GQ: Brad Pitt talar ut om skilsmässan, att sluta dricka och om att bli en bättre man

publicerad 3 maj 2017
- Underhållning @NewsVoice
Brad Pit - Photo Ryan McGinley

Sommaren är på gång och i Amerika betyder det att det kan vara dags att besöka nationalparkerna. Michael Paterniti från GQ Magazine fick med Brad Pitt och fotografen Ryan McGinley på en resa till parkerna The Everglades, White Sands och Carlsbad Caverns.

Brad Pitt - Photo Ryan McGinley
Brad Pitt – Photo: Ryan McGinley, Ryanmcginley.com

Efteråt satte de sig ned med Brad Pitt för en djupare konversation om hur han vill gå vidare i sitt liv efter att delar av det fallit ihop.

Ungefär så inleder Michael Paterniti sin djupdykning i skådespelaren Brad Pitt och hans liv. Fotografen Ryan MCGinleys foton är mycket personliga. Man får intrycket av att Brad Pitt verkligen är solo igen, han kastar sig handlöst ut över sanddynerna, kör motorcykel utan hjälm i öknen och i en bild verkar han gråta.

And yet Pitt is the first one to acknowledge that it’s been chaos these past six months, during what he calls a “weird” time. In conversation, he seems absolutely locked in one moment and a little twitchy and forlorn in the next, having been put on a journey he didn’t intend to make but admits was “self-inflicted.”

Fotona innehåller reklam för klädmärken, glasögon, klockor och smycken. Pitt kan inte ha gjort detta gratis. Fotografen ska ha sitt arvode och GQ-skribenten ska ha sin lön. Allt betalades med märkesvarorna. NewsVoice fick ingenting denna gång. Vi bara gillar fenomenet Brad Pitt. Håll till godo. Artikeln publicerades som en “cover story” i GQ för bara 6 timmar sedan.

When I ask Pitt what gives him the most comfort these days, he says, “I get up every morning and I make a fire. When I go to bed, I make a fire, just because—it makes me feel life. I just feel life in this house.”

Läs hela intervjun: Brad Pitt Talks Divorce, Quitting Drinking, and Becoming a Better Man

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Brad Pitt
Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *