Trump frisläpper inom kort hemligstämplat material om mordet på Kennedy

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 oktober 2017
- NewsVoice redaktion
Lee Harvey Oswald - Foto: Fred Kaufman

Roger Stone som är korrespondent för InfoWars fick möjlighet att med Trump direkt diskutera det förestående frisläppandet [26 oktober] av hemligstämplat material om Lee Harvey Oswald och mordet på John F Kennedy.

Enligt Roger Stone kommer dokumenten inte vara till favör för CIA. I “JFK Assassination Records Collection Act” från 1992 finns mandat att hemligstämplade dokument om mordet på JFK ska frisläppas i slutet av 2017 under förutsättning att den då sittande presidenten, vilket alltså blev Trump, beslutar att hemligstämplingen ska fortlöpa om det finns risk att informationen kan orsaka skada som är större än nyttan med att allmänheten blir upplyst.

Enligt artikeln med Roger Stone finns ingen indikation på att Trump kommer att stoppa frisläppandet.

NewsVoice kommer därför att inom kort publicera en intervju med Judyth Vary Baker som spelades in 2015. Vary Baker var flickvän med Lee Harvey Oswald. Hon uppger för NewsVoice att Lee var tränad Navy Seal, en “patsy” och helt oskyldig till mordet på JFK.

Patsy: scapegoat. red herring, person accused of a something as a cover for a bigger more elaborate crime.

ArcanumSkolan 2024

Text: NewsVoice

Lee Harvey Oswald - Foto: Fred Kaufman
Lee Harvey Oswald, suspected assassin of U.S. President John F. Kennedy, holds up his manacled hands at police headquarters in Dallas, Texas, where he is held for questioning, on Nov. 22, 1963. New testing on the type of ammunition used in the 1963 assassination of President John F. Kennedy raises questions about whether Lee Harvey Oswald acted alone, according to a study by researchers at Texas A&M University. (AP Photo/Ferd Kaufman)

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq