Mike Adams: Hatet mellan extremvänstern/högern är social ingenjörskonst

publicerad 16 augusti 2017
- av NewsVoice
Mike Adams - Health Ranger - Video: NewsTarget.com

"We’re all being played. The so-called “Alt-Left” and “Alt-Right” are all rooted in elaborate, deadly street theater being played out on the national stage with real consequences...", säger Mike Adams från Natural News.

Om du dragits in i ett socialt skapat hat mellan vänstern och högern har du blivit lurad av globalisternas teater som i bakgrunden kastar in ved i brasan för att hålla igång dessa konflikter, menar Mike Adams.

I verklighetens Amerika är folk i allmänhet inte fyllda av hat inför andras hudfärg, "raser", religion eller könsidentitet. De flesta vill bara klara av vardagen, fortsätter Adams, men målet för Alt-Left och Alt-Right-rörelserna är att erövra Amerika genom hat, söndring och lögner i media, vilka forcerat pressar ut falska narrativ för politiska intressen.

Text: NewsVoice

Källa

Alt-Left and Alt-Right are run by the same forces… the goal is “divide and conquer”