Ungerns premiärminister: Soros och EU-eliten vill muslimifiera Europa

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 juli 2017
- NewsVoice redaktion
Affisch mot Soros försök att muslimifiera Europa, 2017 Foto: Budapest Business Journal
Affisch mot Soros i Ungern, 2017

EU:s ledare och den ungerska miljardären George Soros vill muslimifiera Europa, sa den ungerska premiärministern Viktor Orbán under ett möte i Rumänien. Han kastar skulden på Soros som kontrar med att kalla Ungern för en mafiastat. De två giganterna har deklarerat krig mot varandra, enligt flera medier.

Text: NewsVoice

“Den europeiska unionen måste återinrätta sitt oberoende från Soros imperium innan miljardären hinner fullfölja sitt program för en destruktion av kontinenten” – Viktor Orban, tal från den 28:e Bálványos Summer University event

Enda sättet att skydda Europa från illegal invandring och Soros vilja att muslimifiera Europa är att sätta stopp vid gränserna, anser Viktor Orbán. Han har nyligen, enligt The Guardian, lovat Israel att beskydda Ungerns judiska befolkning.

“We decided in world war two, instead of protecting the Jewish community, to cooperate with the Nazis. This will never happen again.” – The Guardian, “Orbán promises Netanyahu he will protect Hungary’s Jews”

Viktor Orbán säger, enligt Daily News Hungary, att Soros plan är att ta in en miljon migranter till EU och att de ska få 15,000 euro var. Migranterna ska sedan spridas ut under överinseende av en ny EU-myndighet.

Muslimska migranter en trojansk häst

Orbán varnar för att kulturkrocken mellan en inkomma muslimsk befolkning och den europeiska kulturen innebär att jämlikhet mellan könen sätts på spel. I den islamska kulturen är kvinnor underordnade män, säger han.

“While Hungary opposed taking in migrants “who could change the country’s cultural identity,” Orban said under his leadership, Hungary would remain a place where “Western European Christians will always be able to find security.”” – Hosted.ap.org

News.com.au skriver att Soros förra året bad om 500 miljoner dollar i support för att muslimifiera Europa och att dessa muslimer ska tas in under ordnade former. Viktor Orbán kontrar med att säga att migranterna utgör en trojansk häst bestående av terrorism.

“Orban and Soros have clashed in the past, most prominently over the Soros-backed Central European University. In June the financier labelled Hungary a “Mafia state” and said he is the target of an “unrelenting propaganda campaign.”” – RT.com, “Soros and EU striving for ‘mixed, Muslimized Europe’, says Hungarian PM Orban

För att förstärka den ungerska ledningens kamp mot Soros har Ungerns regering satt upp anti-Soros-affischer i landet.

Se artikel med video om konflikten mellan den ungerska ledningen och Soros på News.com.au

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • De vill visa att de har makt och att det är de som bestämmer………………. Så blir det när girighet övergår i vansinne. Att spraya halva världen med aluminium och bränna ner Kalifornien kan även det gå bra samtidigt.

 • Jag minns i grundskolan, då man råkade opponera sig mot någon av bråkstakarna, f-n vad stryk man fick…

  Alla visste att de körde med oschyssta metoder, men ingen vågade säga emot.
  Fröken var en söndagskristen småborgare som slickade uppåt och sparkade neråt.
  De ‘fina’ barnen kom undan med det mesta och ‘rättvisa’ skipades genom att man kastade ut de mindre värda eleverna i skamvrån, även då de hade rätt…

  Det är som i filmen ‘Dirty Dancing’, där borgarbrackan konstaterar: -“vissa räknas, andra inte!”. För, det är väl så det alltid har varit, eller hur?

  Det är ett liknande scenario som utspelas, fast på ett världsligt plan.
  Pekar man ut mobbarna och bråkstakarna, och det visar sig att det är de som sitter på maktens stolar, får man snällt hålla käften.

  Även att både fröken och de andra klasskamraterna vet vem som gjort vad, vem som gjort rätt och vem som gjort fel, så håller alla god min i elakt spel.

  Maktmissbruk har dock aldrig hållit i längden, det finns en inbyggd förstörelsemekanism som gör att de faller.
  Det är bara en tidsfråga innan denna struktur brakar ihop.

  De mobbare och bråkstakar jag minns från min skoltid kom ingen vart, de brakade ihop, blev fyllon eller knarkare. En del kom på bättre tankar och ändrade sina liv, de insåg: bli en bättre människa eller gå under…

  I slutet på filmen/boken ‘Flugornas Herre’ så kommer de vuxna i rättan tid och styr upp situationen, det kommer så att ske även i detta fall. Sanning/Kärlek& Sunt Förnuft

 • @Torbjörn, ja annars är det öppet mål för att avfärda Newsvoice som ett rent antisemitiskt projekt som man inte skall läsa eller på annat behöver ta ställning till. Problemet med att fokusera på etnicitet, är att då försvinner sakfrågorna i skymundan – vilket är precis vad makthavarna vill. Dem vill diskutera rasism, sexism, ökade rättigheter för minoriteter samt allra helst antisemitism – aldrig sakfrågorna.

 • Emil:
  Du undrar vad syftet med judarnas nedrytning av nationalstaterna är.
  Det handlar om KALERGIPLANEN del 2. Del 1 var att ena Europa. Det kan ifrågasättas om KALERGI påskyndade detta, det fanns mer närliggande skäl.
  KALERGIs plan del 2 var att degenerera Europas nationalbefokningar med hjälp av invandring från Afrika. Dock, judarna skulle inte rasblandas.
  Judarna skulle på så sätt framstå som ett överlägset folk som lättare skulle kunna kontrollera och utöva makt över andra folk. Det är det som EU topparna håller på med i nära samarbet med det judiska rasisterna Soros och Sutherland. Juden Frans Timmermans öppet använt samma formuleringar som Barbara Spectre som sagt att judarna skall hjälpa till med rasblandningen. Det är således rent judiska grovt rasistiska fascistiska intressen som som tagit kontroll över EU och använder EU för sina rasistiska konspiratoriska målsättningar.

  EU-topparna har tagit emot KALERGI-priset en eller flera gånger. De fortätter nu med del 2, utrotningen av europeerna, ett rent judiskt fascistintresse. Sverige borde omedelbart lämna denna judekorrumperade organisation. Det förutsätter att Sverige styrs av svenskar som jobbar FÖR Sverige. Det villkoret är inte uppfyllt. Samtliga opartier styrs av judar, så även regeringen. Quislingar som omedelbart borde förpassas bakom galler för landsförräder i och folkmord.

 • För att sprida korrekt information räcker det tyvärr inte med Internet för det kontrolleras redan och myndigheterna kan bromsa/stänga vilken hemsida som helst när de verkligen vill om någon bra sida växer till sig. Massmigrationen av muslimer är en false flag för att sätta skräck i folket. I nästa steg sägs det komma krav på ny världsreligion för alla icke-judar och muslimerna sägs bli de första som konverterar. Se på påven som spelar muslimsk bönemusik och ställer krav på (marxistisk) världsreligion och världsregering. Han vill ju öppet ta död på kristendomen(och den kristna kulturen – obs). Se på hur Israel nu tar över Tempelberget(antagligen för att bygga sitt tredje, mytologiska tempel) successivt.

  Hur många i Sverige är välinformerade om globalisternas planer för världsregering och världsreligion? Det är inte många men svagheten består inte i antalet utan att de som vet inte samarbetar. Ett fåtal individer som samarbetar kan uträtta underverk. Lenin sa att tio personer som Franciskus hade räddat Ryssland från bolsjevikerna.

  Jag minns att en rysk författare, kanske Solzhenitsjyn, sa att ryssarnas hela katastrof under bolsjevik-eran berodde på att de inte samarbetade. Hade grannarna samarbetat när hemliga polisen kom hade de åtminstone kunnat skada/lemlästa någon/några agenter innan de dog och då hade bolshevikerna inte varit lika modiga sen. Problemet var också att nästan alla ryssarna hade blivit av med sina vapen som bolsjevikerna beslagtog med hjälp av olika lögner innan de började mörda. Anfallsstrategin för marxister bygger på lögner till folket med massmedia som främsta vapen samt att söndra och härska via skapandet av meningslösa interna konflikter som splittrar folket och skapar rädsla. Allt bra försvar bygger på enighet och lokalt samarbete. Ett mirakel krävs för att vända situationen. Globalisterna finns överallt i hela världen i ledande positioner.

 • För att få en bakgrund till dessa händelser rekommenderar jag boken The lost Hegemon av William Engdahl.

 • SLUTMÅLET ÄR ATT GENOM TERRORISM OCH CHAOS SKAPA OREDA , DETTA I SIN TUR SKAPAR RÄDSLA VILKET LEDER TILL ATT MÄNNISKOR KOMMER ATT EFTERLYSA MER KONTROLL OCH ÖVERVAKNING . DÄR KOMMER MICROCHIPPET IN SOM I KOMBINATION MED MINDCONTROL.se KOMMER ATT LEDA TILL TOTAL KONTROLL ÖVER MÄNSKLIGHETEN

 • @Johnny – Det är idag för oss två tydliga sidor som utgör paradigmet. Zionismen och Bolsjevismen. i Öst finns även en tredje. Winston Chrurchil kastade ett visst ljus över detta i en artikel han skrev 8 februari 1920. Detta i en tid då PK-programmeringen fortfarande inte tagit fart. En digitaliserad in-scanning av tidnings-artikeln går att finna här. Dock så är kvaliten lite sisådär, men mycket läsvärd!

  http://www.archive.org/details/ZionismVsBolshevismByWinstonChurchill

  @Emil – Alan Watt en mycket tids-besparande resurs att vända sig till. Detta om man faktiskt vill veta vad allt detta ska vara tänkt att resultera i. Gott med källhänviningar finns också. Globalisterna vill t.ex. implementera mono-kultur, regionalism och något dom kallar “technokrati”, vilken är en vidareutveckling och amalgomi av bl.a. kommunism och socialism. Vi ska styras av “experter” är det tänkt. Finans-oligarkerna vill ju även skapa tre regioner (regionalism). Trilaterala kommissionen är en central del i den processen. osv. Lyss till Alan ^^

  http://www.youtube.com/channel/UClZc-1qH3vCRrX5WfuTNmUQ

 • Det är främst judiska zionister som arbetar med att importera muslimer till Europa i syfte att destabilisera och öka sympatierna för Israel och öka trycket på den judiska diasporran att flytta till Israel.

 • Orban är den bästa politiska representanten i EU. Säkra gränserna, stoppa krigen och hjälp på plats.

 • Själv kan jag inte låta bli att undra vad denne Soros och de andra mäktiga globalisterna har som “slutmål”? Att muslimifiera Europa och att därigenom destabilisera hela västvärlden kan bara vara ett slags delmål, men vad är avsikten med detta? Är det verkligen så enkelt att de drivs av någon slags hat och bara vill rasera alla Europas nationalstater och befolkningar eller är det bara ett av stegen i en större plan? I så fall, vad är slutmålet? Förmodligen får vi aldrig veta säkert utan istället välja ut den konspirationsteori vi finner trovärdigast. En konspiration är det i vart fall bakom allt detta elände. Tur att vi än så länge har vissa alternativa medier som vågar skriva något annat om det än det man läser i MSM. De väljer att gå globalisternas ärenden istället för folkets. Så länge vi har ett fritt internet finns ju i alla fall möjligheten att fler och fler börjar inse vad som är på väg att ske. Endast fri information ger oss hopp om att kunna lösgöra oss från dagens människofientliga styre. Tänk om fler länder kunde få sådana bra statschefer och ledare som Ungern.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *