Skådespelaren Corey Feldman vill avslöja pedofilring i Hollywood

publicerad 26 oktober 2017
- av NewsVoice
Corey Feldman (25 okt 2017), eget verk

LEDARE. NewsVoice har sedan 2014 kastat ljus på sexhandel och pedofilringar på hög nivå i samhället. Medvetenheten tog fart i samband med fenomenet “pizzagate” i USA som var ett försök att lyfta frågan. Sedan kom fallet Weinstein och nu tas ett nytt steg som kan skaka Hollywoods fundament.

Pizzagate blev ett fenomen som infekterades av ogrundade teorier på nätet blandat med fakta. Vissa fakta härstammade från Wikileaks. Huvuden rullade. Ett av dessa tillhörde den oberoende undersökande journalisten Ben Swann. Den som trodde på pizzagate förlöjligades i linje med mainstream medias narrativ. Wikileaks graverande avslöjanden rundades. Det blev lugnt ett tag för pedofilringarna inom makteliten i USA. Tiden gick och sedan kom “Weinsteingate”. Nu kunde fördämningen av sanningar inte längre stoppas genom fake news-kontroll. Effekten spreds utanför USA:s ramar och nådde även Sverige, som nu har sina egna “gates”.

I videon nedan hävdade tidigare i år skådespelaren Corey Feldman att Hollywood styrs av äldre män varav vissa är pedofilpredatorer som utnyttjar sina maktpositioner för att begå övergrepp på barnskådespelare.

Corey Feldman behöver din hjälp

Corey Feldman berättar i den färska videon från igår (ovan) att 1000-tas människor begärt av honom att han måste hänga ut de mäktiga män i Hollywood som begår sexuella övergrepp på barnskådespelare.

Feldman antyder särskilt en man med hög maktposition och en viss studio som en infektionshärd. Han ber om både juridiskt och ekonomiskt stöd för att driva “Corey Feldman’s Truth Campaign” med målet att öppna denna “can of worms”. Han säger att han är rädd och att flera av hans kollegor bara de senaste dagarna avvikit i rädsla för sina liv.

Den utpekade Hollywood-studion finns med i listan av de produktionsbolag på IMDB.com som Feldman arbetat för. Det verkar som om studions dagar är räknade.

Läs mer i NewsVoice om sexhandel och pedofilnätverk

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice