Steven Greer: Sekretessbelagda projekt har hållit allmänheten i blindo sedan 40-talet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 oktober 2017
- NewsVoice redaktion
Dr Steven Greer, 2017 - Foto: Newstarget.com

NOTERAT. Dr Steven Greer som började sin karriär som akutläkare, men valde att forska på internationell säkerhetspolitik och geostrategi, placerar världen i ett större perspektiv som ger hopp om förändringar inom en rad områden där människan inte varit speciellt framgångsrik. Mike Adams har intervjuat Greer. 

Greers arbete sträcker sig tillbaka till 1990-talet och han har producerat både böcker och dokumentärer där han samlar vittnesmål, “insiders” och visslare som beskriver hur “deep state” vilseleder allmänheten, något som knappt fått mainstream medias uppmärksamhet.

I sin senaste dokumentär “Unacknowledged” berör Greer omständigheter som, om de fick bred kännedom hos allmänheten, skulle kunna lösa människans eviga problem inom tex energiområdet och till och med bygga grunden för fred mellan stater, anser Greer.

“Whether or not you agree with his analysis, Dr. Greer is an intriguing and highly intelligent individual who has uncovered an astonishing wealth of evidence to support his explanations. While the mainstream media enjoys mocking anyone who asks questions “outside the box,” Dr. Greer is an individual who deserves your attention.” – Mike Adams

Istället för att försöka förklara i text vad Greer och hans grupp kommit fram till under 25 års undersökningar inklusive över 600 intervjuer med amerikansk militär personal, tekniker och underrättelsetjänstanställda är det bättre att lyssna på denna videointervju ovan och sedan försöka komma över filmen “Unacknowledged”.

Kommentarsfältet nedan är öppet för en förutsättningslös debatt.

Text: NewsVoice

Dr Steven Greer, 2017 - Foto: Newstarget.com
Dr Steven Greer, 2017 – Foto: Newstarget.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • @jan
  Och det andra spåret har dessutom backats upp ekonomiskt sen länge av samma elit som vill ha NWO under angloamerikansk överhöghet.
  W von Braun varnade för att det militärindustriella avsåg att rusta för krig uppifrån rymden mot sina konkurrenter på jorden med förevändning av fientliga utomjordingar. Exempel på den teknologin finns i en av länkarna i min första kommentar. Där var det bla Korea dom tänkte anfalla med kärnvapen från rymden.
  Men ett lika viktigt motiv är att fortsätta smussla med cybernetisk teknologi och skylla på utomjordingar. Istf att låta värdefulla seriösa sjukvårdstillämpningar komma mänskligheten till del. En del av smusslandet kan handla om att preparera villiga sexpartners. Kanske är uppmärksamheten kring sexövergrepp som nu verkar poppa upp på flera håll en sak som ligger i tiden. Om det inte räcker med att droga folk i smyg så kan man övergå till att manipulera deras drömmar eller tom vakna tankar för samma syfte. Med andra ord leka Gud.

 • …”där han samlar vittnesmål, ”insiders” och visslare som beskriver hur ”deep state” vilseleder allmänheten, något som knappt fått mainstream medias uppmärksamhet.”

  Tjaa, deep state” har troligtvis en agenda -> mer makt och i slutänden frihet för de själva, lite sektbeteende. Men det kommer ju så klart inte att fungera.

  Angående mainstream medias uppmärksamhet, så säger jag bara att de är alldeles för korkade för att förstå något om någonting…därför utnyttjas de av “maktfolket”.

 • Det finns två spår här. Ett äkta med researchers som Joseph Farrell, Peter Levenda, Richard Dolan, Catherine Austin Fitts och i synnerhet Walter Bosley som berättar om projekt som kan spåras ända tillbaka till mitten av 1800-talet och vidare till forntida avancerade civilisationer. Förekomsten av utomjordingar från andra planeter med avancerad teknologi kan inte uteslutas men huvudspåret är att vad som finns är i huvudsak konstruerat av människor.
  Det andra spåret är det mer tvivelaktiga, med så kallade visselblåsare som Corey Goode och mer eller mindre fiktiva projekt han driver som the Sphere Being alliance. Väldigt spekulativt, inte mycket konkreta fakta som visas upp. Vilken falang Greer tillhör är fortfarande svårt att säga.

 • din syn på folk torbjörn är nedvärderande, försök inte sätta dig över andra personer, för det är precis det den styrande eliten gör, alla är vi idioter med olika kunskap inom olika områden, alla är bra på något.
  utan bonnläppar skulle denna värld svälta då extremt få kan odla mat nu för tiden.

  att aliens finns, ja det är svårt att avgöra innan bevis finns, men att vi människor är en utvecklad ras är lite skrattretande, då det är ytterst lite av universum som vi facktiskt vet och kan bevisa, så risken är större att aliens finns än att dom inte finns.

  om dr greer är en desinformatör vette fan, han har ju finansierat sin dokumentär genom crowd founding, dvs folket som betalat hans dokumentär och bok.

  alla nioclas teslas patent (700st) tog amerikanska regeringen när nicolas dog, och det var en man som redan för 100 år sen kom på tekniken som finns idag, så att amerikas regering sitter på värdefulla patent är allmänt kännt bland hobby nördarna, sen vad för tekonologi dom sitter på vet nog bara dom.
  men att vi är en utvecklad ras är väl lite tveksamt, då vi inte klara av att leva med naturen ut att utarma den.
  då är djuren mer utvecklade än vi då dom klarar av att leva med jorden inte av den.

 • Jag har slutat övertyga andra om mina personliga upplevelser gällande s k UFO:s.
  Det är som att försöka förklara och övertyga en bonnläpp som aldrig rest eller varit utanför gärsgårn hur en zebra ser ut.

  Om inte bonnläppen har sett en zebra så finns den inte enligt hans logik. Resenären som varit ute i världen och sett, inte bara zebror, men även andra ‘konstiga’ djur är helt plötsligt den som ska ifrågasättas.

  ‘Den okunniges ignorans’ kallas det visst.
  Det stämmer ganska bra tycker jag. Ett annat exempel är ‘Loffe’ Karlssons karaktär i Göta Kanal där han flinar och pekar finger åt dumskallarna som sitter och dricker ‘gammalt vin’. Hans begränsade kunskaper om årgångsviner är härmed avslöjade.

  Jag är numera FÖR en ‘disclosure’ utan en massa gull och dalt. Låt skeppen landa!, om bonnläpparna skiter på sig…so what!
  Vi kan inte hela tiden bara ta hänsyn till de som är lite bakom flötet, då kommer vi aldrig framåt i utvecklingen.

  Hela universum är befolkat, på olika planeter och i olika dimensioner.
  Vi är alla Energi i någon form, konstigare än så är det inte…

  ☆We come in Peace…♡

 • De Geer åberopar Hillary Clinton som trovärdigt vittne om att det finns UFO, andra som han nämner är Äldre Bush och yngre Bush, Obama m.fl. korrupta högdjur försikommer i denna film av De Geer.

 • Jag undrar alltid varför vissa “informatörer” och förståsigpåare har “fritt fram” och kan ge ut bok efter bok… video efter video om denna typ av “hemligheter”… själv är jag en småhandlare i energi med vilket jag menar att jag kan böja händelseutvecklingar big time då och då. Lite earth magician kanske man kan säga… så snart jag försöker öppna käften om hur det faktiskt är uppbyggt detta stället… så täpper de till truten på mig… “de”… är många olika spelare… det är inte bara ett gäng… så… när jag ser sånt här så tänker jag tillbaka på en inre dialog med en tjomme som djävlades med mig…. jag frågade så här… “men hur fan kommer det sig att ni släpper sådana som Icke över bron och han kan hålla på som han gör? Svaret var… jo, för att via honom så får vi fatt på the real deal… sådana som dig t ex. ..

  Jag tror att “spelet för galleriet” gubbar som denna är puppets som serveras den information som skall släppas av en eller annan anledning… EN anledning är att dessa “binder” god energi som kan kanaliseras av oss som vill bygga ett samhälle på grunder som t ex transparens (hemligheter korrumperar) och jämlikhet (behöver inte förklaras)…. vi borde ägna mer tid åt det på olika sätt i vår samhälles närhet…

 • Åke i Sörmland
  Att han har rätt i att Deep state döljer saker och sen exemplifierar med nonsens är tydligt bevis på att han är en elitstyrd desinformatör.
  Följande är mer realistiska exempel påmvad deep state tidigare hemlighållit men innebär ingen sensationell ny fysik
  http://www.popularmechanics.com/military/a8699/declassified-americas-secret-flying-saucer-15075926/

  http://www.military.com/Content/MoreContent/?file=PMsaucerside

  http://www.military.com/Content/MoreContent/?file=PMsaucer

 • Jag tror inte på utomjordingar förrän hållbara bevis presenterats – men historiskt finns intressant info om SONAR-ENERGI.

  Sök ex på “Michael Tellinger”.

 • Det är inget extraterrestriellt. Däremot skulle det kunna vara en vink om kommande eugenik eller AI och robotar som dom inte vågar tala öppet om, men som presenteras som utomjordingar. Greer ingår säkerligen i eliternas skapande av kulter för eliternas själviska syften. Cia höll på med en ufo-sekt Rael i början av 70-talet och det verkade som även Uri Geller utnyttjades som mellanhand. Omkring 1995 satsade Laurance Rockefeller miljontals dollar på ufologi. Greer tycks ha värvats 1999.
  Men när dom påstår att dom har fri energi handlar det nog om att lura marknadspriset att falla för konventionella energikällor så att dom själva kan göra klipp. Jfr med klimathotspropagandan som sänkte kolgruvors pris varvid det vanliga gänget köpte i smyg. Samtidigt som dom gick ut stort med en blygsam satsning på ‘förnyelsebart.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *