Var Transportstyrelsens haveri avsiktligt och planerat?

publicerad 29 juli 2017

Många frågar sig hur Transportstyrelsens ledning kunde vara så blåögd och okunnig om IT-säkerhet och vikten av den information verksamheten sitter på. Men mycket tyder på att haveriet var planerat och att informationen nu finns både hos amerikanska och ryska intressen.

För att förstå hur en händelse som Transportgate kunde inträffa behövs en kontext. I USA och Sverige finns ett väl utvecklat militärindustriellt komplex. Det kallas allmänt för Deep State. En av de drivande aktörerna i Deep State är CIA. CIA som bl a ansvarade för att bygga upp NATO:s lokala motståndsrörelser Staybehind/Gladio i Europa efter andra världskriget. Inte minst i Sverige.  De använde tidigt kungahusen i länderna som nav för verksamheten. Man kan säga att kungahusen är CIA:s gisslan. 

CIA MKUltra

USA:s inflytande genom NATO och CIA är starkt. CIA har blivit så mäktigt att organisationen börjat leva sitt eget liv. De tekniker som används har kritiserats i många år. CIA:s MKUltra-program avslöjades på 1970-talet och då förstördes många av de dokument som kunde visa på omfattningen.

MKUltra är ett program som utvecklar tekniker för tankeläsning, projektion, tankekontroll och påverkan på människors beteende och perception. Det används på både vuxna och barn.

Även om MKUltra-programmet formellt lades ner i samband med granskningen, så är det uppenbart att man fortsatte att använda och förfina teknikerna. Den här typen av tekniker ger en enorm makt. En totalitär makt som utnyttjas. Metoderna mörkläggs. De som blir utsatta för dessa metoder och rapporterar om det blir regelmässigt inlåsta på psykiatrin. 

Människor påverkas till att begå misstag

Hur hänger detta ihop med Transportgate? Transportstyrelsens haveri var avsiktligt. CIA använde sina metoder för att påverka människors beteende och det är mycket sannolikt förklaringen till att så många kunde begå så många klumpiga fel trots varningar. De stod under påverkan. Men det här vill varken Säpo eller försvaret kännas vid.

Man vill inte heller kännas vid att all information som Transportstyrelsen har i sin verksamhet nu med största sannolikhet finns i både amerikanska och ryska händer via CIA. Sverige har blivit grundlurade, förmodligen för att vi är ståndaktiga och vill fortsätta försöka vara alliansfria. CIA vill alltid placera in länder i fack. Det betyder att vi ständigt kommer att vara klämda mellan två intressen – två intressen som nu förenas i ett genom CIA.

Twin-tip strategi förenar två maktsfärer

CIA bedriver nämligen en strategi som vi kan kalla för twin-tip. Det finns slalomskidor som kan användas för att åka både framlänges och baklänges, dvs på båda hållen. De kallas för twin-tip. De skolar in både barn och vuxna i det här tankesättet på olika sätt.

På samma sätt sammanför de gradvis två intressen och maktsfärer – det ryska och det amerikanska. En del skulle koppla ihop detta med globalisering och idéer om en världsregering.

Det till synes märkliga beslutet av amerikanska IBM att koppla in underleverantörer från länder som har nära band till ryska intressen förklaras därmed. På det här sättet kunde CIA dra Sverige rejält vid näsan och sälja ut svenska kronjuveler till både amerikanska och ryska intressen. 

Sverige är ett perfekt val för Deep State och CIA

Att vara alliansfri kräver hög integritet och kunskap. Med alla mörkläggningar och dolda hemligheter i väst och kanske framförallt i Sverige så saknas väsentlig kunskap om hur olika aktörer arbetar för att destabilisera och utöva påverkan på länders statsskick.

Sverige med 200 års historia av fred och väl inarbetade myt om att vi är en humanitär stormakt som ingen vill något ont är ett bra exempel på det. Sverige är ett perfekt val för Deep State och CIA att bedriva sin smutsiga verksamhet i med olika typer av experiment.

Med Transportgate kunde CIA driva Sverige ännu längre in i sin twin-tip strategi och har nu enorma möjligheter att fortsätta med påverkansoperationer och hyss som saboterar vårt samhälle. Det här var inte sista gången som Sverige tas som gisslan och kläms mellan olika intressen.

Anonym skribent


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Fråga även hur det kom sig att Göran Persson (f d statsminister och finansminister) kunde få förflytta många miljarder från ATP-pensionärernas framtida trygghet till Sveriges budget – utan att den borgerliga oppositionen ALLS REAGERADE !!! – Fanns det någon form av dold överenskommelse – så att samma sak skulle kunna få ske vid behov – när borgerligheten i regeringsposition givit alltför stora löften till svenska folket???? Och därför behöver justera ett betydande underskott i sin budget ???

  Frågan måste ställas: “Kan medborgarna någonsin lita på sina politikers löften – oavsett vilket parti som råkat ha vunnit makten i allmänna val?”

 • Dags att läsa om boken “Confessions of an economic hitman” av John Perkins. Hela spelet går ju ut på att stjäla hela landet som synes. Vad gjorde Maud Olofsson? Hur stor hacka gjorde hon på att köpa ett skrotbolag för skattepengar.
  Ingenting händer i den mänskliga sfären om där inte finns en intention för vad som skall hända.
  Vad har Sverige att förse “the land grab” med i mellanöstern? Dricksvatten!!!

 • Paragraf (2017-07-25): Det blev böter – borde det ha blivit livstid?

  “Transportstyrelsens före detta generaldirektör fick böter som motsvarade ungefär en månadslön efter skatt för att hon bröt mot lagen – och agerade så att främmande makt kunde komma över ytterst känsliga uppgifter om bland annat svenska agenter och militära fordon. Hade någon vanlig medborgare gjort något motsvarande hade han eller hon med stor sannolikhet dömts för grovt spioneri till livstids fängelse.”

  https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/49699-det-blev-boter-borde-det-ha-blivit-livstid/

 • Paragraf (2017-07-31): Väntade de på att kvinnor med skyddade personuppgifter skulle bli mördade?

  “Redan i juni 2015 började olika personer veta vad som skulle hända. Internrevisionen på Transportstyrelsen försökte stoppa det. Och så småningom Säpo. Under hösten 2015 fick tjänstemän på några departement veta att personer med skyddade uppgifter skulle kunna röjas. Vintern 2016 visste några statsråd vad som hade hänt och enligt vad som påstås var det i januari 2017 som statsministern fick veta det. Men alla höll tyst och mörkade. Vad väntade ni på?”

  https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/49753-vantade-de-pa-att-kvinnor-med-skyddade-personuppgifter-skulle-bli-mordade/

 • @ RMG49

  Du kan nog lägga på ytterligare minst fyrtio år så hamnar vi nog lite närmare sanningen. Men det kanske spelar mindre roll hur länge de hållit på att dra i trådarna bakom kulisserna. Vad som är viktigare att påpeka är att Säpo , svensk militär och vanlig polis också är inblandade i några av de största händelserna i svensk historia. Palme-mordet , Estonia-katastrofen , Anna Lindh-mordet. Även de så kallade terrorattackerna på Bryggargatan o Drottninggatan , som förvisso bara var fejkade händelser utan några riktiga offer , ligger de bakom. Útan “ordningsmakten” skulle vårt land vara ett ganska lugnt ställe faktiskt.

 • CIA är en stat i staten och har så varit i 40 år. Hemliga krig, hot och mutor är en del av deras verksamhet. För att inte tala om deras vapenaffärer/import med droger som finansierar deras projekt. CIA är en maffialiknande organisation som i en del fall gör som dom vill, och det utan Washingtons vetskap.
  Vem har glömt Oliver North ?

 • Intressant. Jag har, sedan jag först hörde om det hela, ansett att agerandet (eller rättare bristen på agerande) är att snudd på jämställa med landsförräderi, i alla fall klassar jag det som brott mot rikets säkerhet. Jag tror inte ett smack på att de kan “begränsa skadorna”. Dessa har redan skett. Att ens försöka tro något annat är synnerligen naivt. Att sedan försvarsminister säger att det inte “var hans bord” att påpeka det hela vid mötena är ansvarslöst i min bok. han må vara bra på andra sätt, men detta att hela tiden skjuta ifrån sig saker därför att ” det är inte mitt bord” är helgalet. Han kunde ha nämnt det och att Försvarsdepartementet har vidtagit åtgärder (vilket han sagt att de gjorde) – som ren information. Då berättar man utan att sätta någon annan på pottan. Inte för att jag fattar hur Försvarsdepartementet kan vidta åtgärder när informationen redan lämnat Sverige… Broar mm är ju inte något man bara flyttar på t.ex. De ansvariga på Transportstyrelsen borde i alla fall hamna bakom galler! Utan avgångsvederlag! Om CIA eller andra ligger bakom kan jag inte yttra mig om, men är det sant så är Sverige styrt från USA.

 • [What does Billions upon Billions spent by our government on brain mapping the human mind, psychotronic touchless torture, targeted individuals, self-replicating nano-bots, Morgellons disease, smart dust, geoengineering, scalar waves, GWEN towers, Dwave Quantum super computers, Black goo, Gray Goo, Goo-gle and Archons have in common?]

 • I Norge så experimenterade neurofysiologen Carl Wilhelm Sem-Jacobsen på patienter intagna för psykiatrisk vård, där han bl.a. opererade in elektroder i hjärnan på dem. Psykiskt sjuka är ju de “perfekta” försöksobjekten då ingen tror på dem om de säger “att de fått antenner på huvudet”. Skulle inte förvåna mig om detta även skett i Sverige, för här har de ju både tvångssteriliserat och lobotomerat människor på löpande band.

  “MKUltra in Norway: Researcher Put Electrodes in People’s Brains for the US Government”
  http://humansarefree.com/2016/03/mkultra-in-norway-researcher-put.html

 • När någonsin kan en medborgare i Sverige verkligen kunna lita på vare sig ledande politiker och/eller myndigheter? Sedvanlig handläggning tycks vara omtolkning eller undanhållande av väsentliga fakta – vilket nogsamt Sveriges senaste skandal klart påvisar!
  Om det bara beror på bristande omdömen bland ledande politiker eller en antingen okunnig/eller dessvärre klart feg svensk av typ “men så kan det väl ändock inte vara …” kan säkert diskuteras …

 • Artikeln är en debattartikel. Att få fram bevis för att teserna i artikeln stämmer är svårare. Viktigt dock att alla möjligheter debatteras i dessa tider när Snowden och andra visslare, debattörer och insiders visar hur världen och Sverige egentligen styrs.

 • Inte ens en 10-åring vet att viss information på datorn ABSOLUT INTE får lämna datorn.

  ALLA som innehar Bank-ID vet att man har ett ansvar men nu pratar vi om elitens elit inom landets säkerhet. Det är ALLTID en VD som har högsta ansvaret inför styrelsen om vad som sker på företaget, på samma sätt som statsministern har högsta ansvaret inför landets medborgare och deras säkerhet.

  Att år 2017 med dagliga attacker mot både banker och företag, kommuner och landsting inte vilja förstå vad som egentligen sker utanför vardagsrummet är för mig en gåta. Dessa s.k. “kunniga” och “utbildade” enligt alla regler i boken inte förmår sig sköta sitt arbete och vara införstådd med allvaret är rent kränkande mot Svenska folket och Sverige.

  Att detta var en “False Flag” attack mot samhället är det ingen som helt tvekan om och påminner mycket om tidigare händelse med Estonia och dess efterföljder där man väljer att mörka och dölja bevis så snabbt som möjligt på samma sätt som 9/11… sedan får de ansvariga försöka skylla allt på sin kollega för att på så sätt skapa ett inferno för undanmanöver så att den vanlige svenne ska förvillas och tro på allt som MSM skriver i sina memoarer…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *