Could firing of FBI boss James Comey end Trump presidency?

publicerad 11 maj 2017
- av NewsVoice
James Comey - Foto: FBI.gov, Wikimedia Commons

Democracy Now:

“Many people are comparing Trump’s firing of FBI Director James Comey—who only weeks earlier had confirmed the FBI was investigating whether the Trump campaign worked with Russia to sway the 2016 election—to the Saturday Night Massacre when President Nixon fired independent special prosecutor Archibald Cox. Is Comey’s firing the beginning of the end of the Trump presidency? For more, we speak with Pulitzer Prize-winning investigative journalist Glenn Greenwald.”

Democracy Now

James Comey - Foto: FBI.gov, Wikimedia Commons
James Comey – Foto: FBI.gov, Wikimedia Commons


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: James Comey
  • Trump har gett denna omoraliska chef tid nog att utreda de falska anklagelserna mot honom och de verkliga anklagelserna mot Hillary. Detta KAN vara början på något bra, ex. en ordentlig utredning av Hillarys förehavanden och kanske andra i träsket, men det får tiden utvisa. Att de mätta och nöjda krokodilerna i träsket blir oroliga och obstinata, när det är dags för rensning i träsket, är naturligtvis inget konstigt. Helt normalt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *