Bok av Udo Ulfkotte: “Journalists for Hire” om hur CIA köper nyheter till media kommer i maj

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 2 februari 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Udo Ulfkotte - Foto: RT.com

FAKE NEWS MEDIA. Journalisten dr Udo Ulfkottes bok “Journalists for Hire” om hur CIA köper fake news till media kommer ut på Amazon den 15 maj 2017.

Udo Ulfkotte (1960-2017) var en journalist, redaktör och politisk skribent för Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Han har förstahandserfarenhet av hur amerikanska CIA och tyska underrättelsetjänsten (BND) mutar journalister för att skriva propagandaartiklar som är pro-väst,  pro-NATO med andra ord för att producera och publicera fake news. 

"Journalists for Hire" av Udo Ulfkotte
Bok: “Journalists for Hire” av Udo Ulfkotte

Hans bästsäljare “Gekaufte Journalisten” kommer nu ut på engelska och den beskriver på detaljnivå hur USA:s och NATO:s propagandakampanjer arbetar och bearbetar pressen. Udo Ulfkotte avslöjar även att de journalister som inte samarbetar kan förlora karriären samt han uppger namn på de journalister som låtit sig köpas.

Udo Ulfkotte avled av en hjärtinfarkt den 13 januari 2017.

Boken kommer att finnas på Amazon

Läs mer i NewsVoice om Udo Ulfkotte, journalisten och visselblåsaren som svenska medier vägra att debattera eller ens nämna

Utgivningsdatum: Maj 15, 2017 (paperback). Författare: Dr Udo Ulfkotte Ph.D Ph.D.

Några fler av Ulfkottes publiceringar (flera titlar översatta från tyska):


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Udo Ulfkotte
Stöd NewsVoice 2024
  • Ja den debatten kommer endast att ske på Newsvoice. Boken kommer att tigas ihjäl av Sveriges samtliga journalister – ungefär som Bilderbergmötena –

  • Jag tror att gammelmedia kommer tiga ihjäl bokens existens, eller försöka misskreditera Udo. Men när den kommer ut så tycker jag det vore en idé att försöka uppmärksamma skribenter och journalister på att den finns, för att försöka skapa lite uppmärksamhet och debatt kring ämnet! Det är ju sprängstoff detta!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *