 februari 2017
- Torbjörn Sassersson
Nancy Dunn - Foto: CBN.com

Nancy Dunn växte upp i en typisk amerikansk familj i Kalifornien, men familjen bar på hemligheter. Pappan figurerade som satanistpräst som ledde rituella övergrepp med och mot barn. Nancy Dunn berättar om sina trauman och hur hon tog sig loss från sekten.

Nancy Dunns vittnesmål är nästan omöjligt att ta till sig, kanske är det särskilt svårt för en infödd svensk som växt upp i ett tryggt land.

Dunns pappa var ingenjör och mamman läkare. På utsidan såg allt normalt ut, men bakom stängda dörrar skedde grova ofattbara övergrepp. Nancy Dunn hävdar att pappan var satanistisk präst, att han förgrep sig på henne som barn. Bilden som målas upp blir därefter så skrämmande att den blir nästan omöjlig att acceptera.

Rituella övergrepp

Dunn berättar att pappan använde henne som en “uppföderska” av spädbarn vilka offrades till Satan under ritualerna. Spädbarnen förlöstes privat av barnmorskor och inga födslar dokumenterades. Dunn befruktades genom våldtäkter – som startade tidigt i livet – och upp till tio barn fördes bort för att användas under rituella övergrepp fram till hennes sena tonår. Föräldrarna dolde hennes graviditeter för skolan genom att hålla henne borta från undervisningen under långa perioder. Det skedde inga utredningar, säger Dunn.

“I was impregnated so the Satanists would have a baby to sacrifice to the devil in their Satanic rituals. As soon as I was able to have a baby, I was pregnant.”

När Nancy Dunn var 18 år flydde hon från föräldrarna genom att gifta sig med en man. Efter att äktenskapet gick sönder efter ett år levde hon ett promiskuöst liv. Hon blev vid 21 års ålder gravid igen och efter en abort inleddes hennes långa resa tillbaka till mental och själslig hälsa.

Hon blev religiös och tack vare sina kontakter och sin tro i den kristna kyrkan blev Nancy allt mer återställd.

“There was a lot of fear in my life, a lot of anxiety in my life. My self-esteem was just nothing. I always felt lower than the dirt, and I couldn’t ever really understand why God would love me or what His love would do for me.”

Hon fick diagnosen dissociativ identitetsstörning. Hennes personlighet att delats upp i flera delar för att klara av åratal av trauma. Steg för steg integrerades alla fragment. De självläkande mekanismerna aktiverades, men hon hävdar att det var Gud och den heliga anden som gjorde det möjligt. Ett steg i hennes självläkning var att förlåta hennes pappa.

Nancy Dunn - Foto: CBN.com
Bild: Nancy Dunn – Foto: CBN.com

Idag arbetar Nancy Dunn med att hjälpa negligerade barn i amerikanska rättsprocesser. Hon har i olika projekt startat fosterhem i flera länder.

“I feel so free. I feel so light. I feel so happy, and God is allowing me to be a part of setting other people free. I want everyone to know that no matter how broken you have been, look at my life. God will forgive you.”

Text: Torbjörn Sassersson

Källor

CBN: Nancy Dunn: Saving the Satanist

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Tror på detta då södertäljeflickan berättade om exakt samma saker alla kan ju inte ha fel .. händer i alla länder tyvärr finns psykopater dem är tyvärr flesta rika sadister

 • Lars K 21 Feb, 2017 at 14:06

  Jag är inte förvånad över att Torbjörn plockar bort vissa av dina kommentarer, Lars K. I den här kommentarstråden har du redan levererat ett antal orättvisa påståenden, se:

  Lars K 18 Feb, 2017 at 12:43
  Lars K 18 Feb, 2017 at 12:59
  Lars K 19 Feb, 2017 at 19:57
  [Lars K 20 Feb, 2017 at 18:12] Jag tror inte att Torbjörn har raderat
  [Lars K 20 Feb, 2017 at 18:32] dessa två kommentarer utan anledning.
  Lars K 20 Feb, 2017 at 20:31
  Lars K 21 Feb, 2017 at 14:06

  Dels tolkar du in saker i andras kommentarer som inte finns där, dels tolererar du inte att andra uttrycker sina uppriktiga funderingar och åsikter. Till exempel kom du med ogrundade påståenden angående hur jag reagerade på Nancy Dunn-videon:

  – “Sluta lura dej själv och andra.”

  – “Om du verkligen hade känt empati och avsky så hade det lett till andra tankar än att ropa efter bevis.”

