Semestra i husbil – Upplev den ultimata friheten

1
Earth Roamer modell XV-LTS - Foto: Earthroamer.com
Earth Roamer modell XV-LTS – Foto: Earthroamer.com

Det finns en tendens att fler blir intresserade av att fira sin semester i en husbil. Det som lockar är den nästan totala friheten, att leva som en nybyggare i naturen eller utforskare av platser som vanliga turister inte hittar.

Att fler vill semestra och vara oberoende kanske hänger ihop med en fri och individuell livsstil, ett sökande efter att bryta mönster och rutiner. Många är naturälskare och det är både barnfamiljer och yngre ännu barnlösa par som vill testa husbilslivet. De flesta som börjar med att semestra i en husbil går inte iväg och köper en utan de föredrar att hyra en husbil för att komma igång.

Text i samarbete med Dieseltrim Bilverkstad Bromma | Källor: Fiatcamper.com, Earthroamer.com, Roadtrek.com och Design-milk.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Johnny Hansson
Johnny Hansson
Gäst
6 juli 2017 kl 18:21

När kommer en husbil som inte drivs av en miljöovänlig diesel utan av elektricitet?