Bechir Rabani är trött på svenska mediamaffian

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 september 2017
- NewsVoice redaktion
Bachir Rabani

Bachir Rabani

Efter att Expressen via ett hembesök hos Fabian Fjälling brunmålat medborgarjournalisterna bakom Granskning Sverige kontrade Bechir Rabani från Helsingborg. Han knackade på hemma hos chefredaktör Thomas Mattsson som inte var hemma eller inte vågade öppna. Då fick Rabani också smaka på mediamaffians metoder. Han sammanfattar sina tankar 5 månader senare.

Text och foto: Bechir Rabani, uppd. kl 10:16

Gällande ”granskning Sveriges” [GS] kamp mot den demokratifientliga hashtagg-maffian, så har jag har ingen koppling till GS förutom att jag stod upp för Fabian när Expressen och dess allianser valde att hänga ut honom offentligt och därmed försätta hela hans familj i en ren livsfara.

Så jag tog min kamera och tog flyget till Stockholm för att göra samma sak mot de ansvariga för den uthängningen. Videon slog ner som ett bombnedslag (finns på youtube) och den skakade om hela debattscenen, även om jag aldrig fick komma till tals i en rättvis live TV-debatt. Istället blev hämnden i vanlig ordning att synkat hänga ut mig som allt möjligt för att snabbt förhindra ett folkligt stöd.

B. Rabani hängs ut av David Baas - Expressen skärmdump 21 april 2017
B. Rabani hängs ut av David Baas – Expressen skärmdump 21 april 2017

Precis som man gör mot allt och alla som värnar om rättvisan och demokratin, SVT, Bonniermedia, Expo och deras heliga allianser körde ”all in” mot mig och med samma lögner för att inbilla de naiva svenskarna att rapporteringen om mig var objektiv. För att därigenom krossa min trovärdighet och karaktärsmörda mig. För hur skulle det se ut om en invandrare helt plötsligt talade för Sveriges existens?

Det som jag njöt mest av var att se hur de jobbade. När man tillhörde vänstern så satt man själv och spädde på lögnerna om den som man ville krossa. Man hakade på dreven likt en hjärndöd zombie utan att kanske fråga den utsatte om det, men nu var det min tur och jag analyserade vartenda moment. Idag är det en barnlek att förutspå alla deras steg.

Så när GS hamnade i ett krig mot de vita välmående hycklarna såg man snabbt hur allt spelades ut. Jag har dumpar från långt innan tjafset som visar hur vänsterfolket (hashtagg) listat ut och uppmuntrar till massanmälningar mot grupper och konton som uppfattades som ett hot.


Det är så de spelar spelet. De vill inte ha någon debatt, de vill inte ha ett öppet samhälle. Dessa överbetalda och överbelånade söta vita männen och kvinnorna med välmående leenden och söta profilbilder som liknar en reklampelare för märkvärdiga åsikter. De skiter i flyktingar och de skiter i vad de slåss för. Så länge som kampen är enkel och så länge som den ger en bra egoboost.


Nya Dagbladet skriver om Expressens påhopp på Rabani
Nya Dagbladet skriver om Expressens påhopp på Rabani

Jag tillhör inget fack. Jag kan tycka höger. Jag kan tycka vänster. Det kallas att ha ett öppet sinne. Jag vill se plattformar där alla möjliga åsikter finns. Ett öppet samhälle exkluderar ingen och ett demokratiskt samhälle gynnar den som talar sanning. Just därför är vänstern inte intresserade av det, för sanningen sätter stopp för karriären. Sanningen ger inga påhittade priser, hus, galor och titta-på-mig-titlar.

Därför är de så angelägna om att släcka ner, ringa till folks jobb och försöka få dem sparkade. De tänker inte att det kanske finns barn med i bilden som blir drabbade av en kollapsad inkomst.


Just därför avskyr jag dem, noll empati=narcissister och sociopater in i ryggmärgen. De suger sig fast på oss invandrare likt iglar och försöker använda oss som en karriärstege.


Tänk er själva om ni hade destruktiva symptom och diagnoser. Var finns bästa kamouflage för att inte bli upptäckt? Den ”goda” sidan så klart. Där är de alla samlade och där kan de parasitera sig på samhällets förfall.

Botemedlet?

NewsVoice skriver om Expressens påhopp på Rabani
NewsVoice skriver om Expressens påhopp på Rabani

Enkelt, en sak ska ni ha jävligt klart för er: oavsett om de har dessa symptom så är narcissister extremt svaga människor på insidan och mycket fega.


Varje gång jag har sökt upp den som har hängt ut mig eller konfronterat dem live så skakar de likt asplöv och ibland bokstavligt gråter. De kämpar så länge som de har övertaget.


Vill ni slå tillbaka så dra ut dem i ljuset. Använd samma metoder tillbaks. Alltid inom samma ramar, för då kan ni inte bli utpekade utan att de själva ser ut som idioter.

De är inte alls många, men de har fått er att tro det pga inflytandet ute i samhället. Ett inflytande som är en illusion egentligen för att ingen ger dem motstånd. En falsk rädsla som de har lyckats infektera svenskarna med.

Sen jag knackade på hos Thomas Mattsson [Expressens chefred] så har ingen skräpjournalist gjort det övertrampet hos någon svensk medborgare igen och skulle de göra det, well

Backa aldrig, håll ihop och svara dubbelt upp.

Text: Bechir Rabani, källa: Facebook

*maffia: betecknar en organisation eller nätverk av organisationer vilka ägnar sig åt kriminell verksamhet ofta blandad med lagliga affärsområden med inslag av mutor, hot och infiltration. När stater är indragna i maffian handlar det om maffiastater och statsorganiserad brottslighet.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq