Tvångsvaccinering kan bli verklighet i Sverige – 4 maj 2017 tar Riksdagen beslut

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 mars 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson - Pressfoton: Riksdagen
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill ha tvångsvaccinering - Pressfoton: Riksdagen
Bild: Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Riksdagen tar beslut den 4 maj 2017. Pressfoton: Riksdagen

Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark,  2000tv.seLEDARE. De två riksdagsledamöterna Sofia Arkelsten (M) och Jesper Skalberg Karlsson (M) vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Socialutskottet beredde förslaget igår och Riksdagen tar beslut den 4 maj 2017 [om Regeringen ska få uppdraget att utreda möjligheten]. Förslaget kan nu skapa en folkstorm mot tvångsmedicinering med vacciner levererat av ett av världens mest kriminellt belastade storföretag – GlaxoSmithKline – som gav Sverige narkolepsi. 

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln är uppdaterad

Eftersom tvångsvaccinering är det samma som tvångsmedicinering bör förslaget betraktas som mycket kontroversiellt i synnerhet efter narkolepsiskandalen som inte lett fram till ökad säkerhet kring riskerna med vacciner. Varken hälsovårdsmyndigheter eller Regeringen har ställt några särskilda krav på industrin att eliminera de kroppsfrämmande tillsatser och restprodukter som finns i vaccin.

NewsVoice och flertalet andra medier och grupperingar i Sverige som varnat för riskerna kan konstatera att Regeringen, hälsovårdsmyndigheterna och de etablerade medierna verkar vara komplett faktaresistenta mot kunskap och erfarenhet kring riskerna med vacciner. Istället har ansvariga entiteter inom stat och media valt att slå ifrån sig och istället angripa budbärarna. Denna konflikt är känd sedan många år.

Se NewsVoice artikel från 2015: (M)-motion om tvångsvaccinering väcker ont blod i sociala medier – Namninsamling mot tvång återstartas


Igår behandlade Socialutskottet i Riksdagen frågan om att införa ett obligatoriskt vaccinationsprogram i Sverige. Utskottet beredde förslaget, vilket kan leda till att Riksdagen godkänner och tar i så fall beslut den 4:e maj.


I förlängningen betyder det att tvångsvaccinering kan börja tillämpas i Sverige någon gång år 2018.

Mehdi Nodehi skriver på Facebook:

Mehdi Nodehi - Facebook, selfie
Bild: Mehdi Nodehi – Facebook, selfie

“Det har gått fort, men än finns det tid att påverka. Som en gammal “insider” och avhoppare från vaccin-industrin så kan jag med handen på hjärtat säga att om nu detta skulle gå igenom så kommer jag att ta min familj och emigrera ut ur landet till ett land som respekterar människans grundläggande rättigheter. Obligatoriska vaccinationer är ett brott mot människans rätt att bestämma över sig egen kropp.” …

“Det måste finnas svenska lagar som skyddar oss mot sådana övergrepp! Det är ett övergrepp mot den fria viljan, det är odemokratiskt och ger vibbar av fascism, nazism och kommunism att med våld sätta nålar i friska människor och deras barn.”

Nio miljoner svenskar tvingas [isf] bli kunder till [bla] ett av världens mest kriminellt belastade storföretag – GlaxoSmithKline som gav Sverige narkolepsi

Mehdi Nodehi konstaterar precis som många andra att lobbyverksamheten hunnit före allmänheten med att bearbeta politiker och beslutsfattare mot ett beslut som kan göra Sverige till en fulländad vaccin-nation, en komplett och säkrad marknad med 9 miljoner tvångsmässigt anslutna kunder till jätteföretag som GlaxoSmithKline, ett av världens mest kriminellt belastade storföretag om vi tar hänsyn till de skadestånds- och bötesbelopp som företaget dragit på sig under årens lopp.

Det var GlaxoSmithKline som gav Sverige narkolepsiskandalen genom svininfluensavaccinet Pandemrix och bolaget slapp ekonomiska konsekvenser eftersom våra politiker skrev på ett kontrakt som gav GlaxoSmithKline ansvarsfrihet. Både barn och vuxna drabbades. Pandemrix innehöll inte bara skadliga tillsatser utan även giftiga restprodukter (arsenik, tenn) som NewsVoice avslöjade i samarbete med en svensk läkare då verksam på KI.

GlaxoSmithKline har fällts för mutor, döljandet av medicinska risker och andra brott. Det handlar om mångmiljardbelopp. Läs mer om GlaxoSmithKline i NewsVoice.


Det är denna typ av kriminellt belastade företag som de svenska politikerna samarbetat med under många år och nu vill de skänka hela den svenska “människomarknaden” till denna typ av bolag.


 

Tvångsvaccinering med osäkra vacciner – Vilken folkhälsa får vi då?

Inte nog med att politikerna aldrig ställt krav på vaccinsäkerhet, de har även 2016 nyligen köpt vacciner “en masse” från GlaxoSmithKline och bolaget Seqirus, vacciner som bygger på samma grundrecept som Pandemrix.

Mehdi Nodehi skriver att han nu gör allt för att informera allmänheten i denna fråga. Nodehi är inte ensam. NewsVoice har samlat in 1000-tals namnunderskrifter från personer som vägrar acceptera tvångsvaccinering. Många av dessa personer skriver att de är beredda att lämna Sverige om det beslutas om tvångsmedicinering med vacciner. Det vore bättre om de innan de lämnar landet försöker få de vaccintroende politikerna att ta sitt förnuft tillfånga.

Swisha Sassersson valfri summaVaccinkritiska personer i Sverige bör nu inte spendera all sin energi genom att klaga på Facebook. Istället bör de lyfta telefonluren och ringa upp politikerna. Att enbart gnälla i sociala medier kan leda till att Riksdagen beslutar om tvångsvaccinering den 4 maj.

NewsVoice vill därför inte ha din namnunderskrift denna gång, utan ditt engagemang.

Text: Torbjörn Sassersson

Referenser


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ja det är i sanning ett brott mot mänskliga rättigheter att tvingas till vaccinering. Jag hoppas att politikerna som ska gå till beslut över våra huvuden har insikt nog att ställa sig över lobbyisternas självsäkra attityder och propaganda och ser nyktert på saken. Det finns ju nämligen inte tillräcklig forskning som påvisar att vacciner är säkra. Tvärtom är det mycket som stoppas undan då det gäller skador hos både barn och äldre som med stor sannolikhet har sin direkta och indirekta orsak i vacciner. Man tar ju inte hänsyn till barns skörhet/risk för autoimmuna sjukdomar som oftast utlöses direkt eller efter en tid då de fått en injektion. Att det sedan står i bruksanvisningarna om olika biverkningar och att personer med risk för autoimmuna sjukdomar bör se upp bryr sig ingen om utan alla vaccineras utan hänsyn. Det är helt enkelt fruktansvärt! Det är oerhört motsägelsefullt alltsammans.

 • Staten ska med tvång!!!!! Det låter som om vi är i typ en Diktatur där ett fåtal i toppen tar alla intäkterna till egen ficka för sprit, droger och andra suspekta nöjen på folkets bekostnad och hälsa.

 • Jag har personlig erfarenhet av detta förmynderi då jag avböjde en giftsoppa kallad: ‘Remicade’ för några år sedan. Denna soppa injiceras och påstås lindra reumatiska sjukdomar(i mitt fall; AS, tidigare kallad ‘Bechterew’). Att gå emot strömmen, vara en fritt tänkande individ i denna ankdamm kallad Sverige, är en dödssynd i den ‘självinbillade överhetens’ ögon. Jag avböjde även Svininfluensa-sprutan och blev formligen idiotförklarad av ‘de som vet bättre’. Ingen!, och jag menar verkligen: INGEN! har rätten att tvinga en annan individ att injicera en giftsoppa i kroppen! Tvångsvaccinering ÄR ett brott mot de grundläggande mänskliga rättigheterna!
  För övrigt: jag har inte hört ett ord ifrån Reumatologen/Kalmar Länssjukhus sedan mitt avböjande, de har helt enkelt beslutat sig för att ‘dissa’ de som inte står med mössan i hand och lyder.
  -“Just because you’ve got the power, doesn’t mean you’ve got the right!”, säger jag till alla pompösa och maktberusade politiker, för, det kommer en dag där ni står utan denna(tillfälliga)makt. Ingen kan fly sin karma, ingen kan fly orsak&verkan, det man gör mot andra….

 • En eventuell lag gällande obligatorisk vaccinering gäller bara den juridiska personen som är en likadeles juridisk fiktion. De kan/får inte vaccinera en fysisk kropp eftersom den enligt statens juridik inte existerar. Sträck fram ett personbevis (kan beställas via skattemyndigheten) så kan de behöriga perforera pappret bäst de vill. En trevlig valborg till alla.

 • Sverige är “bäst i klassen” vad gäller vaccinering (Weapons of Mass Destruction) säger Anders (namnet betyder bla Människa!?) Tegnell, och fåren/alla svenssons slår sig för bröstet av denna positiva förstärkning.
  För att bekämpa monster (psykopater) som dessa som vill vaccinera oss måsta man kanske själv bli ett, ord och sunt förnuft biter inte på dem.

 • Jag blir ju inte så lite rädd här. Vad har man för chanser om man tackar nej/vägrar? Fängelse, böter, lobotomering eller landsförvisning? Vilket det sistnämnda kanske vore att föredra?

 • NN 26 Apr, 2017 at 15:13

  Jag tror inte att ondskan kommer sig av att man är jude eller något annat religiöst eller etniskt, den är individuell.

 • Eftersom sverige har idioter i regeringen så skulle dom säkert säga ja till tvångsvaxinering,dom här GLAXO
  är ett judiskt företag med dolda avsikter att vaxinera

 • WDDTY: Protests across Europe as countries plan compulsory vaccination

  “It’s European Immunization Week—but not everyone’s celebrating. Protests are being planned around Europe as some EU countries, including Austria, consider making vaccinations compulsory.

  Austrians are planning their protest in Vienna on May 6th, and Poles are protesting on June 3rd, which last year the Czechs designated ‘Light a Candle’ day to commemorate the lives lost or damaged because of vaccination.

  The Italians demonstrated against compulsory vaccination last March, and protests have also taken place in Croatia—where vaccines are already mandatory—earlier this month.

  The European Forum for Vaccine Vigilance, which is helping to co-ordinate the protests, describes compulsory vaccination as a breach of fundamental human rights. It says that “a number of European countries” are considering making childhood vaccination mandatory.

  Asset, a pro-vaccine group, does not believe that a compulsory programme is the way to go. The group says that vaccination levels are not necessarily higher in countries where it is compulsory; Latvia, for instance, doesn’t have a higher take-up rate than other Baltic states even though parents are legally obliged to have their children vaccinated.

  Instead, some countries fine parents who don’t get their children vaccinated, while others make attendance at school more difficult. In France, two parents were jailed after refusing to have their child vaccinated. To find out more about the protests, go to: http://www.efvv.eu

  https://wddty.com/news/2017/04/protests-across-europe-as-countries-plan-compulsory-vaccination.html

 • @ ..357 (Sylthammar..)
  och per 24/3 (..såg era kommentarer först nu..)
  betr. mina ord “Vi behöver en ‘fransk revolution’ så menar jag naturligtvis inte att -huvuden ska rulla- som de ju gjorde då det begav sig – utan att alla dessa makthavare som spelat ut sin roll (för länge sedan!) inte längre ska ‘trona’ på sina poster – en rejäl utrensning behövs. Rättegångar javisst! Det har gått för mycket ‘religiös vetenskap’ i samhället.

 • I serien The Truth About Vaccines får de svenska tittarna förklaringen till varför Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson korrumperats till att motionera om tvångsvaccinering i Sverige.

  1.03.55 in i del 7 börjar dr Sherri Tenpenny berätta om Healthy People Guidelines 2020 som bland annat innebär att 90 procent av alla människor i världen skall vaccineras från och med år 2020 vare sig de vill eller inte. Detta med befintliga och ytterligare minst 140 vacciner som väntar på att få komma ut på marknaden.

  Hon ser de som är i full färd med att driva igenom denna globala tvångsvaccinering som kanyllevererande galningar.

  Bill Gates är en av huvudaktörerna bakom detta projekt vilket man sedan millennieskiftet har investerat motsvarande närmare 70 miljarder kronor i.

  Dr Tenpenny säger “Vi har bara tre år på oss att göra människor medvetna om och engagerade i den här frågan och förhindra att detta sker i framtiden”.

 • Nu kan man läsa:

  Rätten fann inga juridiska eller medicinska skäl för att kvinnan skulle kunna vägra sina barn att vaccineras.

  Engelsk domstol dömmer mamma att vaccinera sina barn

  En brittisk mamma med två söner har fått ett domstolsbeslut på att det är emot barnens bästa att neka barnen vaccinationer. I beslutet betonar domaren bland annat att modern inte kunde hitta en enda läkare som backade upp hennes åsikter.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4384904/Vegan-mother-forced-vaccinate-two-children-judge.html

  —-

  Rogers who ordered the boys, ages two and four to receive diphtheria, polio, meningitis, measles, mumps and rubella vaccines.

  He said,

  I am truly sorry that the mother will regard the decision as wrong, but my objective duty is clear.

  http://www.naturalblaze.com/2017/04/mom-forced-by-uk-high-court-to-vaccinate-her-children.html

 • Henrik. Jag hoppas du har rätt, men när jag gick igenom alla vaccinmotioner som för närvarande finns kunde jag översiktligt räkna att det rörde sig om 20-30 riksdagsledamöter som motionerade om att öka vaccinerandet för TBE och HPV mfl. Det finns definitivt en stor tro på vacciner och en ihållande vilja att öka vaccinerandet.

 • Det är bara ca 0,5% av alla motioner från riksdagsledamöterna som går igenom hela vägen. Motionen från Arkelsten kommer inte att göra det i och med att det bara är två ledamöter i riksdagen som har motionerat om samma sak. Hade det varit flera ledamöter från flera olika partier hade läget varit ett annat. Varje år finns det massor av konstiga och korkade förslag och de flesta hör vi aldrig talas om. Detta är en ovanligt korkad motion, men det är inget vi behöver vara rädda för i nuläget.

 • Mike Adams ifrågasätter för första gången och äntligen Donald Trump, pekar på orimligheten i att denne utan bevis påstår sig nödgad att försvara några syrier mot Assad-regimen medelst tomahawkmissiler, samtidigt som han låter läkemedelsindustrin fortsätta att förstöra tusentals människors liv med vacciner.

  Äntligen börjar en av våra Trump-anhängande polare inom alternativmedia någorlunda använda samma måttstock för honom som för Hillary Clinton, Obama, Bush och de andra asen.

  Nu är spänningen olidlig, skall även andra inom alternativmedia, till exempel här i Sverige, erkänna att Trump inte är så ofelbar som man velat framställa honom och äntligen börja granska hans skavanker?

  http://www.naturalnews.com/2017-04-07-far-more-vaccine-damaged-children-in-america-than-chemical-weapons-damaged-children-in-syria.html

 • @ Ale

  Då kanske du ska föregå med gott exempel o göra nåt annorlunda i stället för att skriva sarkastiska inlägg.

 • NewsVoice 7 Apr, 2017 at 07:36

  Hatten av för Mehdi Nodehi som har skickat ett så välgjort dokument till Riksdagen.

  Vilken insats för Sverige!

  Tack Mehdi!

 • Inga-Britt nämner folkstorm; det ordet skall inte nämnas i samma mening som det svenska folket nämns. Så gör inte svenskar. Folkstorm? Nej.

  Tycker vi gör det vi alltid gjort: knyter våra nävar i byxfickan, böjer vår nacke och bugar, bönar bockar och ber in för makten. Ty så har vi gjort i evinnerliga tider.

 • TILL RIKSDAGEN: Beträffande Sofia Arkelstens Motion Om Ett Obligatoriskt Vaccinationsprogram

  Mehdi Nodehi: Som biokemist, tidigare produktchef & affärsutvecklare inom vaccin- och bioteknikindustrin, så känner jag mig högst ansvarig att underrätta och tillhandahålla er en samling vetenskapliga studier och särskild information som bör uppmärksammas och beaktas inför omröstningen av motion 2015/16:430 den 4 maj i år.

  Jag och tusentals andra informerade medborgare är djupt oroade och upprörda över Arkelstens motion då den bryter mot flera svenska lagar samt direkt förespråkar ett övertramp på en av de mest grundläggande mänskliga rättigheterna, nämligen rätten för fullt friska individer att få bestämma över sin egen kropp.

  http://iterated-reality.com/sv/2017/04/05/till-riksdagen-betraffande-sofia-arkelstens-motion-om-ett-obligatoriskt-vaccinationsprogram/

  http://media1.iterated-reality.com/2017/04/TILL-SOCIALUTSKOTTET-OCH-SAMTLIGA-LEDAMO%CC%88TER-I-RIKSDAGEN.pdf

 • @ Kenneth Thorberg 4 april 2017
  Anledningen till att jag föreslog att man skulla skicka epost var att jag i ett antal fall har försökt att ringa till riksdagsmän, men aldrig kommit fram till någon!
  Kanske hade jag haft otur, men tyckte att direktsignal via epost skulle vara en rimlig möjlighet! MVH Bo

 • @ Bo Sonnsjö

  Utmärkt gjort även om just Arkelsten nog är vaccinerad (sorry) mot påverkan i det här fallet. Kanske bättre att slösa krut på de som kan tänkas vara mer neutrala. Ännu bättre än att skicka mail är att ringa och prata med dom. Chansen att verkligen nå fram är förstås mycket mindre men effekten blir så mycket större.

  Ang. våra s.k. demokratiskt valda representanter så är det nog så att vi har en demokrati just på valdagen , dagen efter är allting som vanligt igen. Man kan väl jämföra med kyrkans makt förr i tiden. Ingenting var viktigare för prästerskapet (jfr politikerna) än att kyrkan var fullbelagd på söndagar. När folk genomskådat skådespelet och slutade gå till kyrkan tappade den också sin makt.

  Nu är folk inlurade i ett annat skådespel som är i behov av våran vilja att rösta på valdagen för att överleva. Men precis som du poängterar , Bo , spelar det INGEN roll vad vi röstar på. Systemet är smort för att gagna etablissemanget och folket har således INGEN makt.

 • Den som vill kommunicera med Sofia Arkelsten gällande vaccinationer kan göra det via hennes epost-adress som riksdagsman (typ förnamn . efternamn . @riksdagen.se)

  – Ingenting borde vara mer effektivt för att uppnå önskad effekt än att direkt kontakta “våra riksdagsmän”! – Alldeles för många svenskar klagar på sina = “folkets representanter”, men gör sällan eller aldrig något eget försök att kontakta dem!!!

  För övrigt kan man ifrågasätta om våra riksdagsmän alls egentligen representerar någon annan än den för aktuellt parti dess ledande politiker!

  (Läs statsvetaren Anne-Marie Pålssons bok “Knapptryckarkompaniet”, som i grunden avslöjar hur det i själva verket ser ut i “alla demokratiers föregångsland” – (Sverige)!

  Att det är respektive partiledare, samt gruppen kring denne – som gör urvalet att förse medborgarna med “svenska folkets utvalda representanter”!)

  – Men detta diskuteras aldrig i våra ledande medier (SVT, SvD, Expressen, DN, Aftonbladet etc etc ….)!!!

  OBS! Inte var det de svenska väljarna, som valde Stefan Löfvén till statsminister! – Detta borde vara klart numera! OBS!

 • Håller helt med dig Kenneth Thorberg, vi är alldeles för flata. Vi “folket” har makten om vi bara vill och orkar engagera oss. En riktig “folkstorm” är vad som behövs i dag.
  Det här förslaget är galet på så många sätt att det inte går att beskriva, det strider mot allt vett och förnuft, för att inte tala om mänskliga rättigheter som Sverige säger sig vilja strida för.
  Kanske dags för en demonstration utanför riksdagshuset……

 • Har via epost kontaktat Sofia Arkelsten och påtalat att tvångsvaccinationer går emot vad EU-domstolen har fastställt, samt beskrivit hur drabbades liv katastrofalt försämras av metaller och andra odefinierade ämnen orsakar för svåra komplikationer – t ex hjärnskador – när sådana ämnen inte finns definierade i gällande innehållsförteckning! – Något som verkligen borde vara straffbart och medföra böter och fängelse!

  Hur kan svenska folkets riksdagsmän ostraffat få ägna sig åt någon sådan verksamhet????

 • @ Ove

  Ja , om alla hade den inställningen skulle vi vara just chanslösa. Men är det nåt som är sant så är det att INGET är hugget i sten. Vi människor har faktiskt makt att göra något annat än att oja oss tillsammans. Vi KAN och FÅR faktiskt ta kontakt med politikerna och säga våran uppriktiga mening och jag lovar att det ger resultat om bara tillräckligt många gör det. Det som hindrar oss att göra detta är inget annat än flathet.

 • Det hjälper inte hur vi än protesterar. Vill Big Pharma ha tvångsvaccinering, så får de det! Jag tror “Big Pharma” är den andra eller tredje största vinstgivande branchen totalt sett över längre tidsperioder. De tar, eller köper, vad och vem de vill.

  Det nämndes att ersättningen till narkolepsiskadade skulle motsvara en 20%-ig invalidisering. Och det ska staten stå för, inte GSK.

  Vi är chanslösa. Spelar ingen roll hur uppenbar idiotin är!

 • Varhelst lögnen bygger bo, tenderar dess motsats att resa sig…

  Det verkar ju vara alltfler som läser Newsvoice, och därför är det bara att hoppas på att även det galna i att hävda tvångsvaccinationer – kan finna sitt mänskliga ramaskri – utifrån vederhäftig information, tillsammans med insikter rörande alla skadliga element som ingår i alla förekommande vaccinationer, som dessutom ökar i en extremt accelererande grad!!

  Här följer ytterligare några mycket värdefulla källor att fördjupa sig i:

  https://vactruth.com/

  http://www.vaccinetruth.org/

  http://www.vaccinetruth.net/

  Ett tips:
  – Ni som kan, kontakta en politiker ni har förtroende för (ja förhoppningsvis finns det åtminstone någon) –
  och skicka dem information om den dokumentära kommande serien (se länk ovan). – Förmedla även en eller flera av de länkar som flera av oss har relaterat till i denna tråden…

  Tänk er följande scenario, vilket inte är science fiction… Om några få år kommer vartannat barn att drabbas av autism… (idag är det ca 1 av drygt 60 i USA). I länkarna i detta inlägg finns mängder av olustiga historier om hur människors liv så katastrofalt har förstörts, ja barn dör till och med… Ingenting visar att alla dessa skador minskar, utan tvärtom! Och ändå fortsätter eländet med allt fler vaccinationer, gifter i miljön och i mat – kan vi bli annat än sjuka?

  Den omvända bevisföringen, som någon uttryckte det, står att finna hos folket (som därmed skuldbeläggs), eftersom vi har valt politikerna.. – Men vem sjutton kan tro att politiker är så inhumana och ovetandes – även de kommer att förlora livet i denna så snabbt ökande karusell, utan tvekan!

  Du som ännu förmår tänka, engagera dig emot tvångsvaccinationer!!! Gör något, även den minsta handling sprider ringar på vattnet…

 • Per, bra att du nämner Suzanne Humphries! Hon är ju ytterligare en läkare som står upp och vittnar om miljögifter, som vaccinationer – och hur de kan påverka mänskligt liv! – Men hon har också varit suverän vad gäller att berätta om njurarnas skadeverkningar rörande gifter som Roundup – och hur illa njurarna kan påverkas av dylikt!

  Det börjar finnas otroligt mycket forskning som förtäljer att vaccinationer medför risker för allehanda komplikationer. Idag kom ytterligare en artikel som jag länkar till här:
  http://www.greenmedinfo.com/blog/study-severe-breakthrough-varicella-occurring-chickenpox-vaccination

 • Ingrid 1 Apr, 2017 at 07:25

  Det som den kvinnliga läkaren, i Vaxxed-filmen som Ingrid länkar till ovan, säger om vaccinerade barn jämfört med icke vaccinerade barn stämmer så väl med vad doktor Suzanne Humphries säger i Vaccines Revealed: De ovaccinerade barnen på min mottagning är så fysiskt och psykiskt friska, de drabbas inte av alla de hälsoproblem som vaccinerade barn gör. De vaccinerade barnen känns som utomjordingar i jämförelse med de ovaccinerade barnen.

 • Samhället är till för alla. Medborgare får inte diskrimineras. Det är likhet inför lagen som gäller. Varken staten, politiker eller samhället äger medborgarnas kroppar och har inte heller rätt att bestämma vad som ska göras med dem. I Regeringsformen står det: “Varje medborgare är gentemot det allmänna skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp”. Sverige har således en grundlag som skyddar mot tvångsvaccinering, vilket obligatorisk vaccinering innebär som är det som motionen avser.”

  ALDRIG att jag tillåter tvångsvaccinering av mit eller mina anhöriga!
  Hellre då emigrera till ett land som ser till sina medborgare och inte tvingar dem att vaccinera sig med vaccin som inte ens är godkänt och man inte vet vilka konsekvenser det ger? Idioti!

 • Per & Torbjörn:
  Smittkoppsvaccin som inympas – ger också skadeverkningar!
  Torbjörn: Stort Tack för att du omedelbart fångade upp det här med “tvångsvaccinationer”!… !!
  Per: Jag uppskattar även att du är så ihärdigt engagerad i vaccinationer!

  Mycket av problematiken med vaccinationsskador handlar om att vi vanligen inte kopplar samman ohälsan med själva vaccinationen, då problemen kan komma efter en längre tid. Dessutom har vi den så kallade “cocktail-effekten” där alla gifter från vacciner, miljö och mat och så vidare – ackumuleras! Och eftersom våra immunsystem fungerar olika, drabbas vi i olika grad och på olika sätt. Somliga blir kvickt utslagna, exempelvis beroende på innehållet i vaccinerna.

  Vaccinationer är ett komplext problem som självfallet bör ses från ett systemiskt perspektiv! Och i första hand i ett direkt förhållande till Big Pharmas agerande, samt deras företrädare som manipulerar statistik – som naturligtvis inte borde kunna förekomma!

  Människans inre biokemiska miljö är naturligtvis inte kompatibel med medvetet injicerade giftiga komponenter. – Den som inte begriper det – “är utan tvivel inte riktigt klok”… Och att ge sig på att ens diskutera “tvångsvaccinationer” är bortom etik samt moraliskt acceptabelt beteende, utan tvekan!

  Även mängden vaccinationer har ökat påtagligt, och i USA är de desto fler än här i Sverige – det betyder inte att vi här i Sverige har ett antal som är ok! En helt färsk intervju med en läkare verksam i Florida, finns här, och är en del i allt det uppföljningsarbete som görs efter filmen Vaxxed: https://www.youtube.com/watch?v=Hgmjie_GcUE
  – Vederbörande berättar i intervjun om hur barnens sjuklighet så extremt mycket har ökat över tid, och i förhållande till att antalet vaccinationer har accelererat!

  Personligen är jag absolut helt emot vaccinationer! Tvång eller diverse hot i kombination med vaccinationer – säger absolut mycket om vår tids “ofriska kultur” – lindrigt uttryckt!

 • NewsVoice 31 Mar, 2017 at 11:02

  Tack Torbjörn, det kändes viktigt för mig att få detta klargjort.

  Jag förstår nu att du inte har svarat tidigare på grund av stor arbetsbelastning.

  Du lägger med denna kommentar alla äggen i kartongen, men plockar med samma kommentar ur ett ägg när du skriver: “Jag misstänker att den typen av vaccin som inympas på armen (tex mot smittkoppor) är betydligt mindre riskfritt än alla de vacciner som injiceras eftersom dessa innehåller giftiga tillsatser och kan innehålla restprodukter (tenn, arsenik).” Menar du möjligen “är betydligt mindre riskfyllt”?

  Grattis till att det var du som startade Vaccin.me, Torbjörn, du är något av en “one man show” inom alternativmedia. Verkligen inte illa. Jag trodde att Linda Karlström varv upphovskvinna till den hemsidan och hade tagit hjälp av dig för att hantera det tekniska.

 • Torbjörn W: Kriminellt är bara förnamnet…

  * Den tolfte (12) april börjar en ny dokumentär serie i 7 delar – rörande vaccinationer!
  Anmälan sker här:
  https://go.thetruthaboutvaccines.com?ref=de85b3ca-b67a-486d-80aa-335e872ec037

  Den är fri att se under 24 timmar, och sänds alltså med ett nytt avsnitt per dag från och med den 12/4!

  V G sprid denna information – så att allt fler “vaknar upp” till insikt rörande den extrema åverkan vaccinationer har på vår hälsa!!

  * Vaccine Injury Denialism is the DENIAL of HUMAN DIGNITY – HÄVDAR MIKE ADAMS – Natural News – och relaterar åter till en studie rörande skadeverkningar efter vaccinationer… – LÄS DEN HÄR:
  http://www.naturalnews.com/2017-03-07-vaccine-study-peer-reviewed-study-shows-vaccinated-children-have-a-700-higher-chance-of-neurodevelopmental-disorder.html

 • Jag såg först nu att jag misstänkliggörs för att tro på vacciner. Låt mig få förklara. Jag har sedan flera år innan min pappa dog 10 dagar efter en vaccination med Vaxigrip varit en av de mest hörda rösterna i Sverige angående kritik mot vaccin. Expressen skrev 2009 om “det sasserssonska mailet”. Jag köpte domänen Vaccin.me och “rekryterade” ideellt Linda Karlström som fick ta över domänen. Jag är fortfarande webbansvarig för Vaccin.me och publicerar ibland artiklar där.

  Samtidigt anser jag att vaccin är en brilliant idé, men det är bara en idé som i realiteten misslyckats kapitalt. Vad allmänheten fortfarande har svår att inse är att en av världens mest kriminella industrier – Big Pharma – med marknadsföring, kapade diagram och fuskforskning lurat i läkare, folk och vårdapparaten att vaccinerna räddade världen från en rad farsoter.

  Jag misstänker att den typen av vaccin som inympas på armen (tex mot smittkoppor) är betydligt mindre riskfritt än alla de vacciner som injiceras eftersom dessa innehåller giftiga tillsatser och kan innehålla restprodukter (tenn, arsenik).

  Men även om alla vacciner skulle ympas på huden måste man vara medveten om att de antikroppar som bildas är svaga och tidsbegränsade. Det berättar tom vanliga läkare för mig, läkare som ofta vägrar vaccinera sig själva och sina barn pga riskerna.

  Tillbaka till att jag skrev att Trumps uppfattning om vacciner är balanserad. Jag glömde här skriva balanserad inom citationstecken. Det borde ha stått “balanserad”. Det är så han framställer sin uppfattning. Han gör det naturligtvis för att politiskt få sin vaccinkritik accepterad i debatten. Jag skulle tro att han tänker något helt annat om vacciner.

  Är alla ägg i kartongen nu?

 • NewsVoice 29 Mar, 2017 at 09:40

  Torbjörn Sassersson tycker att Donald Trump har en balanserad syn på vacciner när denne säger:

  “I am totally in favour of vaccines, but I want smaller doses over a longer period of time.” (Jag är helt för vacciner men jag vill ha mindre doser över en längre tidsperiod).

  Själv håller jag helt och hållet med Michael Zazzio: “Vacciner är inte säkra. Det har jag vetat länge och jag skulle aldrig tillåta att jag själv eller mina barn skulle vaccineras”. (2000-Talets Vetenskap, Nr 1/2017).

  Att NewsVoice är positivt inställd till vacciner kommer som en chock för mig, har inte kopplat detta förrän nu. Kom detta som en överraskning även för er andra som läser NewsVoice?

  Undrar just hur Torbjörn Sasserssons kolleger på Vaccin.me/Vaccin & Biverkningar, Linda Karlström, Ann-Charlotte Stewart och Marina, reagerar på detta omvälvande besked. Och vad säger Michael Zazzio och Sara Boo.

 • Jag är inte insatt i hur det fungerar med motioner till regering och riksdag. Men jag vet att alla, vem som helst kan skriva och lämna en motion. Är det inte möjligt för någon som är bra på att formulera sig och har kunskaper om varför det är dåligt med vaccin, skriver en motion till regeringen med en bra motivering varför det måste vara frivilligt med vaccinering, som de också borde ta upp, får man hoppas, så att de då kan få en motion som går emot Sofia Arkelstens motion, och som de också är tvungna att ta hänsyn till. Helst skulle väldigt många motioner emot hennes förslag komma in. Vet inte om det kan fungera på det sättet, dock. Men nu sitter alla här, ensamma i sin egen lilla värld, och tycker det är ofattbart och hemskt, precis som jag, eftersom det här är rena rama övergreppet på vår befolkning. Men det är kanske ändå bara en liten grupp av Sveriges befolkning som hittat vad som är på gång genom facebook och vad kan man göra egentligen? Eller är det någon allmän debatt som jag har missat? Jag tror att de flesta har inte en aning om vad som är på gång och när det inte tas upp i nyheter på TV och i tidningar så kommer detta kanske inte fram hur det är ställt, förrän varje förälder står där på barnavårdscentralen med sitt lilla barn, och att de märker att det inte finns något val, eller att de kanske läser någon broschyr på BB om de nya reglerna. Då är det lite sent.

 • NewsVoice 29 Mar, 2017 at 09:40

  Torbjörn, jag tolkar kommentaren “Trump har en balanserad syn på vacciner. Han tror på dem men vill dra ned på hur ofta barn vaccineras.” som att du är positivt inställd till vacciner om de ges i enlighet med vad Trump tycker är lagom. Är det rätt uppfattat?

 • Tycker det är bra att newsvoice tar upp detta, fler borde skriva och undersöka nyttan och säkerheten med vaccinationer. Tycker själv att det är ett jätte stort experiment som utförs på oss människor.

  Forskning kring exakt vad som händer i våra kroppar (på cellnivå) när vi vaccineras saknas. Det mesta som sägs om vacciner och hur de fungerar och hur säkra de påstås vara verkar mest handla om tro och övertygelse inte fakta. Läste just en artikel som visade på forskning där man jämfört hälsostatus hos ovaccinerade och vaccinerade som pekade på att vaccinerade har mer förekomst av tex eksem, allergier, öroninflammationer etc. Länkar till den artikeln här för den som är intresserad: http://www.vaccinesrevealed.com/news/studies-prove-without-doubt-that-unvaccinated-children-are-healthier-than-their-vaccinated-peers/

 • josef nagy 29 Mar, 2017 at 17:54

  Min åsikt är att vacciner alltid har negativa effekter på mottagaren men att dessa kan vara svåra att upptäcka när det inte handlar om extrema skador som autism.

  Lägre IQ, avtrubbat känsloliv, MS och andra neurologiska skador, diabetes, tarmrubbningar, cancer, bindvävssjukdomar, försämrad muskelfunktion, utslagna enzymfunktioner och så vidare är biverkningar som kan komma av vacciner.

  Dessutom tar det ofta lite tid innan de vaccininducerade kroniska sjukdomarna visar sig. Kopplingen till vaccineringarna blir då svåra för den drabbade att göra.

  De krämpor som du kallar åldersrelaterade har man på senare tid börjat förstå ofta kommer sig av bland annat vacciner. Andra viktiga orsaker är taskig västerländsk kost och läkemedelsindustripreparat.

  En 80 år gammal person som jag känner vägrar influensa- och alla andra vacciner och har endast haft influensa, en mild, en enda gång sedan 1969. Behöver heller inga läkemedelsindustripreparat.

  Däremot har whole food-kosttillskott i form av multivitamin-mineral-ört-preparat, whole food-B-vitaminkomplex-kosttillskott med ganska höga nivåer av metylkobalamin-B12, omega-3-olja, samt kallpressad ekologisk kokosolja av högsta kvalitet varit oumbärliga för att motverka bland annat begynnande demens till följd av för lågt näringsintag från kosten.

 • Rent allmänt tycker jag att ett fåtal icke kontroversiella vaccinationer är OK. Jag, 65 år snart, sjuk(skriven) en (1) gång i mitt vuxna liv och bortsett från lite åldersrelaterade krämpor fullt frisk, aktiv i mitt jobb och min fritid, jag har en välgrundad misstanke att detta inte hade varit fallet om mina föräldrar förvägrat mig de vaccinationer jag “varit utsatt för”. Jag har t o m själv fyll på med diverse vaccinationer i samband med resor, t ex mot smittkoppor. Jag föll för trycket och vaccinerade mig mot en av de årligen återkommande förkylningsvirusen, men efter det aldrig. De här spektakulära vaccineringskampanjerna som oftast resulterar i att fler dukar under för biverkningar än som verkligen blir hjälpta, oroar mig. Nu har jag inte läst det här till synes idiotiska förslaget, men jag vill absolut inte ställa upp på att staten i alla lägen ska bestämma vacciner hit och dit. Narkolepsi-skandalen har inte ens avklingat och de drabbade inte ens fått kompensation och – ja, hur kompensera biverkningar som förstör livet för ett barn. Att förslaget spelar kriminella företag i händerna gör det knappast trovärdigt och seriöst. Tvångsvaccinering skulle leda till att samhället fick avsätta resurser till att hitta och vaccinera anständiga människor istället för att ägna sig åt kriminella gäng och allehanda brottslingar som idag går mer och mer fria för att polisen inte har resurser. Gör en rimlighetsbedömning för helvete! Bevisa (då menar jag bevisa) att vaccineringen hjälper, annars låt den enskilde bestämma, för sig eller för sina barn eller andra anhöriga.

 • Robbin 29 Mar, 2017 at 10:19

  I USA händer det att myndigheterna tar ifrån föräldrarna vårdnaden om barnet och därefter vaccinerar det, om inte läkemedelsindustrins/skolmedicinens påbud följs.

  I Storbritannien har man en liknande medicinsk diktatur som innebär att den reguljära vården kan ta ifrån föräldrarna barnet och tvinga i det läkemedelsindustripreparat mot deras vilja. Detta har hänt när föräldrarna vill bota barnets cancer med alternativmedicinska metoder, som förresten fungerar flera tusen gånger bättre, och utan biverkningar, än vad skolmedicinens “förgifta, skära, bränna”, det vill säga cytostatika, kirurgi och strålning, gör.

  Kolla eventuellt in min kommentar ovan angående hur utstakad vägen till medicinsk diktatur i världen har varit i decennier och obönhörligen kommer att leda till fram till samma terror här i Sverige, om vi inte gör någonting nu:

  per 28 Mar, 2017 at 23:18

 • NewsVoice 29 Mar, 2017 at 09:40

  Jag tycker inte att den synen på vacciner är balanserad, Torbjörn, vill du själv bli injicerad med ett endaste vaccin?

  Tror du själv på vacciner?

  Är Trumps syn på vacciner balanserad?

 • “NewsVoice 24 Mar, 2017 at 18:55”

  Precis som Sassersson påstår, säger Regeringsformen att “Varje medborgare är gentemot det allmänna skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp.”

  Detta förstärks dessutom på regeringens egen sajt redan i ingressen rörande regimens Grundlag:
  “För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två beslut med likadant innehåll och att det hålls ett allmänt val mellan de två besluten.
  Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som inskränker människors fri- och rättigheter.”

  I och med det visar de båda “representanterna” för Sveriges befolkning — Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson — att de besitter en pinsamt låg kunskap om vad som överhuvudtaget kan låta sig göras eller ej.
  Är det månne ngn form av storhetsvansinne som brutit ut bland de “folkvalda” — förslag, tankar och idéer från “etablissemanget” blir ju bara mer och mer verklighetsfrämmande med tiden…

  Nej, det finns därmed inga som helst möjligheter att detta förslag KAN gå igenom — inga alls!
  En regering som själva bryter mot Grundlagen — i synnerhet då det gäller ngt så maximalt integritetskränkande som fysiska kroppsingrepp — lämnar dessutom dörren öppen för en skandalartad rättsprocess av sällan skådat slag.

 • Jag och min fru väntar barn och tänker inte vaccinera det.
  Så ponera att lagen finns, vad kommer hända då egentligen…där och då? Kommer vi och sjukhuspersonalen stå och dra i varsin ände av den nyfödde? Om jag “vinner” och får med mig bebisen hem…kommer polisen då bryta sig in, ta barnet ifrån sina föräldrar och ta med det till ett sjukhus för vaccinering?
  Vi kommer inte vara de enda i den här situationen, så jag undrar hur de tänkt sig liknande situationer och vilka konsekvenser det får.

 • P3 27 Mar, 2017 at 21:29

  Du förespråkar Den inverterade gyllene regeln som säger:

  Det andra viljen spruta in i eder, det skall de själva få insprutat i sina egna kroppsvävnader utan att passera kroppens naturliga immunbarriärer.

 • Sherri Tenpenny som är en av världens främsta experter när det gäller faran med vacciner skriver om hur makthavarna i USA sakta men säkert drar åt vaccinsnaran runt befolkningens halsar.

  Denna utveckling började planeras för länge sedan och skall leda till tvångsvaccinering av alla invånare utan undantag.

  Hon berättar bland annat att amerikanska skolor har vaccinerat barn utan föräldrars medgivande.

  Vi är på väg åt samma håll här i Sverige.

  http://vaxxter.com/healthy-people-2020-and-the-decade-of-vaccines/

  Mike Adams drar i denna video paralleller mellan makthavarnas vilja att spruta in skadliga vacciner i barn och pedofili. Han säger att de som styr vaccinations-programmen i världen är psykiskt rubbade, oerhört ondskefulla och ute efter att förstöra så många människor som möjligt:

  https://www.youtube.com/watch?v=x3zacmL0s2A

 • Jeanette 27 Mar, 2017 at 22:21

  Att försöka få Arkelsten och Karlsson att dra tillbaks sina motioner skulle jag säga är helt lönlöst, de har redan sålt sig till den onda sidan och hör sannolikt till den dryga en procent av befolkningen som man beräknar saknar ett normalt känsloliv, det vill säga diagnosticeras som psykopater. Bättre att lägga energin på andra riksdagsledamöter.

 • Så kommer polisen få mer resurser för att se till att vissa av oss ska ta vaccin….vad är straffet för att inte…är det fängelse?
  Men vart bär det hän…suck.
  Det som stör mig är hur svårt “man” (alternativ naturmedicin motståndarna) gör det för natuliga läkemedel att godkännas. Alltid argumentet att det inte är tillräckligt testat…..ehh…men kemisk medicin då.

  Och hur kan vi skapa ett bättre samarbete och förståelse mellan skol ocjöh alternativ medicin? Norge England Tyskland Frankrike har en mycket öppnare syn. Varför har vi ett sånt argt motstånd. Jag fattar inte.

  Funderar över vad jag ska skriva till dessa robotar…tycker de ser lite avstängda ut på fotot.

 • Jag vill se de här två personerna vaccinerade med alla tänkbara vacciner. För det är ju bra har jag hört att vaccinera sig.

 • Det finns problem med vacciner när man till exempel har äggallergi kan många personer reagera på vaccin. När man odlar fram vaccin görs det i många fall på ägg och därmed kan många få besvär vid vaccinering. Det finns andra exv. medicin i sprutform som har framtagits med hjälp av E-coli bakterien som är den bakterie som ofta orsakar urininfektion. I biverkning till dessa nämns b.la kan ge sveda när du kissar liktydigt med påverkan av e-coli bakterien. Tvångsmedicinering får bara ske vid mycket allvarliga psykiska sjukdomar idag i Sverige. Detta medför att jag som person alltid har rätt att neka medicinering vilket man kanske ska skaffa sig kompetens för att göra när det gäller mediciner med mycket svåra biverkningar. Egen kunskap att läsa på om sjukdomar och eget ansvar hur olika mediciner och tillstånd påverkar varandra ökar med specialister inom sjukdom. Har själv nekat medicinering när jag blev så dålig av medicinen och efter att jag noga läst på om dess biverkning. Har själv kronisk neutropeni med värde 0.2-0.4 som rekommenderas medicinering med medicin som kan ge väldigt allvarliga biverkningar. Lutar mig mot att det finns dem som klarar sig bra utan medicinering med sprutorna, skulle i mitt fall kosta många hundra tusen om året. Samtidigt som min risk för njursjukdom och leukemi skulle öka. Vänligen tänk till värdet av vaccinering skall alltid vara högre än riskerna. Det var av den anledningen att spanska sjukan tog så många liv som vi fick massvaccination mot fågelinfluensan som var av samma influensa typ. När man påtalar vikten av vaccin för dylikt ska man komma ihåg att det ofta är gamla och sjuka samt undernärda personer som drabbas.

 • Socialutskottet kommer att lämna ett betänkande om motionen, det kommer presenteras senare i april (någon gång under vecka 17). Det kommer innehålla Socialutskottets tankar om det, dvs bu eller bä. Nu vet vi inte vad Socialutskottet tycker än, det vet vi senare i april. Nästa steg är alltså en omröstning i riksdagen 4 maj. Om förslaget godkänns där så skickas det till regeringen som ett förslag på utredning. Här kan regeringen faktiskt säga nej. Om regeringen gör en utredning så kan det leda till en proposition (förslag från regering till riksdag) som då riksdagen röstar om. Jag säger detta för det är viktigt att just nu – ingen panik, det finns tid.

  Jag tror absolut att man kommer påpeka någonstans under resans gång problematiken med att förslaget strider mot grundlagen. För att ändra grundlagen behövs först en utredning om grundlagsändringen, därefter ett förslag och sedan krävs det en majoritet i riksdagen för ändringen och det under två mandatperioder på varandra följande med ett val emellan.

  Sannolikheten för att tvångsvaccination införs under de närmaste 5 åren ser jag som minimal. Men självfallet är det viktigt att fortsätta arbeta för att det ska vara frivilligt, att värna om och ännu hellre stärka grundlagen om rätten till våra kroppar.

 • Det här är vidrigt, fullständigt vansinnigt. Har man läst på om dessa vacciner, rent faktiskt tagit sig tid att ta reda på skadorna dessa orsakar så skulle man aldrig göra detta. För mig mig var detta anledningen till att jag slutade som moderat medlem. Jag skall kunna välja över min och mitt barns kropp. Sofia Arkelsten är kompis med Bill Gates och gör allt för att tvinga fram detta. Inte ens VD’ar på läkemedelsföretag vaccinerar sina barn. Det säger en hel del. Personligen har jag 4 Vänner vars barn råkat mycket illa ut. En blev så förståndshandikappad – från en dag till en annan. Han sitter i rullstol, kan inte äta själv eller prata, två andra fick autism och den fjärde grova allergier. Vansinnigt att man applicerar one for all utan att testa att barnet faktiskt TÅL skiten. Det här är ultra fascism på höööög nivå. Det åligger bara i elitens intresse att genomföra detta då de tjänar pengar på att vaccinera och skapa följdsjukdomar. Jag är så förbannad. Det finns inte en chans att jag stannar kvar i Sverige året ut om detta går igenom. Fyfaan.

 • Om de snabbar sig att rösta igenom det här och lägger det i snabbspår så att tvångsvaccineringen kommer igång lagom till sommaren, så kanske hela svenska folket hinner bli lite lagom vaccinskadade så att de blir omvalda 2018.

 • Det finns ingen empirisk bevisning om att vacciner fungerar, det vill säga gör den enskilde mottagaren immun mot sjukdomen i fråga. Inte heller stoppar vaccinet smittspridning. Ett klassiskt exempel är Spanska sjukan 1918. Massor av människor dog trots massvaccinationer. I de länder där vaccineringar inte genomfördes t ex Grekland och Egypten, dog inte en enda människa av detta milda förkylningsvirus. Misstanken inställer sig, att de i stället dog på grund av vaccinet, inte trots det.

 • NewsVoice 25 Mar, 2017 at 20:18

  Allt fler forskare anser att till exempel barnsjukdomarna är viktiga för immunsystemets utveckling och att dessa är eftersträvansvärda att få under barnaåren. Även naturlig polio har nämnts i detta sammanhang.

  Vetenskaplig studie. Ju fler barnsjukdomar under barnaåren, desto mindre risk för att drabbas av cancer senare i livet:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9824838

  Vetenskaplig studie. Ovanligare med allergier hos barn som har haft mässlingen:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16854347

  Diskussionen om hur många sjukdomsfallen i mässlingen och liknande virussjukdomar är nu jämfört med innan vaccinerna började användas skulle alltså kunna vara en “red herring”, det vill säga en konstruerad diskussion avsedd att leda allmänhetens uppmärksamhet bort från det väsentliga: Att människan behöver barnsjukdomarna för att utvecklas optimalt.

  Har man en bra näringsstatus och får i sig höga doser C-vitamin under sjukdomsförloppet, så är risken för negativa följder av smittan i det närmaste obefintlig:

  https://www.youtube.com/watch?v=y0LLX0sgwAU

  Exempel på andra terapier som fungerar är olika typer av syrgasbehandlingar och ozonbehandling. Dessa är naturligtvis portade från den läkemedelsindustristyrda skolmedicinen.

 • Jag tror att nedanstående länk visar klart och tydligt vilken spindelväv finns runt oss

  http://www.vinnova.se/upload/dokument/Om_VINNOVA/Regeringsuppdrag/EU_strategi/Läkemedel,%20bioteknik%20och%20medicinteknik%202006-03660.pdf

  I min kommentar högre upp har jag tagit upp nanoteknik. Nedanstående är ett utdrag ur dokumentet.

  …Detta dokument är en delstrategi till den övergripande EU-strategin och fokuserar på biovetenskap/läkemedel, bioteknik och medicinteknik…
  …De teman som främst adresserar läkemedel, bioteknik och medicinteknik sektorn är tema 1; ”Hälsa” och tema 2; ”Livsmedel, jordbruk och bioteknik”. Även andra teman inom Cooperation, som ” Nanovetenskap, nanoteknik…

  1. …Huvudområde 3. “Optimising the delivery of health care to European citizens – Quality, solidarity and sustainability of Health systems”…
  1. …Tema 4: ”Nanoscience, Nanotechnologies, Materials and new Production Technologies (NMP)”
  Ämnesområden inom “NMP” som är relevanta för biomedicin/läkemedel, bioteknik och medicinteknik listas nedan, observera dock att ändringar kan hinna ske innan programmet beslutas:
  ” Analysis of nanomedicine”, “Specific, easy-to-use portable devices for measurement and analysis”, “Impact of nanoparticles on health and environment””, “Potential impact on environment and health of (i) fullerenes, CNT (ii) of nano-oxides”, “Realisation of a critical and commented database”, “Scaffolds favouring angiogenesis for tissue engineering “…
  …- European network on human biomonitoring…

  …Nanomedicine-Nanotechnology for Health
  Denna plattformen är inriktad på att förstå människokroppens funktion på nano-nivå. Europa har en stark position inom det nya området Nano Medicin, där nanoteknik används för medicinska tillämpningar. Trots starkt industriellt intresse är detta område fragmenterat och kommer att kunna dra nytta av samarbete på europeisk nivå. Man har inom området etablerat en Strategic Research Agenda (SRA) som kan minska fragmenteringen och som kan mobilisera offentliga medel och private investeringar. Identifiera prioriterade områden. Understödja innovation inom nanobioteknik för medicinskt bruk….

  Lägg märke till fullerenes som används i vacciner enligt Amenti 2

 • Sverige håller på att bli manipulerat av Lobbyister och s.k experter i namn av “hjälp”!Detta förslag är destruktivt och går emot grundlagsprincipen.De leker med människors hälsa och det är en
  skrämmande utveckling!

 • Sayer Ji – (GreenMedInfo och med i den dokumentära serien Vaccines Revealed) – har en kort tids erbjudande om att ladda ned en helt ny bok – VACCINE ILLUSION.

  Här kan man läsa mer om boken (och finna länken till nedladdningen):

  http://www.greenmedinfo.com/blog/vaccine-illusion-how-vaccination-compromises-our-natural-immunity-and-what-we-can

  Missa inte heller att följa den ypperliga dokumentära serien – VACCINES REVEALED,
  som kan ses fritt under 9 dagar, med en film per dag:

  http://www.vaccinesrevealed.com/free/parental-instinct-maternal-instinct/?inf_contact_key=46cc8524c3229c8e5648ed5e400f8da7a81da7c370b86c93ce257f4d0a86608a

 • REGERINGSFORMEN Kap 2 §§5-6:

  Kroppslig integritet och rörelsefrihet

  5 § Var och en är skyddad mot kroppsstraff. Ingen får heller utsättas för tortyr eller för medicinsk påverkan i syfte att framtvinga eller hindra yttranden. Lag (2010:1408).

  6 § Var och en är gentemot det allmänna skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp även i andra fall än som avses i 4 och 5 §§. Var och en är dessutom skyddad mot kroppsvisitation, husrannsakan och liknande intrång samt mot undersökning av brev eller annan förtrolig försändelse och mot hemlig avlyssning eller upptagning av telefonsamtal eller annat förtroligt meddelande.

 • Sune Mangnius 25 Mar, 2017 at 19:07

  Med tanke på hur du uttrycker dig skulle man lätt kunna dra slutsatsen att din egen intellektuella mognadsgrad ligger betydligt under den nivå som man kan förvänta sig av en vuxen person.

 • Exakt så här ser Arkelstens förslag ut. Jag har tidigare länkat in till källan även i artikeln.

  Det råder ingen tvekan om vad Arkelsten vill uppnå.

  Källa: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/obligatoriskt-allmant-vaccinationsprogram_H302430

  Förslag till riksdagsbeslut

  Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att det allmänna vaccinationsprogrammet ska vara obligatoriskt och tillkännager detta för regeringen.

  Motivering

  Enligt vårdguiden beskrivs Sveriges vaccinationsprogram så här:

  I Sverige erbjuds alla barn vaccination mot nio sjukdomar: difteri, stelkramp, kikhosta, polio, mässling, påssjuka, röda hund samt infektioner orsakade av Haemophilus influenzae typ b, pneumokocker och för flickor ingår även HPV, humant papillomvirus.

  Syftet med vaccinationsprogrammet är att ge barnet skydd mot sjukdomarna och samtidigt förebygga smitta. Det är inte obligatoriskt att delta i vaccinationsprogrammet, utan föräldrarna eller eventuell annan vårdnadshavare avgör om barnet ska vaccineras eller inte.

  Utöver de sjukdomar som ingår i det allmänna vaccinationsprogrammet kan barn under särskilda omständigheter även få vaccin mot tuberkulos och hepatit B. I några landsting ingår numera vaccination mot hepatit B i det allmänna vaccinationsprogrammet.

  Ett litet antal föräldrar vägrar att vaccinera sina barn och skyddar dem alltså inte från de nio farliga sjukdomarna. De utsätter också andra människor för fara när de motverkar förebyggande av smitta. Detta skapar lidande och utsätter barn för onödig fara. Därför bör riksdagen ge regeringen tillkänna att det allmänna vaccinationsprogrammet ska vara obligatoriskt.

 • Låt helst bli att vaccinera er. Då kanske ett större antal idioter dör av av mer eller mindre ren dumhet.
  Mängden obildade och infantila på såna här siten är bara för mycket.

 • Svar till: Anders 25 Mar, 2017 at 17:00

  Du hittar på. Först och främst anser jag att endast seriösa medier tar upp ett sådant här kontroversiellt lagförslag. Hur många har gjort det?

  1. Jag har aldrig i min text påstått att det är ett lagförslag.
  2. Det framgår i min text att det är enskilda motioner inskickade av två moderater. Det är verkligen alarmerande att dessa ledamöter vill försöka få en regering att se över möjligheten att införa tvångsvaccineringar av en hel befolkning.
  3. Det påstås ingenstans i min artikel att moderaterna som parti står bakom motionerna, ändå har motionerna lyckats passera partiledningen eftersom den normalt vill ha koll på alla motioner som lämnas fram.

  Du skriver: “Det är så mycket fel in ”artikeln” så det finns egentligen inte mycket som är rätt.”

  Det där är ett typiskt svepande skeptikerargument som hämtat från Skeptikerskolan.se. Besök gärna den. Jag ligger bakom den. Anders påstår att artikeln är full med fel, utan att hitta ett enda.

  Det är helt uppenbart att syftet med dina kommentarer ovan syftar till att minska motståndet hos allmänheten genom att du slätar över.

  Red

 • Och ja, kommentera gärna med fakta om att jag har fel, men avhålla er gärna från att slänga tillmälen på mig. Eller felargument som halmgubbar.
  Men relevant, saklig och sansad argumentation om motionen och dess innehåll och effekter tas gärna emot.

 • ‘Vaccines revealed’ är riktigt bra, kan rekommendera den serien.

  Hittade denna intervju med vaxxed-gruppen och Dr. Judy Mikovits, där hon berättar hur alla (!) nya (moderna) sjukdomar har förts i människan via vacciner och då via så kallade retrovirus. Hon hade dessutom tidigare arbetat med forskning i syfte att ta fram mediciner kring många av dom sjukdomar som hon idag envist hävdar kommit i människor och då via just vacciner. Hon får givetvis inget gehör för denna realisation. Hon fick istället gå från jobbet och råkade även ut för polisiära trakasserier enl. hennes egen utsaga.

  Dr Judy tells it the way it is..
  youtube.com/watch?v=EPEBCjTmwjU

 • News voice har inget med seriösa nyheter att göra.

  Detta är
  1) inget lagförslag. Om det godkänt av riksdagen, så blir det ingen lag.
  2) enskilt förslag från en rilsdagsledamot om att riksdagen skall ge regeringen i uppdrag att se om det går att genomföra.
  3) det är inget som M står bakom, som det påstås i propagandanskriften, förlåt artikeln, som vi kommenterar här.

  Det är så mycket fel in “artikeln” så det finns egentligen inte mycket som är rätt.
  Ja, namn och partitillhörighet. Samt att ett förslag på att titta på möjligheten att genomföra detta.
  Men nej, det kommer inte att hända.

  Så detta är bara för att hetsa upp folk, har ingen relevans eller med verkligheten överensstämmande.

  Men nej, tro mig inte, läs vad som det står i förslaget. Om ni inte orkar läsa, så tro mig. 🙂

 • På förekommen anledning, apropå den hotande tvångsvaccineringslagen i Sverige, har du lust att lägga upp gratisreprisen av den excellenta Vaccines revealed som en riktig artikel igen, Torbjörn?

  Gratis-reprisen av Vaccines revealed börjar idag/inatt.

 • NewsVoice 25 Mar, 2017 at 08:37

  Det var synd att du uppfattade min kommentar som ett hot, Torbjörn. Att göra klart att man till varje pris kommer försvara sig vid ett eventuellt angrepp är inte ett hot utan en legitim varning.

  Här har jag fått bifall från [KarlMagnus 24 Mar, 2017 at 18:42] och [.357 24 Mar, 2017 at 19:20]. Finns det någon mer här på NewsVoice som håller med?

  Och den som eventuellt väljer att gå angriparens ärenden, typ polis och sjukvårdspersonal, får stå sitt kast, det är medlöparna som gör tyranni möjligt.

  Dessutom har du lämnat kvar kommentarer som är mer tveksamma än min:

  Mayne Sundewall Hopkins 24 Mar, 2017 at 20:28

  “‘Sjuka sinnens’ infiltration av svenska myndigheter, organisationer och politiska partier har gått för långt. Det behövs en ‘fransk revolution’ för att få ordning på Sverige!”

  Alla vet väl att franska revolutionens avrättningar medelst giljotin inte handlade om nödvärn utan om utrensning.

  Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet 25 Mar, 2017 at 01:15

  “När politikernas maktfullkomlighet nått den nivå att de slutar följa grundlagen, då är tillfället för folket att folket tillsammans avskaffa oligarkin på riktigt och införa folkstyre på riktigt.

  Jag hoppas att vi slipper använda giljotinen efter folkdomstolen även om den är snabb och human.”

  Här utesluts inte användandet av giljotin som avrättningsmetod, tolkar man meningen ordagrant så skulle utrensning alltså kunna bli aktuell när makthavarna väl har störtats.

  Jag är emot dödsstraff till och med mot såna som Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson, däremot anser jag att vi har rätt att skydda oss själva mot såna som Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson och deras anhang med de medel som krävs för att avvärja angrepp.

  Det är viktigt att människor förstår att de fullt ut har rätt till sina egna kroppar och att försvara sig mot angrepp. Ditt borttagande av min kommentar anser jag motverkar utvecklandet av en sådan förståelse.

 • NewsVoice 25 Mar, 2017 at 08:37

  Du har naturligtvis rätt angående att fler och fler vacciner kommer tvingas på människorna, Torbjörn. Jag sätter inte emot en enda krona.

  Som jag sa idag till en person jag känner, när de väl har gått över en helig gräns och infört tvång för vissa vacciner, så finns det inget som stoppar dem från att ösa på med hur många tvångsvacciner som helst.

  Vi går mot en fullt utvecklad diktatur á la Stalins Sovjetunionen och Hitlers nationalsocialist-Tyskland.

 • När politiker med den styrande eliten inte respekterar att -ditt liv är ditt- och att fredliga försök till förståelse av den enkla principen -gör ingen skada-vad är då det kvarstående alternativet? Ingen människa med förnuft vill ha inbördeskrig, men om en styrande elit inte respekterar fundamentet till den individuella människans liv hur länge skall man ha tålamod och låta dom gynna sig själva, på träldom som omfattar svensk politik fundament.

 • Från Amenti 2 boken om vacciner.

  Det finns två sätt på vilka man kan förstöra immunitet. 1.) Paralysera immunsystem med rädsla.
  2.) På det fysiska planet är det vacciner, läkemedel, mat, droger, genetisk manipulation m.fl. Dessutom stress, osäkerhet, negativitet o.s.v. Den verkliga motivationen av nuvarande vetenskaps inriktning är nano – bio – teknologi. Här handlar det om hur man kan föra in i mänskliga kroppar främmande partiklar (molekylära sändare, mikrochips ). Sådana partiklar existerar inte i naturen för att de är tillverkade i laboratorier och inprogrammerade. Sådana partiklar skulle heller aldrig komma på egen hand till specifika områden i kroppen. Här handlar det om energicentra i kroppen som blir programmerade på molekylärnivå.
  Ett exempel på en sådan partikelsändare har varit upptäckt 1985 och heter Fulleren https://sv.wikipedia.org/wiki/Fulleren som har en ovanlig form som jobbar med omvända frekvenser som skadar och blockerar funktioner i våra förlagor! (Förlaga är de kroppar som man kallar eterisk kropp, mental kropp, energi kropp m.fl. och som slutligen tillsammans bildar vår synliga kropp)

 • Har väl kanske haft två influensor i hela mitt drygt femtioåriga liv. KOmmer aldrig att vaccinera mig, i så fall tar jag hellre fängelse. Fy så hemskt.

 • This is outrageous. If vaccines were clean and safe it might be acceptable. Just enter any vaccine in the World Health Organisation database of adverse drug reaction reports at http://www.vigiaccess.org and you will dee hundreds of deaths and many hundreds of thousands of serious adverse reactions – and they acknowledge only approx. 10% get reported!

 • Undrar oxå, vilka vacciner gäller det? Alla som ska ingå i det allmänna vaccinationsprogrammet, som bara ökar från år till år?

 • “När politikernas maktfullkomlighet nått den nivå att de slutar följa grundlagen, då är tillfället för folket att folket tillsammans avskaffa oligarkin på riktigt och införa folkstyre på riktigt.”
  Makten följer bara grundlagen när det passar dem. Det vet alla som har haft med (o)rättvisan i Sverige att göra.

 • Självklart går det igenom. Vi följer elitens agenda till punkt och pricka. Sverige är det landet som måste gå före alla de andra när det gäller att totalt förstöra mänskligheten och skapa en totalt underkuvad, sjuk och korkad befolkning som den korkade psykopatmakten kan kontrollera.

 • Till per 25 Mar, 2017 at 01:53

  Jo, jag tog bort kommentaren eftersom den kunde uppfattas som ett hot, men jag förstår din och andras irritation över att ens motionerna vulgärt kunnat passera parti- och utskottsfiltren samt att motionerna inte innehåller ordet folkomröstning.

  En annan sak, vart slutar ett eventuellt godkännande av tvångsvaccinering av de vacciner som ingår i det allmänna vaccinationsprogrammet? Här ingår injektioner för: difteri, kikhosta, stelkramp, polio, Haemophilus influenzae typ b (Hib), pneumokocker, mässling, påssjuka, röda hund, HPV (endast flickor).

  Mycket snabbt kommer de lägga till HPV för pojkar.

  Sedan fortsätter det med obligatorisk vaccination för personer i riskgruppen äldre som ska få extra många injektioner mot säsongsinfluensa.

  Självklart blir det fler vaccinationer av alla möjliga sorter som läggs till hela tiden. [Se hur det gått i USA där en tonåring fått över 50 injektioner innan denne fyllt 20 år, en skröna kanske, eller?]

  Antalet injektioner kommer att bli tätare.

  Sedan kommer det självklart “preventiva” genvacciner mot cancer och de “mystiska sjukdomarna” som vården inte kan bota som tex alzheimer, MS, olika former av degenerativa neurologiska och muskulära sjukdomar.

  Alla dessa vacciner kommer att adderas till det allmänna vaccinationsprogrammet efter att hela svenska folket regelbundet fått genomgå screening-tester som en del av det “viktiga arbetet för folkhälsan”.

  Nya Karolinska Frankenhuset i Solna som nu byggs kommer att vara centralt i arbetet inom det nationella vaccinexperimentet på 9 miljoner människor. Jag sätter 1000 kr på det. Någon som sätter emot?

  Big Pharma-bolagen kommer att bli extremt lönsamma.

  Jag sätter även 1000 kr på att Sofia Arkelsten och/eller Jesper Skalberg Karlsson kommer att få extremt välbetalda positioner inom Big Pharma om de lyckas som en fortsättning på karriären.

  Se hur det gick med Johan Thor, PR-mannen bakom HPV.

 • Jag anser att man har rätt att försvara sig så mycket som det behövs för att kunna avvärja ett övergrepp i form av hälsovådlig tvångsvaccinering, Torbjörn, håller du inte med om det?

  Jag frågar apropå att du tog bort min första kommentar som handlade om självförsvar så långt nöden kräver.

 • @Kerstin
  Visserligen sprutade kanske läkaren Mengele in mycket skit i sina offer så Medhi Nodehi har nog ändå associerat riktigt. Det finns fler liknande exemplar genom historien. Det är jag säker på. Dagens svenska etnocentriska nationella socialister är vid en närmare undersökning till synes ekologiska så därför tror jag på dig när du påstår att de är kritiker till vaccination.

 • Sandy Lunoe 24 Mar, 2017 at 21:08

  Mycket intressant iakttagelse, Sandy Lunoe, det finns ironi i att Arkelsten sannolikt har drabbats av MS på grund av vaccin och nu propagerar för tvångsvaccinering.

 • Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet 25 Mar, 2017 at 01:15

  Det är klart att vi slipper använda giljotinen.

 • Kanske är det bra om beslutet går igenom? I det ögonblicket kommer människor som inte tillfrågats om detta veta att de inte längre har någon demokrati och att rättsstatens principer inte längre gäller.

  När politikernas maktfullkomlighet nått den nivå att de slutar följa grundlagen, då är tillfället för folket att folket tillsammans avskaffa oligarkin på riktigt och införa folkstyre på riktigt.

  Jag hoppas att vi slipper använda giljotinen efter folkdomstolen även om den är snabb och human.

 • @ Sven
  Enligt uppgift har man vid vaccinationer av den afrikanska befolkningen tillsatt ämnen, vilka skall göra att kvinnor inte längre skall kunna föda barn, samt att därför Afrika på så sätt skall kunna avbefolkas – varefter alla resurser därnere därefter kan tas om hand av de allra rikaste i världen! – Inblandade i de projekten skulle framstående familjer som Gates och Rockefellers vara inblandade. Var det inte den senare familjen som även låg bakom Bilderberggruppen och skapandet av UN (FN)?
  Det betyder att man säkert också skulle kunna tillföra lämpliga substanser i våra framtida vacciner – så att man slipper att få bångstyriga medborgare – vilka inte lyder Eliten = dem som är utvalda att framöver skall få styra över den övriga befolkningen världen runt! Eller som i Sverige – något liknande som ligger bakom förslagen från Arkelsten & Co i deras förslag om tvångsvaccinering av den svenska befolkningen ? Kanske med tillägget, som Sven 170324 kom med – ett eller flera chip för att få i det närmaste total kontroll framöver !!!

 • Bild: Lotta Edholm och Anna Starbrink. Foto: Pawel Flato, Thinkstock, Anna Molander

  Det finns inga gränser för dagens vaccintroende politiker. Lotta Edholm, oppositionsborgarråd i Stockholms stad och Anna Starbrink landstingsråd i Stockholms läns landsting (Liberalerna) skriver: “Villkora dagisplats med vaccination” (15 mars 2017)

  ”Det är dags att fundera på om vi till exempel kan ställa krav på att föräldrarna följer vårdens anvisningar vid 18-måndersvaccinationen för att få delta i förskola. Vi tar nu initiativ i Stockholms stad till att utreda om så är möjligt.”

 • Det måste ju finnas 100 000 människor i detta landet som vägrar låta sig tvångsvaccineras. Ramaskri kommer det att bli. Blir man hämtad av polisen om man vägrar? eller blir det dryga böter?

 • Till: Raphael Mabo 24 Mar, 2017 at 20:58

  Tack för korrigeringen Mabo. Nu är det korrigerat. Det är alltså Riksdagen som tar ett slutgiltigt beslut den 4 maj, inte Regeringen.

  Till Björn Zarelius:

  Ja, detta är sant. Här är direktlänken till motionen:
  http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/obligatoriskt-allmant-vaccinationsprogram_H302430

  “Förslag till riksdagsbeslut: [Att] Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om att det allmänna vaccinationsprogrammet ska vara obligatoriskt och tillkännager detta för regeringen.”

  …och här ser du processen:
  http://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/arende/betankande/folkhalsofragor_H401SoU7

 • När man hänvisar till nazism ha då i minnet T4, som var en organisation helt befolkad av psykiatriker. Experimentverkstan för tester på krigsfångar.

 • Källa på att GlaxoSmithKline är det mest kriminellt belastade läkemedelsbolaget enligt ”Access to Medicine Index 2014”: Rapporten från 2014 omnämner GlaxoSmithKline som särskilt kriminellt.

  https://newsvoice.se/2014/11/22/studie-18-av-20-av-varldens-storsta-lakemedelsforetag-involverade-i-brottslighet/

  Enligt ”Access to Medicine Index 2016” fortsätter bolagen att nedprioritera “code of conduct”:

  “Scores remain generally low, but there has been considerable movement between companies. Companies’ systems for ensuring compliance with codes of conduct, laws and regulations continue to fail, even when they are comprehensive and supported by detailed enforcement processes. ”

  https://accesstomedicineindex.org/media/atmi/Access-to-Medicine-Index-2016.pdf

 • Tyvärr så har ju grundlagen ändrats förut utan att svenska folket har informerats och så kommer kanske att ske igen. Pengarna styr hela världen just nu. Stora företagen och de få rika styr det mesta. Lobby-verksamheten är tyvärr ofantlig och har oändliga resurser verkar det. Då det gäller mig, mina barn och barnbarn så får det verkligen bli med tvång. Grundlagen gör ju att det egentligen inte vore så enkelt som en enda röstning, för att genomföra en sådan lag.

 • Birgitta 24 Mar, 2017 at 21:02

  Ja, med tanke på att vacciner mer eller mindre förstör alla kroppsligt och intellektuellt, så är tvångsvaccinering ett effektivt medel att oskadliggöra en hel befolkning med.

 • Mayne Sundewall Hopkins 24 Mar, 2017 at 20:28

  Nej, ingen blodsutgjutelse genom utrensningar á la franska, ryska och kinesiska revolutionerna, det gagnar inte mänskligheten. Vi vill inte sänka oss till deras nivå, men rättegångar skall hållas och entiteter låsas in.

  Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson kommer naturligtvis inte undan, kommer väl att dömas för uppvigling och förberedelse till lemlästning och mord.

 • Fruktansvärt! Men ganska okunnigt av Medhi Nodehi att associera till nazism. De organiserade nazisterna i Sverige är nämligen vaccinkritiker.

 • per@ håller med att den, det Arkelsten “uppenbarligen inte (har) alla hästar hemma och är med all sannolikhet psykopat”. Det går därför inte att påverka en sådan ondskefull “entitet med välunderbyggda argument”.

  Försöker de att skjuta hela Moderatpartiet i sank? Bättre att de väntar med att ta beslut i frågan och skjuter upp det till en valfråga.

  Föreslår att samtliga i ledamöter i (r)egeringen, med sina familjer, föregår med gott exempel och ställer upp mangrant och låter sig vaccineras innan de tar ett beslut för andra.

  Förmodar att det här med vaccinering är ett vapen som riksdagen tar fram för att täppa till truten på det uppvaknande folket. Det handlar således inte om att de ska “rädda oss” från någon “hotande” förkylning utan att de är rädda för att bli snuvade på makten.

 • Artikeln påstår att Riksdagen tagit ställning för förslaget och att regeringen beslutar den 4 maj. Detta är felaktigt. Socialutskottet har berett förslaget, det gjordes igår. Nu ska Riksdagen behandla förslaget, omröstningen i Riksdagen sker den 4 maj. Riksdagen, inte Regeringen.

 • Vad vet svenska folkets representanter om vacciner och den mycket lönsamma skojarverksamhet som vissa delar av läkemedelsindustrin ägnar sig åt? Förmodligen ingenting alls! Man kan fråga sig om dessa riksdagsledamöter aldrig hörde talas om alla dem som drabbades av skador med påverkan på centrala nervsystemet som var orsakad av vaccinet mot svininfluensan för några år sedan?
  Det är väl känt att många av de tillsatser som finns i vacciner är direkt skadliga för människans immunsystem!
  Verksamheten är så lönsam att producenterna av vacciner tillsätter ämnen som skall förhindra konkurrenter från att kopiera deras produkter – utan att egentligen ha någon skyddande effekt på dem som “vaccineras”!

  När det dessutom är känt att Anders Tegnell, chef på Folkhälsomyndigheten, medgivit att myndighetens anställda även erhåller en del av sin lön från vaccinproducenterna – måste man ställa frågan om inte det i själva verket råder en kriminell och åtalbar verksamhet hos den aktuella myndigheten?

  Men detta bryr sig väl inte våra riksdagsmän eller kontrollmyndigheter det minsta om?

 • Nu får det faanimej vara nog på detta hycklande om att vi skall anpassa i någon form av system som inte gynnar oss eller som inte ser till vårat ,Människans bästa. Som inte är till för att vi skall må bra utan vi skall styras utav en makt som ser till att fylla sin egen plånbok och hela tiden roffa åt sig allt dom kommer åt. Nej till tvångs vaccinering.

 • [Sylthammar är tillbaka]

  Mayne 😉 – så skulle du inte skrivit om du hade någon insikt i vad “franska revolutionen” var för något, och vilka krafter som låg bakom. Gör inte om svart till vitt. De krafterna tog också över Sverige. Det var ingen folkets revolution mot någon överhet. Revolutioner kommer uppifrån – allt gör det.

  The Men Who Caused the French Revolution 1789
  http://www.lovethetruth.com/books/pawns/03.htm

 • Om nu vaccin vore så säkra så varför ska företagen som tillverkar dom vara immuna mot åtal för vaccinskador? Problemet jag ser med vaccinationer är dom tar sig igenom blodbarriären i hjärnan till skillnad från en vanlig infektion och hjärnans eller mikroglias reaktion som leder till att glutamater frigörs i desperation för att försvara sig mot infektionen. Detta leder till hjärnskador och speciellt vid den låga ålder på barn som innan 1½ års ålder inte har fullt utvecklade immunförsvar ännu. Sen att ge t.ex ett trippel vaccin är mångfalt mycket farligare och antalet vaccin som ges idag jämfört med vad jag fick på 80-talet är dubbelt så många. Herregud vi ska börja vaccinera mot vattkoppor?! Vad är det för fel på folk egentligen som tror att det här är normalt. Det räcker med att titta på dagens småbarn så ser man skadorna vaccin har gjort, jag kan lätt jämföra med mina egna barn som är friska och långt före sina jämnåriga i allt vad utveckling heter.

  Det viktigaste av allt: Det finns ingen forskning på vaccin med dubbelblind studie med en kontrollgrupp på ovaccinerade. Punkt slut.

  Av alla läkemedel är vaccin undantagna så vilken forskning som än presenteras och hur mycket man än försöker så spelar det ingen roll för forskningens kvalité är låg och därav kan man inte påstå att vaccin är säkra. När man nämner detta får man svaret av folkhälsomyndigheten “Det är ju oetiskt”, amen hallå? Tror folk ärligt talat på det skitsnacket?
  Tar man sig ens tid att läsa dom forskningsrapporter som folkhälsomyndigheten visar till så kommer ju till och med dom fram till att mer tester behöver göras eller att adjuvanser inte användes i vaccinet som testades, det är verkligen skrattretande studier, och metastudier utöver det. Med såna kan man visa precis vad man vill, också av låg kvalité. Börjar man vända på stenar blir man fan livrädd..

 • Summa summarum. Dom anser att vi är deras privata egendom, deras boskap. Vi ska lyda dom och inget mer med det. Detta trots all vetenskap och alla utredningar som påvisar farorna med vacciner och mediciner. Dessutom är det ju djupt oetiskt att tvinga i folk mediciner. Till och med folkrättsvidrigt. Man dömde tyskar efter andra värds-kriget för att under tvång utfört medicinska experiment på fångar. Detta kom fram under dom så kallade Nürnbergrättegångarna. Nu är vi tillbaka där igen. Nu precis som då ska dom som anses mindre värda (vi), vackert foga oss efter socialismens påbud annars blir det omskolning i någon Gulag.

  Socialismen är nog den hemskaste ideologin som formats efter kommunismen (?) Och även Hitler var ju socialist, en national-socialist. Det är därför etablissemanget kallar dom nazister istället, det blir då inte lika uppenbart för gemene man tror jag. Får till och med rött streck under ordet national-socialist i rättstavningsprogrammet när jag skriver detta, men inte när jag använder slang-ordet ‘nazist’, som då ska anses vara mer korrekt och rumsrent? Hjälper gärna till med på aktioner mot detta, om någon har någon bra idé dvs.

 • Om det är regeringen som ska ta beslut vilket artikeln gör gällande så finns det väl liten anledning att försöka påverka nån i riksdagen. Och att försöka prata vett med historierevisionisten Arkelsten är nog förutsättningslöst.

 • Varför står Arkelstens kontaktuppgifter med efter artikeln, hon har ju uppenbarligen inte alla hästar hemma och är med all sannolikhet psykopat.

  Hur skall man kunna påverka en sådan entitet med välunderbyggda argument?

 • NHF Sweden skriver:

  Det går ej att på laglig väg tvångsvaccinera sin befolkning
  http://www.thenhf.se/det-gar-ej-att-pa-laglig-vag-tvangsvaccinera-sin-befolkning

  “Samhället är till för alla. Medborgare får inte diskrimineras. Det är likhet inför lagen som gäller. Varken staten, politiker eller samhället äger medborgarnas kroppar och har inte heller rätt att bestämma vad som ska göras med dem. I Regeringsformen står det: “Varje medborgare är gentemot det allmänna skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp”. Sverige har således en grundlag som skyddar mot tvångsvaccinering, vilket obligatorisk vaccinering innebär som är det som motionen avser.”

  Frågan är då hur det är möjligt att en sådan motion överhuvudtaget kan godkännas av partiet och sedan godkännas av Riksdagen? Just nu tyder mycket på att den godkänns av riksdagen, som jag ser det.

 • Jag kommer att göra allt som står i min makt att det INTE ska bli vaccinationstvång i sverige.
  Det är en galenskap att tvinga någon till detta!!

 • Så Orwellskt det svenska samhället har blivit på så många plan! Moderaterna som alltid haft “valfrihet” som honnörsord förespråkar nu tvångsvaccinering! De stöder även massivt tvångsbestrålning med mikrovågor från trådlös teknik även i skolan och förskolan och i hela samhället. De har inget emot tvångsbesprutning från flygplan heller verkar det som (chemtrails/geoengineering) vilket pågår i stort sett dagligen över hela svenska folket. Samma gäller miljöpartiet vars miljöpolitik nu också bara är en bedräglig kuliss eftersom miljöpartiet förespråkar tvångsbestrålning i skolan och förskolan (Gustav Fridolin mp) och förordar utbyggnad av extrem hög och extremt riskfylld mikrovågsbestrålning i o m 5G-utbyggnaden (Peter Ericsson mp) samtidigt som man inte säger ett pip om de dagliga flygbesprutnings/geoengineeringsaktiveterna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *