Nordkorea hotar USA och Sydkorea som hotar tillbaka

13

NOTERAT. Nordkoreas har skjutit ytterligare en missil över Japan. Kim Jong Un lovar att landet kan sänka Japan och reducera USA till aska. Den amerikanska försvarsministern James Mattis uttalade nyligen att USA har kapacitet att utplåna Nordkorea. Trump har sagt att han inte uteslutit nyttjandet av kärnvapen. Sydkoreas president svarar med att landet kan förstöra Nordkorea bortom återhämtning.

Dessa är några av världens mäktigaste män vilka rår över länder med 100-tals miljoner medborgare.

Källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Göran Erlandsson
Gäst
19 september 2017 kl 17:03

Agneta Norberg har rätt. Samma sak med Cuba. De har väl aldrig någonsin varit ett hot mot USA, men ända har de terroriserats mer eller mindre gränslöst. Det spelar ingen roll om ett land har kärnvapen eller inte. För de en politik som inte passa USA får det pisk.

Göran Erlandsson
Gäst
19 september 2017 kl 17:01

Då skall man komma ihåg att USA redan har utplånta Nordkorea en gång, i samband med Koreakriget då man hade bombat så mycket att militärledningen var tvungna att påpeka att det inte längre finns någonting att bomba sönder.

Patrique
Patrique
Gäst
17 september 2017 kl 22:19

Så Illuminati har kidnappat Nordkorea och därför är nordkorea ingen suverän stat? Men har inte illuminati kidnappat alla folk och alla stater på hela planeten? Finns det då inga suveräna stater alls? Betyder det då att man får blanda sig i alla andra staters interna angelägenheter?

Nej, naturligtvis förhåller det sig inte så. Oavsett om man är kommunist, kapitalist, demokrat, fascist eller något annat så har man naturligtvis rätt till att ha sitt land ifred från främmande makt. Det är inte så att alla styrelseskick utom kommunister har rätt till suveräna stater. Alla har naturligtvis rätt att tycka och tänka som de vill, inkl kommunister och illuminater.

Kalabrien
Kalabrien
Gäst
16 september 2017 kl 12:31

Man kan känna lite obehag när man läser Martins synsätt att “kommuniststater är utsatta…” och kommunism som mer jämlikhet, “svartmåla Nordkorea” – säg det till folket som kidnappats.
Patrique förstår fortfarande inte sammanhangen – Nordkoreas folk har berövats både personlgi/familjär integritet, suveränitet och ett normalt vanligt liv, genom illuminatis övertag av landet genom kommunismen – fast det nu där bara är ett slags förkläde för en familjär kidnappningsaffär. Hålla alla i förtryck. det är kommunism. Hård beskattning så alla eller en stor del blir beroende av statens försorg, hjärntvätt och ägande av ens liv. Sverige är världens mest socialistiska land.

Agneta, Martin och Patrique tar inte med ett ord upp om folkets lidande, så varför inte flytta dit? Vill ni bli jämlika bönder på den kommunala farmen, eller kanske bo i en sovjetbox i den fina huvudstaden?:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2022821/Inside-lost-world-North-Korea-Incredible-pictures-life-planets-secretive-nation.html

En lite nyare artikel med foton:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2624164/North-Korea-Starving-people-child-labourers-dilapidated-homes-appear-harrowing-new-images-taken-inside-rogue-state.html

Agneta räknar gärna kärnstridsspetsar eller militärbaser i olika artiklar – när gjorde du detsamma med antalet dödade människor som olagliga regimer i tex Kina och Nordkorea har orsakat? Hur många tvångsarbetsläger och koncentrationsläger finns det i Nordkorea och KIna? Hur stor yta upptar Nordkoreas alla fångläger. Fram med siffror som betyder något.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
16 september 2017 kl 07:08

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sionism
Sök på Rothchild i texten.

Erik
Erik
Gäst
15 september 2017 kl 22:08

Det här artikeln ska jag kommentera om 10 år med, “vad var det jag sa”. För ser vi i backspegel så kommer det väl ändå vara Sydkorea som vänder sig emot USA med de vapen som de nu tilldelas. Och så kan USA kalla Sydkorea för terrorister för att sedan bli buksvåger med Nordkorea

Patrique
Patrique
Gäst
15 september 2017 kl 16:51

Nordkorea tillhör nordkoreaner. Inte svenskar eller amerikanare. Det är naturligtvis svårt att förstå om man är helt hjärntvättad av härskande dagspress och TV-nyheter som utgår från extremglobalistiska fantasispekulationer.

Kalabrien
Kalabrien
Gäst
15 september 2017 kl 14:53

Agneta, poängen äe inte att studera dragen som sker på ytan, det kan msm och alternativ media göra, men de som söker verkligheten och fakta ser igenom det – när ska du börja göra det?

Kalabrien
Kalabrien
Gäst
15 september 2017 kl 14:47

Patrique, jag tycker du har helt fel utgångspunkter och att det inte är seriöst det du skriver. Jag vill inte upprepa mig utan hänvisar bara till min kommentar till vad du skrev i den tidigare Nordkorea-artikeln:
https://newsvoice.se/2017/09/03/massiv-militar-respons-nordkorea/#comment-246357

Du “lägger näsan i blöt” genom att promota att det kidnappade Nordkoreanska folket inte behöver få sin självständighet från den diktatoriska familjen som genom frimureri och annan kommunism sedan länge terroriserat koreanerna. Nordkorea ska upphöra – för det var en manipulation från början.

The Korean War: Another Illuminati Fraud
THE KOREAN WAR: ANOTHER CONFLICT THAT SERVED THE ILLUMINATI AGENDA
https://jamesperloff.com/2014/03/29/the-korean-war-another-conflict-that-served-the-illuminati-agenda/

Agneta Norberg
Gäst
15 september 2017 kl 14:40

I diskussionen om Nordkorea säjs väldigt sällan eller aldrig att USA har 83 militärbaser i Sydkorea, att USA ALDRIG lämnade Korea, utan genomfört ständiga krigs- och landstigningsövningar mot Nordkorea. USAs förstörelse av Afghanistan, Irak, Libyen och Syrien har ju lärt Nordkorea att det enda språk USA förstår är innehavet av kärnvapen. Se gärna Catherine Lutz bok: The Bases of Empire, 2009, och BASE NATION, David Vine, 2015.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
15 september 2017 kl 14:29

[NewsVoice har med humor censurerat vissa ord i denna kommentar]

Kol är det knappast. USA har enorma mängder kol och det efterfrågas heller inte längre. Ej heller är det något annat i Nordkorea. Det är ett ganska fattigt land som utsatts för USA:s bombning av civila mål inkl. dammar, vilket skapade brist på vatten till risodling, svält och långsam död. Detta är att jämföra med ledande tyska nazisters brott mot mänskligheten som ledde till dödsstraff i Nürnbergrättegångarna.

Det USA vill åt är sannolikt att destabilisera hela regionen eftersom den på den världsekonomiska arenan gått om USA och det verkar också vara anledningen till att försöka förstöra relationerna mellan Europa och Ryssland, vilka båda tillsammans, och speciellt med det starka Asien, är på god väg ta bort dominansen från USA i världen.

Detta ogillas givetvis av den USA-baserade Rothchild-[raderat] som kontrollerar USA, för då skulle förmodligen Rothchild-[raderat] projekt i Palestina lösas mer rättvist och kanske skulle då både denna hemliga makt som opererar i det fördolda och många Israeliska ledare som genomfört projektet få dingla i snaran eller kanske giljotineras för brott mot mänskligheten.

Mer om Nordkorea: Noam Chomsky US Korea Relations Full Lecture (at t=180)

En bidragande orsak till problemet heter “monopolkapitalism” och “militärindustriella komplexet”. Det är anledningen att svartmåla Nordkorea. Elitens kommunistskräck är förklarlig. Fler kommuniststater är utsatta. Ingen tanke är värre för eliten än demokratisk socialism som har potential att leda till ett mer jämlikt samhälle. Kommunismen måste därför demoniseras, anser eliten. Vi har samma problem i Sverige.

Läget att attackera Nordkorea är optimalt. Nordkorea utför samma ballistiska tester som alla andra kärnvapenmakter utfört med sina raketer. Men förmodligen och förhoppningsvis är det tom retorik från USA. man tänker inte attackera, men skrämmas så att man kan intensifiera konflikten och ev. får sälja försvarsmateriel till Sydkorea och Japan.

Patrique
Patrique
Gäst
15 september 2017 kl 13:38

Det finns inte en anledning/dimension utan flera hundra olika. Vad man kan konstatera som absolut sanning är dock att Donald Trump inte är president i Korea och begår övergrepp mot hela det Koreanska folket när han ska lägga näsan i blöt och diktera för dem hur de ska leva sina liv.

per
per
Gäst
15 september 2017 kl 11:14

Är det någon som kan tänka sig att detta är ett skådespel avsett att skrämma mänskligheten in i en global slavstat.

Eller är det något så simpelt och endimensionellt som ett led i den maktelit-maffias, som styr USA, försök att komma åt Nordkoreas kol och andra naturtillgångar?