Nordkorea hotar USA och Sydkorea som hotar tillbaka

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 september 2017
- NewsVoice redaktion
Kim Jong Un - Foto: Driver Photographer, CC BY-SA 2.0

NOTERAT. Nordkoreas har skjutit ytterligare en missil över Japan. Kim Jong Un lovar att landet kan sänka Japan och reducera USA till aska. Den amerikanska försvarsministern James Mattis uttalade nyligen att USA har kapacitet att utplåna Nordkorea. Trump har sagt att han inte uteslutit nyttjandet av kärnvapen. Sydkoreas president svarar med att landet kan förstöra Nordkorea bortom återhämtning.

Dessa är några av världens mäktigaste män vilka rår över länder med 100-tals miljoner medborgare.

Källor

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Nordkorea