Ungerns premiärminister: Soros och EU-eliten vill muslimifiera Europa

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 juli 2017
- NewsVoice redaktion
Affisch mot Soros försök att muslimifiera Europa, 2017 Foto: Budapest Business Journal
Affisch mot Soros i Ungern, 2017

EU:s ledare och den ungerska miljardären George Soros vill muslimifiera Europa, sa den ungerska premiärministern Viktor Orbán under ett möte i Rumänien. Han kastar skulden på Soros som kontrar med att kalla Ungern för en mafiastat. De två giganterna har deklarerat krig mot varandra, enligt flera medier.

Text: NewsVoice

”Den europeiska unionen måste återinrätta sitt oberoende från Soros imperium innan miljardären hinner fullfölja sitt program för en destruktion av kontinenten” – Viktor Orban, tal från den 28:e Bálványos Summer University event

Enda sättet att skydda Europa från illegal invandring och Soros vilja att muslimifiera Europa är att sätta stopp vid gränserna, anser Viktor Orbán. Han har nyligen, enligt The Guardian, lovat Israel att beskydda Ungerns judiska befolkning.

“We decided in world war two, instead of protecting the Jewish community, to cooperate with the Nazis. This will never happen again.” – The Guardian, ”Orbán promises Netanyahu he will protect Hungary’s Jews”

Viktor Orbán säger, enligt Daily News Hungary, att Soros plan är att ta in en miljon migranter till EU och att de ska få 15,000 euro var. Migranterna ska sedan spridas ut under överinseende av en ny EU-myndighet.

Muslimska migranter en trojansk häst

Orbán varnar för att kulturkrocken mellan en inkomma muslimsk befolkning och den europeiska kulturen innebär att jämlikhet mellan könen sätts på spel. I den islamska kulturen är kvinnor underordnade män, säger han.

”While Hungary opposed taking in migrants ”who could change the country’s cultural identity,” Orban said under his leadership, Hungary would remain a place where ”Western European Christians will always be able to find security.”” – Hosted.ap.org

News.com.au skriver att Soros förra året bad om 500 miljoner dollar i support för att muslimifiera Europa och att dessa muslimer ska tas in under ordnade former. Viktor Orbán kontrar med att säga att migranterna utgör en trojansk häst bestående av terrorism.

”Orban and Soros have clashed in the past, most prominently over the Soros-backed Central European University. In June the financier labelled Hungary a “Mafia state” and said he is the target of an “unrelenting propaganda campaign.”” – RT.com, ”Soros and EU striving for ‘mixed, Muslimized Europe’, says Hungarian PM Orban

För att förstärka den ungerska ledningens kamp mot Soros har Ungerns regering satt upp anti-Soros-affischer i landet.

Se artikel med video om konflikten mellan den ungerska ledningen och Soros på News.com.au

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq