Inga bevis att Assad attackerade sitt eget folk med kemiska vapen

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 21 april 2017
- Torbjörn Sassersson
Bashar al-Assad - Pressfoto

Denna video uppbackad av MSM-media och FN visar att Bashar al Assad gjort allt han kunde i samarbeta med Europa och USA för att göra sig av med landets kemiska vapen. Trots det pekas Assad ut bakom attacker med kemiska stridsmedel mot sitt eget folk, handlingar som vore samma sak som att försöka begå två politiska självmordsförsök.

Bakom attackerna med kemiska vapen finns istället andra misstänkta, som statsfientliga terrorister, som råkar arbetar på samma sida som USA mot Assad.

Videon producerad av Jake Morphonios för End Times News Report visar på andra omständigheter som handlar om att terrorister kan ligga bakom attackerna med kemiska vapen och att skulden sedan kastats på Bashar al Assad för att ge USA skäl att attackera landet, enligt Morphonius.

Jake R. Morphonios - Twitter selfie
Jake R. Morphonios – Twitter selfie

”The current march to war in Syria is being justified by claiming that Bashar al Assad used chemical weapons on his people. This video demonstrates evidence that Assad did not have chemical weapons because they were all destroyed in 2014.” – Jake Morphonius

Denna uppfattning och historiebeskrivning står i stark kontrast till EU East Stratcom som igår i artikeln: ”Syria attack: a predictable disinformation strategy” uppgav att Ryssland och Syrien utfört en välplanerad och förutsägbar desinformationsoperation kring händelserna i Syrien.

Text: Torbjörn Sassersson | Video: Jake R. Morphonios, End Times News Report

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Assad