Bechir Rabani är trött på svenska mediamaffian

publicerad 25 september 2017
- av NewsVoice
Bachir Rabani

Bachir Rabani

Efter att Expressen via ett hembesök hos Fabian Fjälling brunmålat medborgarjournalisterna bakom Granskning Sverige kontrade Bechir Rabani från Helsingborg. Han knackade på hemma hos chefredaktör Thomas Mattsson som inte var hemma eller inte vågade öppna. Då fick Rabani också smaka på mediamaffians metoder. Han sammanfattar sina tankar 5 månader senare.

Text och foto: Bechir Rabani, uppd. kl 10:16

Gällande “granskning Sveriges” [GS] kamp mot den demokratifientliga hashtagg-maffian, så har jag har ingen koppling till GS förutom att jag stod upp för Fabian när Expressen och dess allianser valde att hänga ut honom offentligt och därmed försätta hela hans familj i en ren livsfara.

Så jag tog min kamera och tog flyget till Stockholm för att göra samma sak mot de ansvariga för den uthängningen. Videon slog ner som ett bombnedslag (finns på youtube) och den skakade om hela debattscenen, även om jag aldrig fick komma till tals i en rättvis live TV-debatt. Istället blev hämnden i vanlig ordning att synkat hänga ut mig som allt möjligt för att snabbt förhindra ett folkligt stöd.

B. Rabani hängs ut av David Baas - Expressen skärmdump 21 april 2017
B. Rabani hängs ut av David Baas – Expressen skärmdump 21 april 2017

Precis som man gör mot allt och alla som värnar om rättvisan och demokratin, SVT, Bonniermedia, Expo och deras heliga allianser körde “all in” mot mig och med samma lögner för att inbilla de naiva svenskarna att rapporteringen om mig var objektiv. För att därigenom krossa min trovärdighet och karaktärsmörda mig. För hur skulle det se ut om en invandrare helt plötsligt talade för Sveriges existens?

Det som jag njöt mest av var att se hur de jobbade. När man tillhörde vänstern så satt man själv och spädde på lögnerna om den som man ville krossa. Man hakade på dreven likt en hjärndöd zombie utan att kanske fråga den utsatte om det, men nu var det min tur och jag analyserade vartenda moment. Idag är det en barnlek att förutspå alla deras steg.

Så när GS hamnade i ett krig mot de vita välmående hycklarna såg man snabbt hur allt spelades ut. Jag har dumpar från långt innan tjafset som visar hur vänsterfolket (hashtagg) listat ut och uppmuntrar till massanmälningar mot grupper och konton som uppfattades som ett hot.


Det är så de spelar spelet. De vill inte ha någon debatt, de vill inte ha ett öppet samhälle. Dessa överbetalda och överbelånade söta vita männen och kvinnorna med välmående leenden och söta profilbilder som liknar en reklampelare för märkvärdiga åsikter. De skiter i flyktingar och de skiter i vad de slåss för. Så länge som kampen är enkel och så länge som den ger en bra egoboost.


Nya Dagbladet skriver om Expressens påhopp på Rabani
Nya Dagbladet skriver om Expressens påhopp på Rabani

Jag tillhör inget fack. Jag kan tycka höger. Jag kan tycka vänster. Det kallas att ha ett öppet sinne. Jag vill se plattformar där alla möjliga åsikter finns. Ett öppet samhälle exkluderar ingen och ett demokratiskt samhälle gynnar den som talar sanning. Just därför är vänstern inte intresserade av det, för sanningen sätter stopp för karriären. Sanningen ger inga påhittade priser, hus, galor och titta-på-mig-titlar.

Därför är de så angelägna om att släcka ner, ringa till folks jobb och försöka få dem sparkade. De tänker inte att det kanske finns barn med i bilden som blir drabbade av en kollapsad inkomst.


Just därför avskyr jag dem, noll empati=narcissister och sociopater in i ryggmärgen. De suger sig fast på oss invandrare likt iglar och försöker använda oss som en karriärstege.


Tänk er själva om ni hade destruktiva symptom och diagnoser. Var finns bästa kamouflage för att inte bli upptäckt? Den “goda” sidan så klart. Där är de alla samlade och där kan de parasitera sig på samhällets förfall.

Botemedlet?

NewsVoice skriver om Expressens påhopp på Rabani
NewsVoice skriver om Expressens påhopp på Rabani

Enkelt, en sak ska ni ha jävligt klart för er: oavsett om de har dessa symptom så är narcissister extremt svaga människor på insidan och mycket fega.


Varje gång jag har sökt upp den som har hängt ut mig eller konfronterat dem live så skakar de likt asplöv och ibland bokstavligt gråter. De kämpar så länge som de har övertaget.


Vill ni slå tillbaka så dra ut dem i ljuset. Använd samma metoder tillbaks. Alltid inom samma ramar, för då kan ni inte bli utpekade utan att de själva ser ut som idioter.

De är inte alls många, men de har fått er att tro det pga inflytandet ute i samhället. Ett inflytande som är en illusion egentligen för att ingen ger dem motstånd. En falsk rädsla som de har lyckats infektera svenskarna med.

Sen jag knackade på hos Thomas Mattsson [Expressens chefred] så har ingen skräpjournalist gjort det övertrampet hos någon svensk medborgare igen och skulle de göra det, well

Backa aldrig, håll ihop och svara dubbelt upp.

Text: Bechir Rabani, källa: Facebook

*maffia: betecknar en organisation eller nätverk av organisationer vilka ägnar sig åt kriminell verksamhet ofta blandad med lagliga affärsområden med inslag av mutor, hot och infiltration. När stater är indragna i maffian handlar det om maffiastater och statsorganiserad brottslighet.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Bra skrivet! Bra sammanfattning!
  Något jag noterade direkt i texten var; ‘de naiva svenskarna’…
  Det stämmer så bra! Jag har slutat förvåna mig numera, den naiva svensken är ett faktum samt något av en folksjukdom.

  Det är skönt att läsa en annan persons ‘utifrån’-perspektiv, man känner sig rätt så ensam mellan varven. Att som svensk kritisera svenskar är inte särskilt populärt, man är liksom osolidarisk mot gruppen.

  Det kan dock inte hjälpas, man måste vara ärlig även om det sårar. Den mogna själen tar in kritiken och ‘processar’ den likt en form av idisslande för att sedan ärligt och klarsynt assimilera näringen i erhållen kritik.
  Detta fungerar dock inte så bra på omogna narcissister som tar för givet att det är deras åsikter som är de enda rätta.

  Självgodhet och pompös framtoning…
  Jo tack! jag fick se detta på nära håll under ett studiebesök på SVT på -90talet.
  Intressant att beskåda detta ‘vi har alltid rätt’- syndromet som rotat sig rejält i väggarna.

  Jag svensk? Ja, enligt passet och födelseattesten, men själsligen?…
  De vete f-n…

 • “Kaviarvänster” är enbart en halvsann beskrivning.

  Kaviarvänster OCH kaviarhöger arbetar för främmande makts monopolkapitalister med att propagera lögnaktiga berättelser. Kaviarvänster och kaviarhöger är i själva verket monopolkapitalisternas ”tillgångar” (assets).

  Svaret på problemet ligger förmodligen vänsterut, hur märkligt det än kan verka för den som läser alt-right-medier som propagerar hat och konflikt åt monopolkapitalet, men lösningen ligger inte heller i den ”vänster” som grundlurats till hat och konflikt av kaviarvänstern genom “floskler och självmotsägelser som sannolikt skapat för att elda på helt onödiga konflikter mellan vanliga människor, d.v.s. 99% av oss.

  Anledningen att psykopaterna gömmer sig är att de kommer få stå till svars för de lögner som de propagerat och det kaos som de skapat, eftersom de med sina lögner indirekt mördat miljontals människor i de krig som de propagerat med sin propaganda, vilket även skapat massmigration och kulturmotsättningar.

  Jag är för att dessa psykopater ska få hjärnscanning och mentalvård, för jag anser att det är synd om dem. Vi ska inte behandla dem illa. Psykopati är en ärftlig mental sjukdom.

  Men i franska, ryska och kinesiska revolutionen fick de smaka på folkens vrede. Människor tycker nämligen inte om lögn, krig och mord av familj eller vänner. Det kan förleda dem in i tron att mord på psykopaterna kan stoppa framtida psykopater och visst är det delvis sant.

  men vi hjälper dem och oss själva bäst genom att känna till deras handikapp och vidta de åtgärder som vi behöver för att kunna leva i harmoni och sanning, och för att vara helt sanningsenlig så behövs psykopaterna om vi andra inte inser att vi måste balansera vårt antal med naturen.

  Psykopati anses vara en sjukdom i ett civiliserat samhälle, men är vi verkligen så civiliserade själva om vi förstör naturen, verkar för ojämlikhet eller röstar på krigshetspartier?

 • Det är detta som kallas ryggrad . Jag är djupt imponerad . Vi kan med avsmak konstatera att Sveriges Media har varit toppstyrd i många många år . Big Media är controllerad av Eliten som inte tillåter att obekväma åsikter luftas utan alla ska rätta sig i ledet .
  Udo Ulfkotte ( whistleblower) säger klart och tydligt på Video på Youtube att Big Media är kontrollerad intill minsta kommatecken.
  Det är med glädje jag konstaterar att antalet “uppvaknade” blir fler och fler .

 • Massmedia kränker det fria ordet och jagar oliktänkande – särskilt dem som har åsikter om invandringspolitiken. Även 2000-Talets Vetenskap avslöjar hur de stora drakarna inom den massmediala branschen kränker privatpersoners mänskliga rättigheter, bedriver häxjakt, hänger ut dem som högerextrema, nazister och förföljer dem i deras hem och förstör deras chanser att få jobb. Även läkare och vårdpersonal som hjälper människor att bli friska med naturliga metoder fråntas sin legitimation och hängs i massmedia ut som brottslingar.

  Hela artikeln här: http://www.2000tv.se/artiklar/?id=83

 • Bra analys av de narcissistiska sociopater. När man går undan är man förlorat, men går man till motangrepp utan att backa undan, då visar sig deras rätta ansikte, också min erfarenhet. Dem har bara den makt vi ger dem.

 • Så länge folk frivilligt köper smutskastningspropagandan så kvarstår problemet med hatkampanjer. Redan på lågstadiet fick man på 80-talet lära sig att det som stod i kvällstidningarna “inte var sant”. Men folk bryr sig inte om sanningen. Folk bryr sig bara om att “stå på rätt sida”.

  Tyvärr fick man inte lära sig att skilja på rätt och orätt (dvs skillnaden mellan angrepp och försvar) i skolan, så själva “sanningen” hjälper oss föga att ställa oss på rätt sida.

 • Precis….
  (((Fake-News)))-media i ett MYCKET bra sammanfattande nötskal.
  Kan det bli tydligare än så här?!

  Skulle vara intressant att höra TV4:s politiske kommentator Marcus Oscarssons mening om denna form av journalistik, relaterat till dennes påstående att det i Sverige “…borde det vara olagligt att påstå saker som inte visar sig vara sanna”*…..
  (*: https://newsvoice.se/2017/09/23/marcus-oscarsson-censur/)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *