Theresa May utsattes för avancerat “practical joke”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 oktober 2017
- NewsVoice redaktion
Theresa May - Foto: BBC

Det verkar inte bättre än att Englands premiärminister Theresa May utsattes för ett avancerat “practical joke” under ett tal, meddelar BBC. Hon tappade talförmågan, en skojare försökte överlämna ett papper och inte mindre än två bokstäver föll ned från en slogan på väggen bakom henne.

Det som väcker misstankar om att det var ett avancerat sabotage är att BBC:s politiska redaktör Laura Kuenssberg säger att konferensens syfte var att återställa Theresa Mays auktoritet, men att episoden på podiet istället nu underminerat hennes position som ledare.

Boris Johnson - Foto: Wikimedia
Boris Johnson – Foto: Wikimedia

May blev avbruten av komikern Simon Brodkin, även känd som Lee Nelson, som lyckades ta sig hela vägen fram till podiet med ett papper som han hävdade kom från utrikesministern Boris Johnson. Något som inte alls stämde.

Theresa May hade svårt att tala berodde på att hon under den senaste veckan gått igenom en förkylning, men att sedan två bokstäver föll ned från väggen bakom henne är lite mer svårt att finna en naturlig förklaring till.

Läs artikeln och se hela videon på BBC som sammanfattar hela episoden

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Theresa May
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *