Profil på Craig Sawyer som ska exponera elitens pedofiliringar i USA

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 april 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Craig Sawyer 3 april 2017 - Foto: Vets for Child Rescue

Seal-veteranen Craig Sawyer som startade den civila organisationen ”Vets for Child Rescue” berättar i denna personliga presentation om varför han startade arbetet att exponera pedofiliringar och barn-trafficking i USA.

Text: Torbjörn Sassersson, uppd kl 10:12

NewsVoice tog för tre dagar sedan upp nyheten om att ”Vets for Child Rescue” ska arbeta för att befria landets ungdomar och barn från deras predatorer, som under tystnad agerar i bakgrunden. Craig Sawyer skräder inte orden och uttrycker känslomässigt i denna video vad han tycker om problemet.

Craig Sawyers meritlista är diger. Han började sin karriär inom “US Marine Corps”, men bytte till “Navy SEAL” och var operativ inom “SEAL Team ONE”. Han fortsatte sedan till vad som heter “Naval Special Warfare Development Group”. Efter sin tid inom det militära arbetade Sawyer med att bereda taktisk säkerhet för dignitärer som Hillary Clinton, John McCain, Donald Rumsfeld och John Negroponte (fd am. ambassadör).

Sawyer är även medgrundare av organisationen ICAP som skyddar utsatta djurarter “big game” från tjuvskyttar.

Han driver “Tactical Insider” som säljer säkerhetstjänster, rådgivning och vapenutbildning för film-team, privatpersoner och företag. Craig Sawyer har därför arbetat för filmbranschen i Hollywood och i TV-serier. Han har insyn i pedofilträsket i Hollywood. Se NewsVoice redigerade video som har med skådespelaren Corey Feldmans vittnesmål om hur “gamarna” i Hollywood utnyttjar barnskådisar.

Craig Sawyer startar inte ett medborgargarde

Craig Sawyer är en expert inom flera militära discipliner som kontraterrorism, övervakning, kontraövervakning, kriminalutredning, fallskärmshoppning, krypskytte och närstrid. Det är kring dessa aktiviteter som Sawyers karriär kretsat.

Omvärlden undrar därför hur arbetet för ”Vets for Child Rescue” egentligen ska gå till, vilka metoder som ska användas, men han har ett starkt kontaktnät inom helt andra områden än strid så vi vet att metoderna kommer att vara civila-juridiska och förmodligen baseras på rena utredningar. Han startar inte ett medborgargarde.

Craig Sawyer 3 april 2017 - Foto: Vets for Child Rescue
Bild:Craig Sawyer 3 april 2017 – Foto: Vets for Child Rescue

“We are going to run an honorable effort here. It’s going to be lean. It’s going to be straight. It’s going to hold up by any amount of scrutiny”. .. “I don’t want my name on it unless it’s going to be something people can be proud of. “

Craig Sawyers bakgrund inom det militära borgar mest för en total oräddhet inför de krafter som han och hans team nu utmanar, på elitnivåer, men inom det politiska etablissemanget där det finns mäktiga individer som är involverade i organiserad pedofili och barn-trafficking. Han vet att smutskastningskampanjer och stämningar kommer att iscensättas i hans väg, säger Sawyer.

Text: Torbjörn Sassersson

Källor: Wikipedia, Tactical Insider


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Vi skulle verkligen behöva många av sådana som Craig Sawyer i Sverige; kunnig, full av viktig erfarenhet och totalt orädd. Här skulle han ha fullt upp här!

 • @ Ivan Björn

  Eller kanske återfå tron på livet…?

  Men håller helt och hållet med dig , insiktsfullt skrivet.

 • Är det inte bra märkligt och lite talande att makten och msm vill stoppa honom och hans team!?

 • Det normala skulle vara att om man vill engagera sig i dessa frågor så stöttar man ITCCS med Kevin Anette som har samlat bevis och har flera framgångsrika domstolsbeslut som påvisar att förra och denna påve samt drottning Elisabeth m.fl. är skyldiga och dömda brottslingar p.g.a. handel med barn och rituella mord.

  Craig Sawyer med flera och deras initiativ ser jag som ett försök att hitta några skyldiga på lägre nivåer för att skydda eliten. Pedofili är en sak och rituella mord en annan.

  De så kallade felsteg och böjelser älskas av de som styr världen för att när de har hållhake på någon kan de pressa en sådan människa till ett lydigt redskap.

  Rituella mord är något helt annat och handlar om att energimässigt underhålla de mörka krafterna så att de har tillräcklig med energi och styrka att styra världen. Utåt är dessa krafter humana och ofta klär de sitt handlande i ord som kärlek, humanitet, hjälp, demokratiska världen, mänskliga rättigheter m.fl. för att lura den breda folkmassan som ger dessa krafter stöd. I själva verket är det just dessa krafter som handlar med människor, narkotika, rituella mord, kör sönder hela länder så att de inte har mat, infrastruktur och välfungerande mellanmänskliga möten, gör tillvaron för hela länder beroende av andra länder, slår sönder all självständighet och all vettig humant tänkande.

  De riktig skyldiga kommer kanske aldrig att åka dit när ITCCS inte lyckades att verkställa polisiärt sina domar. Detta beror på att den breda människomassa vördar och tror på sina bödlar och den teater dessa spelar. Om den riktiga sanningen uppenbarades så skulle kanske många människor tappa all tro på livet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *