Expert: Europas död kan bli våldsam när Islam tar över 2025-2045

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 september 2017
- NewsVoice redaktion
Muslim och svensk - Kulturskillnader och likheter - Foto: Crestock

DEBATT. Europeiska ledare har accepterat förvandlingen av orter till fientliga kalifat som blivit till no-go-zones. De vet att om 20-30 år kommer Europa vara styrt av Islam. Gamla monument och museer kan förstöras. Det skriver dr Guy Millière som är professor vid Paris Universitet och författare till 27 böcker om Frankrike och Europa.

Text: dr Guy Millière | Originalartikel: The Islamic Future of Europe | Artikeln har tidigare publicerats på Gatestone-institutets svenska hemsida

Guy Millie?re - Foto: Dreuz.info
Guy Millie?re – Foto: Dreuz.info

Terrorattacken i Barcelona skapade samma reaktioner som alla de andra storskaliga terrorattackerna i Europa: tårar, böner, blommor, ljus, nallar och protester med budskapet att “islam innebär fred”. När folk samlades för att kräva tuffare aktioner mot de ökande islamistiska influenserna över kontinenten konfronterades de av en “antifascistisk” demonstration. Muslimerna organiserade en demonstration för att försvara islam; de hävdade att muslimer som är bosatta i Spanien är de “största offren” för terrorism.

Ordföranden för Spanska federationen för islamiska religiösa samfund, Mounir Benjelloun El Andaloussu, talade om en “konspiration mot islam” och sade att terroristerna var “instrument” för islamofobiskt hat. Borgmästaren i Barcelona, Ada Colau, grät inför kamerorna och sade att hennes stad skulle förbli “öppen” för alla invandrare. Guvernören i Katalonien, Carles Puigdemont, använde ett liknande språk. Spaniens premiärminister Mariano Rajoy, en konservativ, var den enda som vågade nämna jihadistisk terrorism med sitt rätta namn. Nästan alla europeiska journalister sade att Rajoys ordalag var för stränga.

Förvirring och förnekelse

De allmänna europeiska nyhetstidningarna som återigen beskriver skräcken söker efter förklaringar till något de om och om igen kallar för “oförklarligt”. Den ledande spanska dagstidningen, El Paisskrev i ett reportage att “radikalisering” är “utanförskapets” bittra eftersmak i vissa “samhällsklasser”, och man tillade att lösningen var “social rättvisa”.

I Frankrike föreslog Le Monde att terroristerna vill “elda på hatet”, och underströk att européerna måste undvika “fördomar”. I Storbritannien förklarade The Telegraph att “mördare ger sig på västvärlden för att väst är väst; inte på grund av dess handlingar” – men man talade om “mördare”, inte “terrorister” eller “islamister.”

Antiterrorexperter sade i intervjuer på TV att attackerna, som utförts över hela kontinenten i ökande takt, kommer att bli alltmer dödliga. De noterade att Barcelona-jihadisternas ursprungliga plan hade varit att förstöra Sagrada Família-katedralen och döda tusentals människor. Specialisterna upprepade att européerna helt enkelt får lära sig att leva med hotet av ett utbrett blodbad. De erbjöd inga lösningar. Återigen sa många att terroristerna egentligen inte är muslimer – och att attackerna “inte hade något med islam att göra.”

Många av Västeuropas ledare behandlar islamistisk terrorism som ett livsfaktum som européerna måste vänja sig vid – som en slags avvikelse som är orelaterad till islam. De undviker ofta att tala om “terrorism” överhuvudtaget.

Efter attacken i Barcelona utfärdade den tyska förbundskanslern Angela Merkel en kort förebråelse om en “avskyvärd” händelse. Hon uttryckte sin “solidaritet med det spanska folket och gick sedan vidare. Den franska presidenten Emmanuel Macron twittrade ut ett meddelande om sin beklagan och talade om en “tragisk attack”.


Över hela Europa marginaliseras uttryck för ilska medvetet. Uppmaningar till mobilisering, eller seriösa förändringar i invandringspolitiken, kommer bara från politiker som hånfullt beskrivs som “populistiska”.


Minsta lilla kritik mot islam väcker en nästan enhällig upprördhet. I Västeuropa är böcker som skrivits av personer i Muslimska Brödraskapets närhet, såsom Tariq Ramadan, fullt tillgängliga. Böcker som är “politiskt inkorrekta” existerar också, men säljs under diskarna som om de vore smuggelgods. Islamistiska bokaffärer säljer broschyrer som uppmanar till våld utan att dölja vad de sysslar med. Dussintals imamer, som Abdelbaki Es Satty, den misstänkta hjärnan bakom attacken i Barcelona, fortsätter att predika outtröttligt; om de arresteras släpps de snabbt fria igen.

Underkastelsen regerar. Samtalet överallt handlar om att européerna, trots de förekommande hoten, måste leva sina liv så normalt som möjligt, men européerna ser vilka hot som existerar. De ser att livet inte är i närheten av normalt. De ser poliser och soldater på gatorna, säkerhetskontroller dyker upp, strikta kontroller vid ingången till arenor och butiker. De ser otryggheten överallt. De blir tillsagda att bara ignorera källan till hoten, men de känner till källan. De hävdar att de inte är rädda. Tusentals människor i Barcelona ropade“No tinc por” (“vi är inte rädda”). Faktum är att de är livrädda.

Framtiden byggs för Islam

Opinionsundersökningar visar att européerna är pessimistiska och tror att framtiden kommer bli dyster. Undersökningar visar också att européerna inte längre känner tillit till de som sitter vid makten, men de känner att de inte har något val.

Denna förändring i deras liv uppstod på så kort tid, för mindre än ett halvt århundrade sedan. Innan dess fanns det bara några tusen muslimer i Europa – främst arbetskraftsinvandrare från före detta europeiska kolonier. De skulle stanna i Europa tillfälligt, så de ombads aldrig att integreras.

De blev snart hundra tusen, sedan miljoner. Deras närvaro blev permanent. Många blev medborgare. Det blev otänkbart att be dem integreras: de flesta verkade se sig själva som muslimer i första hand.


De europeiska ledarna gav upp med att försvara sin egen civilisation. De började hävda att alla kulturer skulle ses på samma sätt. De verkar ha gett upp.


Läroplaner ändrades. Barn fick lära sig att Europa och väst hade plundrat den muslimska världen – inte att muslimerna faktiskt hade invaderat och erövrat det kristna Bysantinska riket, Nordafrika och Mellanöstern, större delen av Europa, Grekland, norra Cypern och Spanien. Barnen fick lära sig att den islamiska civilisationen hade varit praktfull och välmående innan koloniseringen ska ha ödelagt den.

Välfärdsstater, etablerade under efterkrigstiden, började skapa stora underklasser av människor som fastnade permanent i ett beroende, precis när antalet muslimer i Europa dubblades på nytt.

Sociala bostadsprojekt blev plötsligt muslimska områden. Uppkomsten av massarbetslösheten – som i huvudsak påverkade de mindre kvalificerade arbetarna – förvandlade muslimska områden till områden med massarbetslöshet.

Gemenskapsorganisatörer började berätta för arbetslösa muslimer att efter att de ska ha plundrat deras ursprungsländer hade européerna utnyttjat sina muslimska arbetare för att återuppbygga Europa, och behandlade nu dessa som värdelösa arbetsredskap.

Brottsligheten ökade. Muslimska områden blev områden med hög kriminalitet.

F.d. Pakistans premiärminister Benazir Butto (1953-2007) ville ha dialog
F.d. Pakistans premiärminister Benazir Butto (1953-2007) ville ha dialog. Butto mördades 2007. CIA pekar ut talibanledaren Baitullah Mehsud som skyldig.

Extremistiska muslimska predikanter anlände; de förstärkte hatet mot Europa. De sade att muslimerna måste komma ihåg vilka de var; att islam måste ta sin hämnd. De förklarade för unga muslimska brottslingar i fängelse att våld kunde användas till en ädel sak: jihad.

Polisen gav order om att inte lägga sig i för att inte elda på spänningarna. Områden med hög kriminalitet blev no-go-zoner, grogrunder för rekrytering av islamistiska terrorister.

De europeiska ledarna accepterade förändringen i delar av sina länder till fiendens territorier.

Upplopp ägde rum; ledare drog sig tillbaka ännu mer. Lagar godkändes som begränsade yttrandefriheten.


När den islamistiska terrorismen först slog till mot Europa visste makthavarna inte vad de skulle göra. Det vet de fortfarande inte. De är fångar i en situation de själva skapat och inte längre kan kontrollera. De verkar känna sig hjälplösa.


De kan inte anklaga islam: lagarna de godkänt har gjort detta olagligt. I de flesta europeiska länder stämplas till och med ett ifrågasättande av islam som “islamofobi”. Detta leder till höga böter, om inte rättegångar och fängelsestraff (som i fallen Lars HedegaardElisabeth Sabaditsch-WolffGeert Wilders och George Bensoussan).

De kan inte återupprätta lagen och ordningen i no-go-zonerna: det skulle kräva ett militärt ingripande och en förflyttning mot krigsrätt. De kan inte anta lösningar som föreslagits av partier som de har pressat mot oppositionen i Europas politiks marginaler.

De kan inte ens stänga sina gränser som avskaffades år 1995 med Schengenavtalet. Att återinföra gränskontroller skulle vara dyrt och ta tid.

Europas ledare verkar varken ha viljan eller resurserna för att motsätta sig vågen av de miljontalsmuslimska migranterna som kommer från Afrika och Mellanöstern. De vet att terrorister gömmer sig bland migranter, men de granskar dem ändå inte. Istället tar de till undanflykter och lögner. De skapar program för “avradikalisering” som inte fungerar: de “radikala” vill till synes inte “avradikaliseras”.


Europas ledare försöker definiera “radikalisering” som ett symptom av “psykisk ohälsa”; de överväger att be psykiatriker ta hand om röran. Sedan talar de om att skapa ett “europeiskt islam“, som skiljer sig helt från all annan islam på jorden.


De sträcker högfärdigt på sig och säger att de har starka principer; att Barcelona kommer att förbli “öppet” för invandrare. Angela Merkel vägrar möta konsekvenserna av sin politik som låter otaliga migranter komma in i landet. Hon slår ner på länder som vägrar anta hennes politik.

Europeiska ledare kan se att en demografisk katastrof äger rum. De vet att om två-tre årtionden kommer Europa vara styrt av islam. De försöker bedöva icke-muslimska befolkningar med drömmar om en idyllisk framtid som aldrig kommer att existera. De säger att Europa kommer tvingas leva med terrorism, att det inte finns något att göra åt saken.

Men det finns mycket som kan göras; de vill bara inte, eftersom det kan kosta dem de muslimska väljarna.

Winston Churchill sade till Neville Chamberlain “Du fick chansen att välja mellan krig och vanära. Du valde vanära, så du kommer att få krig.” Detta gäller än idag.

För tio år sedan sade historikern Walter Laqueur, och syftade på det han kallade för “Europas sista dagar” att den europeiska civilisationen höll på att dö ut och att endast gamla monument och museum skulle överleva. Hans diagnos var för optimistisk. Gamla monument och museum kan mycket väl komma att sprängas i luften. Se bara på vad de svarttäckta supportrarna för “Antifa” – en “antifascistisk” rörelse vars handlingar är mycket fascistiska – gör med statyer i USA.

Barcelonas Sagrada Família-katedral blev skonad enbart tack vare en terrorists klumpighet, eftersom han inte visste hur man skulle hantera sprängämnen. Andra platser kanske inte har lika stor tur.

Europas död kommer med största säkerhet bli våldsam och smärtsam: ingen verkar vara villig att stoppa den. Väljarna kan fortfarande göra det, men de måste agera nu, snabbt, innan det är för sent.

Text: dr Guy Millière, professor vid Paris Universitet, författare till 27 böcker om Frankrike och Europa | Originalartikel: The Islamic Future of Europe

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Europas död
Stöd NewsVoice 2024
 • Mike Adams pratar om att människor står oförberedda i USA inför kriser och saknar förmåga att ta hand om sig själva om samhället kollapsar. 95 procent kommer att gå under i de större städerna, misstänker han.

  I slutet av pratet nämner han Västeuropa och anser med bestämdhet att “vi” har begått kulturellt självmord. Men skall vara semantiken mer precis, så är det i själva verket makthavarna som har begått kulturellt mord på Västeuropa:

  https://vimeo.com/274908761

 • Egendom är inklusivt, inte exklusivt, vilket innebär att de olika klassernas egendom är i verkligheten genomträngande så att olika individer kan äga samma föremål, fast i olika perspektiv och hänseenden.

  Människokroppen är ett sådant exempel enär den utgörs av oräkneligt antal mikroroganismer vilka alla ha sina egna liv, viljor och egendom i vår kropp.

  Anledningen till att främmande makters härskarklass styr i Sverige är för att vi har gjort oss av med vår egen. Nu finns det ingen kvar som kan skydda oss från främmande makts kulturer eftersom det endast är härskarklasser som kan värja sig från främmande makters härskarklasser. Folket har inte en chans.

  Det kryllar av muslimer, javisst! Men det är inte muslimer som släppt in muslimer. Det är demokrater och liberaler som har gjort det.

  Överallt ser man Sverigedemokrater som ska bekämpa det “onda fascistiska islam” med sk “jämlikhet” och “demokrati”. Då har man liksom inte fattat någonting.

  Islamiseringen måste bekämpas genom att stärka den nationella kulturen UTAN ATT HATA ANDRA KULTURER och _utan_ att kritisera andra människors privata uppfattningar.

  Om Muslimerna hade vällt in med våld i vårt land så kan jag hålla med om att vi hade behövt “bekämpa islam” – men muslimerna väller inte in pga islam. De väller in pga sk “jämlikhet” och “demokrati”.

  Ju mer “jämlikhet” och ju mer “demokrati”, desto mer omfattande blir islamiseringen.

  Det är vår egen kultur det är fel på. Det är dags att vi tar ansvar för vår gemensamma politik och slutar skylla på andra människor och deras uppfattningar.

 • @Patrique: ”Att 1% ”äger” (förvaltar) 99% av sitt eget land är naturligt eftersom alla inte kan tillhöra härskarklassen. Att samma 1% ”äger” (fövaltar) 99% hela planeten är däremot onaturligt eftersom folk rimligtvis inte har rätt att äga andra människors länder”.

  Hur kan det komma sig att signaturen Patrique anser det naturligt och onaturligt att 1% ”äger” (förvaltar) 99% av förmögenheten på en och samma gång? En helgardering således. Låt oss istället anta att den lilla 1% ”äger” (förvaltar) 99% av förmögenheten är ett naturligt tillstånd. Naturligt i den bemärkelsen att samma rikaste procent just anser det är naturligt och därför blir det naturligt, så kanske vi kommer maktens innersta drivkraft och väsen lite närmare? Resonemanget landar då i att en liten del av mänskligheten anser sig mer värda än andra: ”jag är mer värd än dig och har rätt att ta det som ditt och göra de till mitt”. Samma lilla klick ligger bakom mantrat ”allas lika värde” men anser samtidigt själva att de är mer värda än andra. Då blir det maktens privilegium att anse sig stå över andra, något som är förkastligt eller förbjudet för oss övriga.
  Jag kan inte mycket så mycket om makten, då jag sällan varit i dess närhet. Har vi några få tillfällen stött på riktigt mäktiga makthavare och har inte imponerats av deras förmågor. Däremot är jag väl bekant med elitskiktet i samhället. Det som slagit mig är att riktigt mäktiga makthavare inte är synonymt med elitskiktet. Med elitskiktet menar jag människor som i kraft av de resurser de innehar av sig själva (minne, driv, kreativitet samt kognitiva resurser) klarar av att åstadkomma sådan som för andra inte är möjligt att åstadkomma. Den naturliga ordningen borde istället vara att elitskiktet är synonymt med den yttersta makten, men så är inte fallet. Makten blir här endast ett verktyg för omdirigering av makt antingen från massorna till ett fåtal eller från ett elitskikt till en liten grupp människor med sämre resurser.

 • Michael Nilsson 16 Sep, 2017 at 17:15

  Reinfeldt och de flesta andra politiker i Sveriges Riksdag verkar lida av samma störning.

 • Islam används som ett verktyg av Khazar-maffian att krossa Europas nationalstater.
  Politiker i den politiska adeln har korrumperats av dessa krafter.
  Därför hatar de nationalism, Sverige och svenskar. Vi skall alla underkasta oss islam
  och Sharia. Det är oikofoben Löfvens agenda fullt tydligt med. Löfven har fått mycket beröm för sina insats när det gäller att ta emot “flyktingar” och den gamle
  svetsaren lapar förnöjt i sig allt smicker.
  Han och hans gelikar förstör vårt land. Han och hans kumpaner förintar vår nation!
  Vi medborgare misstänkliggörs, förföljs och trakasseras.
  Vi hånas, idiotförklaras och tystas.
  De har sitt exitpaket klappat och klart med bostad i ett säkrare land samt säkerligen
  också en våning i en femstjärnig lyxbunker.
  Vi får finna oss i att leva i ett förstört land.
  Ett land i kaos och snart kanske krig.
  Ett land som vi och våra förfäder byggt upp, som Löfvén och co står och får så mycket
  beröm för att de förstör. Med hjälp av enorma summor från skattemedel anser sig således oikofoberna ha rätt att förvandla Sverige till ett s k “mångkulturellt samhälle”, dessutom med tvång – trots att svenskarna i alla opinionsundersökningar sagt ifrån att de inte vill ha en sådan samhällsutveckling. Detta är första gången i världshistorien som en demokratiskt vald regering tvingar sitt eget folk att bekosta sin egen kolonisering. Oikofoberna genomför med tvång historiens största omdaning av Sverige utan att svenska folket givit sitt medgivande till det i ett demokratiskt val. Vi får inte ens ifrågasätta det på sakliga grunder. Vakna upp och se vem som ligger bakom detta invandringskaos genom att bomba sönder länder runt ett visst land. Vakna också upp och inse att det inte finns någon naturlig terrorism eller terroristattacker – de är konstruerade av världens största organiserade brottssyndikat med ett syfte, att skapa NWO.

 • Patrique 15 Sep, 2017 at 13:54

  Hur skall arbetarklassen kunna kultivera sin familj och förvalta sina tillgångar samtidigt som härskarklassen på alla upptänkliga sätt hindrar den från att göra just det, Patrique?

  Den viktigaste skillnaden mellan “arbetarklassen” och “härskarklassen”, vilken suger ut arbetarna, ligger inte främst i allmän duglighet, utan i förhållningssättet till andra människor. Det är inte svårt att bli rikare och mäktigare än 99 procent av mänskligheten, om man besitter en egenskap som finns hos uppskattningsvis 2 procent av befolkningen – psykopati.

  Att komma sig upp här i världen är med andra ord förhållandevis enkelt för den som saknar skrupler och nedlåter sig till att gå över lik.

 • Patrique 15 Sep, 2017 at 13:54

  Tycker du att härskarklassen förvaltar mänsklighetens kollektiva tillgångar på ett ansvarsfullt sätt, Patrique?

 • Att 1% “äger” (förvaltar) 99% av sitt eget land är naturligt eftersom alla inte kan tillhöra härskarklassen. Att samma 1% “äger” (fövaltar) 99% hela planeten är däremot onaturligt eftersom folk rimligtvis inte har rätt att äga andra människors länder. Svenskarna har gjort sig av med sin härskarklass i sin jantelagssykos, och därför är det nu främmande makts härskarklass som styr landet.

  Jämlikhetspsykosen, dvs föreställningen om att familjer i arbetarklassen automatisk ska ha lika stor del av kakan som härskarklassen vittnar om att man inte begriper saken. Naturligtvis ska härskarklassen förvalta mänsklighetens kollektiva tillgångar eftersom de bevisat att de kan göra det genom att kultivera hållbara familjer i flera generationer.

  Arbetarklassen kan inte förvalta tillgångar. Arbetarklassen kan inte ens kultivera sin familj över en generation utan skilsmässa eller annat familjeförfall – varför de tillhör arbetarklassen. Om vi slavar inte ens kan förvalta vårt eget familjearv i mer än en generation – hur ska vi då kunna styra ett helt land?

 • @per: ”De som har makten och pengarna har lagt och lägger fortsatt ner enorma summor/…/på att lura oss in i tillstånd som reducerar vår förmåga att tänka kritiskt/…/Det finns en hel vetenskap, utarbetad under 1900-talet, om hur man gör detta”.

  Visst har du rätt per och alla dessa tekniker och manövrer är framgångsrika i den mån att så den lyckas påverka en majoritet av befolkningen men samtidigt så klumpig och ineffektiv att många ser igenom skeendet förhållanden. Man brukar säga lite slarvigt att vapenindustrin är världens största handel tätt följd av nr två: narkotikahandeln. Vore intressant att studera de summor som läggs på att söva in oss i passivitet? Börja med att räkna in hela skolväsendet, tätt följt av hela media- och underhållsindustrin och varför inte räkna hit hela arbetsmarknaden också?
  @Percy Andersson ”Att skylla på att man är skickligt sövd är ingen ursäkt för att acceptera tillståndet”.

  Lysande Percy, man kan som du säger inte skylla på något som man i grunden kontrollerar, men kanske per inte skyller på att vara ”skickligt sövd” utan ger en generell förklaring till sakernas tillstånd.
  Varför hette Reinfeldt bok: ”Det sovande folket”? Jo för han hade rätt när han säger att svenskarna är mentalt efterblivna, och han säger det för att det är sant. Så länge man är sövd, är man även mentalt efterbliven i just den bemärkelse som Reinfeldt menade. Med facit i hand borde tricket inte gå att upprepa, men det gör det. Någon som tänkt på hur besvärliga barn är, ty dem kan alltid kan hitta på något roligt att göra tillsammans när inga vuxna bestämt vad de skall göra. Så fungerar inte vuxna arbetslösa människor när de möts och ingen säger åt dem vad de skall göra. Tricket att bli vuxen ligger i en brutal rå socialiseringsprocess, som dels gör att människor stannar kvar på en mördande tråkig nedbrytande arbetsplats samt dels tappar all initiativförmåga om de lämnas utanför samma mördande tråkiga nedbrytande arbetsplats. Arbete var en gång i tiden det absolut basala livsuppehållande strävan eller knoget som man var tvungen till för sin överlevnad. Producera mat. Ta hand om de mest hjälplösa minsta och äldsta samt strukturera bland tingens ordning och transportera bort saker och ting, det vill säga städa. Så länge alla accepterar att lägga huvuddelen av vår vakna tid på att sträva och arbeta i sitt anletes svett istället för att gemensamt grubbla över tingens ordning och beskaffenhet kommer ingen att bli så rik att ett oberoende uppstår. Arbetet mening reduceras från det mest basala för överlevnad till att på sin höjd nästa betala tillbaka skulder. När en procent av mänskligheten äger merparten av vår samlande förmöget, kommer arbete aldrig att stå för en omfördelning av samma förmögenhet och leda till ett oberoende, utan bara fungera som en morot för att behålla tingens ordningen. Den rikaste procenten behöver stängt taget inte konsumera någonting av det som vi övriga producerar, utan systemet är uppbyggt en lögnen att om vi lurar den rikaste procenten att konsumera det som vi övriga producerar, blir arbetet den enda omfördelningspolitik som accepteras – trots att den är högst ineffektiv.

 • Anna karin Karlsson 15 Sep, 2017 at 03:29

  Förlåta kan man eventuellt göra efter att de som förgriper sig på oss har ställts inför rätta och tilldelats rimliga straff.

 • Förresten så måtte världen vara full av experter om kriteriet är att man skrivit många böcker. Bevare mig för sådan auktoritetstro.

 • Många tycks vara överens om att “våra” politiker inte sköter våra affärer på ett bra sätt. Man tycks också inse att vi är skickligt grundlurade av dem som har intresse av att så sker. Man att svälja Patriques argumentation tycks vara allt för magstarkt. Tack Patrique för att du orkar upprepa din uppfattning. Det borde inte vara svårt att förstå att dem vars hem vi medverkat till att smula sönder söker sig nya boplatser. Det skulle inte vara första gången i historien som folket reser sig och kräver klokare ledarskap. Att skylla på att man är skickligt sövd är ingen ursäkt för att acceptera tillståndet. De flesta av er kommer väl nästa år att ge bort er röst fast ni insett att det inte gör någon skillnad. Eller tror ni fortfarande att det överbetalda frälset skall göra folkets vilja?

 • Politikerna kan prata, lova vad som helst och i praktiken vänder de på allt. Det ska bara låta så bra, alltså mycket snack och liten verkstad som många av oss vet och det trots att det ska vara folket som bestämmer. Dom är rädda politikerna!

 • Patrique 14 Sep, 2017 at 09:08

  Vi har inte representativt styre i sann mening, även det är en manipulation och ett bedrägeri.

  De som har makten och pengarna har lagt och lägger fortsatt ner enorma summor, som de har stulit från människorna, på att lura oss in i tillstånd som reducerar vår förmåga att tänka kritiskt och att genomskåda. Det finns en hel vetenskap, utarbetad under 1900-talet, om hur man gör detta.

  Med tanke på detta är det i själva verket märkvärdigt, att någon enda människa kan tänka tillräckligt klart för att förmå upptäcka på vilka sätt vi blir hjärntvättade.

  Jag misstänker att det finns vissa områden som är blinda fläckar även för dig, Patrique, utöver det faktum att du vill skuldbelägga de hjärntvättade mer än de som tvättar.

  Med ditt sätt att resonera så är chansen mindre att vi försöker förstå hur och av vilka våra tankar styrs, och vad vi kan göra åt det.

 • Patrique 14 Sep, 2017 at 09:08

  Vi har inte representativt styre i sann mening, även det är en manipulation och ett bedrägeri.

  De som har makten och pengarna har lagt och lägger fortsatt ner enorma summor, som de har stulit från människorna, på att lura oss in i tillstånd som reducerar vår förmåga att tänka kritiskt och att genomskåda. Det finns en hel vetenskap, utarbetad under 1900-talet, om hur man gör detta.

  Med tanke på detta är det i själva verket märkvärdigt, att någon enda människa kan tänka tillräckligt klart för att förmå upptäcka på vilka sätt vi blir hjärntvättade.

  Jag misstänker att det finns vissa områden som är blinda fläckar även för dig, Patrique, utöver det faktum att du vill skuldbelägga de hjärntvättade mer än de som tvättar.

 • Savalle: Säg inte att alla de som har barn bryr sig och att det inte finns pedofiler och de som plågar egna barn bland de… och att alla barnlösa inte tar hänsyn till sina medmänniskor. Det finns många anledningar för varför någon väljer att inte har barn. Sprid inte fördomar. Jag har inga barn men jag har gjort allt jag kunde för människas bästa.

 • Kan hålla med artikelförfattaren beträffande den historiska delen av islams expansion. Väst har också ett konstigt förhållande till de kristnas korståg eller fälttåg, som oftast ansetts som en mörk del av väst historia, något som Islam inte alls på samma sätt har. Viktigt här att ställa antal korståg mot varandra. Beroende lite på hur man räknar, är antalet mellan tre till ca tio stycken och som ska ställas mot Islams ca 1500 stycken. Betänk också hur många i dag muslimska länder som tidigare hade en kristen majoritet? Läs på. Hur många millioner människor har inte mördats eller dött som en följd av Islams expansion eller som förslavats? I dessa sammanhang bör man i så fall också nämna alla stormakter världshistorien genom som plundrat och mördat: Egypten, Mesopotamien, Indien. Vidare det Perserriket och Kina osv. Varför inte nämna Alexander den stores hellenistiska storrike i samma veva? Eller det Mongoliska riket? Hur mycket elände, lidande och död har inte dessa stormakter på sitt samvete?

  I vilket fall som helst, den makt som påverkat oss allra, allra mest, alla kategorier var och är det Romerska riket, Det Romerska riket invaderade värden tre gånger och för varje gång: 100 gånger kraftigare än den tidigare:
  1.) Först landområden kring medelhavet och vissa perifera avlägsna områden, under en relativt kort tidsperiod.
  2.) Erövring av omvärlden av de romerska religionerna – 10 falt större inflytande än några ynka landområden.
  3.) Största påverkan från romarriket kom via dess juridik, som är totalt dominerande världen över i alla länder. Ta bara en sådan sak som rättighet eller rättigheter. För romerska jurister var det en självklarhet att om någon har en rättighet, har också någon annan samma omvända skyldighet. Ingen kan ha en rättighet om inte någon annan har samma skyldighet att uppfylla den andres rättighet. I dagens samhällsdebatt hörs bara den enda delen av ekvationen: antingen bristande rättigheter eller försummelse av skyldigheter. Aldrig att dessa kopplas ihop. Gör man det – kopplar man ihop dessa får det dramatiska följder. Brott skall beivras. Anta att alla nyanlända ungdomar från mellanöstern eller Nordafrika har rättigheter att t ex inte bemötas av rasism när de kommer till Sverige eller rätt till bostad, arbete, sjukvård och studier osv. Låter det rimligt? Ja visst. Men betänk då att alla svenskar omvänt har samma skyldigheter att bemöta dem så att deras rättigheter tillgodoses. Uppfyller vi inte våra skyldigheter jämte den andra gruppens rättigheter begår vi ett brott. Tänk efter! Har du någonsin hört det omvända? Alltså vilka skyldigheter har nyanlända ungdomar från mellanöstern eller Nordafrika som kommer till Sverige som blir våra rättigheter?

 • Per= Därför röstar jag endast när jag handlar !! Och jag är ingen materialisk handlare, köper mest rätt sorts näring i olika former och det jag ej kan odla själv pga brist på utrymme just nu.

 • “Folk överlag (inte bara svenskar) har väldigt dålig koll på det mesta som händer och har genom åren blivit manipulerade av de massmedier som jobbar i symbios med makteliten i väst”
  -Robin

  Okej, om man nu har dålig koll och är manipulerad till att inte kunna tänka självständigt så begår man övergrepp när man gör anspråk på demokratiska rättigheter att styra landet. Man kan ju inte vara med att styra landet och samtidigt påstå att man inte vet vad man sysslar med. Okunnighet är absolut ingen ursäkt. Då får man göra avkall på sina rättigheter och omyndigförklaras. Då är man oskyldig. Oskyldig är man inte bara för att man saknar kunskap.

  Att vara manipulerad och hjärntvättad av tv-nyheter och dagspressen är heller ingen ursäkt. Vi har eget ansvar för lögnerna vi godtyckligt köper och går på, och detta beror på att vi har fått en egen hjärna att tänka med. Man kan inte mörda andra människor och sedan skylla på att det var någon annan som sa att man skulle göra det. Så fungerar inte rättsstaten någonstans.

 • Robin, försök att diskutera sakligt utan personangrepp så blir diskussionen mer hållbar.

  Om man håller på att mörda folk i 15 år utan att klaga så kanske det behövs lite sk “självhat”, som du kallar det för.

  Om man är stolt över att sitt eget land bombar sönder mellanöstern och “älskar sig själv” för det så är man psykiskt skadad.

  Folket ansvarar naturligtvis för vad ledarna sysslar med oavsett om de gör det inom stängda dörrar eller ute på gatan – därför att folket är alltid ansvarigt för vilka som styr landet. Det är ingen individuell fråga. Det spelar ingen roll hur god människa man är indivuellt om man kollektivt bombar andra länder till stenåldern. Det är vår plikt att göra motstånd mot de som missbrukar våra skattemedel för att mörda oskyldiga människor. Om vi inte gör motstånd, utan fortsätter att betala skatt och låtsas som om det regnar så är det naturligtvis vårt eget fel och inte “muslimernas”.

  Vill man inte att muslimerna ska ta över Sverige så får man skruva tillbaka klockan och avsätta krigsivrarna som styr landet. Tyvärr är det något försent att göra det nu. Vi skulle tänkt på det innan. Men att skylla på muslimerna är inte riktigt. Det är inte muslimerna som godtyckligt släppt in en massa folk i landet. Det är inte muslimerna som skickat svenska plan till Libyen. Det är svenskarna själva som har gjort det. Man behöver inte hata sig själv för att förstå en sådan enkel sak.

 • Patrique: Sluta prata i “vi”-termer och sluta skuldbelägga vanliga människor för vad som beslutas bakom stängda dörrar i maktens korridorer. Folk överlag (inte bara svenskar) har väldigt dålig koll på det mesta som händer och har genom åren blivit manipulerade av de massmedier som jobbar i symbios med makteliten i väst, men där slutar även min kritik i detta avseende mot vanliga människor. Folk är simpla och har oftast fullt upp med sina egna liv och familjer och att skuldbelägga dem för att exempelvis USA’s regering bombat sönder Irak och Libyen är vidrigt och bland det mest långsökta jag läst. Samma typ av retorik som man oftast hittar från självhatande människor på vänsterkanten som tycker att “vi” förtjänar det som nu händer i Europa, bara för att vi har folkfiender till ledare som sitter i knäet på bankmaffian.

  Vill du känna någon slags personlig skuld för att du till skillnad från mig och ett stort antal andra röstat på politiker som sover sked med USA, så visst, men dra inte in alla andra svenskar i det. Oavsett vilket så är ingen vanlig svensk medborgare skyldig till bombningar i arabvärlden och ingen vanlig svensk medborgare förtjänar att vårt land och kontinent förstörs. Ansvaret ligger på korrupta politiker och de beslut de tagit bakom stängda dörrar, och i slutändan kvittar det även vad vanligt folk röstar på. Alla etablerade alternativ är i princip lika illa i dagsläget. Det går inte att vinna, inte ens om alla gjorde som mig själv, dvs gav blanka fan i att rösta öht.

 • Signaturen Patriques kommentarer här stämmer mångt och mycket överens med mina egna tankar. Vi måste nog alla vara försiktiga med vad för information vi tar åt oss och sedan ser som sanning. Är idag än mer försiktig då jag själv trillat dit titt som tätt. Oftast då genom lathet. Guldregeln tycks vara att faktiskt kolla upp vilka som ligger bakom artiklar, organisationer m.m. Det hjälper en oerhört mycket när man försöker skapa sig en sanningsenlig bild.

  Kan då kanske vara värt att notera att Gatestone institutet är grundat av Nina Rosenwald, vilken bl.a. sitter i Council of foreign relations – CFR. Denna är även medlem i AIPAC, JINSA m.m.m.m

  Kan också vara värt att notera andra saker skribenten i fråga skriver om genom att göra några sökningar på denna; Guy Millière. Här är en annan artikel som han ska ha skrivit 2013. Går f.ö. att finna på nätet – Why Europe Is an Enemy of Israel. By Guy Millière.

 • Förstår vad Dr Guy Millière försöker säga med sin text. Vet dock inte om Sverige utsätts för ökad islamisering eller islamisering över huvud taget, ser det inte i vart fall in på bara huden. Kanske för att jag inte vet hur det skall tänkas se ut eller gestalta sig. För att kunna fastslå detta behövs jämförande ex, och då menar jag inte vad som sker i diverse socialekonomiska eftersatta förorter, ty det säger inte så mycket. Förorterna är mest ett slagträ i debatten mellan vänstern och SD, som intar lite olika förhållningssätt till så kallade eftersatta grupper. Bor själv i en No-Go-Zon och den är i sig uppdelad i både goda och dåliga delar; där allt från en kulturell överklass bor till ren misär. Rent imaginärt kan vi kanske föreställa oss att Islam skulle kunna utgöra ett reellt hot mot Sverige, så som vi lite äldre känner det. Men det kan lika gärna gå åt andra håll, eller åt vilket håll som helst som vi inte kan förutsäga. Tankefostret med en ökad islamisering kan bara bli en verklighet om radikala delar inom islam får en politisk majoritet. Sist vi i Sverige hade en politisk majoritet (ett parti över 50 % av valmanskåren) var 1968 och inget parti kommer troligen att få egen majoritet igen. Rent ekonomiskt tror jag inte att islam kan utgöra någon påverkan. Vad jag däremot tror är att all religion är hämnade på all utveckling då all religion sett till sitt innehåll och utformning är det mest konservativa vi känner till. Det finns starka krafter i det kristna USA där man vill göra gällande att världen är blott 6000 är gammal samt att darwinismen ifrågasatts allt mer; inte från ett vetenskapligt perspektiv utan från ett religiöst (bibeln säger då). Tycker inte det räcker med att peka på uppdelade badtider mellan män och kvinnor eller att förorterna på Järvafältet utgör närmast krigszoner med alla skjutningar, som inte är religiösa uppgörelser utan uppgörelser bland kriminellt belastade löst sammanfogade allianser. Vill se mera konkreta ex för att ta detta på allvar. Hela SDs valmanifest är väl en enda problematisering om eventuell islamisering. Vad är rädslan för islam och vad är ett reellt hot. Anser att många olika hot dagligen lanseras. Hot är en del i en politiseringen.

 • Vi svenskar kan inte skylla på någonting öht. Det betyder att vi heller inte kan skylla på media och att vi har blivit hjärntvättade – eftersom vi alla ansvarar för lögnerna vi själva köper. Det är liksom inte meningen att vi ska sitta framför dumburken och godtyckligt acceptera allt de säger som den absoluta sanningen. Då har vi inte lärt någonting av historien och då kan vi heller inte klaga på att landet går åt helvete.

  Ska man ha representativt styre så blir folket direkt ansvarigt för alla brott staten begår. Om vi inte vill vara direkt ansvariga för massmord och därmed att vårt eget land går åt helvete så får byta styrelseskick till något mindre representativt. Då blir vi mindre ansvariga och kan istället skylla på de styrande, om skuldbeläggning av andra människor är viktigare än att ta ansvar för sina egna handlingar även i kollektivt hänseende.

 • Gör som Soros – ge dem pengarna så de kan överleva och skicka de tillbaka. Skicka sedan lite hjälp också, för det är västländernas politiker som bombade deras länder. Det blir inte dyrare än om de hade stannat. Bättre skicka tillbaka muslimer och hjälpa de under en tid. Annars är år 2025 kristna minoritet i Sverige och då är det kört. Det börjar bli försent redan nu.

 • Anna karin Karlsson 13 Sep, 2017 at 22:28

  Problemet är att skatterna till stor del används till fel saker. Det svenska folket blir ekonomiskt uppskörtade. Om skattepengarna lades på rätt saker, så skulle skatterna kunna sänkas avsevärt och ändå ge skattebetalarna mycket bättre service än vad som är fallet idag.

 • Patrique! Den biten förstår väl alla eller att man ska sluta vara omänskliga, ge sig på andra oavsett de är oskyldiga eller ej, manipulera, hjärntvätta? De hämnas ju på oss bla pga deras tankefel då de tror att de får det bättre och mår bättre av att vara omänskliga, problemet är att de förstår ej att när de är omänskliga mot andra med att hämnas, vara omänskliga så förstår de ej att de även är det mot sig själva och de mår inte ett dugg bättre inom sig och allt handlar om rädsla och rädsla är motsatsen till kärlek!! Jo men man ska aldrig låta nåt gå ut över oskyldiga människor så de kan ju ta det enskilt med politikerna istället som har ställt till det! Man ska aldrig skylla ifrån sig på oskyldiga, de behöver lära sig att tänka= Vi vill ej bli omänskligt behandlade så därför ska vi ej behandla andra omänskligt och att det hjälper inte på nåt vis inte ens för måendet att ge sig på varandra! de som ger sig på andra oavsett de mår inte bra inom sig men de mår inte ett dugg bättre av att ge sig på andra oavsett ansvariga, skyldiga eller oskyldiga. Sen så är det inget nytt att politikerna och eliten vänder på sanningen vilket vi kallar för att ljuga och det gör de för att slippa ta ansvar för deras egna fel och brister och skyller ifrån sig på folket och säger att vi aldrig säger ifrån men det är ju det vi gör även om det ändock är för lite eller på fel sätt. Blev ju värre när Olof palme tog bort tjänstemanna-ansvaret. Sen så ska man aldrig må skit pga andra elelr vad de utsätter en själv och andra för oavsett vad saken än gäller för det får de alltid tillbaka pga den s.k karman !! Är nån omänsklig mot mig så ger jag mig ej på den/dom utan jag fortsätter vara äkta medmänsklig, kärleksfull männíska för då visar man ju andra hur man bör behandla varandra. I slutänden är det alltid äkta kärlek, medmänskligheten mot våra medmänniskor och omvärlden som vinner, även mot ondskan. jag är så trött på folk penga-galenheter och falska makt-girighets-symdromet !!! Livet är och blir vad man tänker och stoppar i sig !! Tänker man gott och positivt så är,blir livet så, tänker man tankefel och negativt så blir livet så!!

 • Patrique 13 Sep, 2017 at 22:46

  Svenskarna tyckte inte generellt att bombningarna av Irak och andra arabländer var bra.

  Du lägger stor skuld på svenska folket, men vi blev svårt manipulerade av politiker, media och främmande makt med mera och många klarade inte av att genomskåda bedrägeriet. Tack vare internet börjar folk nu lära sig att tänka mer kritiskt.

  Jag tycker att man framförallt skall skuldbelägga de som ligger bakom allt kaos, svenskarna själva är egentligen själva offer i hela den här historien.

  Det är inte första gången som du riktar all din aggression mot gräsrötterna, men det gagnar framför allt de som på ett mycket genomtänkt sätt har manipulerat oss in i den här situationen.

 • Till redaktören:

  Är det möjligt för dig att låta oss läsa fler kommentarsrubriker i högra delen av bilden? Förut var det tio, nu är det bara fem. Om du inte vill låta dessa ta upp för mycket plats på förstasidan, går det att låta läsarna klicka fram fler kommentarer, om de är intresserade av att veta vilka inlägg som har varit?

 • Vad vi ska göra? Vi ska sluta bomba sönder andra länder. Hur svårt ska det vara att förstå en sådan enkel sak? Om vi inte hade velat ha en massa muslimer på svenska gator så skulle vi naturligtvis inte bombat sönder mellanöstern till stenåldern. Men det var ingen som klagade när man jämnade Bagdad till marken. Folk tyckte att det var bra att göra det och svenskarna, hjärntvättade som vi är, tyckte det var bra att Saddam Hussein var borta, som om Irak vore svenskarnas land.

  Nu har vi har gjort det så får vi naturligtvis stå vårt kast och ta konsekvenserna utan att skylla ifrån oss på muslimer, hinduer, nazister, kommunister och allt vad det heter. Det är helt och hållet vårt eget fel. Att bomba andra länder och avsätta deras ledare leder alltid till att man själv blir av med sitt eget land.

  Svenskarna får vad vi förtjänar. End of story. Vi kanske ska tänka på det till nästa gång istället för att skylla ifrån oss på oskyldiga människor?

 • Vad och hur ska folket göra då för att klara sig bortsett från att bli klarvakna m.m.? Ska vi bo kvar i europa eller flytta? Ska vi flytta vilka länder är det som gäller då egentligen? Det kanske räcker att folk blir klarvakna och ej låter sig bli manipulerade och utnyttjade? Ang. skatten nån tar upp här tycker ju de fleste att den är alldeles för hög medans vissa kan ju tycka att man ejj ska betala skatt, så vad är det rätta ska vi betala skatt eller inte? Skillnaden på att vara anställd och ha egna företag tex sån där man ej utnyttjar och luras?

 • Ja, motståndet lär komma på gräsrotsnivå för att sedan sprida sig som en löpeld.
  Europa är en tryckkokare på väg att explodera och det är folket som kommer att ta tag i saken.

  Det behövs dock ännu att den relativt oberörda medelklassen blir drabbad i större omfattning innan något händer.
  Jag har noterat detta: när jag skrållar på Twitter så följer jag uppdateringar gällande kaoset både i Sverige och övriga Europa, samt USA.
  Det är våldtäkter, bilbomber, knivattacker, bränder i flyktingförläggningar m m.

  När jag stunden senare loggar in på LinkedIn och skrållar där en stund så känns det som jag hamnat på en annan planet.
  Inte ett ord om den aktuella situationen i Sverige och övriga Europa. Skulle man nämna något negativt om den ‘mångfald’ vi lever i blir man förmodligen rullad i tjära och fjädrar.

  Det finns en artificiell ‘nu-kör-vi’-anda på LinkedIn, glada, framåtsträvande medelklassare som helt verkar ha missat att vi är invaderade av en “kultur” som hatar vita, som hatar kvinnor, som hatar hundar, som hatar och hatar och hatar…

  Det är när livet blir ohållbart även för denna kategori, när de vaknar upp ur förnekelsen, som vi kan bygga ett försvar.
  Glöm politikerna, de lär inte komma till undsättning, de har sålt sina själar, inte ens Jesus kan rädda dessa förtappade förrädare, det är VI som måste göra jobbet!

  Det är vi som varit på skuggsidan som måste väcka de som sover på Solsidan…

 • Senast man fick upp den islamska rörelsen till Europa kom dom till sydspanien. Själva kulturen lämpar sej mera för ett sydligt klimat. Det lär de snart erfara i sitt nya nordliga hem när artificiell värme måste till för överlevnad. Då kommer de köpta och lurade människorna rikta sin ilska på den styrande klassen, dvs politikerna och systemkramarna över att ha blivit lurade. Tur för dessa då att det kalla nordliga klimatet verkar pacificerande på folk, man har inte så mycket tid till att springa runt och dekapacitera till höger och vänster och sätta ut klipp på nätet. När det illusoriska bedrägliga penningsystemet som finansierar krigen och dessa påtvingade folkförflyttningar rasar ihop blir det slut på bidragskarusellen och löner till legosoldater. Illusionen kommer att pågå enbart så länge folk finansierar det genom att betala skatt till tandlösa politiska system av mutkolvar.
  Karln verkar mera var influerad av Rotschilds fallerande bankirmaffia och förespråkar ju en “27-statslösning” eller balkanisering som ett reellt framtidsscenario för Europa. Som vanligt missar den självupptagna eliten och deras sutenörer den verkliga kraften och kunskaperna som finns i samlad i flertusenårig europeisk kultur. De klarade inte av att göra lilla Syrien till en del av sitt mellanösternprotektorat genom att bomba stora delar av landet och omgivningar till grus. Nu försöker man istället införa en ny virtuell och elektronisk propagandaverklighet i Europa med skrämseltaktik hämtad från dataspelsvärlden. Vi har att göra med ett skådespeleri av betalda skojare&clowner, inget annat. Han bifogar ju dessutom enbart hänvisningar från msm-press varvat med info om till exempel Abdelbaki Es Satty i Barcelona-attacken som skulle föreställa att vara någon sorts religiös förgrundsfigur. Es Satty var straffad knarklangare och jobbade som infiltratör åt franska korrupta poliser. Falseflag-terrorn är intimt sammanbunden med de europeiska narkotikarotlarna.

 • Tack för intressant artikel – liksom kommentaren, Savalle!

  Om Europas avveckling får fortgå ser jag en uppenbar risk att den representativa demokratin rinner ut i sanden när folket spontant slutar rösta. Redan nu finns goda anledningar att ifrågasätta nyttan med politiker. Kanske denna fråga blir den som föranleder införandet av direkt demokrati genom sakfrågor att ta ställning till.

 • Det låter som om skribenten köpt antiislampropagandan efter 11:e september. Antiislampropagandan syftar till att få skattebetalarnas legitimitet att bomba sönder mellanöstern och har ingenting med att “skydda europa” att göra.

  Hotet mot Europa kommer inifrån och har inte med islam att göra. Wakey-wakey

 • [Jag känner att det blir lite väl historielöst vad gäller kommentarerna på NewsVoice, nu när antalet kommentaren som visas i spalten till höger har bantats ner till hälften]

 • Huruvida politikerna har egna barn, eller inte, verkar inte vara orsaken. Det handlar antingen om utpressning eller mutor, eller båda delar. Även barn kan användas som utpressningsobjekt av blodsugarna. Rädsla är förmodligen nyckeln till kontroll här. Många i eliten snärjs ex. genom att man lurar in dem i sekterism och pedofili.

  Således behöver vi nya partier, med medvetna politiker, som inte faller för sådant och som accepterar en hög nivå av säkerhet med väl utvald säkerhetspersonal, så att bättre politiker med moral överlever i Sverige..

 • Europa dödar sig själv.Problemet är att man ser vad som flyktingar gör med EU, men står stilla och förändrar ingenting. Varför det är bara Polen som nekar att ta emot flyktingar, och som tänker om medborgarnas säkerhet?det är därför de har inga terrorattacker. Varför gör andra EU-medlem inte så?

 • Tyvärr så har deras agenda tagit mycket fart och den förbereds sedan flera hundra år tillbaka. Deras mål är en ny världsregering men en ny världsreligion som kallas för ” new age ” och denna kommer att genomföras med hjälp av islam bl.a och deras messia( anticrist ) kommer att regera från Vatican!!! . Vi får be till Gud de inte ska lyckas med detta.
  För de som orkar läsa hur eliten ser på oss vanliga människor och deras planer finns info om detta här:
  https://100777.com/protocols_se

 • Signaturen Julius påtalar att många av Europas ledande politiker inte har några avkomlingar att ta hänsyn till. Här är några av de nationer i Europa som har barnlösa ledare:

  Frankrike
  Tyskland
  Storbritannien
  Italien
  Holland
  Schweiz
  Sverige
  Irland
  Luxenburg
  Skottland

  Cirka 70 % av de politiska ledarna i Europa har inga avkomlingar. Är det därför de kör oss mot avgrunden? Tänker de kanske så här: ”Liv i lyx och överflöd nu. Resten kvittar Hoppas att det inte finns någon gud som kan ställa mig till svars!”

  Här är ett par intressanta länkar som tar upp detta:

  https://www.youtube.com/watch?v=St0CTQScIxA

  https://anthropocene.live/2017/07/28/ar-var-vastliga-sekulara-kultur-dodsdomd/

 • De ständigt av Fake-News-media och ryggradslösa politikers upprepade försäkranden om att islam är “en fredens religion” visar tydligt vilka “åtgärder och försvar” etablissemanget arbetar för och ämnar införa:
  Nämligen INGA ALLS!

  Ett lågintensivt krig mot Europa har pågått i minst ett decennium av muslimer inom samhällets samtliga skikt. Hur ofta har man inte tagit del av imamers försäkran i press, radio och tv om att just DEN islamiska utövning och koran-tolkning denne förespråkar, enbart predikar “fred, kärlek och ‘allas lika värde’ etc”?!

  De flesta av alla “otrogna” (=icke-muslimer) är dessutom helt obekanta med begreppet “Taqiya” eller “Taqiyya”, vilket är en ödesdiger okunskap. För en “rättrogen” muslim innebär nämligen begreppat att det är tillåtet att bedra och ljuga och t.o.m. döda om det kan gagna islam — i ALLA sammanhang!
  Därför är det ingen större “ansträngning” på en imams samvete att “på heder och samvete” försäkra att denna religion enbart kommer att anpassas efter Europeiskt livsmönster och kultur.
  Man undrar samtidigt hur många — om ens någon — inom Sveriges rättsvårdande myndighet som känner till begreppet “Taqiya”. Det kunde då kanske förklara för dessa verklighetsfrånkopplade perukstockar varför INGEN av alla åtalade och dömda från muslimska länder någonsin erkänner begångna brott, eftersom de bevisade ogärningarna mot en “otrogen” aldrig kan vara ett brott för en “rättrogen” muslim.
  Kan någon visa/peka ut ett land där islam är en “fredens och kärlekens” religion…. Nej, just det — ett sådant land finns nämligen inte!

  Vi européer — åtminstone de yngre av oss — bör nog vara beredda på framtida direkta konflikter från större beväpnade grupper från denna “fredens religion” och planera och utrusta för det.
  Vi måste stänga av den medfödda Naiviteten och VAKNA, bli REALISTER!
  Sluta glo och följa alla fördummande tv-program, lyfta blicken och SE vad som HÄNDER — därför att allt detta sker nämligen HÄR och just NU, hela tiden!
  Eller varför inte helt enkelt Lära av Historien?!

  Hur länge ska alla dessa floskelspäckade, ryggradslösa, meningslösa, fega katten-runt-gröten-samtal fortgå i kommuner, landsting, i riksdag och mellan stater utan att någon slår näven i bordet och verkligen GÖR någonting VERKNINGSFULLT åt allt detta vilket skrämmande fort håller på att ödelägga det Europa vi växt upp i och snart inte finns kvar?!!?

  Tänk om det fanns den minsta lilla möjlighet att återfå det Astrid-Lindgren-Sverige jag växte upp i och saknat varje dag det senaste halvseklet……

 • Västs makthavare invaderar arabvärlden med sin militär, utan samtycke från den västerländska befolkningen, och arabvärldens ledare invaderar väst genom infiltration för öppen ridå. Den västerländska, självutnämnda maktelit-maffian verkar assistera båda sidor, i syfte att söndra och härska för att tillskansa sig ännu mer makt.

  Alltid är det den vanliga människan, som bara vill leva och låta leva, som drabbas.

  Benazir Butto var medveten om detta, vilket citatet ovan vittnar om. Hon insåg att vi vanliga människor, med ett normalt känsloliv, måste ta makten ifrån det lilla antal psykopater som styr, och alltid har styrt, mänskligheten. Först då kan det bli fred och rättvisa i världen. Tack vare internet är chansen till detta större än någonsin tidigare.

 • Ett lågintensivt krig utspelar sig inom Europa, ett krig som sker mellan kriminella, våldsamma och radikaliserade muslimer och civilbefolkningen, där främst kvinnorna utsätts för förtryck, misshandel och våldtäkt eller mord.
  Politikerna säger till sina väljare att de måste älska sina förtryckare, dvs med andra ord uppmanas civilbefolkningen att offra sig, att mer eller mindre begå självmord för att tillfredsställa någon slags idé om godhet.
  Detta är vämjeligt!!!
  Integritet och heder är begrepp som ingen längre vill diskutera.
  De som inte längre kan skilja mellan ont och gott och som är villiga att betala ett hur högt pris som helst
  , dvs att sälja av sin integritet och heder för en inbillad trygghet kommer att fostras av den verklighet de inte vill se och konfrontera.

 • Jag känner inte riktigt samma pessimism inför Europas framtid som en del men det beror på att vi i Europa fortfarande har en stormakt dvs Ryssland som INTE kommer att vika sig för islam. Det har man med eftertryck visat i sina muslimska delrepubliker om inte annat. Kanske historien upprepar sig från andra världskriget då Ryssland med hjälp av USA faktiskt räddade kontinenten undan nazismens ok. Och går utvecklingen vidare mot den islamofascism som den religionen bär med sig och islam tar över så tror jag inte att varken Ryssland eller USA stillatigande sitter och ser på när en islamistisk världsmakt växer fram i Europa. Det vore ur deras synvinkel helt kontraproduktivt att låta detta ske. Tyvärr blir det återigen Europa som blir slagfältet men det kan skyllas på inkompetenta politiker som Merkel, Löfven, Hollande och många andra syltryggar som inte hade vett att sätta ner foten mot islamiseringen i tid. Man skulle nog vilja kalla dessa ynkryggar för Europas dödgrävare…

 • Vilken utmärkt artikel,den innehåller den mesta. Inte konstigt att europas politiker tänker inte på framtiden eftersom mång av dessa ledare har inga barn som de skulle tänka på eller på egna barnbarn. För de det kvittar vad framtiden kommer se ut efter de är döda. Allt vad det stor i artikeln gjordes av våra och andra länders landsförredare till politiker. Det har jag skrivit nu rätt länge och pratat om det för folk runt om mig .Det våre inte för sent än att stoppa katastrofen om ” De kan inte återupprätta lagen och ordningen i no-go-zonerna: det skulle kräva ett militärt ingripande och en förflyttning mot krigsrätt ” jo vist skulle de göra detta om de skulle bry sig om sitt eget folk men det gör de INTE Det våre den enda lösningen efter att alla gränser skulle stängas först.

 • Jag håller just nu på och läser den internationellt rennomerade samhällskritikern, professorWilliam Engdahls senaste bok, som ännu bara finns på tyska: Geheimakte NGOs (http://www.bokus.com/bok/9783864454783/geheimakte-ngos/).

  På sidan 14 står det (min översättning):

  ”Enligt en rapport nyligen från den privata brittiska tankesmedjan Quilliam, som förespråkar en sansad islam och som tar avstånd från ISIS och andra jihad-versioner av islam lär IS vara involverade i människohandel, genom de flyktingar som slussas in i Europa. Där står det:
  ’Medan en del flyktingar betalar upp till 560 dollar för transporten till medelhavskusten erbjuder IS de män som går med i IS gratis resa. Och de potientiella rekryter som anlänt till medelhavskusten erbjuds 1000 dollar för att gå med i organisationen.’
  Beskyllningar riktade mot Soros-styrda NGO:s att finansiera en flotta med båtar för att slussa in flyktingar och andra migranter från Nordafrika i EU antyder åtminstone att dessa Soros-nätverk med kopplingar till Washington inte bara har med välgörenhet att göra. Det visar klart och tydligt att hans NGO:s uppsåtligen har för avsikt att förstöra Europas stabilitet, precis som de gjorde i Ukraina 2014.”

  Det här påminner mycket om vad som skedde i det forna Jugoslavien. Mängder med jihad-krigare fördes in i landet av CIA och startade inbördeskriget där. Om man läser följande två böcker (som båda är i allra högsta grad väldokumenterade) förstår man hur lögnaktiga massmedierna har varit i nyhetsrapporteringen om Jugoslavien-krigen på 1990-talet:

  http://www.bokus.com/bok/9783981723700/the-lost-hegemon-whom-the-gods-would-destroy/
  http://www.bokus.com/bok/9781583670842/fools-crusade/ (finns på svenska på biblioteket)

  Detta gör massinvandringen ännu mer skrämmande. Går det att få Sveriges och Europas makthavare att sluta upp med att göra precis så som deras långt mäktigare herrar anvisar dem?… Dessa korrupta marionetter drar olycka över oss alla! Vi behöver en gräsrotsrörelse som tar tag i alla dessa så allvarliga problem! Jag ser ingen annan lösning för att undvika katastrof.

  • Oljerika, medeltida uppkomlingar från den mänskliga civilisationens öknar har, tack vare västerländsk teknologi och petrodollar, kunnat shoppa loss i västerlandets rika kulturer av lyx och bekvämlighet. De gillade vad de såg och fortsatte med att köpa upp strategiska stycken av industri och näringsliv. Nu planerar de det slutliga övertagandet: Genom att “arabi-forma” västerlandet, med hjälp av enorma horder av snabbreproducernade rätttrogna, under kontroll av fjärrstyrda imamer, skolade i Muhammeds hela arsenal av list, inställsamhet och bedrägeri (parad med den mest hårresande brutalitet, när det passar dem), bereder de marken för den triumfatoriska erövring som de hittills misslyckats med, genom århundraden av försök! ÄNTLIGEN är vi mogna att plocka! Nu blir det walk over!

 • “Europas död kommer med största säkerhet bli våldsam och smärtsam: ingen verkar vara villig att stoppa den.”

  Jo, vi är många som är villiga att stoppa den. Tyvärr inte tillräckligt många dock.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *