Fredlig Islam – En video som når miljontals ickemuslimer och träffar i hjärtat

publicerad 13 juni 2017
- av Torbjörn Sassersson red.

DEBATT. Allah är stor och Allah är större än terror och våld. Att det finns fredlig Islam är budskapet i en video producerad av ett telecom-bolag i Kuwait. Videon har blivit viral och den har just nu över 7, 1 miljoner visningar.  Den gör förmodligen större nytta för att skapa fred än Västs samlade skara av värdelösa politiker.

NewsVoice publicerar videon för att visa att Islam och att vara muslim på intet sätt är förenligt med terrorism, vilket är den bild av religionen som Västmedier och biofilmer direkt eller indirekt visat upp allt sedan september 2001 när kriget mot terrorism och Islam startades av Washington.

Vid sidan av sund Islam finns extremisterna, de islamska jihadisterna, som vill fostra Väst med våld. Det handlar ofta om hämnd för de interventioner som Väst gjort sig skyldiga till i muslimska länder. Det handlar om att väcka Väst till medvetenhet om Västs krig mot Mellanösterns folk.

Över en miljon civila i Mellanöstern har fått sätt livet till sedan 2001. Massdödandet måste leda till konsekvenser för de västländer som stödjer och bedriver krig. Alla de barn, kvinnor, män och åldringar som dött av utarmat uran, bomber, drönarmissiler och kulor från Västs krigsindustri har ett pris. Det kallas terrorism.

Fredlig islam

Swisha Sassersson valfri summaTrots att Mellanösterns folk har rätt till att försvara sig förblir de flesta muslimer fredliga och det uttrycks i denna virala video från ett telekomföretag i Kuwait. Detta företag har förmodligen gjort mer nytta än samtliga politiker i USA och Europa sedan kriget mot Islam startade 2001.

Jag tror fredliga muslimer i Sverige måste prata med fredliga svenskar för att komma till rätta med terrorismen i Sverige. Det måste ske överstatligt på gräsrotsnivå. Om vi kan acceptera varandras behov och respektera varandras olikheter kan vi lösa alla problem. Sedan måste Sverige avsluta alla aktiva, dolda och passiva krigshandlingar mot Mellanöstern. 

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

RT: ‘You filled cemeteries with our children’: Anti-terrorist Ramadan video goes viral on YouTube


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Islammuslimer
 • Torbjörn. Gör ditt land en tjänst och lyssna på förre riksåklagaren i USA Andrew McCarthy (som var med när jänkarna avslöjade muslimska brödraskapet och alla deras organisationer), Bill Warner, Robert Spencer (som jobbade med terrorfrågor åt FBI men blev avskedad när USA började samarbeta närmare med Saudiarabien). Lyssna på Gad Saad, Mark Durie, Brother Rashid, Usama Dakdok, Sam Solomon, Sandra Solomon, Wafa Sultan, Imam Tawhidi och alla andra som försöker få oss att fatta innan det är för sent.

  Muslimer uppmanas i koranen (mycket i kapitel 9) att döda judar och kristna så fort dom ser dom, att inte bli vänner med icke muslimer utan istället spela vänliga och vänta på rätt ögonblick. Det finns imamer i Sverige som predikar att islam ska ta över världen, precis som brödraskapet har sagt. profetens marschorder till sina gubbar: “döda varenda jävel”, i koranen 9:29 säger allt. Videon är en form av taqiya, att ljuga för att skydda sig själv och sprida islam. Muslimer ska ljuga för icke muslimer därför att vi är lägre stående, som hundar. Om man frågar en muslim rakt ut blir svaret att taqiya inte finns. Så var det ja…

  Enligt koranen ska muslimer inte bo i länder med muslimsk minoritet. Dom ska så snabbt dom kan söka upp ställen med muslimsk majoritet om dom måste flytta på sig. Men det finns ett par undantag från den regeln, att sprida islam (dawa) och att kriga. När kriget inte är framgångsrikt ska dom ligga lågt. “Hudna” kallas fredsavtal som aldrig är menade att hållas. Varför kommer den här videon när ISIS nästan är slut? Dom är tillåtna att ingå fredsavtal, men max i tio år, sen ska det brytas. Det hände första gången i Khaybar och PLO var duktiga på det.

  Det vettigaste nån kan göra är att lyssna på dom i listan ovan eller på nåra av alla ex-muslimer som berättar sin historia på youtube. Dom vet och dom varnar oss andra, om vi bara lyssnar. Folk verkar lämna islam i mängder, trots att straffet för det är döden. Det finns också många som vill reformera sin religion, men dom flesta följer strömmen. Eller som Tarek Fatah sa, muslim och pakistansk författare som bor i Canada: “islam is a death-cult and fascist ideology”. Han tror bara på koranen, så islamisterna skulle döda honom också om dom fick tag i honom, och det vet han.

  Vi är uppfödda i ett land med kristna värderingar och har svårt att begripa att andra inte också är det. Både kristendom och islam har beskrivit problemet i världen, lösningen och resultatet. I kristendomen är problemet att vi syndar, lösningen är förlåtelse vilket resulterar i frälsning. För islam är problemet att folk är okunniga vilket löses med att dom läser och lyder koranen och haditerna, vilket resulterar i framgång. När vi är artiga och försöker vara vänliga eller visar behärskning uppfattar dom det som svaghet och ett tecken på att dom har vunnit. Så länge vi ger efter känner dom sig framgångsrika, vilket dom tror att dom är därför att dom följer koranen och haditerna, som uppmanar dom att döda oss. Även om inte alla muslimer gör exakt som det står i koranen så står det ändå i den att dom ska döda oss. Jag tycker det är ett problem som vi måste ta hand om.

 • Detta är sannolikt en Saudi-sponsrad eller Qatar-sponsrad video för att ge intrycket av att Saudiarabien och Qatar är oskyldiga till terrorismen, när de i själva verket är orsaken och de som sponsrat den medan USA och väst levererat vapnen.

  Hittills har Saudiarabien dessutom blåvägrat flyktingar. Varför? Deras mål har naturligtvis inte enbart varit ekonomiskt, men även att sprida sin Wahhabi-islam till resten av världen genom de flyktingströmmar de skapat. De har med stor sannolikhet köpt kortsiktiga svenska politiker och stora företagsledare för att genomföra härligheten.

  Just nu, när de förlorat kriget mot det sekulära Syrien, trots att de allierat sig med den stora monopolkapitalistiska djävulen, lönar det sig att vara fredlig i en video, men det är sannolikt enbart taktik för att dölja det verkliga syftet med hela kriget, nämligen att sprida Wahhabi-islam, en av alla extrema sekteristiska ideologier som borde förbjudas helt i hela världen eller åtminstone borde leda till permanent vistelse på en lite “tryggare plats”, kanske rentutav den saudiska öknen där den uppstod.

 • Läs boken Islam under slöjan, där står det vad för person muslimer har som profet och vad han gjorde. Sedan kan man med öppna ögon diskutera huruvida Islam är en fredlig religion eller inte. Alla borde skaffa sig den informationen. Finns gratis att ladda ner på nätet.

 • Hej Torbjörn,
  Den dag (om den kommer) då full information ges individen och
  när ärlighet och förmåga belönas och vi inte lider under ett statligt
  socialistiskt ok; Då bidragssystem och falsk omfördelning är borta, då
  kanske det kunde fungera. Om individer själva fick bestämma vilka de ärligen vill
  hjälpa (vilket jag är viss om att de flesta vill)
  Amerika byggdes på en konstitution om individens frihet och rättigheter till
  egendom och att försvara sig (gentemot en förtryckande stat).
  De som byggde amerika fick inga bidrag eller privilegier. De fick jobba
  stenhårt. (USA har idag liknande problem som vi har – men inte då det byggdes)
  Den kultur som jag vill bevara är den som formats ur samspelet mellan det
  nordiska klimatet och de människor som formats och format sin omgivning över lång tid.
  Dess säregna poesi; uppfinningsrikedom och många andra egenskaper.
  Men kärnan i den kvaliteten har nästintill utplånats i dagens samhälle.
  Men om du kikar i vår literatur och konst (äldre sådan) så hittar du den.
  En annan fråga man kan ställa sig är: Hur kommer det sig att det endast är europa
  som skall bli mångkulturellt? Trots allt är ju den västerländska civilisationen en minoritet
  på planeten och borde nästan vara på listan över utrotningshotade arter.
  Och vad är “kultur”? Är det blandning av hudfärg eller grad av bildning?
  Vad kommer att föra människan frammåt?
  Jag vill att individen skall få bestämma. Inte staten.
  Mvh
  Rolf Andersson

 • @Torbjörn.

  Menar du allvar, eller är det humor det handlar om? För det finns ingen specifik ‘Amerikansk kultur’ bortom dom nativa nordamerikanernas kulturer som fanns där från början (så vitt vi vet). Resterande är avarter av olika europeiska kulturer, vilka efter massiv migration och massiv decimering förstört och tryckt bort den tidigare. Sydamerika hade också många genuina kulturer innan spanjorerna kom dit och härjade. Dom tog då även tog över slavar från Afrika och båda dessa beblandade sig sedan med resterna av den kvarvarande nativa befolkningen.

  Sverige har ingen sådan här historia bakom sig och har därför en rätt så homogen kultur och befolkning. Ja, fram till EU, Reinfeldt och Löfven slutligen helt öppnade dörren för den invasion av främmande kulturer vilket vi idag lever i sviterna av.

  Kan det vara så att historien upprepar sig just nu ? Jag tror det.

 • Hej Torbjörn,
  Fin film. Kan ju vara en början på något.
  Men det saknas något.
  Rätten att välja.
  Jag vill att Sverige skall vara svenskt.
  Får jag det?
  Mvh
  Rolf Andersson

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *