Tim Pool listad av Svenska Institutet som “hatare” – Videoreplik

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 maj 2017
- NewsVoice redaktion
Tim Pool 9 april 2017, eget verk

Den frilansande journalisten Tim Pool är listad av Svenska Institutet som en “hatare”, trots att Pool är känd för sina nyanserade reportage som är varken vänster eller höger. Tim Pool kallar Sverige “a creepy country” för landets PK-radikalisering.

Pool kommenterar om hur rädda svenskar är för att ha fel åsikter. Den svenska myndigheten Svenska Institutet som har ansvar för bilden av Sverige i utlandet har listat Tim Pool som en “hatare”, typiskt för personer med neonazistiska tendenser, enligt institutet.

”Cirka 12 000 internationella och svenska konton som ägnar sig åt drev, hot, hat och hets mot migranter, kvinnor och HBTQ-personer, men även mot organisationer som är engagerade i mänskliga rättigheter. Dessa konton har ofta högerextrem och/eller nynazistisk inriktning och hetsar även till våld”, skriver myndigheten Svenska Institutet på sin hemsida.

Sverige är ett mycket förtryckande land. Landet är en kanariefågel i en kolgruva. Vad som händer här kan ske i andra länder, varnar Pool.

Kontrollera om du är med på listan

Tim Pools YouTube-kanal

ArcanumSkolan 2024

Text: NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Inte bara Tom Pool är med på listan utan även:
    Israels Sverigeambassadör Isaac Bachman samt Gavin McInnes. Vidare Stefan Molyneux, Alex Jones, Paul Joesp Watson, Mike Cernovich, Dave Rubin samt Joe Biggs. Sedan har vi “Arga blatte” talar för att inte tala om flera hedervärda journalister och till och med riksdagsledamöter: bland annat Jan Ericson (m) och Johan Hedin (c).

    Äntligen har etablissemanget bitit sig själv i svansen.  

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *