Film – Fynd som revolutionerar cancervården förtrycks av vårdetablissemanget

9

CANCERVÅRDEN – Dokumentären ”Cancer och Mikrober” handlar om medicinska fynd som skulle medföra att flera nobelpris dras tillbaka och att läkemedelsindustrin förlorar miljardsummor. Så inleds filmen om nya teorier och metoder som kan revolutionera cancervården över hela världen om vårdetablissemanget inte lyckas stoppa pionjärerna bakom upptäckterna.

Text: Torbjörn Sassersson, uppd. kl 12:22

Det handlar om fynd som visar att orsaken till cancer är infektioner i kroppen, mikrober i blod och annan kroppsvävnad, mikrober som skapar härdar mot vilka immunförsvaret reagerar med inflammation och tumörbildning.

Medan läkemedelsindustrins forskning slukar miljardbelopp varje år på att lösa den så kallade ”cancergåtan”, som tycks vara evig för vårdetablissemanget, finns lösningen att finna i mikroskop som visar att cancerangripna vävnader kryllar av mikrober.

Cancervården kan revolutioneras, men…

Trots att till och med erkänd forskning från olika delar av världen visar att tumörer innehåller mikrober tror etablerade forskare att det handlar om sekundära infektioner. Läkare som Erik Enby från Göteborg och italienaren Tullio Simoncini kan genom tillämpad vård visa att det är tvärtom. När infektionerna behandlas botas patienter från cancer och även andra sjukdomar som psoriasis, en svampinfektion, enligt nya rön. Pionjärerna anser att cancer inte är en genetisk sjukdom. Andra forskare som förekommer i dokumentären stödjer hypotesen att cancer beror på infektioner.

I filmen ”Cancer och Mikrober” visas hur Erik Enbys metod löser upp flockbildning i blod som han anser är infekterat av de ”artefakter” som läkare i gemen anser är oidentifierade och därför ointressanta. Enby som behandlar blodet ordinerar medicinska doser av bla: korallkalk, vitamin C och D samt bikarbonat för att desinficera blodet och lösa upp flockbildningen i blodet. Metoden botar både cancer och psoriasis, enligt patienter som vittnat.

Dr Ramesh Chouhan vill revolutionera cancervården - Foto: Anna Böhlmark
Dr Ramesh Chouhan – Foto och video: Anna Böhlmark, Pelicanmedia.se

Dr Ramesh Chouhan som på 1990-talet forskade på Jewe Allaha Institute i Indien berättar om hur han tog levande tumörvävnader till Sverige i samarbete med Erik Enby. I dessa vävnader hittades misstänkta ”artefakter” som kan vara orsaken till tumörbildning. Trots att fynden presenterades vid en konferens 1994 i Montreal las locket på och inte ens journalister ville rapportera om fynden. Enligt Enby var journalisternas argument att de skulle förlora jobben om de publicerade.


Vårdetablissemanget svarar med att angripa pionjärerna vilka man försöker smutskasta, fängsla och delegitimera. Simoncini säger att han trodde han skulle få Nobelpriset för sina upptäckter, men han fick istället en fängelsedom på över tre år.


Därför är dokumentärfilmen oerhört viktig som historiskt dokument. Filmaren Anna Böhlmark som driver hälsoportalen AlmaNova har fångat kärnproblemet, intriger, pionjärernas kamp och den stora betydelsen med deras upptäckter för folkhälsan i hela världen.

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice | Läs mer: Bota cancer

Producenten av dokumentären, Anna Böhlmark, meddelar att hon fortfarande söker finansiering för att täcka alla utlagda kostnader för filmen, som spelats in i flera länder. Om fler donationer kommer in ska filmen släppas för gratis visning på AlmaNova. Donationer kan ske via Swish (tel 076-706 90 37) eller till Nordea personkonto 810425-7103.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ronny
Ronny
Gäst
5 december 2017 kl 23:22

Kan ni förklara ordet “flockbildning”?

per
per
Gäst
13 september 2017 kl 01:55

Gratis-serie om hur man botar cancer naturligt:

När Chris Wark var 26 år diagnosticerades han med “Stage 3 Colorectal Cancer”, tjocktarmscancer i tredje stadiet, vilket för honom var detsamma som en dödsdom.

Sjukvården sa att han bara hade 60 procents chans att överleva i fem år och behövde genomgå nio till tolv månaders cytostatika-behandling.

Chris insåg att det var hans livsstil som nu höll på att döda honom och tänkte att den kanske också kunde hjälpa honom att bli frisk. Han fattade sitt livs svåraste beslut, att inte låta sjukvården utsätta honom för läkemedelsindustrins giftiga cancermediciner.

Hans cancerläkare sa att han var galen och familjen förstod honom inte. Chris kände sig ensam, men hade bestämt sig för att överleva. Han började att med stor iver sätta sig in i ämnet cancer, läste vad han kunde komma över.

Snart plockade han bort allting ur sitt liv som skulle kunna ha bidragit till cancern, tog in stora mängder näringsämnen från mat och genomgick varenda alternativ cancerterapi som han kunde hitta och hade råd med.

Idag, 13 år senare, är han vid liv och cancerfri, detta tack vare alla sina livsstilsförändringar.

“Jag hade inte tur, jag vidtog massiva livsförändrande åtgärder”, säger Chris.

Sex år efter att han diagnosticerades med cancer startade han sin hemsida ChrisBeatCancer.com. Folk började genast be honom om hjälp och han gav dem coachning, en och en.

Efter ett tag blev efterfrågan för stor. Chris beslutade sig för att samla allt han hade lärt sig från sin egen sjukdom och allt det han hade lärt sig från andra och destillera ner detta till en enkel online-kurs. Kursen skulle handla om hur man övervinner cancer på naturligt väg, utan biverkningar. Han ville hjälpa människor att kunna släppa den rädsla, förvirring och handlingsförlamning som följer med en cancerdiagnos och ersätta detta med hopp, tydlighet, förtröstan och en handlingsplan.

Resultatet blev SquareOne, Chris Warks helt nya utbildning i hur man förebygger och botar cancer. Den leder cancerpatienten steg för steg genom läkande-processen och visar exakt hur man gör för att bli frisk.

Under tio dagar med start kvällen den 12 september (morgonen den 13 september i Sverige) kan serien ses gratis på internet. Den riktar sig till cancerpatienter, vårdnadsgivare och de som vill lära sig hur man förebygger cancer.

Är du intresserad av att se de tio avsnitten av SquareOne gratis, innan de börjar kosta pengar? Klicka i så fall på länken http://urltag.net/BrWNb

Göran nordbladh
Gäst
6 september 2017 kl 18:02

Den amerikanske fysikern Robert Beck fann på 90-talet ett patent från två forskare om att EM-fält behandling av blod eliminerade alla bakterier och virus samt ett stort antal parasiter. Bob Beck vidareutvecklade iden och konstruerade en liten apparat driven av ett 9 voltsbatteri med två elektroder som fästs över radialis och ulnarisartärerna i handleden. Man bär apparaten några timmar dagligen varvid i stort sett alla oönskade mikroorganismer i blodet dör. Processen kan ta ca 1 månad för full effekt. Om detta kan man höra på You Tube om man söker på bob beck eller på hans hemsida bobbeckprotocol.com . ( han dog 2002 ). Apparaten säljs av Sota Industries i Canada som har agent i Helsingfors. Sota får inte påstå något om apparaten annat än att den är hälsobefrämjande an lagstiftningsskäl. Strukturerat kolloidalt silver är ett annat bra medel att rena blodet från mikroorganismer med. Läs Gordon Pedersens bok :The silver solution… Det är en skandal att dessa metoder inte beforskas och vidareutvecklas inom sjukvården.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
4 september 2017 kl 23:00

@Per Nordgren,

Jag svarade ju där så gott jag kunde . Signaturen Kalabrien gav också där ett trovärdigt svar. Mer uttömmande hinner jag inte med.

Ingemar Ljungqvist

per
per
Gäst
4 september 2017 kl 11:13

@Ingemar Ljungqvist

Vad säger du om frågan jag gör dig i kommentarsfältet till artikeln https://newsvoice.se/2017/08/28/erik-enby-cancerpatienter/:

“Vet du hur det kan komma sig att Tullio Simoncini rekommenderar cancersjuka att intaga mycket socker?” [i sitt behandlingsprotokoll med bakpulver?].

Ingemar Ljungqvist
Gäst
4 september 2017 kl 09:18

@ Pål Bergström
Bra att du tar upp tidiga pionjärer som Rife. Filmen begränsar sig emellertid till nu levande pionjärer inom fältet. Exempelvis ville vi också visa upp Gaston Naessens och hans Somatoscope, men det föll på bristande teknik och tidsbrist. Vi hade faktiskt kontakt med den 90 år unge Gaston inför filmen. Likadant hade vi också med i råmaterialet filmsnuttar från Ernst Bernhard Almquist och hand födelseplats i Skogstibble. Nu omnämns han bara. Men kom gärna igen sedan du sett hela filmen. Gå till almanova.eu så kan du redan nu få se den.
@Faithbringer: Frågan är huruvida denna cancerorsakande bakterie är artificiell eller naturlig. Var finns den och så vidare… ??? Förmodligen är det “normala” mikrober från tarm resp munfloran som tar sig in blodet och där jordmånen är lämplig utbildar sig med pseudomycel till veritabla tumörer och metastaser. I filmen ges flera möjligheter till denna process. Däremot vill inte etablissemanget ens diskutera detta.
Ingemar Ljungqvist, chefred 2000-Talets AlmaNova resp medverkande i filmen

Percy Andersson
Percy Andersson
Gäst
2 september 2017 kl 22:00

läkemedelsmaffian liksom det militärindustriella komplexet vet att skydda sina intressen och enorma vinster. Men att kunskap går att finna för den som söker inger ett litet hopp.

Pål BergströmD
2 september 2017 kl 20:56

Vad med frekvensmetoden först upptäckt av Royal Raymond Rife? https://youtu.be/di3BHBnEQyg

Faithbringer
Gäst
2 september 2017 kl 12:56

Mycket intressant. En djupare forskning som stödjer tidigare uppfattning om att en superstark immunförsvar kan vara lösningen, därefter vitaminbehandling.

Frågan är huruvida denna cancerorsakande bakterie är artificiell eller naturlig. Var finns den och så vidare… ???