James Corbett: De är psykopater eftersom de startar blodiga krig

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 augusti 2017
- NewsVoice redaktion
James Corbett, juli 2017 - Foto: Corbett Report

DEBATT. James Corbett som driver den mycket populära geopolitiska kanalen Corbett Report diskuterar hur världens regeringar i princip styrs av kriminella psykopater. Han resonerar att politiska ledare som sänder sina egna folk till blodiga krig mot andra folk måste ha psykopatiska drag för att kunna ta den typen av beslut. 

“We all know that the criminal psychopaths who populate the government will stop at nothing to achieve their sadistic ends.” – James Corbett

Corbettreport.com

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq