Steven Greer: Sekretessbelagda projekt har hållit allmänheten i blindo sedan 40-talet

publicerad 11 oktober 2017
- av NewsVoice
Dr Steven Greer, 2017 - Foto: Newstarget.com

NOTERAT. Dr Steven Greer som började sin karriär som akutläkare, men valde att forska på internationell säkerhetspolitik och geostrategi, placerar världen i ett större perspektiv som ger hopp om förändringar inom en rad områden där människan inte varit speciellt framgångsrik. Mike Adams har intervjuat Greer. 

Greers arbete sträcker sig tillbaka till 1990-talet och han har producerat både böcker och dokumentärer där han samlar vittnesmål, "insiders" och visslare som beskriver hur "deep state" vilseleder allmänheten, något som knappt fått mainstream medias uppmärksamhet.

I sin senaste dokumentär "Unacknowledged" berör Greer omständigheter som, om de fick bred kännedom hos allmänheten, skulle kunna lösa människans eviga problem inom tex energiområdet och till och med bygga grunden för fred mellan stater, anser Greer.

"Whether or not you agree with his analysis, Dr. Greer is an intriguing and highly intelligent individual who has uncovered an astonishing wealth of evidence to support his explanations. While the mainstream media enjoys mocking anyone who asks questions “outside the box,” Dr. Greer is an individual who deserves your attention." - Mike Adams

Istället för att försöka förklara i text vad Greer och hans grupp kommit fram till under 25 års undersökningar inklusive över 600 intervjuer med amerikansk militär personal, tekniker och underrättelsetjänstanställda är det bättre att lyssna på denna videointervju ovan och sedan försöka komma över filmen "Unacknowledged".

Kommentarsfältet nedan är öppet för en förutsättningslös debatt.

Text: NewsVoice

Dr Steven Greer, 2017 - Foto: Newstarget.com
Dr Steven Greer, 2017 - Foto: Newstarget.com