Trump frisläpper inom kort hemligstämplat material om mordet på Kennedy

9
1508

Roger Stone som är korrespondent för InfoWars fick möjlighet att med Trump direkt diskutera det förestående frisläppandet [26 oktober] av hemligstämplat material om Lee Harvey Oswald och mordet på John F Kennedy.

Enligt Roger Stone kommer dokumenten inte vara till favör för CIA. I “JFK Assassination Records Collection Act” från 1992 finns mandat att hemligstämplade dokument om mordet på JFK ska frisläppas i slutet av 2017 under förutsättning att den då sittande presidenten, vilket alltså blev Trump, beslutar att hemligstämplingen ska fortlöpa om det finns risk att informationen kan orsaka skada som är större än nyttan med att allmänheten blir upplyst.

Enligt artikeln med Roger Stone finns ingen indikation på att Trump kommer att stoppa frisläppandet.

NewsVoice kommer därför att inom kort publicera en intervju med Judyth Vary Baker som spelades in 2015. Vary Baker var flickvän med Lee Harvey Oswald. Hon uppger för NewsVoice att Lee var tränad Navy Seal, en “patsy” och helt oskyldig till mordet på JFK.

Patsy: scapegoat. red herring, person accused of a something as a cover for a bigger more elaborate crime.

Text: NewsVoice

Lee Harvey Oswald - Foto: Fred Kaufman
Lee Harvey Oswald, suspected assassin of U.S. President John F. Kennedy, holds up his manacled hands at police headquarters in Dallas, Texas, where he is held for questioning, on Nov. 22, 1963. New testing on the type of ammunition used in the 1963 assassination of President John F. Kennedy raises questions about whether Lee Harvey Oswald acted alone, according to a study by researchers at Texas A&M University. (AP Photo/Ferd Kaufman)

9 KOMMENTARER

 1. Ska mycket intressant att ta del av. D.Trump har sina ljusa sidor. Här kanske vi får HELA SANNINGEN i denna tråkiga historia. Halvsanningar spolas bort. Har alltid tyckt att CIA är en mycket märklig organisation. De ställer bara till en massa trassel.

 2. Vid varje brottsutredning bör man fråga sig vem eller vilka som gynnades av brottet. Cui Bono. Vad gjorde Kennedy som president som upprörde psykopater så till den milda grad att de kände sig drivna att avrätta honom? Där har du förmodligen några motiv att titta på som kan leda till förövarna.

  Om det sker en uppenbar coverup som det gjort i JFK-mordet är saken solklar vem som ligger bakom. CIA. Oavsett vilken historia som kommer presenteras så har CIA fingrarna djupt ner i denna kletiga syltburk. Det är fullkomligt uppenbart.

 3. Jag läste att CIA-direktören Pompeo uppmanar president Donald Trump att fördröja avslöjandet av några av filerna i ytterligare 25 år … Dessa filer borde ha släppts för länge sedan. USA:s regering gör detta hela tiden med sekretessbelagda handlingar och sedan håller på dem i årtionden under täckning av “nationell säkerhet”. De gör också detta för att försäkra sig om att alla inblandade och vittnen är för länge sedan döda. All sekretess matar bara människors misstankar om att regeringen har något att dölja och lägga till bränsle i konspirationsteorier. Jag känner på mig att filerna aldrig kommer att släppas. USA styrs av sionister, Donal Trump är sionist och John F. Kennedy mördades av sionister.

 4. The Guardian (21 October 2017): Trump does not plan to block release of JFK assassination documents

  “Donald Trump does not plan to block the scheduled release of thousands of never publicly seen government documents related to the assassination of President John F Kennedy.
  In a tweet on Saturday morning, Trump said: “Subject to the receipt of further information, I will be allowing, as president, the long blocked and classified JFK FILES to be opened.””

  https://www.theguardian.com/us-news/2017/oct/21/trump-jfk-kennedy-assassination-documents

 5. Hans Dahl pekar på en film som även jag varmt rekommenderar.
  Även om jag inte har kännedom om alla detaljer så anser jag att filmen ger
  ett trovärdig bild av händelserna runt mordet o vilka som låg bakom.
  Lyssnar gärna på någon som har avvikande uppfattning om filmen.

 6. Trump är bara en skådespelare, oavsett utseende på USAs presidenter, så kommer ingen förändring att ske.

  Varför vissa tror att Trump är en välmenande ärlig president förbluffar mig.

  Världen är ett parti Risk, och USA dominerar.

  Gammal skåpmat som jfk.. vem bryr sig…

  större delen av populationen tror att byggnader av betong och stål kan pulveriseras av flygplan

  Samma gäng verkar tycka det är härligt med luffarschack på himlen, det är bara avgaser…

  Näe… vi människor är alldeles för korkade och fogliga. Det blir ingen förändring förren hela skiten brakar samman.

  Men, jag hoppas jag har fel

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here