  – “Det är individer som du,…som ALLTID tvivlar – istället för att ta informationen från den drabbade på allvar – som medverkar till att sånt här kan fortsätta.”

  Framför allt “…du…medverkar till att sånt här kan fortsätta” är ett magstarkt påstående, om man går tillbaks och tittar på hur jag i själva verket uttryckte mig.

  Varför skriver du så rabiat?

  Försök vara lite lyhörd för vad det faktiskt är andra skriver, tolka inte in så mycket. Låt andra ha sina funderingar och åsikter utan att du kommer med kategoriska, orättvisa anklagelser. Om Torbjörn refuserar en kommentar från dig, så formulera om den; behåll budskapet, plocka bort aggressionen, skicka den igen, och han kommer att publicera.

 • @Torbjorn S

  Vill du få newsvoice trovärdigt? Fatta att den processen börjar med dej – SLUTA BETE DEJ SOM EN 10-ÅRING!!

 • Birgitta, är tveksam till att barn med traumatisk barndom så som det beskrivs här kan “odlas” som du framför: “barnhem som (förtäckta institutioner för gratis sexslaveri) och rekryteringsbaser för att odla fram individer med multipla personligheter med dissociativt tänkande”, för att sedan förvänta sig att de skall göra karriärer inom: ” politik, finans, utbildning”.

  Människor med traumatisk barndom, är något som hänger med resten av livet och som aldrig försvinner samt att de ger både beteendestörningar, irrationella reaktioner och anpassningssvårigheter. På frågan blir det aldrig bättre då? Nej, men man kan lära sig leva med traumatiska minnen.

 • @Torbjörn S
  Du bortser från det faktum att att både “per” och “Lena” ifrågasätter Nancy Dunns trovärdighet. Jag ska kunna försvara hennes trovärdighet utan att få mina kommentarer raderade – ELLER HUR?
  Låt oss se om du är ärlig nog att publicera denna kommentar.

 • @Birgitta
  Ytterligare en till som inte förstod vad jag menade för påståendet att “tror det gör man i kyrkan”, det är bara ett uttryck. Min poäng var inte vare sig kyrklig tro eller tro på klimatförändringar. Poängen var att eftersom vi inte vet huruvida rituella övergrepp eller dito mord verkligen sker, ska man vara försiktig med “det tror jag inte på”. Förstår du min poäng nu.

 • Birgitta: har lite svårt att följa ditt resonemang här. Lägger man makten utanför sig själv (globalisterna/liberalerna) förlorar man den så klart också. Detta gäller även på det introspektiva planet. Det människor saknar tror jag, är en levande metafor får hur vi människor egentligen fungerar, med autonoma reflexer och omedvetna -> medvetna val.

  Naturligtvis har människan många olika ansikten. Behovet är oerhört skiftande. Skäller någon på oss reagerar vi inombords ganska likartat – flykt alt kamp. Tillskriver vi olika känslor olika personligheter? Självklart inte. Den aggressiva personligheten finns där av en orsak, nämligen att försvara oss vid ett angrepp. Det gör den inte autonom, utan en del av oss själva.

 • Kommentar till Lena@ “tror det gör man i kyrkan”. Din trosuppfattningen stämmer dåligt med verkligheten. Tror det gör man även inom den religiösa scientismen som bygger mer på tro än vetande och som går under namnet “konsensus”. “Konsensus” är också det som stabiliserar trosuppfattningen om klimathot. Man vet inte hur klimatet blir om 100 år utan man gör hypoteser om framtiden.

  Ale@ betr dissociativ personlighetsstörning. Jag tror att globalisterna/liberalerna vill att vi alla utvecklar en sådan störning och att vi hellre ska leva i en virtuell syntetisk verklighet som de skapar än i vår egen verklighet där vi kan veta själva och se och ta på saker och ting.

 • Sveriges mest kändaste dissociativ identitetsstörning är alla kategorier Thomas Quick (nuvarande Sture Bergwall.) ”Nana”, ”Cliff” och ”Ellington” är några identiteter. Begreppet dissociativ identitetsstörning är omstridd. Tänker inte rabbla upp allt här, men bara en sådan sak som att hur ställer man en sådan diagnos? Skall det låta sig göras måste man patientens fria “fantasier” om att det finns flera av varandra oberoende personligheter i en och samma människa helt accepteras av behandlaren. Varje personlighet måste då känna sig trygg att gestalta sig fritt. Skapar man inte diagnosen då?

 • Lars K 18 Feb, 2017 at 12:43

  “Det är individer som du,…som ALLTID tvivlar – istället för att ta informationen från den drabbade på allvar – som medverkar till att sånt här kan fortsätta” är en absurt mening, Lars K. Å andra sidan är tre (3) grundlösa och felaktiga påståenden på bara två och en halv korta rader något av en prestation.

  “Lars K 19 Feb, 2017 at 19:57” stärker min misstanke att det saknas utsikter att föra ett vettigt resonemang med dig.

  “NewsVoice 17 Feb, 2017 at 20:12” bygger upp förväntningarna på den här artikelserien. Skall bli riktigt intressant. Hoppas att den rör runt ordentligt i grytan.

 • @Lars K
  Ett eget starkt psyke och en egen förmåga att processa ens egna upplevelser läker det mesta. Sen kan vissa människor behöva hjälp på vägen och om Gud fungerar för dem så tycker jag det är helt okej. Men det du hakade upp dig på var en liten bisats i min föregående kommentar.

 • @Lena
  “tror det gör man i kyrkan.” Tydligen inte bara i kyrkan. Det var tron som räddade Nancy Dunn – och inte bara henne, utan oräkneliga andra som fått hjärtesår som bara Gud kan läka.

 • Vad menar du med “har VI fått in”? Verkar som du tror att newsvoice är en klubb med ensamrätt för dig och andra som anser sig vara språkrör för hela svenska folket.

 • Hedniska ritualer där t.ex. både barn som vuxna offrades är många tusen är äldre än kristendomen och är ni verkligen så säkra på att dessa seder har försvunnit? Det försvinner en massa barn varje år. Titta bara på alla mjölkkartongsbarn i USA. Eftersom ni själva verkligen inte vet kan ni varken säga bu eller bä, och tror det gör man i kyrkan.

 • Torbjörn S har inte lärt sej av sina tidigare misstag utan fortsätter med att misstänkliggöra Kristna. Han vägrar tro på Nancy Dunns vittnesbörd att det var enbart genom hennes tro på Gud som hon kunde komma vidare och bli fri:
  “”I feel so free. I feel so light. I feel so happy, and God is allowing me to be a part of setting other people free. I want everyone to know that no matter how broken you have been, look at my life. God will forgive you.”

 • När jag hörde Nancys berättelse kom jag osökt att tänka på Frimurarna som länge omgärdats av rykten rörande övergrepp på barn. De hyser, sedan gammalt, en förkärlek för föräldralösa barn…

  En väninna har bl a berättat för mig om en släkting som placerades i ett barnhem i Stockholm som drevs av Frimurarna. Den manlige släktingen blev utsatt för något mycket traumatiskt i barnhemmet som han bar med sig hela sitt liv och som han skämdes över.

  Det är inte helt omöjligt att man använder barnhem som (förtäckta institutioner för gratis sexslaveri) och rekryteringsbaser för att odla fram individer med multipla personligheter med dissociativt tänkande. Frimurare/socialister/liberaler kan senare placera ut dessa (störda) människor i ledande ställningar inom politik, finans, utbildning m m. Vi har ju en ledande politiker som är ett barnhemsbarn och som mycket väl kan tillhöra denna krets; en slags manchurian candidate inom politiken. Sossarnas politik blir ju mer förståelig utifrån detta perspektiv.

  Hur “tryggt” har det varit att vara barn i Sverige?
  “Cirka 300 000 barn har under åren 1920-1980 omhändertagits av samhället och placerats på barnhem, uppfostringsanstalt och fosterhem. /…/ många av de placerade barnen blev tyvärr vanvårdade, misshandlade och utsatta för grova övergrepp i sina foster- och barnhem. En speciell utredning om övergrepp mot placerade barn, kallad Vanvårdsutredningen, tillsattes av regeringen 2006.” Utredningen kom med en slutrapport 2011. “Här framgår att sexuella övergrepp sattes i system på dessa statliga inrättningar. Det kan handla om sexuella övergrepp på 125 000 barn från 1920 till 1955. Man har intervjuat 600 före detta barnhemsbarn och av dessa rapporterade närmare hälften om sexuella övergrepp.”

  Sedan sexliberalismen började härja i Folkhemmet från 50-talet och framåt har de fysiska sexuella övergreppen också gjort sitt intåg i våra psyken som invaderas med massexploatering och kommersialisering av sexualitet, aggression och våld 7/24 i media.

  https://stockholmskallan.stockholm.se/teman/stockholms-sociala-historia/barnhem-och-oakta-barn/
  http://katolskobservator.blogspot.se/2014/06/de-ovalkomna-barnen-allas-var-skuld.html

 • @per
  “Jag stängde inte av inför ”Nancy Dunn berättar om ofattbara rituella övergrepp i USA”, utan förhöll mig vidöppen för att det faktiskt kunde vara sant. Kände empati och avsky, men förnuftsmässigt visste jag att informationen inte räckte till för att övertyga mig.” Sluta lura dej själv och andra. Om du verkligen hade känt empati och avsky så hade det lett till andra tankar än att ropa efter bevis. Det är individer som du, “kalle” och “Martin”som ALLTID tvivlar – istället för att ta informationen från den drabbade på allvar – som medverkar till att sånt här kan fortsätta.

 • Jag tror Nancy inte känns trovärdig för alla bara för att hon är troende. Alla kristna troende har det där sättet att vara som icketroende har svårt att känna sig bekväma med. Även jag tycker hon känns lite påklistrat frälst. De spelar alltid på den strängen och det finns alltid ett insäljande i det, att andra borde gå med i kyrkan. Så om man filtrerar bort allt det så uppfattar jag hennes historia som trovärdig. Men det är bara vad jag tror….

 • Det sker liknande övergrepp även här i Sverige och jag har haft kontakt med en drabbad som erfarit just denna förnekelse och misstro efter att äntligen ha vaknat upp ur traumat och börjat bearbeta det som skedde i barndomen.
  Förnekelsen för att det är så sinnessjukt är precis vad dessa förövare räknar med och det är svårt att ta till sig hemskheter som detta. Ofta är det även den egna skulden som gör att vi förnekar för om vi väljer att acceptera sanningen har vi även som medmänniskor skyldighet att agera dvs ta ansvar för det som sker i vår omgivning genom att ta eget ansvar.
  Jättebra att detta tas upp här på NewsVoice.

 • NewsVoice 17 Feb, 2017 at 22:12

  Jag stängde inte av inför “Nancy Dunn berättar om ofattbara rituella övergrepp i USA”, utan förhöll mig vidöppen för att det faktiskt kunde vara sant. Kände empati och avsky, men förnuftsmässigt visste jag att informationen inte räckte till för att övertyga mig.

 • NewsVoice 17 Feb, 2017 at 22:12

  Jag håller med dig om att tvivlet kan vara ett bekvämt förhållningssätt när det gäller dylika ämnen och att många människor reflexmässigt förnekar förekomsten av de här gräsligheterna.

  Själv kan jag med 100 procent säkerhet säga att detta förhållningssätt inte gäller mig och religiositeten sänker inte trovärdigheten det minsta.

  Ser fram emot kommande material från dig i det här ämnet, Torbjörn, det kommer garanterat att hålla hög klass.

 • Per (17 Feb, 2017 at 20:42):

  Men det är inget som säger att det saknas bevis. Denna publicering är endast en återgivning av en intervju. Finns ingen direkt anledning att presentera bevisen i just denna publicering, kände jag. Hennes ord står mot omvärldens tvivel och ett misstänkliggörande blott för att hon är religiös.

  Jag misstänker att detta tvivel – som alltid kommer i någon form så fort orden: ritualmord, spädbarn som offras och satanism nämns – kan vara orsaken att det perverterade beteendet kan få fortsätta i samhället. Ingen tror på det. Ingen vill veta. Ingen orkar sätta sig in känslomässigt. Det är bekvämt att misstänkliggöra budbäraren och offren.

 • Om Nancy fått 10 barn måste hon ha startat vid 10 års ålder och sedan måste hon ha blivit “återbefruktad” snabbt genom våldtäkter, typ var 10:e-12:e månad. Havandeskapen kan ha avslutats snabbare före 9 månaders ålder på barnet/barnen. Spädbarn kan fötts förtidigt dvs dödfött barn i typ 6-8:e månaden.

  Hon kan eventuellt minnas fel eftersom hon led av multipla personligheter.

  Om någon kan bevisa att hennes historia är falsk inkom med ett underlag till NewsVoice. Poängen med denna publicering är att undersöka tvivlet hos oss som bystanders och inte bara tvivlet på Nancys historia.

 • NewsVoice 17 Feb, 2017 at 20:12

  Jag tvivlar inte på att liknande grymheter förekommer, har inga problem med att ta till mig sådant, om det bara finns mer kött på benen. Förnekelse och tvivel för dess egen skull finns inte hos mig.

  Att denna artikel bara är en del i en serie här på NewsVoice förklarar avsaknaden av bevis så här långt.

 • Ett stort problem med trafficking och sataniska ritualer är som jag skrev, förnekelse och tvivel. Det här kan ändå inte vara sant, så att säga. Det kommer fler exempel. När NV:s serie i ämnet är klar tror jag ingen kommer att tvivla längre.

 • Här är det kanske riktiga arresterade pedofiler ???
  https://medium.com/@LoriHandrahan2/professors-staff-arrested-for-trading-in-child-rape-6c39fcf62a9e#.ucnw3kimj
  Eller..
  Källan verkar passa in i sånt som globaliserarna understödjer
  Lori Handrahan fd FN-konsult hade förlorat en vårdnadstvist 2012 där hon anklagat mannen för övergrepp på dottern och Lori förlorade tvisten med 750 tusen dollar i skulder som följd.
  Här publicerar sig Lori i inflytelserika Forbes 2012-09-19
  “Det föreligger en nationell kris med federala tjänstemän involverade i barnporrsindustrin och en relaterad epidemi på delstatsnivå. Jag har dokumenterat två delstater, Vermont och Maine, vilka förefaller att bedriva delstatsbeskyddad barn-traficking ringar med bevis på poliser, domare, advokater, präster och regeringstjänstemän som täcker upp för varandra. Den sortens rackarspel skapar mäktiga och extremt lönsamma pedofilringar”
  Och här ett omtalat äldre fall
  http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/Franklin/FranklinCoverup/franklin.htm

 • Är vi så säkra på att Sverige varit ett tryggt land? Just nu är det ju inte säkert eller tryggt. Vad gäller artikeln så finns det väldigt mycket sån skit. Pizzagate borde utredas bättre. Pedofilcirklar finns lite överallt men när det visar sig att det även finns inflytelserika människor i toppen så tenderar det att mörkas!?

 • Notera att ingenjör (och präst) är rollen som associeras med ondskan.
  Inte politiker på hög nivå och andra makthavare. Det kan förstås vara sant ändå men..
  Det skapar om man tror på det en osäkerhet inom den vanliga befolkningen, inom familjen.
  Det låter som en avledande manöver pga den nu aktuella raden av avslöjanden om pedofilringar där det inte handlar om att offra bebisar till djävulen utan om tabubelagda sexuella handlingar som ger hållhakar på marionettpolitiker.
  Usas medier har medverkat till att sprida mängder av fake news tex den om Sandy Hook som fortfarande upprätthålls som en verklig händelse trots alla avslöjanden om bedrägeriet från alternativa medier.
  Roman Polanski’s film med Mia Farrow från 1968, Rosemarie’s Baby, var baserad på Ira Levin’s roman som han sade var en fantasi.
  Historien om Manson-ligan med mord på (Polanski’s fru) Sharon Tate misstänks ha varit bluff med Tate och de övriga som skådespelare.
  Det finns en verklighetsbakgrund för variationer på temat hjärntvätt bedriven för skattepengar av Usas subversiva eliter och delvis med teman skapade av Tavistock instituten, där syftet är stark psykologisk kontroll. Via sekter och annat.
  Det ledde för väl mindre än 20-30 år sen till att även flera småbarnsmödrar fick långa straff efter småbarns vittnesmål.
  Thomas Quick-historien inträffade parallellt med att sånt var aktuellt i Usa.

 • Sanna Ehdin 17 Feb, 2017 at 15:12

  Jag känner starkt med människor som blir illa behandlade, men hur kan man veta att det här är sant?

 • Tack för att du lyfter detta Torbjörn. Vi lever i rn tid som präglas av transperens, det går inte att dölja ondskan på samma sätt längre. Det gör ont att läsa, o detta är ju barn som skadas och/eller mördas… helt oacceptabelt.

  Så många människor vittnar nu om detta runt om i världen. Det hjälper inte att förneka eller förtränga, upp i ljuset så det kan åtgärdas och läkas. Modig och stark kvinna.

 • Jag kan bara hålla med “Martin” ovan. Vad är det här för dumheter?
  Bevis?
  Pappans, föräldrarnas, syskons, släkts, vänners genmäle?
  Jag tror lika mycket på det här som “förintelsen” och alla andra fake news tills RIKTIGA och TROVÄRDIGA bevis presenterats.

 • Svårt att veta om det här är sant eller ännu en distraktion, avsedd att dra vår uppmärksamhet bort från viktiga saker, som vad västerländska makthavare och militär sysslar med nere i arabländerna.

 • “Nancy Dunns vittnesmål är nästan omöjligt att ta till sig, kanske är det särskilt svårt för en infödd svensk som växt upp i ett tryggt land.”

  Tvärtom, på åttiotalet var det en massa stolliga kvinnor som berättade samma sorts historier här i sverige…
  Ärligt talat, vad är det här för dumheter?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *