Vad betyder WikiLeaks kryptiska meddelanden om Vault 7?

3
Foto från offentliggjort STASI-arkiv
Secret STASI archive

SPEKULATION. Den 4 februari började WikiLeaks posta kryptiska meddelanden på Twitter om Vault 7. Ännu har inte WikiLeaks förklarat vad det handlar om. På webben florerar rykten om ett gigantiskt avslöjande. NewsVoice väljer den mest mustiga teorin och vi tar naturligtvis inte ansvar för den. Du kan förslagsvis betrakta teorin som ren underhållning. 

Text: Torbjörn Sassersson

Teorin presenteras av BenedictFocker vilket vi får ha lite överseende med. Alias på webben kan vara hur flamboyanta som helst. Nedan följer tweetsen i kronologisk ordning och teorin.

BenedictFockers teori om Vault 7

WikiLeaks Vault 7
Svalbard Seed Vault

What is Vault7? Svaret på frågan “Vad är Vault 7” står för CIA:s penningtvättade “seed money” som finansierar diverse black projects, enligt BenedictFocker.

Nazi gold stored in Merkers Salt Mine

Where is Vault7? World Trade Center byggnad 7 som kollapsade den 11 september 2001 har en “secure facility”, ett valv som hade en infrastruktur för hemlig kommunikation.

Langley Air Force Base in Virginia, while running a test on a Pratt and Whitney F119-PW-100 jet engine

When is Vault 7? Datumet 11 september 2001 föreslås. Finansiella kontrollfunktioner förstördes under attacken vilket resulterade i förlust av ekonomisk kontroll av transaktioner. BenedictFocker skriver: “COG invoked, financial transaction oversight nonexistent.” COG står förmodligen för “Continuity Of Government”.

A series of spy posters created by the U.S. government.

Who is Vault7? – “Leakers: Someone has a conscience”, skriver BenedictFocker, men bilderna visar exakt vilka de är i så fall: Manning, Assange och Snowden.

From an article posted by Whiteman Air Force Base. The caption of the photo reads: “Staff Sgt. Adam Boyd, 509th Civil Engineer Squadron structural supervisor, welds a box blade for a snow plow, Feb. 27…”

Why is Vault 7? – Pentagons svarta budget. BenedictFocker frågar sig: varför kan inte Pentagon ens ha råd att köpa snöplogar? Vart tar Pentagons pengar i vägen egentligen? Svaret är: “black projects”.

Open Society Foundations’ “Images from the Secret Stasi Archives”. The caption reads: “When mailboxes were being observed by Stasi agents, every person posting a letter was photographed. Some films found in the Stasi archives also show persons dressed in civilian clothing emptying the mailbox after the conclusion of the surveillance action.”

How did Vault 7 make its way to WikiLeaks? Någon spanade på en dropbox. Fotot påstås visa ett foto taget av Stasi som hade för vana att fotografera alla som postade brev. Vilken instans idag klarar av att snappa upp all kommunikation? Svaret är NSA. Där jobbade Snowden. “They didn’t “miss” the money transfer. And someone has leaked it.” Här åsyftas igen på överföringar av tvättade pengar.

BenedictFockers slutsats med hans egna ord

“What this means: the money represents a slush fund very similar to the Iran-Contra era BCCI network. The money, once removed from the government and Wall Street “grey” accounts, was transferred to Islamic Opium “black” networks.

This is exactly and directly what has allowed the Arab Spring and ISIS to come into being. It’s why we inductively can surmise the connection between Western policy and allies with ISIS et al but can’t deductively prove it.”

Relaterat och källor

Heavy.com: What Is Vault 7 on WikiLeaks?

Twitter.com/wikileaks

Reddit.com: Final Vault7 Theory Before Reveal: WTC 7 Money Transfer Funding Current Tribulations

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik Bergström
Erik Bergström
Gäst
13 februari 2017 kl 16:42

Enligt Donald Rumsfeld 10 september 2001 “kunde man inte hitta 2,3 BILJONER US Dollar” (We can not track 2,3 TRILLION DOLLARS”)
https://www.facebook.com/usatwentyfour/videos/vb.752089438256272/890945437704004/?type=2&theater
https://www.youtube.com/watch?v=W-F5NKAMdFc

Ale
Ale
13 februari 2017 kl 10:50
Castoropollux
Gäst
12 februari 2017 kl 16:14

Wikileaks har iaf kommit över en udda frösamling vars utveckling ska formera en ovanligt udda och missväxande serie plantor.

Kan det mystiska (själv)mordet av NATO Auditor General Yves Chandelon http://thefreethoughtproject.com/nato-auditor-dead-disputes-suicide/ komma att inbegripa wikileaks nya avslöjanden?