Mike Adams: Hatet mellan extremvänstern/högern är social ingenjörskonst

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 16 augusti 2017
- NewsVoice redaktion
Mike Adams - Health Ranger - Video: NewsTarget.com

“We’re all being played. The so-called “Alt-Left” and “Alt-Right” are all rooted in elaborate, deadly street theater being played out on the national stage with real consequences…”, säger Mike Adams från Natural News.

Om du dragits in i ett socialt skapat hat mellan vänstern och högern har du blivit lurad av globalisternas teater som i bakgrunden kastar in ved i brasan för att hålla igång dessa konflikter, menar Mike Adams.

I verklighetens Amerika är folk i allmänhet inte fyllda av hat inför andras hudfärg, “raser”, religion eller könsidentitet. De flesta vill bara klara av vardagen, fortsätter Adams, men målet för Alt-Left och Alt-Right-rörelserna är att erövra Amerika genom hat, söndring och lögner i media, vilka forcerat pressar ut falska narrativ för politiska intressen.

Text: NewsVoice

Källa

Alt-Left and Alt-Right are run by the same forces… the goal is “divide and conquer”

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Mike “The Health Ranger ” Adams fortsätter att generalisera och så hat mot “vänstern”. Hur kan detta vara någonting annat än uppviglande till konflikt mellan människor?

  Adams säger en sak i artikeln ovan men gör om och om igen en helt annan:

  https://www.real.video/5810941407001

 • Det mesta verkar vara grundat på historielöshet och okunskap. Höger-vänsterspektrat är hemmahörande i förra årtusendet. Nu gäller det humanism kontra den robotiserade, av makten skapade transhumanismen som annars åter kommer att cementera det mångtusenåriga slaveriet.

 • Istället för att använda sin auktoritet och popularitet till att försöka besinna det amerikanska folket och ändra dess riktning bort från ett hotande amerikanskt inbördeskrig, så fortsätter Mike Adams att uppvigla vänstern och högern mot varandra medelst våldsamma generaliseringar om hur dåliga vänster- och hur bra högermänniskor är.

  Andemeningen i hans budskap är inte “Undvik att låta er manipuleras in i ett krig som de med makten kommer att tjäna på och ni själva bara kan förlora på” , utan “Kriget är oundvikligt, så skynda er att skaffa vapen innan det är försent”.

  Mike Adams framstår mer och mer som en del av den kontrollerade oppositionen. Han har genom åren vunnit starkt gehör hos och uppskattats mycket av vettiga människor världen över, med sin avslöjande information om alternativ till de korrumperade livsmedels- och läkemedelsindustrin. Nu utnyttjar han den populariteten och sitt förtroendekapital till att inympa rädsla och hat i sina lyssnare.

  Adams har på sitt sätt samma negativa inverkan på den amerikanska vänster-högerkonflikten som CBS, CNN, Fox News, Washington Post och alla de andra asen inom mainstreammedia:

  https://www.youtube.com/watch?v=3Bkmlgm_ouw

  Jag kommer att tänka på hur man på liknande sätt lyckades tussa ihop hutuer och tutsier med varandra i Rwanda i mitten av 90-talet. Följderna blev katastrofala:

  https://www.youtube.com/watch?v=x2OOnKxxcT4#t=170.201

  Amerikanska folk, stanna upp och reflektera över vad ni håller på med, innan det är försent.

 • Vilken soppa!
  Höger hit, vänster dit…
  Som arbetarunge skulle man väl blivit vänstersympatisör per automatik, men så enkelt är det ju inte!
  Jag hade, trots uppväxtmiljön, en liten entreprenörsådra i mig. Jag har aldrig haft problem med att människor är olika, en del vill driva något eget, andra vill jobba 9-5.

  Det var å andra sidan länge sedan jag klev ur livets teater och blev narren i leken.
  Ur det perspektivet kan jag säga att jag inte känner igen den vänster idag jämfört med den rörelse jag växte upp med.

  Den vänster jag minns slog verkligen i underläge, det handlade om arbetsmiljöfrågor, löner, arbetstider etc.
  De lyssnade på Nationalteatern och pimplade Parador på batikfärgade filtar.
  Dagens vänster är vänster ‘by design’, det verkar mest vara en massa bortklemade trygghetsnarkomaner som aldrig växte upp.

  På högerfronten har vi ett gäng ‘pappas pojkar'(någon som minns den låten?), som växt upp i en entreprenörsvänlig och ofta välmående miljö. Flickorna är ute och rider då de inte är och shoppar i Sturegallerian.

  Trots människors olika uppväxtmiljöer och världar har vi ändå kunnat leva i någorlunda symbios med varandra.
  Det är därför jag är benägen att hålla med de som säger att dagens konflikter mellan höger-vänster är konstruerade.

  Jag ser det hela som ett tidens tecken, det är stormarna före lugnet, jag ser bortom kaoset och galenskaperna, jag ser friden och det sunda förnuftet i annalkande…

  -” It all starts with the man in the mirror”…

 • Det är ju vänstern som alltid attackerar högern. Inte tvärt om. När var högern på vänsterns tillställningar o störde senast på det där sättet?

 • per 17 Aug, 2017 at 14:53

  Mike Adams drar, medelst ett generaliserande prat om att den amerikanska vänstern är galen och oförmögen att tänka logiskt och högern balanserad och rationell, in det amerikanska folket ”i ett socialt hat mellan vänstern och högern” och uppviglar till inbördeskrig:

  https://www.youtube.com/watch?v=XYKVbdVXiAE

  Mike Adams uppviglar till våld i än större skala genom att uppmana till militärt ingripande mot det kärnvapentestande men icke invasionsinriktade Nordkorea. Samtidigt bortser han helt från det hot som den kärnvapenutrustade, invasionsinriktade imperialiststaten USA utgör mot Nordkorea:

  https://www.youtube.com/watch?v=0zib46JuPSQ

 • Som jag ser det så är feministerna ett grundproblem, som ligger bakom detta, eftersom feminister gärna pratar om “white men” i negativa termer, vilket skapar ett hat både mot vita män och allt dom representerar, och sedan ett lika stort hat mot alla ickevita.
  Detta med att en viss folkgrupps kvinnor utpekar sina egna män som skurkarna, det är dels väldigt unikt för just “vita” västeuropéer, och dels förekommer det inte över huvud taget utanför Nordamerika och Västeuropa.
  Att Donald Trump vann, skulle jag vilja säga är till stor del dom vita feministernas fel.

 • Mike Adams drar, medelst ett generaliserande prat om att den amerikanska vänstern är galen och oförmögen att tänka logiskt och högern balanserad och rationell, in det amerikanska folket “i ett socialt hat mellan vänstern och högern” och uppviglar till inbördeskrig:

  Unhinged Left so far gone that Civil War now seems unstoppable

  Unhinged Left so far gone that Civil War now seems unstoppable
  The unhinged, radical left seems so detached from reality and so far gone that escalation into Civil War now see…

  Mike Adams uppviglar till våld i än större skala genom att uppmana till militärt ingripande mot det kärnvapentestande men icke invasionsinriktade Nordkorea. Samtidigt bortser han helt från det hot som den kärnvapenutrustade, invasionsinriktade imperialiststaten USA utgör mot Nordkorea:

  Three dangerous MYTHS about North Korea’s missile capabilities

  Three dangerous MYTHS about North Korea’s missile capabilities
  Much of what you’ve been told about North Korea’s missiles is total bunk. In this podcast, the Health Ra…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *