Pedofiler greps och barn räddades vid samordnat polistillslag i Kalifornien

publicerad 4 februari 2017
- Torbjörn Sassersson red.
"Operation Reclaim and Rebuild" genomfördes för att komma åt pedofiler och sexförbrytare

Under “Operation Reclaim and Rebuild” i Kalifornien USA genomfördes 474 arresteringar av misstänkta pedofiler och andra sexförbrytare. 28 barn som utsatts av pedofiler togs om hand meddelar LA County Sheriffs Department den 31 januari 2017.

Arbetet var en samordning mellan över 30 polismyndigheter och genomfördes under tre intensiva dagar. Organisationer som deltog var bland annat “Coalition to Abolish Slavery and Trafficking” och “Saving Innocence” vilka koordinerade räddningen av de utsatta barnen.

Enligt ett pressmeddelande handlar operationen om att komma åt “human trafficking”, rädda offer och gripa förbrytare med målet att dessa ska få fällande domar.

“Operation Reclaim and Rebuild focused on rescuing victims of sexual slavery and human trafficking, providing victims with much-needed services, identifying and arresting their captors, seeking successful prosecutions, and disrupting the demand for vulnerable victims by targeting their customers.” Pressmeddelande, Jim McDonnell, Sheriff Los Angeles County Sheriff’s Department

Åklagaren Jackie Lacey (Los Angeles County District Attorney):

“It is our job in law enforcement to protect children – all children – especially those who have fallen prey to adults who seek to profit from their bodies” … “We will not tolerate the sexual exploitation of children by anyone, not the sex traffickers and not the people who pay to sexually assault them.” – LA County Sheriff’s Dept. YouTube-channel

Internationellt nätverk av pedofiler krossades 2011

NBC News och Europol meddelade 2011 att en av världens största pedofilringar på internet blottats med 70,000 medlemmar. Europol skrev i mars 2011 att 670 misstänkta sexbrottslingar identifierats i flera länder. Minst 184 arresteringar genomfördes och 230 barn utsatta barn räddades. De gripna männen använde det holländska forumet Boylover.net för att komma i kontakt med pojkar. Polisen hade under flera år infiltrerat forumet för att identifiera de mest grova pedofilerna. Boylover.net stängdes efter ett tillslag.

Text: Torbjörn Sassersson

Referenser

"Operation Reclaim and Rebuild" genomfördes för att komma åt pedofiler och sexförbrytare
Bild: Poliskapten Chris Marks presenterar “Operation Reclaim and Rebuild” för att komma åt pedofiler och sexförbrytare – Presskonferens 31 jan 2017 – Pressfoto: LA County Sheriff’s Dept.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vi får se om detta är skademinimering genom att verka handlingskraftig men bara ta lite småfisk. Jämför med stora trumman om Saville – efter han dött.

 • Ale, att det behövs en abort beror på att en befruktning har inträffat och om flickan är under 15 år då har det förekommit sexuellt umgänge med en minderårig.
  Om samhället hjälper till med att tysta ner att en minderårig har gjort abort då är chanserna stora att förövaren går fri och kan fortsätta med sina övergrepp.
  Samhället för alltså föräldrar och vårdnadshavare bakom ljuset enligt en vedertagen process. Det är möjligt för gärningsmannen att övertala offret till tystnad med hot och lögner, men knappast föräldrarna.
  Återigen konstatera man att myndigheterna inte klara av brottsligheten utan ägnar sig åt pampiga presskonferenser, dessa slukar Newsvoice med hull och hår.

 • Koppling aborter – pedofili är långsökt. Eller menar du att om antalet aborter för barn under 15 skulle klargöra antalet pedofiler?

 • @Ale, media ger ett exempel på myndighetsutövande. Se vad framgångsrika myndigheten är, skriker media ut. Sedan jublar massorna, men vad är verkligheten?
  Det är en hel del hemlighetsmakeri från myndigheternas sida, exempelvis är det hemligt hur många aborter som vården utför på unga flickor under femton år. Aborter på flickor över elva år behöver inte rapporteras till barnets föräldrar. 3000 barn vårdas för sexuella övergrepp varje år på svenska sjukhus.
  Mitt förslag är att myndigheten börjar spana där offren är i stället för internet, det är inte internet som är boven.
  Slutligen Ale, vilka straffsatser skulle bota det här problemet?

 • @Per Larsen: “Är det ingen som ifrågasätter varför polismyndigheten med jämna mellanrum basunerar ut sina tillslag mot denna grupp av sexuellt avvikande”?

  Ja, sätta dem bakom lås och bom. Mig veterligen kan man inte behandla pedofili, lika lite som antisocial personlighetsstörning.

 • @Newsvoice, ett citat av redaktören i ett annat sammanhang: “Om vi har rätt kommer alltså kampanjen mot fake news att slå tillbaka mot de krafter som vill kontrollera vad allmänheten konsumerar på nätet och i media. Ökad medvetenhet, ifrågasättande, kritik, granskning, precis allt det som all totalitarism hatar.”
  Så byter några ord, men samma mening kvarstår:
  “Om vi har rätt kommer alltså kampanjen mot pedofili att slå tillbaka mot de krafter som vill kontrollera vad allmänheten konsumerar på nätet och i media. Ökad medvetenhet, ifrågasättande, kritik, granskning, precis allt det som all totalitarism hatar.”

 • Är det ingen som ifrågasätter varför polismyndigheten med jämna mellanrum basunerar ut sina tillslag mot denna grupp av sexuellt avvikande? Är det ett säkert kort? Går hem hos alla? Det krävs numera att en kändis skall vara inblandat för att populasen skall reagera, men det går också bra med ett allt större antal eller varför inte allt yngre?
  Vad som är verklig ondska eller vad som är skapat för att de självgoda förståsigpåarnas egorunkande, kan man undra, men för all del fortsätt att förhäva er i denna fjölränna!

 • Tack – utmärkt artikel! Det vore underbart med en lista (såsom filmen i artikeln i eftertexterna levererar) som radar upp de okorrumperade poliser och i andra rättsinstanser I SVERIGE som är lämpliga att kontakta. En sådan lista skulle underlätta för offren, genom att de direkt kan vända sig till människor i myndigheter med hjärta istället för att slösa tid med de kacklande hönsen styrda av etablissemanget. Vem vet vilka i myndigheterna och domstolarna som absolut skulle ställa sig på offrens sida? Hoppas på samordning nu!!!

 • Bra att du tar upp detta Torbjörn. Detta har ju utvecklats till någon slags hemsk epidemi och ska vi kunna stoppa detta måste alla bli medvetna om vad som pågår och jag anser att vi alla måste bidra till att få ett slut på dessa hemskheter. Någon hjälp av mainstream media lär vi ju knappast att få så ett nästan övermäktigt ansvar vilar på oss själva och alternativ media. Väldigt lite har skrivits om den Norska pedofilskandalen men här är en ganska bra artikel. Förr eller senare tror jag vi kommer att se kopplingar till Sverige. http://www.dailystormer.com/norwegian-pizzagate-police-bust-horrific-pedophile-ring/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *