Bechir Rabani infiltrerade vänsterextrema stenkastare

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 oktober 2017
- NewsVoice redaktion
AFA 2017 i Göteborg - Foto: Bechir Rabani

Bechir Rabani maskerad som vänsterextrem individ (selfie) låtsas vara AFA-aktivist
Bechir Rabani maskerad som vänsterextrem individ (selfie) låtsas vara AFA-aktivist

DEBATT. Bechir Rabani med invandrarbakgrund beslöt sig för att infiltrera vänstergrupperingar under demonstrationerna i Göteborg mot Nordiska Motståndsrörelsen i helgen. Medan vänstermedia pekade ut NMR som en våldsrörelse visar Rabanis video hur vänsterextrema de facto kastade sten och andra föremål mot polisen.

Text och video: Bechir Rabani

Jag beslöt mig för att joina vänstern lite i smyg under NMR-helgen, för att se hur de beter sig inifrån. Då media skyddar dem till varje pris och tycks ha fokuserat 99% av sändningen på enbart NMR. En grupp på ca 100 plus som varken syns eller hörs. Men eftersom media de sista veckorna har blåst upp NMR till jordens mittpunkt, så verkade det som att hela landet stannade upp. Media lyckades på fullt allvar att inbilla svenskarna att ”nazism” är Sveriges största fasa. Jag kan lova er utan medias PR-kupp så hade ingen lagt märke till NMR i Göteborg.

Därför ser man nu tydligt hur media och deras allierade utnyttjar ”nazism” för att slippa ta itu med de verkliga problemen. Problem som involverar att man kan riskera att bli kallad för en ”rasist” eller ”islamofob”, vilket i Sverige 2017 kan liknas vid dödsstraff.

Så länge som media och vänstern lyckas hålla ”nazism” vid liv så behöver de aldrig oroa sig för att behöva konfrontera utländska destruktiva kvinnofientliga kulturer, radikal islam eller invandrares mentaliteter. Därför måste de konstant dagligen påminna svenskarna om att ”nazism” lurar runt hörnet och i varje toalettstol.

Misstänkt AFA-ledare skriker åt kvinna som kallar de vänsterextrema för nazister: "Ni är precis som nazister!" - Foto: Bechir Rabani
Misstänkt AFA-ledare skriker åt kvinna som kallar de vänsterextrema för nazister: ”Ni är precis som nazister!” – Foto: Bechir Rabani

Ser vi samma engagemang gällande de dagliga våldtäkterna, den destruktiva ”mångkulturen”, radikal islam, hedersbrott, barngifte, djurplågeri, klan samhälle, gängkrig mellan olika etniciteter? Så klart inte. Då måste de göra upp med sin fega ”antirasist” fasad.


Det var ett intressant reportage och jag hoppas att ni gillar det. Ni kommer få se hur vänstern som normalt stödjer djurens rätt, stå och kasta sten/smällare på hästar, sten mot polis, sabotage och våld. Givetvis försöker nu vänsterfolket peka på mig för att ha dragit av deras söta vinröda manchesterbyxor och visat deras sanna sidor.


Tack vare alla bidrag som megafonerna har fått in efter varje reportage så har jag kunnat köpa in kroppskamera, spionkamera och dold inspelningsutrustning. Jag grundade megafonerna utan någonting och med ert stöd är vi i fronten av händelser. Vi har inga rika män bakom oss som styr vår agenda. Vi jobbar åt folket och vi får stöd av folket.

Jag vill inte höra något gnäll om att vi ”tigger”. Vi står vid fronten, vi offrar jobb, energi och tid. Kom inte och säg att vi inte levererar, 2017 har vi skapat flera kontroversiella och slagkraftiga reportage. Vi växer och med er hjälp kan vi växa snabbare och därmed påverka mer.

Text och video: Bechir Rabani | Källa: Megafonernas YouTube-kanal

Läs mer om Bechir Rabani i NewsVoice

Vänsterextremister, AFA - Foto: Bechir Rabani
Vänsterextremister, AFA – Foto: Bechir Rabani


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq