Mike Adams: Hatet mellan extremvänstern/högern är social ingenjörskonst

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 augusti 2017
- NewsVoice redaktion
Mike Adams - Health Ranger - Video: NewsTarget.com

”We’re all being played. The so-called “Alt-Left” and “Alt-Right” are all rooted in elaborate, deadly street theater being played out on the national stage with real consequences…”, säger Mike Adams från Natural News.

Om du dragits in i ett socialt skapat hat mellan vänstern och högern har du blivit lurad av globalisternas teater som i bakgrunden kastar in ved i brasan för att hålla igång dessa konflikter, menar Mike Adams.

I verklighetens Amerika är folk i allmänhet inte fyllda av hat inför andras hudfärg, ”raser”, religion eller könsidentitet. De flesta vill bara klara av vardagen, fortsätter Adams, men målet för Alt-Left och Alt-Right-rörelserna är att erövra Amerika genom hat, söndring och lögner i media, vilka forcerat pressar ut falska narrativ för politiska intressen.

Text: NewsVoice

Källa

Alt-Left and Alt-Right are run by the same forces… the goal is “divide and conquer”


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq