Navy Seal-veteran startar team som ska exponera pedofilringar och barn-trafficking

publicerad 1 april 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Craig Sawyer
Bild: Craig Sawyer

Den tidigare Navy Seal-veteranen Craig Sawyer (53) har format gruppen “Vets for Child Rescue” som ska exponera pedofilringar och barn-trafficking i USA. Sawyer är trött på att pedofilin inom makteliten hela tiden kommer undan. Det krävs ett stort mod för att granska dessa härvor, men han är inte orolig för sin karriär.

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln är uppdaterad | Foto ovan på Craig Sawyer: Caitlin Schmidt, Arizona Daily | Videokällor: InfoWars och ABC News

Youcaring.com tog ned insamling mot pedofili
Youcaring.com tog ned insamling mot pedofili

Craig Sawyer säger att det är dags att exponera förövarna inom pedofilringar utan rädsla. Att kasta ljus på eländet är det bästa rengöringsmedlet, är hans motto. Sawyers team, som uppges ha starkt stöd på hög nivå, består av den tuffaste typen av människor. De flesta kommer från det militära. Gruppen kommer att göra allt de kan inom lagens råmärken för att rensa upp i pedofilträsket på alla nivåer, lovar Sawyer.

Läs mer och se komplett videointervju med Craig Sawyer: Veterans for Child rescue. Ex-Navy Seal Launches Operation to Expose Pedophiles

Sawyers steam startade en insamlingssida på crowd-funding-sajten YouCaring.com, men inom 30 minuter togs sidan ned utan förklaring. Det beskriver exakt problemet med utredningsförsök som startats mot etablissemangets pedofiler. Utredningarna läggs snabbt ner och media vill varken gräva eller knappt ens rapportera. Det påstås bero på att media och underhållningsbranschen innehåller många individer i högt uppsatta positioner som är aktiva pedofiler.

Pedofilringar i Hollywood

Corey Feldman varnar för pedofilringar i Hollywood - Foto: ABC News
Corey Feldman – Foto: ABC News

Skådespelaren Corey Feldman (45) som växte upp som barnskådis berättar i en intervju att han var omgiven pedofiler som tonåring, varav vissa är Hollywood-moguler. Så fungerar filmbranschen. Det finns en grupp av äldre män, som han kallar gamar, som ser till att ha tillgång till barnskådespelare, säger Feldman.

“Det finns individer inom den här industrin som kommit undan så länge att de tror de står över lagen”.

Han fortsätter med att anklaga dessa pedofiler för sin skådspelarkollegas död (Corey Haim), som uppgav att han också utsattes för sexuella övergrepp, precis som Feldman.

Se även: Corey Feldman to name sex abusers in new book (2012)

Se hela ABC-intervjun med Corey Feldman

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Vets for Child Rescue

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • The Telegraph (22 MAY 2016): Elijah Wood: ‘Hollywood in the grip of child abuse scandal similar to Jimmy Savile’

  “Hollywood is in the grip of a child sexual abuse scandal similar to that of Jimmy Savile in Britain, Lord of the Rings star Elijah Wood has claimed.

  The 35-year-old former child actor said paedophiles had been protected by powerful figures in the movie business and that abuse was probably still taking place.”

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/05/22/hollywood-in-the-grip-of-child-abuse-scandal-similar-to-jimmy-sa/

 • Craig Sawyer rapporterar att pedofilringar reagerat starkt på projektet att avslöja elitens pedofiler, säger Sawyer som hänvisar till sina kontakter inom TIC. Det förbereds juridiska attacker likväl som smutskastningskampanjer mot honom. En crowdfunding kampanj stängde Sawyers insamling. Medierna vägrar rapportera om projektet, men hans team använder istället motgångarna för att dra uppmärksamheten till deras mål, att göra det svårt för elitens pedofiler att agera i USA genom att producera en dokumentärfilm om problemen i USA.

 • Äntligen ett gäng som inte är rädda för att avslöja dessa pedofiler, och se till att det inte ‘mörkas’, sopas under mattan, utan att dessa psykopater får sina straff. Tack Craig Sawyer som startat ‘Veterans for Child resque’. Tyvärr kommer det att ske enbart i USA, för det kan vi väl konstatera att pedofili finns i de flesta länder, även i Sverige, och det är inte bara muslimer som praktiserar det, och skyller på ‘sin kultur’, utan helsvenska, ‘präktiga’ män utövar det som en slags rättighet.

  Kanske kan vi engagera dessa Veteraner till att hjälpa resten av världen, när de rensat upp i träsket där hemma.

 • Ja! Jag håller med. Här finns en möjlighet för alla veteraner ett återupprätta sin självkänsla. Vi får hoppas ett de lyckas. Vi skulle behöva något liknande i EU.

 • Här finns en livsdrivkraft att utnyttja för alla de krigsveteraner, som utan syfte i livet lever som utslagna i slum och i skogar i USA. Ypperligt tillfälle för “making amends” och återskapa förlorad integritet efter att ha deltagit i orättfärdiga krig.

 • Vita Huset (March 31, 2017): President Donald J. Trump Proclaims April 2017 as National Sexual Assault Awareness and Prevention Month

  “NOW, THEREFORE, I, DONALD J. TRUMP, President of the United States of America, by virtue of the authority vested in me by the Constitution and the laws of the United States, do hereby proclaim April 2017 as National Sexual Assault Awareness and Prevention Month. I urge all Americans, families, law enforcement, health care providers, community and faith-based organizations, and private organizations to support survivors of sexual assault and work together to prevent these crimes in their communities.”

  https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/03/31/president-donald-j-trump-proclaims-april-2017-national-sexual-assault

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *