Kulturkrock Sverige – Grovt kriminella skrattar åt politikernas ljus och kärlek

publicerad 19 april 2017
- Harriet Larsson
Bilbrand i Richmond, Kalifornien, 2016 - Foto: ABC 7News, KGO TV
Bilbrand i Richmond, Kalifornien, 2016 - Foto: ABC 7News, KGO TV
Bilbrand i Richmond, Kalifornien, 2016 – Foto: ABC 7News, KGO TV

Bilbränder rationaliseras i Rosengård. Hela bilgarage sätts i brand. Gäng rånar sina offer på koder och länsar bankomaterna. Våldtäkterna ökar. Personer med dubbla identiteter tar ut dubbla bidrag. Att ljuga för otrogna är hedervärt enligt Koranen. Svenska IS-krigare får sina hemresor betalda av svenska skattebetalare och sedan får de rehabilitering i Sverige. Allt detta sker medan politikerna vill lösa allt med ljus och kärlek.

Text: Harriet Larsson, Harrietsblogg.se

Effektiviserade bilbränder

Bilbränder och stenkastning är sedan många år vardagsmat, men nu börjar visst de små liven bli lata. Rationalisering sker med att bränna ut ett helt garage med mer än 100 bilar, i stället för att ödsla tändvätska på en i taget. Att upprördheten är stor förstår jag, när även el, vatten och nätet slogs ut hos närboende i Rosengård, men saknar dessa skitungar föräldrar? Varför inte ropa på dem, lika frekvent som på fler poliser?

Expressrån

Rationalisering har även skett vid tillvägagångssätt mot rånoffer, där gänget delar upp sig. Några som håller offret som gisslan och med en kniv under haken pressas koden fram. Den andra halvan står redan vid automaten och kontot vittjar. Skulle offret tveka, så är det bara att börja rispa. Åldern ligger mellan 16-20 år av de få som blivit åtalade. Men straffen är milda, lite skyddstillsyn, ungdomsvård och samhällstjänst, så inte deras fritidsradie kommer i kläm.

Brottsstatistik

Brottsförebyggande rådet (BRÅ) har släppt brottsstatistik för 2016. Rapporten visar bland annat ökning av våldtäkter med 13% samt omfattande ökning av bedrägeribrott mot försäkringskassan. Samtidigt handläggs och utreds allt färre brott.

Att brotten ökar är självklarhet för gemene man, vi behöver knappast ta del av BRÅ:s statistik. Media lämnar helst dessa trista fakta och berättar i stället känslosamt om någon enstaka gärningsman, som säjer sig ha lämnat brottets bana och vips får anställning som förebild och coach till unga gossar i förorten. Kanske finns inte rätt inspiration, för utdelningen är mycket klen?

Dubbla identiteter

Ja, herre gud, att inte få samköra olika dataregister. Asylsökande kan ha upp till 3 olika identiteter och få ut olika bidrag och lån i varje identitet enligt skatteverket. Uppemot 50% av invandrarna har flera identiteter! Det handlar väl om samma sak som motståndet mot kameraövervakning, ”integritetskränkande” enligt PK-folket. Hur naiv och dum får man vara?

“Fritt fram för att lura åt sig svenska skattebetalarnas pengar”, skriver en vän angående detta svindleri.

Jag förstår att försäkringskassan har mycket att göra, med dubbla utbetalningar eller fler till invandrare med eller utan familj, som kommit på hur smart det är att vara fler.

Socialministerns dilemma

Annika Strandhäll (Socialförsäkringsminister) - Pressfoto: Regeringen.se
Annika Strandhäll (Socialförsäkringsminister) – Pressfoto: Regeringen.se

Tänk om socialförsäkringsminister Annika Strandhäll kunde fokusera på detta i stället för att ge kassan nya direktiv, om vad som är bidragsberättigat till assistansersättning.

Försäkringskassan nekar nu gravt handikappade små barn sina assistenter, varav flera nu måste läggas in för sjukhusvård, eftersom de varken kan äta, dricka eller stå. FK betraktar visst att tillsyn och hjälp över dygnets alla timmar skall ingå i föräldraansvaret. Men att finansiera IS-krigarnas resor går ännu bra.

Det går fort att ge kassan direktiv om försämringar för de svårast drabbade, men att sätta hårt mot hårt mot assistentfusket, det kräver lång utredning med silkesvantar på, för ingen vill bli anklagad för islamofobi.

Svenska IS-krigare

Video: “A recruitment video released by one of Al Qaeda’s major media branches features footage of a Swedish born terrorists calling themselves ‘Swedish holy warriors in Syria (Svenska Mujahideen Fi Ash Sham)’ speaking in Swedish and imploring ‘Swedish’ Muslims to come and fight in Syria.” – Syrian Rebel Watch

Under tiden kan skattebetalarna få finansiera svenska IS-krigare och deras resor ner till sina bröder och sedan rehabilitering, när de kommer hem och snyftar över samhällets ringa hjälp, när de mår dåligt över erfarenheter, som de helst vill glömma.

Att ljuga för otrogna är hedervärt

Socialministerns oro ökar över ensamkommandes pensionsförmån. Nu har deras ansökningar om efterlevnadspension skjutit i höjden. Tänk så praktiskt, att kunna få 70,000 kr på ett bräde, bara genom att ljuga och säga att föräldrarna är döda.

Att allt fler äldre riskerar fattigdom och måste välja bort saker, ger inte samma känslosvall hos dagens politiker. De har ju nu givet ett grandiost löfte om 6,66 kr mer/dag från 1 januari 2018. Svea Rikes lag är inte anpassad till islams fundamentalister.

Att ljuga för otrogna är hedervärt i deras tolkning av Koranens Medina-verser.
Islam har två ansikten, både fredens och krigets religion. Tyvärr ser politiker bara de fredliga uppmaningarna i Koranens äldre verser från Mecka, när Muhammed ännu var snäll.
De förtränger att det är de senaste verserna, som har tolkningsföreträde inom islam enligt begreppet abrogatation.

Lagar och regelverk kan missbrukas, utnyttjas och medborgare som sköter sig får det allt sämre, oavsett etnicitet. Nej, inte de i Rosenbad och flyktingindustrins ägare, utan sjuka, arbetslösa, ensamstående och pensionärer.

Dessa grupper halkar ständigt efter, när andra får det allt bättre, inklusive ensamkommande barn, som kan vara upp till 40 år, för deras ålder har stor variation.
Stockholm fortsätter att gråta

I Stockholm fortsätter känslosvallet med blommor och kramar i spåren av kärleksmanifestationen. Detta utnyttjas med råge av de som bär ansvaret för terrordåden i Europa.

EU:s politiker

Deras övertygelse om massinvandringens berikning och deras blindhet för dess mörka konsekvenser, har skördat människoliv. Politiker prioriterar den globala, finansiella elitens önskemål i stället för medborgares väl och ve.

Cecilia Wikström - Pressfoto: Europarl.europa.eu
Cecilia Wikström – Pressfoto: Europarl.europa.eu

Cecilia Wikström, europaparlamentariker för liberalerna, var riktigt i tagen i SvD, den 16 april, där hon euforiskt skrev ”Den europeiska styrkan ska besegra islamistisk terror.” Avsikten är att få oss, som tvivlar på federalismens styrka, att tveka och få oss att överge tron på vår nationen.

Nu skall vi tillsammans stoppa Europas terrorism med kärlek, värme och styrka. Varför har inte EU:s ledare givet direktiv om detta tidigare, för då kunde över 1000 tusen människor ännu ha fått leva?

Text: Harriet Larsson

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Harriet Larsson, tack att du delar av dina tankar men jag ser saker på annat sätt än vad du beskriver.

  Blickar du bakåt i historien så har romarriket aldrig upphörd och klädde sig i kristendomens kläder med syfte att erövra hela världen. De arabiska stammar kunde man inte lägga under sig och Koranen som vi känner den har sett dagens ljus för att med hjälp av religion förslava araber. Det att Koranen och dess verser tolkas så olika beror på taktik Söndra och Härska. I kristendomen är dessa dubbla budskap dolda och folk som stöttar kristendomen tror på kärlekstanken medan raka motsatsen är verkligheten. Här ett utdrag från Baronessan von Zedtwitz erfarenheter: ” Jag fann mig äntligen vara en erkänd medlem i kyrkans politik, och vid källan och hjärtat av den esoteriska katolicismen. Guds härlighet och Kristi lära var då bara en rustning och sköld för att dölja Vatikanens verkliga anspråk; . . ” https://ivansblogg.wordpress.com/2017/04/16/baronessan-von-zedtwitz-erfarenheter-av-religionensmaktens-dubbla-ansikten/

  Tror du på fullt allvar att muslimer står bakom terrordåd? Tror du inte att det är den makt vi röstar på tillsammans med hela apparaten av underrättelsetjänster och NWO införande som skapar dessa ”illdåd”? https://ivansblogg.wordpress.com/2017/04/08/lastbilen-korde-aldrig-in-pa-julmarknaden-i-berlin-fake-terror/

  Om du skulle erkänna att västmakten skapar illdåd var kommer muslimerna in i bilden då? Utbrända garage? Hur kan vi veta att det inte handlar om köpta gärningsmän eller rentav ditkörda professionella bråkmakare? Mindcontrol är också ett alternativ. David Icke kommer till Göteborg den 22 april, kanske borde du lyssna på honom.

  Den så kallad bidragsfusk du beskriver har andra orsaker som t.ex. lögnen om brist på resurser, penningsystem, folkförflyttningar, rotlöshet o.s.v.

  Makten låter oss att vara prata, skriva reagera och uppröra oss. De vet att om man inte ändrar det inre, ändras inget i det yttre.

  Hårdare straff, fler fängelser har inte avskräckt brottsligheten någonstans.

 • Vi lever i tider av nyspråk. Uttryck som visar till kärlek&förståelse kan snabbt förändras till rädsla&polarisering vilket destabiliseringstekniken går ut på. Sedan är det bara att åse när processen kör igång utanför all kontroll. Det där borde ju till och med statstjänstemän och politiker förstå innan deras dagar är räknade.

 • Helt rätt Hariet,_- Att ljuga för otrogna är hedervärt – tyvärr detta känner få svenskar och inte många svenskar känner till att allt detta händer med våra LANDSFÖRRÄRAD POLITIKERs godkännande. Allt går ut på att alla national stater i Europa ska förstöras av all dessa gräshoppor till migranter som suger ut våra stater ihop sparade kapital. MSM styrs av den inte existerande bakgrundsmakten likaså våra och andra västeuropeiska stater politiker med. Cecilia W har sagt klart och tydligt att hennes uppdragsgivare ÄR INTE DEN SVENSKA FOLKET. Ett bra exempel på detta är Ungern som motsätter sig EU när det gäller dessa migranter. Det var de som förts satte upp staket för att hindra de illegala migranterna att ta sig in till landet. Sedan följde många efter. Nu har de beslutat att alla asylsökande ska hållas instängda i flyktingsläger innan deras ansökan avgörs så att de ska inte kunna sprida sig in till landet och andra EU länder. Och vad får Unger för allt detta från EU ? En massa hot och utskällning. Detta är beviset att politikerna i Bryxell vill inte förhindra alla dessa migranter att svepa över våra länder. Om det fortsätter så här snart kommer vi få många inbördeskrig i EU.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *