Motion om tvångsvaccinering avslogs 28 april 2017

15
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson - Pressfoton: Riksdagen
Bild: Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Regeringen tar beslut den 4 maj 2017. Pressfoton: Riksdagen

Den omtalade motionen från Sofia Arkelsten (M), om att det allmänna vaccinationsprogrammet ska innebära tvångsvaccinering avslås. Det meddelar socialutskottet på sin hemsida i ett betänkande idag, skriver Canal2op.

“Utskottet föreslår att riksdagen avslår samtliga motioner som berör vaccinationer.
Det finns reservationer mot beslutet att avslå motionerna, men inga nya uttalanden berör frågan om att införa tvångsvaccinering i Sverige. I stället föreslår flera politiker att man kontinuerligt utvärderar vaccinationsprogrammet.”

NewsVoice har samlat in över 16,000 namnunderskrifter som användes för att påverka de styrande. Namnen användes i ett utlåtande som skickades in av Mehdi Nodehi.

Vidare föreslås också att regeringen bör satsa på…

Läs hela meddelandet på Canal2op

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

15 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Fredrik
Fredrik
Gäst
20 juli 2017 kl 22:02

Tvångsvaccination är det rätta när människor inte gör som man ska. Vaccination är för skydda sig själv och andra människor.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
17 maj 2017 kl 22:48

Natural News (16 maj 2017): Sweden outlaws coercive mandatory vaccines laws, citing violations of the Swedish Constitution

“It would seem that Sweden’s Parliament truly cares about doing what is best for its people. Rather than bowing to pressure by pharmaceutical companies or the scare-tactics of the mainstream media, the Swedish government recently adopted a decision to refuse to enforce the compulsory or mandatory vaccination of its citizens. Such a mandate, they noted, would violate the country’s Constitution.”

http://www.naturalnews.com/2017-05-16-sweden-outlaws-coercive-mandatory-vaccines-laws-citing-violations-of-the-swedish-constitution.html

per
per
Gäst
10 maj 2017 kl 21:45

Italiens ledare inför tvångsvaccinering på grund av sjunkande vaccinationsfrekvens, rapporterar Aktuellt i SVT2 ikväll. Motståndet mot vacciner är massivt och på uppåtgående hos landets befolkning och sjukvårdspersonal på grund av alla biverkningar. En sjuksköterska i landet står anklagad för att ha låtsasvaccinerat tusentals barn av barmhärtighetsskäl.

Ditta
Gäst
1 maj 2017 kl 15:34

Baltic Sea Indigenous
15:48 (3 minutes ago)

to sofia.arkelsten, jesper.karlsson
Hej!

Om detta är sant som det är sagt att Ni har föreslagit tvångsvaccinering i Sverige, så är Ni avskedade från Riksdagen och får aldrig mer vidhålla en ledande position någonstans på vår Moder Jord. Ni ska snarast ansöka om rehabilitering av Ert sinnestillstånd som utlöser massmord.

All Makt Utgår Ur Urfolket!

Må Gudarna bota Era vansinniga själar!

Hjärtligt,

Ditta af Östersjöväldet

https://youtu.be/LpE1JH9bAOo

Marcus
Marcus
Gäst
30 april 2017 kl 14:15

Utskottet rekommenderade att den skulle avslås, men betyder ju inte att den inte går igenom voteringen, men det är ju troligt att den inte röstas igenom.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
30 april 2017 kl 08:39

Jag vill tvångsmata politiker med fakta.

bob
bob
Gäst
30 april 2017 kl 08:31

@Martin

Precis så Martin. Än är fara inte över. Dessutom är det mer på gång fast från andra håll och lite längre fram om jag tolkar denna beskrivningen rätt:

“Socialutskottet föreslår att riksdagen säger nej till motioner om folkhälsofrågor. Anledningen är främst att arbete pågår inom de områden som motionerna tar upp.”

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
29 april 2017 kl 16:15

Vad politikeradeln, som redan är ansvariga för så mycket elände i världen och i Sverige, kommer rösta 4:e maj är ännu inte avgjort…

Danne
Gäst
29 april 2017 kl 15:49

@Bo

“vågar man hoppas på att våra myndigheter och ledande politiker äntligen skall börja lyssna på oss vanliga medborgare?”

Troligtvis inte. Dom lyckades bara inte distrahera oss tillräckligt denna gång, men dom kommer garanterat att försöka igen. “Eternal vigilance is the price of liberty”.

Adrian
Adrian
Gäst
29 april 2017 kl 14:44

PRECIS SAMMA SAK SOM NAZISTERNA HÖLL PÅ MED UNDER WW2!!

Börja med att tvångsvaccinera medicinbolagens anställda och politiker först MED SAMMA vaccination, utvärdera sedan resultatet under några år… Låt också Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson få första injektionen, gärna dubbel dos så den håller länge…

Bo Sonnsjö
Bo Sonnsjö
Gäst
29 april 2017 kl 06:46

vågar man hoppas på att våra myndigheter och ledande politiker äntligen skall börja lyssna på oss vanliga medborgare?
Som representant för många svårt trafikskadade har jag svårt att tro så! Men förhoppningar måste man ha – även när man ser hur Sverige struntar i att följa EU-domstolens domar; inte bryr sig om att myndigheter omtolkar det egna landets lagstiftning i en mängd olika frågor av vikt för oss drabbade.
Myndigheter gör sina egna omtolkningar, JO/JK lyssnar nog mest på sina kompisar hos olika myndigheter… – än på de medborgare som beklagar sig över all den JÄV som kan avslöjas – trots vad som står både i EU.s och Sveriges lagstiftning …. Ledande politiker lovar, men uppfyller sällan folkets önskningar – utan hellre sina egna klättrar-ambitioner … SVT, ledande tidningar som DN, SvD etc etc fortsätter att gå i samma spår som de gjort sedan länge … Tack för att Sassersons texter ibland kan röra om i ord-grytan så att kravet på tvångs-vaccineringar i alla fall för en stund har gått på en knock-out ….

Inga-Britt
Inga-Britt
Gäst
28 april 2017 kl 21:01

Så glädjande! 🙂

Ale
Ale
28 april 2017 kl 19:52

Fantastiskt goda nyheter!

per
per
Gäst
28 april 2017 kl 18:40

Tack Torbjörn för din insats med de 16000 namnunderskrifterna, och tack Mehdi Nodehi för ditt arbete med att upplysa riksdagen om vacciner.

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
28 april 2017 kl 18:34

Må sunt förnuft råda ..även i framtiden.