Kvinnor med lottovinst på minst 200,000 kr vill vänta med kärleken

publicerad 6 september 2017
- Underhållning @NewsVoice
Hellre en enkel lottovinst än spelande på casino?

Uttrycket som säger ”tur i kärlek, otur i spel” eller ”tur i spel, otur i kärlek” känner väl de flesta till. Frågan är varför man inte skulle kunna ha tur i båda, men en undersökning visar att kvinnor som får en lottovinst på minst 200,000 kr vill vänta med kärleken.

Det finns säkerligen de som har haft tur i både spel och kärlek två, och det finns säkert många av oss som varken har tur i den ena eller det andra. Men hoppet är det sista som överger människan, och det finns ju ingen vetenskaplig studie eller forskning som visar en länk mellan otur i kärlek och otur i spel eller det omvända för den delen.

Vi fortsätta att hoppas, och försöka se positivt på livet och vem vet kanske lyckan i både det ena och det andra ler mot oss framöver? Allt blir ju så mycket enklare om man ser positivt på livet och det gäller nog framförallt när det gäller kärleken, glöm tidigare besvikelser och le mot livet i stort så är nog chansen större att ha en portion tur i kärlek i alla fall.

Kvinnor mindre benägna att gifta sig efter en lottovinst

Ja, tur i spel, otur i kärlek. Denna intressanta undersökning genomförd av Mark Hoekstra (Universitetet av Pittsburgh) samt Scott Hankins (Universitetet av Kentucky) visar att en lottovinst på 200,000 kr eller mer leder till att kvinnors önskan att gifta sig inom tre år reduceras med 40%.

En lottovinst leder alltså enligt undersökningen till att kvinnor blir mindre benägna att gifta sig, eller är det helt enkelt så att singellivet då lockar i en större utsträckning? Men visst är det högst individuellt hur var och en av oss skulle agera, och vilja leva våra liv i händelse av en större lottovinst. Undersökningen oss en del intressanta svar på en del frågor och hur det faktiskt varierar en del mellan könen i vissa frågor.

ArcanumSkolan 2024

Drömmer inte alla om den stora kärleken eller en stor lottovinst?

Det är klart att vi alla drömmer om att träffa vår stora kärlek, eller att vinna en större summa pengar på lotto. Ibland är det kanske svårt och tro vilken av dessa drömmar som är troligast att slå in, men man får inte ge upp.

Lägg alla negativa tankar åt sidan, se positivt på livet och delta i jakten på dina drömmar, oavsett om det gäller att börja dejta eller lämna in dina tur-rader på lotto. En sak är säker, du måste vara öppen och mottaglig för dina drömmar, och du måste vara med i matchen om du ska kunna vinna, eller ha chansen att träffa din livspartner.

Text: Extern skribent

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: lottovinst