Professor Stephen Cohen Intellectually Destroys Russophobia

3

“The orthodox, consensual, political media establishment view is that only Putin is to blame. We are completely innocent. We never did a single thing in the 25 years since the end of the Soviet Union to bring about a cold war. That isn’t true. But if we try to discuss it…then comes the cries, ‘Puppet of the Kremlin, agent of Putin.’” – Stephen Cohen

Stephen Frand Cohen (1938-) is an American scholar and professor emeritus of Russian studies at Princeton University and New York University. His academic work concentrates on modern Russian history.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
NoMe
NoMe
Gäst
6 september 2017 kl 16:46

Är en av de få som genuint tror att Ryssland och Putin kan ha mycket att tillföra världspolitiken om de bara släpps in på scenen. Väntar därför med spänning på vad mer du har att berätta Agneta.

Eiwa
Eiwa
Gäst
4 september 2017 kl 15:19

Agneta , väntar med spänning på info från dig .
Du bekräftar den bild jag själv har haft och fortfarande har

Agneta Norberg
Gäst
15 augusti 2017 kl 09:19

Just hemkommen från en fredsresa till Moskva ,DRUSCHBA, alltså ordet vänskap på ryska. Initiativet till denna fredsresa från Berlin via rader av baltiska och ryska städer, kommer från Tyskland, av personer som, liksom några insiktsfulla i Sverige, är oerhört trötta och förbannade på demoniseringen av Putin och av Ryssland. Vi blev oerhört varmt välkomna av kulturpersonligheter och upplevelser av olika slag, vi planterade träd i en stor park, vi möttes av oerhörd värme…ja överväldigande. Men det som gjorde mig oroad var att de allra flesta, både ryssar och tyskar ,inte hade en aning om att Sveriges politik förändrats totalt och att vi är helt under toffeln och tjänare till USAs livsfarliga krigspolitik. Jag har mycket att berätta men återkommer om detta.