Sebastian Krantz undersöker Roswell-incidenten

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 mars 2017
- NewsVoice redaktion

“På 1950-talet införde det amerikanska flygvapnet begreppet UFO – Unidentified flying object, men viskningar om främmande föremål och utomjordisk aktivitet har cirkulerat längre än så. Observationerna är många och rapporteras in än i dag. Sebastian Krantz leder podden som får dig att ställa dig frågan – är vi verkligen ensamma i universum?” – Sveriges Radio undersöker Roswell-incidenten

Lyssna på inslaget på RadioPlay | Röst: Sebastian Krantz | Publicerad 24 mars 2017 | Se även Sveriges Radio: P3 Ufopodden

Roswell Daily Record om Roswell-incidenten - July 9, 1947
Roswell Daily Record – July 9, 1947


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Nej Ronny, Ufos, om man menar sån från utomjordisk teknologi, är en av många ideer som kan användas för missleda allmänheten.
  Och det är alls inte ofarligt och oskyldigt att eliterna ekonomiskt stöder ufo-myter, ty syftet är att utnyttja såna vanföreställningar för att tyrannisera genom fejkade ombud. Werner von Braun varnade 1977 när han var döende för att detta är en elitplan för att motivera uppbyggnaden av rymdkrigsteknologi. Givetvis för angloimperiets makt här nere bör man tillägga.
  Religionen har olika sidor inte bara av ondo men en sida är analog med den typ av psykologi som eliterna tänker använda ufo-myten till.
  I fallet Roswell var det dockor som används för krocktester.
  Bulwer Lytton från den Brittiska eliten som bidrog till att stimulera fram nazismen i Tyskland är sen 1871 ursprunget till det sammanhang som dras fram angående hemlig nazistisk antigravitationsteknologi gömd under sydpolen.

 • UFO’s i meningen ET tillverkade farkoster tillhör de ämnen som mainstream media i Sverige har till uppgift att hålla folket okunnigt om vad det egentligen är. Fram tills vi får en full disclosure från Vita Huset lär all världens UFO’s fortsätta att förklaras vara luftballonger eller sumpgas. Varför läsa skiten öht?

 • Jaha nu åkte man dit. Sebastian Krantzs UFOpodd har inget att göra med Sveriges Radios UFOpodd. Jag kontaktade Sveriges Radio och frågade om det var samma produktion och samma folk bakom, men de svarar nej. Märkligt. Båda produktionerna heter UFOpodden och båda startade i februari! Vilken luring!

  Sebastian Krantzs UFOpodden (lanserades 17 feb):
  http://www.radioplay.se/podcast/ufopodden?episode-id=31860

  Sveriges Radios UFOpodden (annonserades första gången 16 feb):
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=5056

 • Oavsett vad “svensk” kabala-media (=boktryck/press/radio/tv/film) än presenterar kan det bara betraktas som Fake-News — dess trovärdighet är för mig sedan decennier förverkad och lär knappast kunna återupprättas under min livstid….

  Försöker dock följa med i slumpvis utvalda medier för att hålla mig ajour om vad “etablissemanget” försöker hjärntvätta medborgarna med samt påstår vara aktuella sanningar.

 • @ NewsVoice Kanske. Eller så har SR sneglat på Newsvoice, som tagit upp bland annat fjärrskådning; och på detta vis försöker SR åka lite snålskjuts i MSM allmänt dalande popularitet? När de ändå är inne på spåret, då är det bara att fortsätta med alternativa förklingar för t ex 9/11.

 • Det är väl inget konstigt med det, så länge som en i grunden skeptisk hållning råder.
  Jag tror inte alls att det ligger några “onda” avsikter bakom. Man gör program om allt möjligt och för lyssnare med olika intressen. Slappna av och lyssna intresset finns; avstå annars. Själv ska jag lyssna och det kommer knappast skada mig.

 • Gissar at vi kommer få se många fler “avledningsmanövrer” i liknande stil.
  Det gäller dels att hålla “oss” borta från vad sanningsmakarna betraktar som fake news, dels att få oss intresserade för pseudeonyheter, helst med lite skrämsel i så att vi hålls “rädda”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *