Jordbävning i Mexiko City – upp till 248 döda

0

En kraftig jordbävning på 7, 1 på Richterskalan har drabbat Mexiko och minst 248 döda har påträffats, enligt de senaste rapporterna. Många finns fortfarande begravda under rasmassorna. Jordbävningen drabbade främst Mexico City och delstaterna Puebla och Morelos.

Artikeln är uppdaterad, uppgifter om antalet döda varierar mellan 216-248.

Epicenter var 4,5 kilometer öst-nordöst av San Juan Raboso och 55 km syd-sydväst om staden Puebla, enligt US Geological Survey. Tusentals soldater, räddningsarbetare och civila arbetar nu med att gräva fram överlevande.

Tisdagens 7,1-jordbävning kommer drygt en vecka efter att en magnitude 8,1-jordbävning drabbade den södra Mexikanska kusten, vilken dödade 90 personer, skriver CNN.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer