Could firing of FBI boss James Comey end Trump presidency?

2

Democracy Now:

“Many people are comparing Trump’s firing of FBI Director James Comey—who only weeks earlier had confirmed the FBI was investigating whether the Trump campaign worked with Russia to sway the 2016 election—to the Saturday Night Massacre when President Nixon fired independent special prosecutor Archibald Cox. Is Comey’s firing the beginning of the end of the Trump presidency? For more, we speak with Pulitzer Prize-winning investigative journalist Glenn Greenwald.”

Democracy Now

James Comey - Foto: FBI.gov, Wikimedia Commons
James Comey – Foto: FBI.gov, Wikimedia Commons
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson
Gäst
11 maj 2017 kl 14:52

Trump har gett denna omoraliska chef tid nog att utreda de falska anklagelserna mot honom och de verkliga anklagelserna mot Hillary. Detta KAN vara början på något bra, ex. en ordentlig utredning av Hillarys förehavanden och kanske andra i träsket, men det får tiden utvisa. Att de mätta och nöjda krokodilerna i träsket blir oroliga och obstinata, när det är dags för rensning i träsket, är naturligtvis inget konstigt. Helt normalt.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
11 maj 2017 kl 06:01

InfoWars (Maj 10, 2017): DEEP STATE PUSHES COUP AGAINST TRUMP OVER COMEY FIRING

“The shadow government is once again pushing its months-old agenda to overthrow Trump, this time using Tuesday’s firing of FBI Director James Comey as the casus belli.”

https://www.infowars.com/deep-state-pushes-coup-against-trump-over-comey-firing/