Bechir Rabani infiltrerade vänsterextrema stenkastare

publicerad 4 oktober 2017
- av NewsVoice
AFA 2017 i Göteborg - Foto: Bechir Rabani

Bechir Rabani maskerad som vänsterextrem individ (selfie) låtsas vara AFA-aktivist
Bechir Rabani maskerad som vänsterextrem individ (selfie) låtsas vara AFA-aktivist

DEBATT. Bechir Rabani med invandrarbakgrund beslöt sig för att infiltrera vänstergrupperingar under demonstrationerna i Göteborg mot Nordiska Motståndsrörelsen i helgen. Medan vänstermedia pekade ut NMR som en våldsrörelse visar Rabanis video hur vänsterextrema de facto kastade sten och andra föremål mot polisen.

Text och video: Bechir Rabani

Jag beslöt mig för att joina vänstern lite i smyg under NMR-helgen, för att se hur de beter sig inifrån. Då media skyddar dem till varje pris och tycks ha fokuserat 99% av sändningen på enbart NMR. En grupp på ca 100 plus som varken syns eller hörs. Men eftersom media de sista veckorna har blåst upp NMR till jordens mittpunkt, så verkade det som att hela landet stannade upp. Media lyckades på fullt allvar att inbilla svenskarna att ”nazism” är Sveriges största fasa. Jag kan lova er utan medias PR-kupp så hade ingen lagt märke till NMR i Göteborg.

Därför ser man nu tydligt hur media och deras allierade utnyttjar ”nazism” för att slippa ta itu med de verkliga problemen. Problem som involverar att man kan riskera att bli kallad för en ”rasist” eller ”islamofob”, vilket i Sverige 2017 kan liknas vid dödsstraff.

Så länge som media och vänstern lyckas hålla ”nazism” vid liv så behöver de aldrig oroa sig för att behöva konfrontera utländska destruktiva kvinnofientliga kulturer, radikal islam eller invandrares mentaliteter. Därför måste de konstant dagligen påminna svenskarna om att ”nazism” lurar runt hörnet och i varje toalettstol.

Misstänkt AFA-ledare skriker åt kvinna som kallar de vänsterextrema för nazister: "Ni är precis som nazister!" - Foto: Bechir Rabani
Misstänkt AFA-ledare skriker åt kvinna som kallar de vänsterextrema för nazister: “Ni är precis som nazister!” – Foto: Bechir Rabani

Ser vi samma engagemang gällande de dagliga våldtäkterna, den destruktiva ”mångkulturen”, radikal islam, hedersbrott, barngifte, djurplågeri, klan samhälle, gängkrig mellan olika etniciteter? Så klart inte. Då måste de göra upp med sin fega ”antirasist” fasad.


Det var ett intressant reportage och jag hoppas att ni gillar det. Ni kommer få se hur vänstern som normalt stödjer djurens rätt, stå och kasta sten/smällare på hästar, sten mot polis, sabotage och våld. Givetvis försöker nu vänsterfolket peka på mig för att ha dragit av deras söta vinröda manchesterbyxor och visat deras sanna sidor.


Tack vare alla bidrag som megafonerna har fått in efter varje reportage så har jag kunnat köpa in kroppskamera, spionkamera och dold inspelningsutrustning. Jag grundade megafonerna utan någonting och med ert stöd är vi i fronten av händelser. Vi har inga rika män bakom oss som styr vår agenda. Vi jobbar åt folket och vi får stöd av folket.

Jag vill inte höra något gnäll om att vi “tigger”. Vi står vid fronten, vi offrar jobb, energi och tid. Kom inte och säg att vi inte levererar, 2017 har vi skapat flera kontroversiella och slagkraftiga reportage. Vi växer och med er hjälp kan vi växa snabbare och därmed påverka mer.

Text och video: Bechir Rabani | Källa: Megafonernas YouTube-kanal

Läs mer om Bechir Rabani i NewsVoice

Vänsterextremister, AFA - Foto: Bechir Rabani
Vänsterextremister, AFA – Foto: Bechir Rabani


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Återigen får extrema små organisationer uppmärksamhet. Syftet är att svärta ned SD och att etablerade partier ska framstå som godheten.

   Samtidigt springer ledande politikeradel på Bilderberggruppens hemliga möten, eller säljer vapen åt Wallenberg till diktaturer, eller tiger om Dekorimamannen. Källa: https://web.archive.org/web/20131205145108/http://perkvist.mpbloggar.se:80/2010/09/22/anti-avsan-moderat-riksdagsman-dekorimamannen

   Jimmie Åkesson fick inte replikera. De nämner inte att SD har nolltolerans mot rasism, eller att en stor del av politikerna är på stöveltrampande stormakters och terroristers sida mot suveräna stater.

   Det är de etablerade partiernas politik de senaste decennierna som gör att SD får stöd, men även att extrema organisationer ev. fått ökat stöd. Är inte partier som skapar ett samhälle som leder till ökad rasism i själva verket rasister?

   Folket är missnöjda och kan få för sig att rösta på vad som helst som etablissemanget pekar ut som ondskan, men jag tror att folket är lurat att tänka precis så, fullt medvetet, samt att SD är en del av etablissemangets plan, helt enkelt eftersom SD, helt omotiverat, är tydliga vurmare för ett litet extremt land som rensar bort människor etniskt, något som t.o.m. fått general Golan att reagera med avsky och liknat beteendet med nazismen. Källa: http://jfjfp.com/?p=83385

   Ett problem är givetvis högerns och kaviarvänsterns massmigration de senaste åren, men notera att folkets förmögenheter började sjunka redan då globaliseringen inleddes och har sjunkit i decennier. Källa: https://anthropocene.live/2018/03/16/globalismens-konsekvenser-for-demokratin/

   Således är röster på den skattesänkar-höger eller den kaviarvänster-höger, vilken är grundproblemet, knappast lösningen. SD är ett högerparti. V, som inte driver ut ur EU aktivt, är heller inget trovärdigt alternativ. Det vi behöver är en ekologiskt hållbar välfärd, och det innebär ett utträde ur EU.

 • Annett – nu tar du elitens slogans, koncept och smet, och tror att det där är “positivt och sant”. De som skapat dessa bedrägerier och omvandlingar av ords verkliga innebörd, är bara ute eter att få alla, hela mänskligheten till VÄRDE noll, det är deras “likavärde”. Neddummade människor hjärntvättas av medias ständiga utdosering av dessa ord och begrepp. Vi har inget med “värde” att göra, värde i vaddå, hur mäta? I vad? Värde för vem i relation till… osv. För mig är mycket värdelöst, betyder ingenting, har inget eller lite värde. Jag har inga sammanhang eller koppling till andra slags etniciteter, och de som har värde för mig är de som är nära, och inom ens eget sammanhang, det som är rotat bakåt och leder framåt – EGET sammanhang – som baka ett bröd med egen grund, annars blir det inget att äta, eller bara gift. Det andra, allt snack om likavärde, solidaritet osv – är bara till för att alla ska skingras bort till världskommunismens ficka, som värdelösa – människor är inte lika. En man är inte en kvinna. Jag är inte du – det enda som gäller är att vi är inte lika i vad vi har med osss in i våra liv – värde och socialism är det de menar med “fred” eller världsfred är just socialism. Det är så de säger, och har alltid gjort. Det är sanningen. Såsom pan-afrikanska movements… feminisitiska rörelser, alla ledare, hela sammanhanget är sådant – inget lugn och frid i våra liv förrän vi har blivit tagna in i fickan av världsföretagarlagets socialism, i namn av likavärde, socialism, “hen”. Då är det mänskliga livet över.
  Men kämpa du för det, gatan är väl din…

 • Detta är helt fel fokus, som vanligt!
  De allra flesta i demonstrationen var fredliga och hade ett syfte med demonstrationen.
  Att det blandar sig in våldsamma krafter i en sådan demonstration för att förstör vet vi också om.
  Vilken bakgrund och vilka motiv dessa personer tar man inte heller upp.
  Hur mycket vänster är de egentligen, när vänster i grunden står för fred, solidaritet och alla människors lika värde. Jag är uppvuxen i ett sådan samhälle, där vi uppfostrades just till fredsälskande solidariska människor.
  Vad var hans motiv för att just bevaka motdemonstranterna och inte NMR?
  9 motdemonstranter blev dömda, 23 NMRare blev också anklagade, men släpptes för att det inte gick att bevisa vem av de som hade gjort vad. ATT de hade gjort något vet man.

 • Raphael: Att “en del” kastade sten är inte bara djupt beklagligt, det är för dj…gt! Och ingen av det laget försökte stoppa dem. Vakna och se verkligheten!!

 • NMR gjorde våldsamt motstånd mot polisen och flera NMR:are häktades på grund av detta. De följde inte polisens uppmaning om demonstrationsväg och de följde heller inte anvisningen om tillåten samlingsplats. Det var flera tusen som demonstrerade mot NMR. Av dessa tusentals så var det en liten klick som betedde sig illa och kastade sten. Det är djupt beklagligt, men det har uppmärksammats av traditionella medier, det har stått i traditionella medier att vissa motdemonstranter kastade sten. Så att det inte har förmedlats i traditionella medier, det stämmer inte. Att anklaga vänstern generellt för att ett fåtal kastar sten, det tycker jag är fel. Jag är emot kollektivt skuldbeläggande. Artikelförfattarens koppling mellan stenkastarna, vänstern och Djurens Rätt samt vinröda manchesterbyxor förstår jag inte. Ingen på bilderna har vinröda manchesterbyxor.

 • Stor ELOGE till Bechir Rabani!
  Det är befriande för sinnesfriden med verklighetsförankrad information från Alternativ Media!

  Den bedrägliga ständigt sagoberättande Lögn-Median har förbrukat sitt förtroende för många decennier sedan och dess ofta pinsamt uppenbara Fake-News kan aldrig tas på allvar i något sammanhang!

  Ta bara Fake-News-medias hysteri runt denna s.k. “nazist”-demonstartion i Gbg förra helgen — det måste vara ngt slags rekord i att göra en hönsfarm av ett litet dun….
  Kan inte minnas mig ha hört så mkt intelligensbefriade floskler, lögner, uppenbara felaktigheter och överdrifter på så kort tid, ngn gång tidigare….

 • Anders: Du har rätt, politiker och chefredaktörer tror inte att folk kan tänka själv. Eller som jag anser; de vill inte att folkets åsikt ska gälla. De har en föraktfull inställning till en stor del av befolkningen och tror att de själva sitter inne med sanningen och den korrekta bilden, vilket såklart ofta är fel. Sammanfattningsvis kan man säga att det är uppenbart att vi “vanliga medborgare” är förtryckta och föraktade av MSM.

 • Man kan tycka att det finns viktigare saker att skriva om, men samtidigt är denna artikel viktig då den visar på ett utbrett mönster i MSM i Sverige. “Censuren” genom MSM´s driv att skapa en bild som ofta är falsk är det mönster som hotar vår yttrandefrihet i landet. Nästa gång är det något annat som “man” anser att man vill “korrigera” genom sina media (vilket redan har skett åtskilliga gånger). Ruggigt!

  • Jag tycker att det är väldigt bra att du tog upp ämnet. Ännu bättre att du infiltrerade dig i gruppen.
   Hela MSM, vilket är ett bättre mamn än gammelmedia egentligen.
   Det är något stort fel på detta medium. Kanske för vi är ett litet land. Det verkar som om skribenterna kopierar… klipper och klistrar in varandras text med lite omskrivningar.
   Då tycker man att man har gjort att bra dagsverk. Nej, det vore intreSSant om man fick en intervju med ledaren för NMR. Gå lite på djupet med hans tankar och publicerar en stor artikel om han verklighet. Men politikerna och chefredaktörer tror inte folk kan tänka själva vad som är rätt och fel om personen ger ett vidrigt skruvat tänkande om sin verklighet.

 • Man undrar verkligen varför gammelmedia har så svårt att fördöma våldet från AFA och andra grupperingar. Är det för att de själva går med i motdemonstration mot NMR när det gör sitt lilla fjantiga flagg manifest. Varför bry sig. De är som tidigare sagt är de 0,02% av befolkningen som är hjärntvättade i en tanke som aldrig går att genomföra. Det finns viktigare saker att skriva om.

 • Martin: Här håller jag inte riktigt med dig. Det faktum att MSM kategoriskt ger en skev bild av verkligheten angår verkligen alla medborgare i Sverige. Vill vi ha det så? Vi har både yttrandefrihet och föreningsfrihet i detta land. Är det bara en chimär?? Har vi bara yttrandefrihet och föreningsfrihet om vi tycker som MSM eller det “rumsrena etablissemanget”??

  Av denna orsak är detta en viktig nyhet att sprida, även om den inte är direkt NY för alla.

  Att vi tillåter “nazister” att demonstrera innebär ju inte att alla måste sympatisera med dessa, men vi ska absolut inte tillåta motdemonstranter som använder våld mot dessa bara för att de har en annan åsikt. Gör vi det har vi snart utbredd anarki och i förlängningen inbördeskrig.

  RESPEKTERA OCH FÖRSVARA VÅR YTTRANDEFRIHET OCH FÖRENINGSFRIHET!!

 • Bra reportage! Globalistagendan lyser rätt igenom “revolutionen” nu och andelen nyttiga eller betalda idioter har nog aldrig varit större än idag. Man kan ju undra var kriteriet för bolsjevikhorderna går; vid bilägare eller de med egen bostad? När det sist begav sej i Ryssland för 100 år sedan var kulakerna, de som ägde en häst eller en ko som till sist blev målgrupp för utrotning. Det gäller också att peka med hela handen på en liten nationell grupp och kalla dem till exempel nazister så skapas polariseringen. Det kompletta namnet på nazisterna är och har alltid varit nationalsocialistiska arbetarpartiet. Två minoriteter från förra årtusendet där bägge tror sig företräda en majoritet av befolkningen.

 • Där hjärnan tar slut tar stenkastningen vid. AFA bevisar med sitt dåliga beteende att de har fel i folks ögon. Samtidigt går NMR välklädda (och välrakade) i ordnad formation. Det betyder inte att de har rätt, nästan ingen anser att de har rätt, endast 0,02% förra valet, men eftersom de beter sig ordnat och konservativt så framstår det i mångas ögon som den rätta sidan att stödja i den presenterade konflikten. NMR tackar säkert för gratisreklamen från Rotchilld-sionismens msm, som helt tydligt är ute efter att skapa konflikt, men folket är inte på någondera av sidorna.

  Att Bechir Rabani och Newsvoice ändå försöker skapa en objektivare bild av händelsen ser jag som positivt för annars hade folk enbart haft irrelevant desinformation att läsa från Rothchild-sionisternas lakejer, men samtidigt är händelsen egentligen irrelevant. Det här angår ingen normal medborgare i Sverige. Det är egentligen en icke-nyhet.

 • Fantastiskt bra och viktigt avslöjande som fler av oss är väl medvetna om men den stora folkmassan ännu är sålda till MSM och deras anhang av oligarker, Sorosanhängare och globalister som vill stöpa om våra samhällen till en gigantisk enpartistat underställd den djupa staten.

 • Tack Bechir att du och de dina ” Walraffa” det är underground journalistik som visar hur det verkligen ser ut.
  Det behövs för att klä av etablissemanget med sina lögner.

 • Tack Bechir för att ni vill och vågar visa verkligheten!
  En stor skandal att svensk media ska ägna sig åt att ge en så skev bild åt svenskarna. Har ni ingen yrkesheder?? Skäms!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *