Fd etikprofessor greps av polis misstänkt för tre överfall på Trump-supporters

1

USA. En tidigare professor* i etik Eric Clanton har gripits av polis misstänkt för tre överfall på Trump-supporters i april. Det meddelar bla SF State University och CBS.

Attackerna skedde i april under pro-Trump-demonstrationer i Berkeley, Kalifornien. Den misstänkte förövaren Eric Clanton ska ha varit maskerad när han använt ett krafigt u-format cykellås med vilket han slagit mot sina meningsmotståndares huvuden. En pro-Trump-aktivist skadade allvarligt. Clanton hålls mot en borgen på 200,000 dollar.

Eric Clanton
Eric Clanton

“Eric Clanton remained in custody in lieu of $200,000 bail at Berkeley Jail on Thursday and is scheduled to be arraigned at 9 a.m. Friday at Oakland’s Wiley W. Manuel Courthouse. He was arrested on three counts of suspicion of assault with a deadly weapon that isn’t a firearm and assault causing great bodily injury.” – Eastbaytimes.com

Det graverande är att den misstänkte är en expert på etik och filosofi samt att många universitet i USA genomgår vad som uppfattas som vänsterradikaliseringar. Intoleransen mot oliktänkande är en stark tendens som lyfts upp i kritiken och det verkar ha gått så långt att tom professorer i etik och filosofi uppmanar till våldshandlingar.

“This is the new “tolerance” of the college campus Left, where professors don black masks and attempt to murder political opponents by wielding kinetic weapons like something right out of the Bronze Age.” – Mike Adams, Natural News

Text: NewsVoice

*In the U.S., “professors” commonly occupy any of several positions in academia, typically the ranks of assistant professor, associate professor, or professor. The same terms are used outside the U.S., although they often denote different roles from in the U.S. system. -Wikipedia

Relaterat och referenser

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson
Gäst
28 maj 2017 kl 14:34

Intressant. Då ska bara etikprofessorn erkänna eller så ska bevisen vara vattentäta. Skulle vara intressant att höra ved professorn har att säga själv om våld och etik. USA har kanske mördat ca 80 miljoner människor sedan 1945 på olika vis. Trump verkar vara inne på att behålla den linjen, även om jag inte tror att hans supportrar har noterat den lilla detaljen… än… 🙂