Tvångsvaccinering kan bli verklighet i Sverige – 4 maj 2017 tar Riksdagen beslut

141
79113
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill ha tvångsvaccinering - Pressfoton: Riksdagen
Bild: Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Riksdagen tar beslut den 4 maj 2017. Pressfoton: Riksdagen

Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark,   2000tv.seLEDARE. De två riksdagsledamöterna Sofia Arkelsten (M) och Jesper Skalberg Karlsson (M) vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Socialutskottet beredde förslaget igår och Riksdagen tar beslut den 4 maj 2017 [om Regeringen ska få uppdraget att utreda möjligheten]. Förslaget kan nu skapa en folkstorm mot tvångsmedicinering med vacciner levererat av ett av världens mest kriminellt belastade storföretag – GlaxoSmithKline – som gav Sverige narkolepsi. 

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln är uppdaterad

Eftersom tvångsvaccinering är det samma som tvångsmedicinering bör förslaget betraktas som mycket kontroversiellt i synnerhet efter narkolepsiskandalen som inte lett fram till ökad säkerhet kring riskerna med vacciner. Varken hälsovårdsmyndigheter eller Regeringen har ställt några särskilda krav på industrin att eliminera de kroppsfrämmande tillsatser och restprodukter som finns i vaccin.

NewsVoice och flertalet andra medier och grupperingar i Sverige som varnat för riskerna kan konstatera att Regeringen, hälsovårdsmyndigheterna och de etablerade medierna verkar vara komplett faktaresistenta mot kunskap och erfarenhet kring riskerna med vacciner. Istället har ansvariga entiteter inom stat och media valt att slå ifrån sig och istället angripa budbärarna. Denna konflikt är känd sedan många år.

Se NewsVoice artikel från 2015: (M)-motion om tvångsvaccinering väcker ont blod i sociala medier – Namninsamling mot tvång återstartas


Igår behandlade Socialutskottet i Riksdagen frågan om att införa ett obligatoriskt vaccinationsprogram i Sverige. Utskottet beredde förslaget, vilket kan leda till att Riksdagen godkänner och tar i så fall beslut den 4:e maj.


I förlängningen betyder det att tvångsvaccinering kan börja tillämpas i Sverige någon gång år 2018.

Mehdi Nodehi skriver på Facebook:

Mehdi Nodehi - Facebook, selfie
Bild: Mehdi Nodehi – Facebook, selfie

“Det har gått fort, men än finns det tid att påverka. Som en gammal “insider” och avhoppare från vaccin-industrin så kan jag med handen på hjärtat säga att om nu detta skulle gå igenom så kommer jag att ta min familj och emigrera ut ur landet till ett land som respekterar människans grundläggande rättigheter. Obligatoriska vaccinationer är ett brott mot människans rätt att bestämma över sig egen kropp.” …

“Det måste finnas svenska lagar som skyddar oss mot sådana övergrepp! Det är ett övergrepp mot den fria viljan, det är odemokratiskt och ger vibbar av fascism, nazism och kommunism att med våld sätta nålar i friska människor och deras barn.”

Nio miljoner svenskar tvingas [isf] bli kunder till [bla] ett av världens mest kriminellt belastade storföretag – GlaxoSmithKline som gav Sverige narkolepsi

Mehdi Nodehi konstaterar precis som många andra att lobbyverksamheten hunnit före allmänheten med att bearbeta politiker och beslutsfattare mot ett beslut som kan göra Sverige till en fulländad vaccin-nation, en komplett och säkrad marknad med 9 miljoner tvångsmässigt anslutna kunder till jätteföretag som GlaxoSmithKline, ett av världens mest kriminellt belastade storföretag om vi tar hänsyn till de skadestånds- och bötesbelopp som företaget dragit på sig under årens lopp.

Det var GlaxoSmithKline som gav Sverige narkolepsiskandalen genom svininfluensavaccinet Pandemrix och bolaget slapp ekonomiska konsekvenser eftersom våra politiker skrev på ett kontrakt som gav GlaxoSmithKline ansvarsfrihet. Både barn och vuxna drabbades. Pandemrix innehöll inte bara skadliga tillsatser utan även giftiga restprodukter (arsenik, tenn) som NewsVoice avslöjade i samarbete med en svensk läkare då verksam på KI.

GlaxoSmithKline har fällts för mutor, döljandet av medicinska risker och andra brott. Det handlar om mångmiljardbelopp. Läs mer om GlaxoSmithKline i NewsVoice.


Det är denna typ av kriminellt belastade företag som de svenska politikerna samarbetat med under många år och nu vill de skänka hela den svenska “människomarknaden” till denna typ av bolag.


 

Tvångsvaccinering med osäkra vacciner – Vilken folkhälsa får vi då?

Inte nog med att politikerna aldrig ställt krav på vaccinsäkerhet, de har även 2016 nyligen köpt vacciner “en masse” från GlaxoSmithKline och bolaget Seqirus, vacciner som bygger på samma grundrecept som Pandemrix.

Mehdi Nodehi skriver att han nu gör allt för att informera allmänheten i denna fråga. Nodehi är inte ensam. NewsVoice har samlat in 1000-tals namnunderskrifter från personer som vägrar acceptera tvångsvaccinering. Många av dessa personer skriver att de är beredda att lämna Sverige om det beslutas om tvångsmedicinering med vacciner. Det vore bättre om de innan de lämnar landet försöker få de vaccintroende politikerna att ta sitt förnuft tillfånga.

Swisha Sassersson valfri summaVaccinkritiska personer i Sverige bör nu inte spendera all sin energi genom att klaga på Facebook. Istället bör de lyfta telefonluren och ringa upp politikerna. Att enbart gnälla i sociala medier kan leda till att Riksdagen beslutar om tvångsvaccinering den 4 maj.

NewsVoice vill därför inte ha din namnunderskrift denna gång, utan ditt engagemang.

Text: Torbjörn Sassersson

Referenser


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
141 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Gustav
Gustav
Gäst
24 mars 2017 kl 18:33

Så Orwellskt det svenska samhället har blivit på så många plan! Moderaterna som alltid haft “valfrihet” som honnörsord förespråkar nu tvångsvaccinering! De stöder även massivt tvångsbestrålning med mikrovågor från trådlös teknik även i skolan och förskolan och i hela samhället. De har inget emot tvångsbesprutning från flygplan heller verkar det som (chemtrails/geoengineering) vilket pågår i stort sett dagligen över hela svenska folket. Samma gäller miljöpartiet vars miljöpolitik nu också bara är en bedräglig kuliss eftersom miljöpartiet förespråkar tvångsbestrålning i skolan och förskolan (Gustav Fridolin mp) och förordar utbyggnad av extrem hög och extremt riskfylld mikrovågsbestrålning i o m 5G-utbyggnaden (Peter Ericsson mp) samtidigt som man inte säger ett pip om de dagliga flygbesprutnings/geoengineeringsaktiveterna.

Lisa Hellström
Lisa Hellström
Gäst
24 mars 2017 kl 18:35

Jag kommer att göra allt som står i min makt att det INTE ska bli vaccinationstvång i sverige.
Det är en galenskap att tvinga någon till detta!!

KarlMagnus
KarlMagnus
24 mars 2017 kl 18:42

ja plikta kommer dom som tvingar vaccinationer på andra att få göra, oavsett.

per
per
Gäst
24 mars 2017 kl 19:01

Varför står Arkelstens kontaktuppgifter med efter artikeln, hon har ju uppenbarligen inte alla hästar hemma och är med all sannolikhet psykopat.

Hur skall man kunna påverka en sådan entitet med välunderbyggda argument?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
24 mars 2017 kl 19:12

Om det är regeringen som ska ta beslut vilket artikeln gör gällande så finns det väl liten anledning att försöka påverka nån i riksdagen. Och att försöka prata vett med historierevisionisten Arkelsten är nog förutsättningslöst.

Danne
24 mars 2017 kl 19:13

Summa summarum. Dom anser att vi är deras privata egendom, deras boskap. Vi ska lyda dom och inget mer med det. Detta trots all vetenskap och alla utredningar som påvisar farorna med vacciner och mediciner. Dessutom är det ju djupt oetiskt att tvinga i folk mediciner. Till och med folkrättsvidrigt. Man dömde tyskar efter andra värds-kriget för att under tvång utfört medicinska experiment på fångar. Detta kom fram under dom så kallade Nürnbergrättegångarna. Nu är vi tillbaka där igen. Nu precis som då ska dom som anses mindre värda (vi), vackert foga oss efter socialismens påbud annars blir det omskolning i någon Gulag.

Socialismen är nog den hemskaste ideologin som formats efter kommunismen (?) Och även Hitler var ju socialist, en national-socialist. Det är därför etablissemanget kallar dom nazister istället, det blir då inte lika uppenbart för gemene man tror jag. Får till och med rött streck under ordet national-socialist i rättstavningsprogrammet när jag skriver detta, men inte när jag använder slang-ordet ‘nazist’, som då ska anses vara mer korrekt och rumsrent? Hjälper gärna till med på aktioner mot detta, om någon har någon bra idé dvs.

Ingrid
Ingrid
Gäst
24 mars 2017 kl 19:28

– DEN UPPMÄRSAMMADE SERIEN – VACCINES REVEALED – HAR PASSANDE NOG ÅTER ÖPPNATS FÖR EN KORT TID… PASSA DÄRFÖR PÅ ATT SE DEN, OCH FÖR ATT ÄVEN SPRIDA VIDARE DENNA HEMSKA VEDERHÄFTIGA INFORMATION OMKRING VACCINATIONER… – VI MÅSTE ALLA HJÄLPAS ÅT ATT SE TILL ATT SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT FÅR TA DEL AV DETTA INNEHÅLL!!

http://www.vaccinesrevealed.com/

http://www.vaccinesrevealed.com/free/

Mayne Sundewall Hopkins
24 mars 2017 kl 20:28

‘Sjuka sinnens’ infiltration av svenska myndigheter, organisationer och politiska partier har gått för långt. Det behövs en ‘fransk revolution’ för att få ordning på Sverige!

Johan Svensson
Johan Svensson
Gäst
24 mars 2017 kl 20:32

Om nu vaccin vore så säkra så varför ska företagen som tillverkar dom vara immuna mot åtal för vaccinskador? Problemet jag ser med vaccinationer är dom tar sig igenom blodbarriären i hjärnan till skillnad från en vanlig infektion och hjärnans eller mikroglias reaktion som leder till att glutamater frigörs i desperation för att försvara sig mot infektionen. Detta leder till hjärnskador och speciellt vid den låga ålder på barn som innan 1½ års ålder inte har fullt utvecklade immunförsvar ännu. Sen att ge t.ex ett trippel vaccin är mångfalt mycket farligare och antalet vaccin som ges idag jämfört med vad jag fick på 80-talet är dubbelt så många. Herregud vi ska börja vaccinera mot vattkoppor?! Vad är det för fel på folk egentligen som tror att det här är normalt. Det räcker med att titta på dagens småbarn så ser man skadorna vaccin har gjort, jag kan lätt jämföra med mina egna barn som är friska och långt före sina jämnåriga i allt vad utveckling heter.

Det viktigaste av allt: Det finns ingen forskning på vaccin med dubbelblind studie med en kontrollgrupp på ovaccinerade. Punkt slut.

Av alla läkemedel är vaccin undantagna så vilken forskning som än presenteras och hur mycket man än försöker så spelar det ingen roll för forskningens kvalité är låg och därav kan man inte påstå att vaccin är säkra. När man nämner detta får man svaret av folkhälsomyndigheten “Det är ju oetiskt”, amen hallå? Tror folk ärligt talat på det skitsnacket?
Tar man sig ens tid att läsa dom forskningsrapporter som folkhälsomyndigheten visar till så kommer ju till och med dom fram till att mer tester behöver göras eller att adjuvanser inte användes i vaccinet som testades, det är verkligen skrattretande studier, och metastudier utöver det. Med såna kan man visa precis vad man vill, också av låg kvalité. Börjar man vända på stenar blir man fan livrädd..

.357
.357
Gäst
24 mars 2017 kl 20:43

[Sylthammar är tillbaka]

Mayne 😉 – så skulle du inte skrivit om du hade någon insikt i vad “franska revolutionen” var för något, och vilka krafter som låg bakom. Gör inte om svart till vitt. De krafterna tog också över Sverige. Det var ingen folkets revolution mot någon överhet. Revolutioner kommer uppifrån – allt gör det.

The Men Who Caused the French Revolution 1789
http://www.lovethetruth.com/books/pawns/03.htm

Marjo Svensson
Marjo Svensson
Gäst
24 mars 2017 kl 20:43

Nu får det faanimej vara nog på detta hycklande om att vi skall anpassa i någon form av system som inte gynnar oss eller som inte ser till vårat ,Människans bästa. Som inte är till för att vi skall må bra utan vi skall styras utav en makt som ser till att fylla sin egen plånbok och hela tiden roffa åt sig allt dom kommer åt. Nej till tvångs vaccinering.

Bo Sonnsjö
Gäst
24 mars 2017 kl 20:45

Vad vet svenska folkets representanter om vacciner och den mycket lönsamma skojarverksamhet som vissa delar av läkemedelsindustrin ägnar sig åt? Förmodligen ingenting alls! Man kan fråga sig om dessa riksdagsledamöter aldrig hörde talas om alla dem som drabbades av skador med påverkan på centrala nervsystemet som var orsakad av vaccinet mot svininfluensan för några år sedan?
Det är väl känt att många av de tillsatser som finns i vacciner är direkt skadliga för människans immunsystem!
Verksamheten är så lönsam att producenterna av vacciner tillsätter ämnen som skall förhindra konkurrenter från att kopiera deras produkter – utan att egentligen ha någon skyddande effekt på dem som “vaccineras”!

När det dessutom är känt att Anders Tegnell, chef på Folkhälsomyndigheten, medgivit att myndighetens anställda även erhåller en del av sin lön från vaccinproducenterna – måste man ställa frågan om inte det i själva verket råder en kriminell och åtalbar verksamhet hos den aktuella myndigheten?

Men detta bryr sig väl inte våra riksdagsmän eller kontrollmyndigheter det minsta om?

Raphael Mabo
24 mars 2017 kl 20:58

Artikeln påstår att Riksdagen tagit ställning för förslaget och att regeringen beslutar den 4 maj. Detta är felaktigt. Socialutskottet har berett förslaget, det gjordes igår. Nu ska Riksdagen behandla förslaget, omröstningen i Riksdagen sker den 4 maj. Riksdagen, inte Regeringen.

Birgitta
Birgitta
Gäst
24 mars 2017 kl 21:02

per@ håller med att den, det Arkelsten “uppenbarligen inte (har) alla hästar hemma och är med all sannolikhet psykopat”. Det går därför inte att påverka en sådan ondskefull “entitet med välunderbyggda argument”.

Försöker de att skjuta hela Moderatpartiet i sank? Bättre att de väntar med att ta beslut i frågan och skjuter upp det till en valfråga.

Föreslår att samtliga i ledamöter i (r)egeringen, med sina familjer, föregår med gott exempel och ställer upp mangrant och låter sig vaccineras innan de tar ett beslut för andra.

Förmodar att det här med vaccinering är ett vapen som riksdagen tar fram för att täppa till truten på det uppvaknande folket. Det handlar således inte om att de ska “rädda oss” från någon “hotande” förkylning utan att de är rädda för att bli snuvade på makten.

Kerstin
Kerstin
Gäst
24 mars 2017 kl 21:05

Fruktansvärt! Men ganska okunnigt av Medhi Nodehi att associera till nazism. De organiserade nazisterna i Sverige är nämligen vaccinkritiker.

per
per
Gäst
24 mars 2017 kl 21:08

Mayne Sundewall Hopkins 24 Mar, 2017 at 20:28

Nej, ingen blodsutgjutelse genom utrensningar á la franska, ryska och kinesiska revolutionerna, det gagnar inte mänskligheten. Vi vill inte sänka oss till deras nivå, men rättegångar skall hållas och entiteter låsas in.

Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson kommer naturligtvis inte undan, kommer väl att dömas för uppvigling och förberedelse till lemlästning och mord.

Sandy Lunoe
Sandy Lunoe
Gäst
24 mars 2017 kl 21:08

Det er trist at Sofia Arkelsten har MS, en autoimmunsykdom.
Det gjøres oppmerksom på at vaksiner kan forårsake autoimmunsykdommer inklusiv MS.
http://www.neurology.org/content/63/5/838.abstract

per
per
Gäst
24 mars 2017 kl 21:13

Birgitta 24 Mar, 2017 at 21:02

Ja, med tanke på att vacciner mer eller mindre förstör alla kroppsligt och intellektuellt, så är tvångsvaccinering ett effektivt medel att oskadliggöra en hel befolkning med.

Bengt Geleff
Bengt Geleff
Gäst
24 mars 2017 kl 21:44

Tyvärr så har ju grundlagen ändrats förut utan att svenska folket har informerats och så kommer kanske att ske igen. Pengarna styr hela världen just nu. Stora företagen och de få rika styr det mesta. Lobby-verksamheten är tyvärr ofantlig och har oändliga resurser verkar det. Då det gäller mig, mina barn och barnbarn så får det verkligen bli med tvång. Grundlagen gör ju att det egentligen inte vore så enkelt som en enda röstning, för att genomföra en sådan lag.

per
per
Gäst
24 mars 2017 kl 21:54

Vaccinföreläsning i fyra delar med guldklimpen Charlotte Stewart:

http://www.thenhf.se/friskare-utan-vaccin-foredrag-med-docent-ann-charlotte-stewart-se-det-har/

Stewart tillsammans med Linda Karlström i SVT Debatt om vacciner från 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=c3y76DjV0eg

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
24 mars 2017 kl 21:56

När man hänvisar till nazism ha då i minnet T4, som var en organisation helt befolkad av psykiatriker. Experimentverkstan för tester på krigsfångar.

Björn Zarelius
Björn Zarelius
Gäst
24 mars 2017 kl 22:03

är detta verkligen sant ???? det verkar ju helt otroligt i mina öron eller är det fake

Sven.
Sven.
24 mars 2017 kl 22:24

Och samtidigt trycker dom in ett chipp så har dom total kontroll på oss.

Roger
Roger
Gäst
24 mars 2017 kl 23:59

Det måste ju finnas 100 000 människor i detta landet som vägrar låta sig tvångsvaccineras. Ramaskri kommer det att bli. Blir man hämtad av polisen om man vägrar? eller blir det dryga böter?

Bo Sonnsjö
Gäst
25 mars 2017 kl 00:35

@ Sven
Enligt uppgift har man vid vaccinationer av den afrikanska befolkningen tillsatt ämnen, vilka skall göra att kvinnor inte längre skall kunna föda barn, samt att därför Afrika på så sätt skall kunna avbefolkas – varefter alla resurser därnere därefter kan tas om hand av de allra rikaste i världen! – Inblandade i de projekten skulle framstående familjer som Gates och Rockefellers vara inblandade. Var det inte den senare familjen som även låg bakom Bilderberggruppen och skapandet av UN (FN)?
Det betyder att man säkert också skulle kunna tillföra lämpliga substanser i våra framtida vacciner – så att man slipper att få bångstyriga medborgare – vilka inte lyder Eliten = dem som är utvalda att framöver skall få styra över den övriga befolkningen världen runt! Eller som i Sverige – något liknande som ligger bakom förslagen från Arkelsten & Co i deras förslag om tvångsvaccinering av den svenska befolkningen ? Kanske med tillägget, som Sven 170324 kom med – ett eller flera chip för att få i det närmaste total kontroll framöver !!!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
25 mars 2017 kl 01:15

Kanske är det bra om beslutet går igenom? I det ögonblicket kommer människor som inte tillfrågats om detta veta att de inte längre har någon demokrati och att rättsstatens principer inte längre gäller.

När politikernas maktfullkomlighet nått den nivå att de slutar följa grundlagen, då är tillfället för folket att folket tillsammans avskaffa oligarkin på riktigt och införa folkstyre på riktigt.

Jag hoppas att vi slipper använda giljotinen efter folkdomstolen även om den är snabb och human.

per
per
Gäst
25 mars 2017 kl 01:31

per 24 Mar, 2017 at 21:54

“Ann-” i Ann-Charlotte kom bort.

per
per
Gäst
25 mars 2017 kl 01:32

Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet 25 Mar, 2017 at 01:15

Det är klart att vi slipper använda giljotinen.

per
per
Gäst
25 mars 2017 kl 01:37

Sandy Lunoe 24 Mar, 2017 at 21:08

Mycket intressant iakttagelse, Sandy Lunoe, det finns ironi i att Arkelsten sannolikt har drabbats av MS på grund av vaccin och nu propagerar för tvångsvaccinering.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
25 mars 2017 kl 01:47

@Kerstin Unger-Salén
Visserligen sprutade kanske läkaren Mengele in mycket skit i sina offer så Medhi Nodehi har nog ändå associerat riktigt. Det finns fler liknande exemplar genom historien. Det är jag säker på. Dagens svenska etnocentriska nationella socialister är vid en närmare undersökning till synes ekologiska så därför tror jag på dig när du påstår att de är kritiker till vaccination.

per
per
Gäst
25 mars 2017 kl 01:53

Jag anser att man har rätt att försvara sig så mycket som det behövs för att kunna avvärja ett övergrepp i form av hälsovådlig tvångsvaccinering, Torbjörn, håller du inte med om det?

Jag frågar apropå att du tog bort min första kommentar som handlade om självförsvar så långt nöden kräver.

Linda
Linda
Gäst
25 mars 2017 kl 10:04

Självklart går det igenom. Vi följer elitens agenda till punkt och pricka. Sverige är det landet som måste gå före alla de andra när det gäller att totalt förstöra mänskligheten och skapa en totalt underkuvad, sjuk och korkad befolkning som den korkade psykopatmakten kan kontrollera.

Linda
Linda
Gäst
25 mars 2017 kl 10:11

“När politikernas maktfullkomlighet nått den nivå att de slutar följa grundlagen, då är tillfället för folket att folket tillsammans avskaffa oligarkin på riktigt och införa folkstyre på riktigt.”
Makten följer bara grundlagen när det passar dem. Det vet alla som har haft med (o)rättvisan i Sverige att göra.

Linda
Linda
Gäst
25 mars 2017 kl 10:16

Undrar oxå, vilka vacciner gäller det? Alla som ska ingå i det allmänna vaccinationsprogrammet, som bara ökar från år till år?

Steve Hinks
Steve Hinks
Gäst
25 mars 2017 kl 11:13

This is outrageous. If vaccines were clean and safe it might be acceptable. Just enter any vaccine in the World Health Organisation database of adverse drug reaction reports at http://www.vigiaccess.org and you will dee hundreds of deaths and many hundreds of thousands of serious adverse reactions – and they acknowledge only approx. 10% get reported!

Savalle
Savalle
Gäst
25 mars 2017 kl 11:43

Dessa motioner är djupt kränkande. Nu jävlar får det vara nog!
Nu är måttet rågat.

Anna
Anna
Gäst
25 mars 2017 kl 11:48

Har väl kanske haft två influensor i hela mitt drygt femtioåriga liv. KOmmer aldrig att vaccinera mig, i så fall tar jag hellre fängelse. Fy så hemskt.

Ivan Björn
Ivan Björn
Gäst
25 mars 2017 kl 13:29

Från Amenti 2 boken om vacciner.

Det finns två sätt på vilka man kan förstöra immunitet. 1.) Paralysera immunsystem med rädsla.
2.) På det fysiska planet är det vacciner, läkemedel, mat, droger, genetisk manipulation m.fl. Dessutom stress, osäkerhet, negativitet o.s.v. Den verkliga motivationen av nuvarande vetenskaps inriktning är nano – bio – teknologi. Här handlar det om hur man kan föra in i mänskliga kroppar främmande partiklar (molekylära sändare, mikrochips ). Sådana partiklar existerar inte i naturen för att de är tillverkade i laboratorier och inprogrammerade. Sådana partiklar skulle heller aldrig komma på egen hand till specifika områden i kroppen. Här handlar det om energicentra i kroppen som blir programmerade på molekylärnivå.
Ett exempel på en sådan partikelsändare har varit upptäckt 1985 och heter Fulleren https://sv.wikipedia.org/wiki/Fulleren som har en ovanlig form som jobbar med omvända frekvenser som skadar och blockerar funktioner i våra förlagor! (Förlaga är de kroppar som man kallar eterisk kropp, mental kropp, energi kropp m.fl. och som slutligen tillsammans bildar vår synliga kropp)

Mattias strandh
Mattias strandh
Gäst
25 mars 2017 kl 13:34

Nice! Detta borde gjorts för länge sen!

Björn Hansson
Gäst
25 mars 2017 kl 14:12

När politiker med den styrande eliten inte respekterar att -ditt liv är ditt- och att fredliga försök till förståelse av den enkla principen -gör ingen skada-vad är då det kvarstående alternativet? Ingen människa med förnuft vill ha inbördeskrig, men om en styrande elit inte respekterar fundamentet till den individuella människans liv hur länge skall man ha tålamod och låta dom gynna sig själva, på träldom som omfattar svensk politik fundament.

per
per
Gäst
25 mars 2017 kl 14:59

NewsVoice 25 Mar, 2017 at 08:37

Du har naturligtvis rätt angående att fler och fler vacciner kommer tvingas på människorna, Torbjörn. Jag sätter inte emot en enda krona.

Som jag sa idag till en person jag känner, när de väl har gått över en helig gräns och infört tvång för vissa vacciner, så finns det inget som stoppar dem från att ösa på med hur många tvångsvacciner som helst.

Vi går mot en fullt utvecklad diktatur á la Stalins Sovjetunionen och Hitlers nationalsocialist-Tyskland.

per
per
Gäst
25 mars 2017 kl 15:06

NewsVoice 25 Mar, 2017 at 08:37

Det var synd att du uppfattade min kommentar som ett hot, Torbjörn. Att göra klart att man till varje pris kommer försvara sig vid ett eventuellt angrepp är inte ett hot utan en legitim varning.

Här har jag fått bifall från [KarlMagnus 24 Mar, 2017 at 18:42] och [.357 24 Mar, 2017 at 19:20]. Finns det någon mer här på NewsVoice som håller med?

Och den som eventuellt väljer att gå angriparens ärenden, typ polis och sjukvårdspersonal, får stå sitt kast, det är medlöparna som gör tyranni möjligt.

Dessutom har du lämnat kvar kommentarer som är mer tveksamma än min:

Mayne Sundewall Hopkins 24 Mar, 2017 at 20:28

“‘Sjuka sinnens’ infiltration av svenska myndigheter, organisationer och politiska partier har gått för långt. Det behövs en ‘fransk revolution’ för att få ordning på Sverige!”

Alla vet väl att franska revolutionens avrättningar medelst giljotin inte handlade om nödvärn utan om utrensning.

Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet 25 Mar, 2017 at 01:15

“När politikernas maktfullkomlighet nått den nivå att de slutar följa grundlagen, då är tillfället för folket att folket tillsammans avskaffa oligarkin på riktigt och införa folkstyre på riktigt.

Jag hoppas att vi slipper använda giljotinen efter folkdomstolen även om den är snabb och human.”

Här utesluts inte användandet av giljotin som avrättningsmetod, tolkar man meningen ordagrant så skulle utrensning alltså kunna bli aktuell när makthavarna väl har störtats.

Jag är emot dödsstraff till och med mot såna som Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson, däremot anser jag att vi har rätt att skydda oss själva mot såna som Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson och deras anhang med de medel som krävs för att avvärja angrepp.

Det är viktigt att människor förstår att de fullt ut har rätt till sina egna kroppar och att försvara sig mot angrepp. Ditt borttagande av min kommentar anser jag motverkar utvecklandet av en sådan förståelse.

per
per
Gäst
25 mars 2017 kl 15:22

På förekommen anledning, apropå den hotande tvångsvaccineringslagen i Sverige, har du lust att lägga upp gratisreprisen av den excellenta Vaccines revealed som en riktig artikel igen, Torbjörn?

Gratis-reprisen av Vaccines revealed börjar idag/inatt.