Tim Pool listad av Svenska Institutet som “hatare” – Videoreplik

1

Den frilansande journalisten Tim Pool är listad av Svenska Institutet som en “hatare”, trots att Pool är känd för sina nyanserade reportage som är varken vänster eller höger. Tim Pool kallar Sverige “a creepy country” för landets PK-radikalisering.

Pool kommenterar om hur rädda svenskar är för att ha fel åsikter. Den svenska myndigheten Svenska Institutet som har ansvar för bilden av Sverige i utlandet har listat Tim Pool som en “hatare”, typiskt för personer med neonazistiska tendenser, enligt institutet.

”Cirka 12 000 internationella och svenska konton som ägnar sig åt drev, hot, hat och hets mot migranter, kvinnor och HBTQ-personer, men även mot organisationer som är engagerade i mänskliga rättigheter. Dessa konton har ofta högerextrem och/eller nynazistisk inriktning och hetsar även till våld”, skriver myndigheten Svenska Institutet på sin hemsida.

Sverige är ett mycket förtryckande land. Landet är en kanariefågel i en kolgruva. Vad som händer här kan ske i andra länder, varnar Pool.

Kontrollera om du är med på listan

Tim Pools YouTube-kanal

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik F
Erik F
Gäst
18 maj 2017 kl 12:34

Inte bara Tom Pool är med på listan utan även:
Israels Sverigeambassadör Isaac Bachman samt Gavin McInnes. Vidare Stefan Molyneux, Alex Jones, Paul Joesp Watson, Mike Cernovich, Dave Rubin samt Joe Biggs. Sedan har vi “Arga blatte” talar för att inte tala om flera hedervärda journalister och till och med riksdagsledamöter: bland annat Jan Ericson (m) och Johan Hedin (c).

Äntligen har etablissemanget bitit sig själv i svansen.