Dokumentärserien “The Truth About Vaccines” avslöjar riskerna med toxiska vacciner

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 4 april 2017
- NewsVoice redaktion
Klienter diskuterar med en läkare om tvångsvaccinering - Bild: Crestock.com
Klienter diskuterar med en läkare om vaccinering efter att de sett filmen "The Truth About Vaccines" - Bild: Crestock.com
Klienter diskuterar med en läkare om vaccinering efter att de sett filmen “The Truth About Vaccines” (fingerad bild) – Bild: Crestock.com

I “The Truth About Cancer” fick tittarna information om biverkningsfria sätt att bota cancer och de nedtystade baksidorna med läkemedelsindustrins och skolmedicinens cancerbehandlingar. Nu presenterar samma team en ny filmserie som heter “The Truth About Vaccines”.

I “The Truth About Vaccines” får tittarna veta vilka olika skadliga ingredienser som finns i vacciner och deras negativa inverkan på hälsan. Kvicksilver, aluminium, formaldehyd, Polysorbat 80, glyfosat, manipulerade virus, cellmaterial från människofoster och djur, som apor, grisar och kor, och mycket annat stör immunförsvaret och nervsystemet och orsakar hjärnskador, autoimmuna sjukdomar, allergier, cancer, autism, sänkt IQ, personlighetsförändring, och mycket, mycket mer.

Många forskare anser att vacciner är den viktigaste orsaken till den aldrig tidigare skådade kroppsliga och mentala sjuklighet som idag drabbar världen.

60 av världens vaccinkunnigaste personer uttalar sig, däribland Del Bigtree, skapare av dokumentärfilmen Vaxxed; Robert F. Kennedy, Jr som länge kämpat mot kvicksilver i vacciner; Brandy Vaughan, tidigare anställd hos världens största vaccintillverkare, läkemedelsföretaget Merck; doktor Andrew Wakefield som ifrågasatte MMR-vaccinet, smutskastades i mainstreammedia, fråntogs sin läkarlegitimation, men nu håller på att få upprättelse

Andra deltagare är doktor Sherri Tenpenny, granskare av CDC:s (Centers for Disease Control and Prevention, USA:s hälsomyndigheter) undangömda vaccindokument; och doktor Suzanne Humphries, som på sin egen läkarmottagningen sett den skrämmande skillnaden, kroppsligt och intellektuellt, mellan vaccinerade och ovaccinerade barn.

Registrera dig här för att se serien som börjar 12 april 2017 och sänds gratis i sju avsnitt fram till och med den 18 april: New Documentary Miniseries Event – The Truth About Vaccines

Text: Per

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice