Navy Seal-veteran startar team som ska exponera pedofilringar och barn-trafficking

publicerad 1 april 2017
- av Torbjörn Sassersson red.
Craig Sawyer

Den tidigare Navy Seal-veteranen Craig Sawyer (53) har format gruppen “Vets for Child Rescue” som ska exponera pedofilringar och barn-trafficking i USA. Sawyer är trött på att pedofilin inom makteliten hela tiden kommer undan. Det krävs ett stort mod för att granska dessa härvor, men han är inte orolig för sin karriär.

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln är uppdaterad | Foto ovan på Craig Sawyer: Caitlin Schmidt, Arizona Daily | Videokällor: InfoWars och ABC News

Youcaring.com tog ned insamling mot pedofili
Youcaring.com tog ned insamling mot pedofili

Craig Sawyer säger att det är dags att exponera förövarna inom pedofilringar utan rädsla. Att kasta ljus på eländet är det bästa rengöringsmedlet, är hans motto. Sawyers team, som uppges ha starkt stöd på hög nivå, består av den tuffaste typen av människor. De flesta kommer från det militära. Gruppen kommer att göra allt de kan inom lagens råmärken för att rensa upp i pedofilträsket på alla nivåer, lovar Sawyer.

Läs mer och se komplett videointervju med Craig Sawyer: Veterans for Child rescue. Ex-Navy Seal Launches Operation to Expose Pedophiles

Sawyers steam startade en insamlingssida på crowd-funding-sajten YouCaring.com, men inom 30 minuter togs sidan ned utan förklaring. Det beskriver exakt problemet med utredningsförsök som startats mot etablissemangets pedofiler. Utredningarna läggs snabbt ner och media vill varken gräva eller knappt ens rapportera. Det påstås bero på att media och underhållningsbranschen innehåller många individer i högt uppsatta positioner som är aktiva pedofiler.

Pedofilringar i Hollywood

Corey Feldman varnar för pedofilringar i Hollywood - Foto: ABC News
Corey Feldman – Foto: ABC News

Skådespelaren Corey Feldman (45) som växte upp som barnskådis berättar i en intervju att han var omgiven pedofiler som tonåring, varav vissa är Hollywood-moguler. Så fungerar filmbranschen. Det finns en grupp av äldre män, som han kallar gamar, som ser till att ha tillgång till barnskådespelare, säger Feldman.

“Det finns individer inom den här industrin som kommit undan så länge att de tror de står över lagen”.

Han fortsätter med att anklaga dessa pedofiler för sin skådspelarkollegas död (Corey Haim), som uppgav att han också utsattes för sexuella övergrepp, precis som Feldman.

Se även: Corey Feldman to name sex abusers in new book (2012)

Se hela ABC-intervjun med Corey Feldman

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Vets for Child Rescue