Anna Kinberg Batra läxar upp kvinnoförtryckare och kriminella i Järva

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 14 juni 2017
- NewsVoice redaktion
Anna Kinberg Batra - Pressfoto: Moderaterna.se
Anna Kinberg Batra - Pressfoto,  Moderaterna.se
Anna Kinberg Batra – Pressfoto, Moderaterna.se

Anna Kinberg Batra gör vad det flesta svenska manliga politiker eller feminister inte vågar, tala klarspråk till kvinnoförtryckare i Järva och det med besked. “Sådana värderingar hör inte hemma i Sverige” och “i Sverige råder jämställdhet. Punkt”. Det sa moderatledaren som även gav grovt kriminella en skarp uppläxning.

Talet hölls under den pågående politikerveckan i Järva utanför Stockholm, ett problemområde tyngt av kulturkrockar mellan svenska seder och framförallt islamsk fundamentalism.

Batra slog fast att invandrare måste rätta sig efter de normer och regler som vi har i det svenska samhället och hon tog särskilt upp förtryck av kvinnor, enligt en artikel i SVD rubricerad “Kinberg Batra angrep kvinnoförtryckare”.

Anna Kinberg Batra cementerade att:

“I Sverige har ingen rätt att på grund av religion, kultur eller kontrollbehov hindra någon annan från att gå ut och röra sig fritt, träffa sina kompisar, besöka ett badhus, jobba eller skaffa sig en utbildning.”

Nedsättande och förtryckande värderingar riktade mot kvinnor hör inte hemma i Sverige, någonstans, inte ens i Järva. Batra uppmanar män som inte kan respektera de enkla svenska levnadsregler som vi har med uppmaningen: “Stanna inne själva!”.

“Hon vände sig till dem som tänker bestämma vem dottern ska få träffa på kvällen, om hon får spela fotboll, vara med i aktiviteter som alla andra eller vem hon vill gifta sig med”.

“Du tar hennes frihet. Till dig vill jag säga en sak: Det får du inte i Sverige.”

Sluta kasta sten, mörda och bränna bilar

Moderatledaren fortsatte i sitt krafttal och vände sig till de grovt kriminella. Hon riktade sig särskilt till de som trakasserar, bränner bilar, kastar sten på polisen, skjuter och mördar på öppen gata, skriver SvD.

“Ni hör inte hemma här. Ni förstör bostadsområden och för människor som vill leva ett vanligt vardagsliv”.

Batra efterlyste i sitt tal fler poliser i Järva, övervakningskameror och ett rättscentrum med polis, åklagare, socialtjänst och jourdomstol under samma tak.

Ytterligare en halv miljon människor till Sverige under 10 år

Kinberg Batra sa under sitt tal att Sverige kan slitas isär om vi inte klarar integrationen. Hon tycktes redan veta hur många som ska få komma in i Sverige de närmaste tio åren, närmare bestämt 500,000 personer. Är det redan bestämt eller är det en prognos? [NewsVoice anm]

Integrationsplikt och satsning mot extremism

Kinberg Batra ställde särskilda krav på invandrare genom en integrationsplikt.

“Det betyder krav på samhällsorientering, annars får man inte bidrag. Ansträngningar för att klara språket, annars får man inte uppehållstillstånd. Att alla måste göra sig anställningsbara.”

Politikerveckan i Järva har beskydd av krypskyttar på taken, skriver SvD. Samtidigt skriver några politiker på DN Debatt: “Center mot våldsbejakande extremism inrättas vid Brå” att den tillfälliga nationella samordningen mot våldsbejakande extremism ska övergå till ett nytt permanent nationellt centrum vid Brottsförebyggande rådet.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Titta på Nya M:s logo, vad säger det om konservatism. Moderat betyder bl.a. långsam anpassning.
  Och nu partiet NeoModeraterna kan numera ide’tolkas liter hur som…
  Ordet konservativ står för att konservera, alltså behålla det som varit/är.
  Följer man ordens betydelse så finns inget svenskt konservativt parti i dagsläget. Och SD beror ju på demografin.
  För framtiden och dessa insmugna agendor som effektueras efter valen, skall dessa skiften vara föremål för direktval.
  Med valet i höst kommer med stor sannolikhet en ny grundlagparagraf om yttranderätt. Plats för någon lagkunnig att dissekera den.

 • Snälla Anna Kinberg Batra, de du vänder dig till här skiter fullständigt i vad du säger, inser du det? De vet att i Sverige betyder ord från politiker ingenting.
  I övrigt håller jag med det Sigge skriver i sitt inlägg.

 • Verkligheten för dom är att dom slutar som Palme om dom inte lyder “Lobbyn”/ EU eliten skapat av Bilderbergarna på hejad av Mediaeliten som ägs av ett par familjer i Sverige och situationen är lika i resten av västvärlden.

 • Anna Kinberg Batra menar inte ett enda ord av vad hon påstås kan ha sagt under politikerveckan i Järva rörande invandrares religonstolkning och omfattande kriminalitet!
  Den som tror DET visar prov på en kraftig glömska, ofattbar naivitet och/eller ren dumhet.

  Kan bara tolka Anna Kinberg Batras påstådda utskällning och negativa kritik mot invånarna i No-go-zoner som “Damage Control” i avsikt att släta över alla floskler och bevisade lögner hon själv och alla andra “representanter” för Sveriges Svenska befolkning, har hävt ur sig och häver ur sig de senaste decennierna.

  Och den senaste tidens svammel om att sätta upp kameror i No-go-zonerna är ju enbart löjeväckande och bara ännu ett BEVIS på att Sveriges politiker INTE på något vis är i kontakt med verkligheten.
  Montören som monterat kameran/kamerorna hinner förmodligen knappt lämna området innan utrustningen är översprayad och/eller sönderskjuten…

  Man blir ju bara så trött……

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *