Insider avslöjar detaljer om Lee Harvey Oswald, mordet på Kennedy och “vapeniserad” cancer

33

NewsVoice intervjuade Judyth Vary Baker som berättar att hon var Lee Harvey Oswalds älskarinna. De planerade 1963 att skilja sig från sina respektive för att gifta sig i Mexiko. Det som kunde ha slutat som en lycklig romans förvandlades till en mardröm. Lee blev av CIA utpekad som en landsförrädare. Vary Baker förlorade även sitt forskaruppdrag efter att hon insett att hon ovetandes utnyttjats för att utveckla ett biovapen, en form av cancer.

Lyssna på intervjun som MP3

Text, intervju och video: Torbjörn Sassersson | Intervjun spelades in i Stockholm den 27 februari 2015, samordnad av Ole Dammegård | Videon är ett utkast.

Judyth Vary Baker beskriver Lee Harvey Oswald som en varm och intelligent person som frivilligt gick in i det militära som ung man. Han värvades av den amerikanska marinkåren. Han utbildades som kryptooperatör och i ryska språket för att kunna spionera mot kommunister och Sovjet. Oswald blev initialt stationerad i Atsugi, Japan på ett CIA-center och militärflygbas för det amerikanska spionplanet U2.

Vary Baker hävdar att Oswald under sin tid på Atsugi fick uppgifter att spionera på japanerna och att han avancerade för svårare uppgifter. Nästa uppdrag var att infiltrera ryssarna genom att simulera ett avhopp till Sovjet. Ryssarna ska ha gått på avhoppet och därför gett Oswald en lägenhet i Minsk i dåvarande Sovjetunionen. Han gifte sig med ryskan Marina och fick barn med henne. Han återvände sedermera med fru och barn till USA en tid innan hans äktenskap med Marina bröts itu. Paret anlände till USA utan att arresteras, påpekar Vary Baker. Han kom hem till sin familj i Texas där han fick ett vanligt arbete, men hans egentliga yrke fortsatte, att arbeta som agent och infiltratör.

Professor George de Mohrenschildt (1911-1977) uppges ha varit Oswalds ”handler”. Mohrenschildt var ursprungligen ryss, men han flydde till USA 1938 via Polen.

Lee Harvey Oswald förflyttades enligt Vary Baker till New Orleans där han träffade henne på ett postkontor. Baker blev intresserad av Lee som stod bakom henne i kön. Hon låtsades tappa en tidning på golvet för att inleda en flört. De fick kontakt.

Oswald ska vid det här laget ha arbetat för Guy Banister som var en högervingad antikommunist och tidigare FBI-anställd som drev en detektivbyrå i New Orleans, enligt en artikel i Playboy. Banisters kontor hade en ”drop box” för ”Anti–Castro Cuban Democratic Revolutionary Front”. Enligt Jim Garrison hade denna revolutionära antikubaorganisation fullt stöd av CIA. Garrison beskriver Oswald som en utpräglad högerman och antikommunist.

Läs mer: “Jim Garrison: Interview with Playboy: Oswald and Banister in New Orleans”

Judyth Vary Baker i ett lab

Bilden av Lee Harvey Oswald blir allt mer intressant, nyanserad och definitivt helt annorlunda i relation till den enkla skurkbild som Warren-kommissionen visade upp efter mordet på Kennedy.

I New Orleans får Oswald uppdraget att infiltrera en grupp av cancerforskare. Här finns lungcancerexperten dr Ochsner som uppges vara en anti-Castro CIA-man, dr Mary Sherman, CIA-mannen Clay Shaw och Judyth Vary Baker som var dr Ochsners unga cancerforskare. Oswalds uppgift ska enligt Baker ha varit att infiltrera forskningsgruppen för CIA:s räkning, för att skydda den och se till att forskningen inte kom i orätta (kommunistiska) händer.

Därefter förbereddes Oswald av CIA för ett nytt uppdrag som istället handlade om att infiltrera Kuba. Han skulle framstå som pro-kommunist. För att förstärka hans rykte som vänsterman och kommunist delade han öppet ut flygbladet ”Hands of Cuba” som samlade ihop folk för öppna möten som gav stöd till Kubas regim.

Lee Harvey Oswald and others handing out “Fair Play for Cuba” leaflets in New Orleans, August 16, 1963. Originated from the report of the Warren Commission a US Government report. From WH Vol.21 p.139.

Oswald arresterades för aktivismen och han deklarerade i radio och på TV att han var marxist. Bilden av honom som Castro-aktivist cementerades. Han var klar för att placeras på Kuba.

Cancer som smittsamt biovapen

Judyth Vary Baker säger till NewsVoice att hon i början var ovetandes om att hennes uppgift i cancerprojektet egentligen var att utveckla en cancerform som kunde döda en människa på 30 dagar. När hon som ung lovande cancerforskare, som under sin studietid lyckats få cancerceller att tillväxa på rekordtid, förstod syftet med forskningen valde hon att hoppa av. Det skedde i samband med att fängelseinterner skulle användes som försöksobjekt i utvecklandet av ett cancervapen. Internerna visste inte att de skulle besmittas med mycket aggressiv cancer. Målet var att transformera cancer till ett biovapen och hon säger att redan i början på 1960-talet visste dessa forskare att cancer i sig är en smittsam sjukdom.

Oswald var mycket insatt i dr Ochsners projekt och en målsättning var att försöka lönnmörda Fidel Castro med lungcancer. Vary Baker uppger att Oswald vid ett tillfälle för CIA:s räkning försökte smuggla den “militäriserade” cancerformen (“weaponized cancer”) till Kuba, men att försöket misslyckades.

Lee Harvey Oswald och Judyth Vary Baker
Lee Harvey Oswald och Judyth Vary Baker

Vid det här laget hade Lee och Judyth blivit djupt förälskade och de planerade att gifta sig i Mexiko. När Oswald beordrades till Dallas – istället för till Kuba som tidigare planerats – började han misstänka att han skulle utnyttjas på ett för honom dålig sätt.

Hans tidigare ryska fru Marina fick sitt andra barn, men levde vid det här laget hos amerikanskan Ruth Paine vars närstående arbetade för CIA. Paine var involverad i att “placera” Oswald i “The Texas School Book Depository” som är den byggnad från vilken John F. Kennedy sköts, enligt Warren-kommissionen.

CIA hade lovat Oswald att han senare skulle få förflyttas till Mexiko, men han litade inte längre på sina CIA-kontakter. Vary Baker hävdar att Oswald medverkade i att stoppa en tidigare komplott mot Kennedy i Chicago. Oswald gjorde därför ett val att inte fly med henne till Mexiko eftersom han förstod att både hans och Kennedys liv stod på spel. Han valde att som patriot stanna för att försöka förhindra ytterligare ett mordförsök på Kennedy, säger Vary Baker. Han misslyckades.

Mordet på Kennedy och efterspelet

Ödesdagen den 22 november 1963 kom och resten är historia, en historia som skrivits av de som mördade John F Kennedy, anser Vary Baker.

Det första som händer när kortegen som ska köra JFK längs Dealey Plaza är att tre secretservice-agenter i sista minut uppmanas av sina chefer att släppa skyddet runt Kennedy. En av dessa chefer var bla Emory P. Roberts som beordrar agent Henry J. Rybka ”to fall back” och därmed lämna Kennedy oskyddad under kortege-färden.

Många privata utredare, författare och undersökande journalister har på detaljnivå granskat alla händelser före, under och efter mordet på Kennedy och de flesta kommer fram till att Warren-kommissionens rapport har en lång rad fel samt helt döljer vilka som låg bakom mordet på JFK.

Det mest troliga är att Oswald gjordes till “patsy” eftersom han hade en perfekt kommunistisk “cover”. Oswald var i sammanhanget en förbrukningsvara för CIA (red anm).

Media förmedlade “rätt” narrativ om Lee Harvey Oswald

Lee Harvey Oswald bär sin Navy Seal-ringMainstream-medierna spelade då, precis som idag, en central roll i arbetet att bygga upp det narrativ (berättande) som skulle “förklara” mordet på Kennedy. Judyth Vary Baker ger NewsVoice ett bra exempel på hur medierna skapade fake news kring ett foto på Oswald när han håller upp sina händer med handbojor.

Journalister har hävdat att Oswald utförde en ”kommunistisk gest”, men enligt Baker hade en journalist frågat om Oswald var handfängslad. Han höjde då upp händerna för att visa att så var fallet. Ironiskt är att på en av fingrarna sitter hans Navy Seal-ring.

Medierna och FBI:s chef J. Edgar Hoover utropade samma dag som mordet utfördes att polisen funnit sin man, Lee Harvey Oswald, som den ensamma Castro-sympatisören och presidentmördaren. Oswald får därmed hela skulden innan ens en polisutredning startats.

Att utropa den skyldige mycket snabbt innan utredningarna ens startat är sedan mordet på Kennedy ett återkommande fenomen inom geopolitiken (red anm). 

Oswald grips snabbt, men hävdar omedelbart att han är oskyldig och kräver att få en advokat. Han får ingen. Han ska ha förhörts i 12 timmar, men det finns ingen offentlig dokumentation på dessa 12 timmar.

Lee Harvey Oswald skjuts av Jack Ruby
Oswald skjuts av Jack Ruby

Swisha Sassersson valfri summaNattklubbsägaren Jack Ruby skjuter den 24 november 1963 ihjäl Oswald inför ett 70-tal poliser när Lee skulle föras från Dallas polishögkvarter till statsfängelset. Dådet bevittnades av mer än 10 miljoner TV-tittare. Ruby dömdes till döden och avled av lungcancer och lunginflammation i fängelset den 3 januari 1967, innan domen hann verkställas, fastspänd vid en sjukhussäng. Han påstås ha sagt att han injicerats med cancerceller och att han kände till projektet som gjorde cancer till ett biologiskt vapen.

Enligt Wikipedia avled Jack Ruby på Parkland Hospital, som var samma sjukhus till vilket Oswald fördes efter att han skjutits och det är samma sjukhus där John F. Kennedy dödförklarades.

Text: Torbjörn Sassersson (stöd gärna NewsVoice undersökande journalistik)

Referenser och relaterat

Dealey Plaza, 2015 - Foto: Michael Barera, Wikimedia Commons
Dealey Plaza 2015, sedd från Reunion Tower. Den orangea byggnaden är Texas School Book Depository. Dealey Plaza, 2015 – Foto: Michael Barera, Wikimedia Commons
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

33 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mopping Up
Mopping Up
Gäst
22 november 2022 kl 01:25

https://odysee.com/@LifeWatcher:0/JFK-to-911-Everything-Is-A-Rich-Man-s-Trick-(Documentary):9
JFK to 9/11 Everything Is A Rich Mans Trick (Documentary)

Sune Sylthammar Ståhlberg
Sune Sylthammar Ståhlberg
Gäst
25 november 2019 kl 17:49

Men vad säger Carter efter 30 sekunder?

https://youtu.be/MzlwlRrcojU

Erik Forsman
8 november 2019 kl 09:01

Oerhört bra och intressant artikel Torbjörn, NewsVoice när den är som bäst. Mer av den varan. Ska jag vara lite kritisk, har NewsVoice fallit tillbaka, annat var kanske inte att vänta. Tror detta beror på situation landet nu befinner sig i. Nu existerar enbart ett narrativ (som passar Fria tider och Samhällsnytt som hand i handsken). NewsVoice är mycket bredare i sin bevakning, men den planerade statsupplösningen (med SD som den kommande hjälten) tar allt utrymme i den alternativa mediarymden. Varför inte undersöka lite kring detta? En psyop av gigantiska mått är nämligen under uppsegling. Där är vad jag tror: Sverige är ett experimentland och vi alla försökskaniner. Just nu riktas alla blickar mot Sverige, och man studerar hur ett av världen genom tiderna mest högfungerande, välutvecklade, rika samt jämlikt land kan monteras ner samt hur man kan förmå befolkningen att välkommen ett diktatur. Medvetet och omedvetet (bara ett fåtal känner till hela planen) har hela sjuklövern, med DÖ, på sin agenda att leda landet ner i total förfall, låta det falla i ett moras, tills eländiga förhållanden uppstår och landet hamnar fullständigt kaos. Tanken är att vrida om alla väljares åsikter till SD fördel. SD känner till detta och gör därför sig ingen brådska. Det ligger på deras bord att få allas godkännande till en fullmakt (när de väl får 51 % eller ingår i ett nytt konservativt block som största parti) och kommer därefter att införa undantagslagar, random gripande samt försvinnande av personer, sumeriska rättegångar samt massgripanden, och då talar vi inte om kriminella gäng, utan om dissidenter, men förevändningen kommer att förklaras som kring mot kriminaliteten – jämför mantrat kriget mot terrorismen. Man har lärt sig ett och annat sedan 9/11. Bättre med små steg än, en stor smäll som ingen tror på. Sedan blir Sverige första landet i Europa att anmana det totala totalitära samhället som dem så länge planerat för. När detta är klart har statsupplösningen spelat ut sin roll, så även de kriminella gängen, som man gör processen kort med på nolltid. Nu byggs det nya mönstersamhället upp med en totalt paralyserad och indoktrinerad (minskad) och icke ifrågasättande befolkning – naturligtvis på multietnisk grund. Jag kan naturligtvis inte bevisa detta, men ser man samhällsutvecklingen får den här synvinkeln, faller fler bitar på palts. I annat fall uteblir många förklaringar till den till synes helt oförklarliga passivitet som regeringen Löfven uppvisar, annars blir mycket av… Read more »

Glenn Viklund
Glenn Viklund
Gäst
7 november 2019 kl 22:38

Att låta Baker spela ut sitt register för att därefter ge en så okritisk återspegling är inte särskilt trovärdigt. Du känner kanske inte till att de flesta researchers i USA för länge sedan avskrivit Baker som, tja någon som har svårt att skilja på fantasi och verklighet.

Här kan du läsa om mina personliga erfarenheter av Judyth Baker och en hel del annat som tillhör hennes historia.

https://glennviklund.blogspot.com/2014/04/a-message-to-english-speakers-this.html

Margareta Lundstrom
Margareta Lundstrom
Gäst
5 november 2017 kl 17:25

Suveränt inlägg Torbjörn! Många intressanta kommentarer. Men ingen vad jag noterat har nämnt denna boken som ger svar på många frågor om än inte alla.
Dr.Mary´s Monkey, How the unsolved murder of a doctor a secret laboratory i New Orleans and cancer-causing monkey viruses are linked to Lee Harvey Oswald, the assassination of JFK and emerging global epidemic. av Edward T. Haslam
Den handlar precis om det som titeln säger- om det förorenade poliovaccinet Sv40 som 30-40 år senare anses orsaka cancer epidemin i USA.

Björn Lindqvist
Gäst
28 oktober 2017 kl 00:25

Måste tacka Hasse för länken till konferensen i Köpenhamn som du tipsade om.

Ruggigt intressant!

Sedan måste jag förtydliga betydelsen av Judyth Vary Bakers vittnesmål. När man tittar och lyssnar om det hon har att säga så slås man av vilket extrem genialt skådespeleri det skulle krävas ifall detta vore en bluff, vilket säkert CIA och andra närbesläktade organ hemskt gärna vill få det till, kan man tänka sig?

Men jag kan säga som det är: Det går inte att misskreditera henne! Warrenkommissionen ligger risigt till. Det här är politiskt sprängstoff! Ett mycket tufft bakslag.

Nu måste jag jobba en del med min hemsida sida för att få in denna (nya) info.

Björn Lindqvist
Gäst
27 oktober 2017 kl 00:09

Jomen, det visade sig visst bara vara en massa tråkiga överblivna dokument omkring det äldre materialet. Det var väl ingen som blev förvånad?

Det fina med just den här konspirationsteorin är att det hela bygger på ett mycket intressant vittnesmål. Den är alltså inte ett resultat av olika (logiska) slutsatser, utan i själva verket en konstruktion av en mängd sammanhängande unika/enskilda händelser.

Ingen hade kunnat koppla ihop JFK till ett cancervirus, hur mycket man än velat. Men det går att applicera samband till vittnesmålen från Judyth Vary Baker mot exempelvis Richard Nixon och filmen JFK. Alltså, äldre material kan vävas in i teorin med det som framkommit enligt JVB (året 1999 då boken ”Me & Lee” släpptes) och detta är än mera anmärkningsvärt! Jag minns själv Richard Nixons prat om att finna ett botemedel mot cancer på 60-talet. Antagligen räknade de med att cancerfrekvensen skulle stiga markant då fler och fler mottog SV40 via de kontaminerade poliovaccinen? Detta skedde tydligen inte.

Man bör emellertid sträva efter att hitta ännu fler samband om det JVB proklamerat och till vedertagna händelser.

I filmen JFK pratas det lite om cancer. Sverige stoppade importen av vaccin från USA på 50-talets slut då man upptäckte att det var orent. I princip alla som till slut dör gör det pga att cancer uppstått, vilket stämmer med sättet hur SV40 är beskaffat. Logiskt sett finns det någonting som kan oskadliggöra SV40, då inte precis samtliga önskar ha det i sina kroppar. Vissa betydelsefulla individer skulle man kunna föreställa sig – kan ha fått jämkning?

THX-doktorn var på rätt spår då han förordade en stärkning av immunförsvaret, vilket är rätt tänkt! Motståndet Elis fick känna av från högre ort styrker väl riktigheten i antagandet? Sedan har vi AIDS och Ebola som sägs ha skapats i samma labb som utvecklade SV40 tillsammans med en massa andra virusrelaterade sjukdomar, vilka gav staten en ursäkt att kunna genomföra globala vaccineringsprogram – gratis!

Och så en eloge till den privatklinik som först kan erbjuda ett besked om SV40 i blodet!

Carl Wilnius
Carl Wilnius
Gäst
26 oktober 2017 kl 12:51

Torbjörn Sassersson.

Har ni något om bekämpningsmedel där de har detta cancer virus?

Jag är rätt så säker på att Monsanto implementerar detta i all bekämpningsmedel world wide. Även i vårt dricksvatten. Samt tillför farliga bakterier. Jag undrar hur man kan göra för att hitta dessa ämnen.

Torbjörn C
Gäst
25 oktober 2017 kl 23:42

Jag lyssnade på intervjun med stort intresse tidigare idag. Mordet på JFK har alltid fascinerat mig, och jag ‘visste’ redan som liten att hela historien osade katt.

Någonting kändes helt enkelt fel från början, man liksom känner när något är förljuget. Jag lyssnade på denna intervju med slutna ögon och verkligen ville ‘känna’ in Judyth’s berättelse. Till skillnad från den offentliga förljugna historien känns hon äkta och sanningsenlig.

Jag visste inte att hon kände Jim Marrs, men det blev en glad överraskning för mig då jag följt en en del av hans arbete.
Det blev också en garantistämpel, kronan på verket, så att säga.

Vi lever i en tid av medvetandehöjning, det som göms i snö…
Det händer på många fronter nu, hemligheter avslöjas, allt kommer upp i ljuset, de sanna färgerna visas…

Det går inte att måla ny målarfärg på ruttna plank hur länge som helst, förr eller senare brakar allt ihop.

Truth&Honour☆

JHL
JHL
Gäst
25 oktober 2017 kl 21:45

Lyssnade för några år sen på en intervju från slutet av 90-talet med L. Fletcher Prouty, gjord av Jeff Rense. Prouty är väldigt tveksam att Oswald verkligen sköts av Rubenstein. Han menade att hela situationen såg fejkad ut och att det borde varit blodigare om han verkligen blev skjuten.

Vad jag förstått så är det bekräftat att poliovaccin varit kontaminerat med SV40-virus. Ett virus som orsakar cancer. Det kan vara en av anledningarna till cancerepidemin som drabbat västvärlden.
https://www.youtube.com/results?search_query=sv+40+virus+in+vaccines

Roland Gustafson
Roland Gustafson
Gäst
25 oktober 2017 kl 21:05

En av de riktiga mördarna av JFK kan vara
James Files. Finns på YTube.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
25 oktober 2017 kl 19:09

Bra Ingemar att du exponerar VoF -arna, dessa falska profeter! Är de inte helt bakom flötet så har de sålt sin själ. De är ännu ett exempel på människor som lever loppan av våra skattepengar, medan gamla och sjuka blir allt fattigare!

Ingemar Ljungqvist
Gäst
25 oktober 2017 kl 18:42

Hade idag också en diskussion med Erik Enby på telefon angående artikeln. Det vittnesmål som Judyth Vary Baker lämnar där man från CIA-håll ville använda sig av cancer som kunde smitta sina offer, skulle logiskt kunna förklara just den utsatthet som Enby fått uppleva. Om miltitären har en metod som fungerar för dem vill de ha ensamrätt på den, och då misskrediterar de alla andra som också är cancerns stora mikrobiella inslag på spåren.
Precis på samma sätt som militären själva använder sig av exvis remote viewing – men skandaliserar metoden för civilt bruk.
Det är faktiskt en poäng i att VoF-arna i båda fallen skyddar militära tekniker, undrar om de är medvetna om det? eller har de bara betalt för att svärta ner ny vetenskap?
Ingemar Ljungqvist, http://www.almanova.eu

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
25 oktober 2017 kl 17:48

Christer Pettersson…

Han var med all sannorlikhet ännu en av alla dessa “patsies” – och denna vilsegångna individ var tydligen smickrad av all uppmärksamhet.

Ole Dannegård har visat på orimligheten av att detta attentat var något annat än en ytterst omfattande och koordinerad händelse.

Här är första delen i en serie av 4 om Palme-mordet:

https://www.youtube.com/watch?v=eDQ1b9xT-_g

Intressant att notera: En av de i mördargänget som pekas ut här har genongått en mycket märklig förvandling. först medlem i den beryktade “baseball-ligan”, sedan respekterad styrelseledamot i ett fastighetsbolag och därefter en mycket förmögen riksdagsledamot som också är betrodd med uppdrag i sex olika utskott. Denna individ borde granskas, säger mig mitt sunda förfuft!

Men vad kan man förvänta sig av en Riksdag vars talman är medlem i Council on Foreign Relations ((CFR)?

Vilken soppa!

Hasse
Hasse
Gäst
25 oktober 2017 kl 13:29

Tack för informationen och intervjun. Satt uppe inatt och lyssnade, var för trött efteråt så jag orkade inte med att kommentera då. Har inte hört på Judyth Vary Baker tidigare, så tack vare dig Torbjörn och Newsvoice fick jag nu en ny intressant person att lyssna på. Har nu också lyssnat igenom det hon hade att säga på open mind conference i Köpenhamn. Mycket intressant. Kan rekommendera den med.
https://www.youtube.com/watch?v=cMXc7ZDLLNM

Björn Lindqvist
Gäst
25 oktober 2017 kl 10:39

Varför vill i så fall en kommunist skjuta Kennedy? Det var ju de andra som tyckte Kennedy var en kommunist och borde skjutas för det.

Det är faktiskt mer troligt att mordet på Oswald var riggat eftersom CIA troligtvis tar hand om de sina. Andra CIA anställda kanske blir oroliga om de misstänker att de kan offras ifall nöden kräver det. Troligtvis fick Oswald flytta tillbaks till Ryssland med sin fru Marina?

Eller vad säger Gräslund?

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 oktober 2017 kl 10:28

Fredrik: Antyder du att eftersom Osvald håller sin näve “hårt” knuten så är han troligen den riktige mördaren?

Om det är så, så känns det som en aaaningen långsökt slutsats.

Fredrik Gräslund
Fredrik Gräslund
Gäst
25 oktober 2017 kl 09:50

Men varför håller Oswald näven så hårt knuten om han bara skulle visa upp handbojorna ?

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 oktober 2017 kl 07:27

Otroligt bra artikel! Samtidigt skrämmande.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
25 oktober 2017 kl 03:01

Du har gjort en journalistisk bragd Torbjörn och får därmed fram evidens för två stora konspirationer, dvs att de verkligen var konspirationer, insiderbrott av makten själv: 1 Kennedymordet 2. Att man inom CIA utvecklade cancer som ett snabbverkande , SMITTSAMT, cancervapen.
Det senare har ju Hugo Chavez vittnat om att det var det som dödade honom. jag har också vittnesmål om att kenyanska Fredsnobelpristagaren Wangari Matthai inte dog av cancer på naturligt sätt utan det var injicerad cancer. Hon var också ett vittne mot biovapenutvecklingen.
Förmodligen hade CIA också stora intressen i SVCP, Special Virus Cancer Programme, Det program som också delade ut forskningspengar till Karolinskas forskare.
En fråga. Var och hur är intervjun utförd? Ta gärna med den uppgiften. Den styrker både din och Vary Bakers trovärdighet.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
25 oktober 2017 kl 02:15

Usas utbredda nät av biovapen-lab och att de tros ligga bakom sjukdomar i området inriktade på att skada slaver dvs Ryssar
https://orientalreview.org/2017/08/21/pentagon-setting-biological-bombs-europe/

Björn Lindqvist
Gäst
25 oktober 2017 kl 01:57

Bra artikel! Även jag tycker den här hypotesen är skrämmande sannolik. Värt att nämna är att JVB for till Sverige 2007 och sökte uppehållstillstånd, men nekades. Hennes vittnesmål gillades inte av den svenska staten. Judyth var troligtvis inte införstådd i att Sverige är en lydstat under Natos befäl? Denna vetskap fick däremot Julian Assange lära sig den hårda vägen.

Båda skottet som träffade satt rakt bak- och/eller framifrån vilket talar för att skytten inte var placerad såsom Warren kommissionen sa, men det har ju stöts och blötts i det oändliga…

Detta att Trump snart ska lämna ut hemliga handlingar gällande JFK. Skulle denna ”sanning” beröra det som den här artikeln avhandlar så vore det lika med politiskt självmord, inte bara för Trump utan för hela USA: s styre. Jag har svårt att föreställa mig något annat…

Vad det nu än blir (på torsdag) så är det förstås uppseendeväckande information.

Fredrik Gräslund
Fredrik Gräslund
Gäst
25 oktober 2017 kl 00:39

Frågan är om man ska tro på mordet på Oswald, var det fejk? Att han verkar ha varit en sån viktig agent talar emot det. Att han under transport av 70 poliser skulle skjutas av en ensam amatör, kom igen, Att det hela skulle filmas så perfekt att visas för världen också suspekt. Här en video om en märklig detalj på en av bilderna:https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc