Mona Nilsson avslöjar medias mörkläggning om strålningsriskerna

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 november 2017
- NewsVoice redaktion

NEWSVOICE-PODDEN. Stella Tormanoff intervjuar Mona Nilsson ordförande i Strålskyddsstiftelsen om riskerna med strålning. Intervjun handlar mikrovågor och elektromagnetisk strålning från WiFi nätet, mobiltelefoni och andra elektroniska enheter.

Mona Nilsson reder upp de tekniska begreppen, upplyser om farorna med ständig exponering av strålning och avslöjar mediernas och myndigheternas mörkläggning av fakta. Allmänheten hålls fortfarande i blindo.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • “Professor emeritus Rainer Nyberg från Vasa har läst hundratals rapporter om mobiltelefoner, trådlösa miljöer och hälsorisker. Riskerna är stora och barn måste skyddas”.

  Rainer Nyberg: “Trådlös teknik kommer leda till global epidemi av hjärnskador”:

  https://www.youtube.com/watch?v=mzxSm04L9Z0 (11 minuter lång intervju)

 • Otroligt bra, tack! Nu gäller det för människor, i synnerhet föräldrar! (som i de flesta fall väljer att stoppa huvudet i sanden för att det är bekvämt!!! med trådlöst samt att de inte vill att sina barn ska bli mobbade! om de inte har den senaste tekniken, ständigt påkopplad och uppkopplad!, de vill inte höra om vad de kan göra för att skydda sina barn ens!!! läs på era fega kräk! (talar av egen erfarenhet)), engagerar sig. Och jag kan meddela att det är en hel del på gång där! Var inte rädda för att samla ihop grupper runt om i landet och gå på rektorer, tjänstemän och politiker. Gå med i Strålskyddsstiftelsen till att börja med! 3 i min närhet som har dött av hjärntumör och följande strålningsbehandling. Titta även på InPower Movement och läs på. Sedan håller 5G på att rullas ut med ännu mer strålning och övervakning och annat människofientligt inbakat.

 • Tusen Tack för en mycket bra intervju! Denna är lätt att sprida! Jag tillhör de “drabbade” som har besvär med mikrovågstrålning från år 2004, då jag “gick in i väggen”. Efter detta får jag besvär som yrsel, tinnitus, svårt att koncentrera mig m.m, när jag vistas i miljö där mikrovågstrålning finns, och det är ju nästan över allt. Känner av mobilmaster, kan idag inte vara utan min skyddsutrustning, som består av huvudnät, och under kläder som skyddar mot denna strålning. Vad läkare borde ha som praxis för att en utmattad/utbränd person ska kunna komma tillbaka, är att absolut inte vistas i miljöer där mikrovågor finns, för mig har detta underlättat mitt läkande, som tagit många år, men det hjälper. Människan av idag är så oupplyst, myndigheter och politiker kan “tuta i oss” vad som helst, men känslan är idag att vi tvingas in i tekniken. Men kära medborgare, håll hårt i det kabelburna när det gäller telefoner och datorer, vi måste tillbaka till “basen”! Vi måste öppna våra ögon, vi är ju totalt lurade, vi behöver inte alls denna trådlösa teknik, vi måste säga ifrån! Tack till alla som vågar ta denna debatt, den är så oerhört viktig! Sann upplysning gör inte en människa dummare.

 • Tack så mycket Stella för denna intervju! Ni har berört mycket “känsligt” material som allmänheten hålls ovetande om och tack vare er kan den blir upplyst. Följer denna oberoende nättidning sedan en tid tillbaka och det är bra att ni tar upp så många allvarliga händelser. Kunskap är makt för att kunna förändra både sig själv och andra i sin omgivning.

 • Mona Nilsson har så mycket kunskap i ämnet strålningsrisker med den trådlösa informationstekniken och även strålning från vanliga el-källor. Därför känns det bra att lyssna på henne i intervjusammanhang, hon lämnar nämligen inga luckor i sin information, får med alla de viktiga aspekterna av frågan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *