Bechir Rabani är död – Nu behövs 100 nya eldsjälar i samma anda

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 15 december 2017
- Torbjörn Sassersson
Bechir Rabani - Foto: Megafonerna WebTV
Bechir Rabani - Foto: Megafonerna WebTV
Bechir Rabani – Foto: Megafonerna WebTV

LEDARE. Megafonerna bekräftar att medborgarjournalisten Bechir Rabani plötsligt avled natten till fredag. Megafonerna är en medborgarrörelse bestående av invandrare och svenskar som skyddar visselblåsare och förmedlar deras fynd. Rabani gick bort ett dygn efter att han lovat att publicera ett scoop om Robert Aschberg.

Text: Torbjörn Sassersson

Dödsfallet kommer som en chock för flera medborgarrörelser i Sverige bestående av svenskar och invandrare som beslutat sig för att bekämpa åsiktsförtryck och vill verka för ett öppnare samhälle med en ärlig dialog. Många som arbetar för dessa målsättningar undrar nu om dödsfallet var en tillfällighet eller en medveten handling. Spekulerande sker i sociala medier och på Flashback där antalet inlägg just nu är frekventa.

Megafonerna:

“Vi kan med stor sorg meddela att Bechir Rabani är död.
Bechir var en orädd kämpe som brann för rättvisa och som utan att tveka stod upp för alla de som själva inte kunde, eller vågade. Vi kommer minnas Bechir för hans energi, hans drivkraft och inte minst allt hans arbete.

Vi vet i nuläget inte orsakerna bakom dödsfallet och ryktesspridningen är stor så tills vidare information finns kan vi endast skänka våra tankar och kondoleanser till Bechirs familj och anhöriga i denna svåra tid.

Vila i frid Bechir. Du är en hjälte! Saknaden är och förblir stor.”

Nya Dagbladet skriver att Bechir Rabani var en av de ledande personerna inom Megafonerna som granskade makten och att Rabani nyligen konfronterade medieoligarken Robert Aschberg, som NewsVoice rapporterade om den 11:e december. NyD snappade även upp att Bechir på sin VK-sida på tisdagen skrivit om ett avslöjande om Facebooks kopplingar till EU-parlamentet och Expo.

Bechir Rabani hade scoop om Aschberg

Torsdagen den 14 december meddelade Bechir Rabani på Megafonernas Facebook-sida att han han avsåg att avslöja något stort om Robert Aschberg, så gick ryktena i sociala medier.

Megafonerna ska avslöja något om Robert Aschberg
Megafonerna ska avslöja något om Robert Aschberg – Källa: Megafonernas Facebook-sida

Bechir Rabanis dödsfall har en politisk klang. Förlusten för den oberoende medborgarjournalistiken är enorm för Sverige. Han var unik och nådde många läsare och tittare precis som Fabian Fjällings Granskning Sverige. Bechir handlade från hjärtat och nådde fram till våra intellekt.

Det som nu behövs är att Sverige skakar fram 100 nya Bechir som fortsätter det viktiga arbetet att ställa makten mot väggen med svåra frågor som kräver svar. 

Bechir blev 33 år gammal. Det spekuleras i en hjärtinfarkt som orsak.

Säkerheten runt Achberg kommer sannolikt att stärkas efter dödsfallet eftersom många [konspiratoriskt] misstänkliggör Aschberg för att ha medverkat till Bechirs död.

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln uppdateras om ny information kommer in under fredagen

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Ja vad fan är det som händer??? Måste tydligen växla upp ännu mer!
  Om det är försök att skrämmas så kommer det iaf inte att hindra mig i mitt fortsatta arbete. Vi får väl se om jag får påhälsning snart….

 • Öystein (21 Dec, 2017 at 20:04). Intressant. Thomas Matsson skriver:

  “Det här är inget hemligt, vi har gemensamt kommunicerat bland annat riktlinjer för säkerhetsarbete i utlandstjänst, och inför ett stundade valår blir det ju än viktigare att alla demokratiska krafter samverkar.”

  Intressant att de träffas, men varför träffar de Säpo och Polisen? De har väl inget att göra med säkerhetsarbete för journalister i utlandstjänst? I övrigt känns Thomas Mattssons krönika som en ganska fet name-dropping-text.

  Klarttext (21 Dec, 2017 at 20:25). Vad är det som händer? En till som är på väg att gå bort? Håll gärna oss underrättade.

 • Många har med all rätt frågat sig varför ingen MSM rapporterade om Bechir Rabanis död och minnesstunden överhuvudtaget de första dygnen. Känslan att denna tysthet var organiserad är ju högst påtaglig. Själv är diverse nätverk i detta sammanhang ingen nyhet men jag tycker att Expressens chefredaktör Thomas Mattssons blogg om Expressen den 17/12 är intressant. Där skriver han bl.a:
  //”Rikspolischef Dan Eliasson, ofta hårt kritiserad för andra utmaningar i hans polisorganisation, har deltagit i flera möten med medieföreträdare och som Säpo-chefen Anders Thornberg bidragit positivt. Så sent som i veckan var Thormberg i Bonnier News-huset och träffade bland andra Peter Wolodarski och Fredric Karén, chefredaktörerna för Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet, Lena Mellin, ställföreträdande ansvarig utgivare för Aftonbladet, Hanna Stjärne, vd för SVT, och undertecknad. Medierna själva utvecklar också sina egna samarbeten och träffas regelbundet, nästa gång hos Casten Almqvist, vd på TV4.”//.

  M.a.o. hela gammelmediasverige samt polis och säpo träffas regelbundet och diskuterar bl.a. olika hotbilder.

  Jag kanske inte behöver skriva mer…..

  Här är iaf länken till artikeln:
  http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2017/12/journalister-fangslas-och-dodas-men-ocksa-har-hemma-hotas-ibland-det-fria-ordet/

 • @Marie Winqvist, tack för info. Detta du beskriver kände jag inte till. Men det stärker min övertygelse att man måste jobba med bl.a. sannolikhetskalkyler när det handlar om att fastställa det troligaste i om det är ett mord eller ej vid exempelvis hjärtinfarkt.

 • Självklart blev han mördad. Idag kan man mycket enkelt skicka på en specifik frekvens som ger just hjärtinfarkt. Idag kan man göra det med stor precision. För ganska många år sedan när man inte var lika skickliga, lyckades man avrätta en hel hönsbesättning,(här i Sverige) där varenda höna av SVA konstaterades oförklarligen ha dött av – hjärtinfarkt. Det tilltänkta offret klarade sig med starkt illamående. Idag är man mkt mer precis. Enligt Barrie Trower, pensionerad MI6 agent och whistleblower om EMF, så kan man idag sitta på andra sidan jordklotet och träffa någons hjärta mitt i prick. Hans död är så sorglig och vanvettig. Tänker på honom varje dag.

 • Mohammed Ryback som utgör ena halvan av den svenska hiphop-duon Muhammed Ali argumenterar på sajten Politism.se för att jultomten ska avskaffas i Sverige. Ännu ett i raden av de små stegens tyranni mot förvanskningen och i förlängningen utplånandet av den svenska kulturen till förmån för den muslimska? Kanske ett desperat försök att dra till sig uppmärksamhet i avsikt att få fart på en haltande musikkarriär? Eller båda? Det ska hur som helst böjas i tid, det som krokigt ska bli:

  http://www.politism.se/mohammed-ali/ar-det-inte-dags-att-vi-gor-oss-av-med-jultomten/#post-55765

  Ingrid Carlqvist är inte nådig i sin kritik mot det allt ökande muslimska/islamistiska inflytande på det svenska samhället:

  https://www.youtube.com/watch?v=gEsa0dBBJOo (57 minuter lång intervju utförd av libanesisk-kanadensiske beteendevetaren och professorn på Concorde University i Kanada Gad Saad)

 • Johan på Granskning Sverige är förbannad över Aftonbladets rubriksättningar om Bechir Rabani efter dennes död, då de kallar honom för ”33-åringen”. Johan svär åt artikelförfattaren, säger att de bara vill skydda Aschberg, att”de är så jävla fula hela tiden”. ”Ni är äckliga och fula på Aftonbladet. Ni är våldtäktsmän allihopa. Är du också omnämnd i #Metoo, eller? Är du också som Virtanen, en våldtäktsman?”

  https://www.youtube.com/watch?v=Mcpzb1kNrws

 • “Kjell Holmsten 19 Dec, 2017 at 22:06”

  Kloka ord, KH!
  Tilläggas kan att “Bank-oligarkerna” även äger/kontrollerar ELLER samarbetar med oligarkerna som äger/kontrollerar BIG-Media, BIG-Pharma, BIG-Food samt BIG-Infotainment!

 • Tjafset här påminner mig om att det finns bara en fiende. Vilka är de? Tänk utanför boxen har väl tjatats många gånger här men gör det för tusan. Vilka är det som tjänar på att vi håller på så här? Är det politiker som vill ha in oss i olika fållor som blått, rött, grönt. Är det Rasister och de som har en agenda att göra Sverige “rent” från utomeuropeiska folkslag. Är det krigshetsare som vill gå i krig mot Ryssland och Kina, nja NATTO är ett gäng som tjänar på detta, men vilka har de som herrar? Jo de som sitter högst upp på pyramiden och styr allt som har med våra slavförhållanden att göra. Är vi verkligen slavar, skuldslavar? Japp, skatteslavar? Japp, Löneslavar? Japp, så där kan jag hålla på. För att styra sitt folk och få dem att tänka rätt behöver eliten lockbeten till alla som går deras ärenden och vad är det? (Tänk att man skulle behöva hålla på så här idag 2017). $$$$$$ Bankoligarkerna $$$$$. Jovisst de skrattar hela vägen till jobbet varje dag för när de tittar runt omkring så vad ser de? Jo folk som håller på att tjafsa och ditten och datten, om judar, om rasister, om muslimer, om kristna vita, om afrikaner med lågt iq, om dagiset som tränar barnen att tänka rätt, om sjukvården som gör folk sjukare osv. osv. Ja så dessa bankoligarker mår jävligt bra idag. Så börja i stället att börja jobba för att förändra hela det ekonomiska system som tillåter privata banker att låna ut bankerna skulder till sina kunder.

 • Kan tänka mig följande scenario från Bechir Rabanis mördarcell

  (jag vet inte om han blev mördad, men spelar det någon roll? Jag menar ingen, ingen kommer tro på den officiella förklaringen i termer av naturlig dödsorsak i vart fall)

  – Jag en dålig nyhet och jag har en bra nyhet.
  – Ta den dåliga först.
  -Vi har polisen efter oss.
  – Och den goda nyheten.
  – Det är svensk polis.

 • En annan sak, man MÅSTE inte dela exakt samma åsikter för att kunna ha en dialog och ett givande samtal. Och det är något man måste påpeka i Sverige, vilket är typiskt för Sverige. Nu orkar jag inte tjata om detta självklara längre. 🙂

 • Bechir var inte höger extrem. Jag tog den diskussionen med honom flera gånger. Han var inte för etniskt rena eller rasrena stater. Däremot så tyckte han att de som skadar andra har inget i Sverige att göra, eller angriper de imhemska befolkningens fredliga sätt att vara, samt dess tradition. Typ våldtäktmän och utländska bedragare. Det räcker väl med de inhemska som Bechir granskade. Jag ser inget högerextremt i detta, och det gör ingen människa som innehar sunt förnuft. Man måste helt enkelt anpassa sig eller gå som främling. Det är många invandrare som tycker det. Får man inte det, var är högerextremismen i dessa tankar?

  Antisemit kortet: Bechir var palestinier. De är liksom judar och etiopier också semiter, då arabiska är ett semitisk språk. Det är språkgruppen som definierar semitism. Det har en jude berättat för mig. Araber är den största semitiska gruppen. Perser däremot är inte semiter. Så hur kan Beshir vara semit och antisemit samtidigt? Var är logiken?

  Att vara anti zionism – att ifrågasätta expanderandet av staten Israel och den genocid av palestinier som staten Israel bedriver är helt mänskligt och normalt. Staten Israel gör mot Palestinier IDAG samma som Hitler gjorde mot judar – palestinier lever under samma förhållanden som i Auschvitz. Eftersom ägare med judisk ursprung råkar ha global monopol på stora medier, får vi aldrig höra och se längre bilder från Gaza och Västbanken. När senast talade en palestinier i TV? Tänk på det. Om kritik mot staten Israel är antisemitism eller höger extremism då är nog alla araber högerextrema för ingen i Mellanöstern gillar Israel. Undrar varför? Måste vara alla andras fel. Vår utrikesminister Margot Wallström brinner för Palestinska frågan och då undrar jag är hon enligt massmedia antisemit och högerextrem?

  Det är faktiskt så att i ett demokrati får man vara vad man vill – höger som vänster, extrem som lagom, kritisk som okritisk. Jag har aldrig trott att jag skall behöva försvara Rabani då vi tjafsade en hel del om Hitler, men smutskastningen av en hjälte retat mig så otroligt mycket. Dessutom är jag helt övertygat att han avled INTE av naturliga skäl.

 • Samhällsnytt (18 dec 2017): Därför är det viktigt att Bechir Rabanis död utreds

  Hoppas inte Samhällsnytt har något emot att jag citerar lite för långt, men jag tycker texten är intressant. Eftersom inte Polisen vill utreda måste medborgarjournalister och medborgarutredare göra jobbet. Vid alla polisutredningar utgår man från spår, motiv, misstänkta och möjliga scenarios. Aldrig någonsin kallas ett spår i det sammanhanget för en “konspirationsteori”.

  “Jag träffade aldrig Bechir personligen. Det var han som inledde kontakten och erbjöd sin hjälp direkt efter en stenattack mot mitt hem. Han var faktiskt en av få som gjorde det, medan propagandisterna hos regimmedier varit upptagna med att antingen spekulera i att jag iscensatte attacken själv eller konstatera förnöjt att jag förtjänade den genom mitt arbete för en ”främlingsfientlig hatsajt”.

  Den andra och sista gången jag hörde av honom var för två veckor sedan. Han skrev då från ett annat Facebook-konto eftersom hans huvudkonto stängts ner av Facebook. Först var jag lite skeptisk till hans uppgift om att en betrodd kontakt från ”säk” uppmanade honom till att vara försiktig och meddelade om en pågående kartläggning av honom. Dels visste jag inte att SÄK står för Säkerhetspolisens gamla namn. Och dels trodde jag att han drog lite för stora växlar för att få mer uppmärksamhet för sitt arbete – vilket är förståeligt.”

  “Nu, efter hans plötsliga död, framstår detta i ett annat ljus….”

  https://samnytt.se/darfor-ar-det-viktigt-att-bechir-rabanis-dod-utreds/

 • Jo, jag önskar också att så vore fallet. Dessvärre visar den senare tidens händelser i Malmö och Göteborg att så inte är fallet, och på något sätt tror jag att dessa hatiska fördomar aktivt måste bekämpas och att strålkastaren måste riktas mot dem då de visar sig. Vi har ju redan sett hur det gick i ett land där en stor del av befolkningen teg och blundade.

 • Till “Radera om du inte vill bemöta” (19 Dec, 2017 at 18:35).

  Jag anser att alla angrepp mot enskilda folkgrupper (tex judar) och att alla försöka att justera historien kring andra världskrigets massutrotningar är helt meningslöst. Men jag anser även att “antisemitkortet” dragits så oändligt många gånger så att även det känns meningslöst, utdaterat och tröttsamt.

  Vi måste gå vidare kollektivt. Jag önskar att Bechir hade lämnat det där bakom sig också. Om de som spårat in på att hela tiden peka ut judar som “roten till allt ont” (som det brukar heta) så kan ju inte heller antisemitkortet dras fler gånger. Vore inte det fiffigt?

 • @Torbjörn: Jag tycker att det är en naiv beakrivning att det bara handlar om att ”testa olika tankesystem, fakta, uppgifter, åsikter och rykten” när man under flera års tid har förnekat att förintelsen ägt rum och skrivit kommentarer som ”Juden. Tiden är förbi då svensken kan kritisera de utvaldas planer ostraffat”. Källa:http://www.dt.se/opinion/ledare/henrik-johansson-det-raa-judehatet-mot-robert-aschberg-visar-att-vi-inte-larde-oss-nagonting

  Vad krävs i så fall annars för att det skall vara ”riktig” antisemitism??

 • Raphael Mabo: Det ligger det på det sättet att beroende på var man tar sin informations ifrån, färgar det ens uppfattningar om samtidens stora avgörande frågor. Bäst är därför att ta information från alla håll – ta det personliga ansvaret, samt försöka filtrera och/eller finna mönster som går igen, och på så viss komma så nära sanningens man bara kan komma.

  Sedan finns det några tumregler att minas: Vems intresse gynnas av informationen? Från vem kommer informationen samt till vem är den tänkt att riktas till? Vem vill påverka vem till vad? I vilket syfte då?

  Något som låter bra på ytan (allas lika värde) kan visa sig vara dåligt när det praktiseras. Sist men inte minst (när du följt pengarna) består den gamla sanningen (Karl Marx) “Ett intresse ljuger aldrig” därför måste det verkliga intressen döljas av lager efter lager av lögner.

  Torbjörn Sassersson red: Varför heter det alltid högerextrem i msm men aldrig vänsterextrem? För att det är olika sidor av samma mynt som man inte låtsas om, utan man vill förstärka motsättningarna som om vi talade om två olika valutor som stred mot varandra. Vänster- och högerfrågor är i dag helt förlegat. Om högern (industrialismen – UK och USA) är en tes, är kommunism (gamla östblocket) antites och i dagens multinationella företagsvärld arbetar samma ägare för dels ökad frihandel samt dels för ökad överstatlighet = syntes = tjäna så mycket pengar det går. Slå undan all konkurrens. Koncentrera kapitalet och makten optimal samtidigt kontrollera alla människor och på sikt beskära deras inflytande och handlingsutrymme till ett minimum.

 • @Raphael: enligt Rönnes tidigare info: om vi tar en man mellan 30-34 år i Sverige så är det 3 st per år som dör av plötsligt hjärtstillestånd. Det innebär att vilken dag som helst är det 3/365 risk att någon ung svensk man i den åldern dör av denna åkomman. Det är ungefär 1% chans varje dag alltså att någon enda svensk man omkommer i den åkomman.

  Det finns åtminstone 200 000 sådana män i Sverige i åldern 30-34 år.

  Alltså var risken för Bechir att han skulle dö den kvällen 1% multiplicerat med 1/200 000. Det blir cirka en på 20 miljoner att han skulle dö den natten av plötsligt hjärtstillestånd när han lade sig för att sova. Är inte det ganska intressanta siffror? Vem som helst som känner till minsta lilla sannolikhetsteori skulle säga att risken för att han blev mördad är överhängande.

  Dessutom logiskt sett ännu mer överhängande eftersom han precis hade hotat etablissemanget på allvar. Se nedan mitt resonemang.

  Del 2: Bechirs hot om mer allvarliga avslöjanden i sin video. Tänkbara mordmotiv.

  Om vi lyssnar noga på Bechirs video i slutet så säger han efter 35 minuter till Aschberg att “du är ingenting utan din förmögenhet och din silversked i röven.”… Han nämner också att han och hans kompisar på Megafonerna har “kartlagt er”..

  Jag skulle säga att det är en ganska hotfull kommentar för de som inte har rent mjöl i påsen inom etablissemanget. Vilken info hade Bechir på Aschberg och hans kompisar egentligen? Det låter ju som att det här är en mycket större grej än bara lite skumrask-affärer med bolsjeviker.

  Ryktena går (dvs vi vet inte om det stämmer!) på nätet om att Bechir hade fått till sig pedofili-relaterad info:

  http://investmentwatchblog.com/swedish-alternative-media-journalist-bechir-rabani-found-dead-tonight-as-hes-about-to-expose-soros-org/

  Vad som är sant och inte sant kan jag inte uttala mig om. Finns det sanning i ryktena lär Sverige skaka i sina grundvalar inom kort – som Holmér sa 1986 när orsakerna till Palme-mordet tystades ned. Fortsättning följer.

  Nu är det bästa ögonblicket att idka medborgarjournalistik eftersom det är som allra säkrast nu efter Bechirs död. Skulle någon ytterligare medborgarjournalist gå bort hastigt efter att ha besökt någon i “eliten” så är Pandoras ask helt öppnad. Fortsättning följer även i detta avseende.

 • Raphael, du kanske vill läsa min kommentar (19 Dec, 2017 at 11:35) i den senaste artikeln om Bechir:
  https://newsvoice.se/2017/12/18/bechir-rabani-minnesstund/

  Trots Bechirs högerextrema åsikter anser jag att det inte tjänar något till att stigmatisera honom på sedvanligt extremvänstersätt. Vi måste istället ställa oss frågan varför högerextrema åsikter överhuvudtaget uttrycks. Vilket fel gör vänstern? Vänstern måste någon gång ta ansvar för att de också skapar högerextremism. Vilket fel gör vänstern varje dag? Det är sedan ingen ide att gå in i reaktion och självförsvar på dessa frågor. Då tar det aldrig slut. Frågorna måste tas på allvar, sjunka in, kontempleras utan att man identifierar sig som vänster eller höger eller mittemellan.

 • Raphael Mabo: I mina ögon är du i sanning riktigt hjärntvättad, ursäkta uttrycket, men jag hittar inget annat och du är tyvärr i gott sällskap.

 • Tyvärr händer det plötsliga dödsfall med personer som till synes är friska, det innebär inte att något brott har begåtts. Det kan finnas orsaker som inte syns utanpå. Ta t ex olika idrottare som dött under tävling, till synes starka, vältränade… Jag tycker det är osmakligt att spekulera i människors död och att sprida mordanklagelser etc., tycker det är respektlöst mot hans familj och andra nära honom. Att hans död inte har blivit en stor grej i etablerade medier, det beror helt enkelt på att han utanför sin egen krets inte är en känd person. Han och hans organisation finns inte i allmänhetens medvetande, de flesta känner inte till honom. Jag ser alltså det inte som alls märkligt att mainstream media inte skriver om honom. Att vara emot mångkultur, att sprida konspirationteorier om judisk lobbyism, att vilja stänga Sveriges gränser för flyktingmottagning, att generalisera över och se ner på olika minoritetsgrupper (judar, muslimer m fl) räknas som högerextremism, sen var ju han tydligt emot det han kallar för “vänstern”. I Sverige verkar allt vänster om SD eller M vara vänster idag. Om massanmälningar: FB går efter innehåll och inte efter antal anmälningar, och FB har regler för sin plattform – gillar man inte deras regler så behöver man inte vara med på FB. Deras granskningscenter i Dublin basar över granskningen i Europa och Mellanöstern, The Independent har skrivit ett reportage om dem:
  http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/features/what-happens-when-you-report-abuse-the-secretive-facebook-censors-who-decide-what-is-and-what-isnt-10045437.html

 • Ett svar från Robert som man kunde förvänta sig. Faktiskt riktigt tråkigt förutsägbart. Orsaken till hans naiva kommentar får nog tillskriva det faktum att han just nu är trängd. Att släkten Aschbergs historia ska komma idager för gemene man känns nog lite oroande för herr Aschberg. Och hade jag själv varit i hans kläder så hade jag nog mått lite illa nu.

 • !!! PASS UPP !!!
  Rättsosäkra Svenska Obduktioner

  Inför Ivar Kreugers obduktion uttalade obducenten: “Detta är inte ett självmord”.
  Dagen därpå stoppades kommande obduktion av Rikspolischefen, dåvarande Landshövdingen.

  Statsminister Olof Palmes obduktion utfördes av rättsläkaren Milan Valverius, som inte kände igen Palmes kropp. Valverius begärde undersökning av Palmes kläder, men vägrades. Obduktionsprotokollet hemligstämplades. Valverius och Fru dog samma dag, 10 feb. 1994. Dödsorsaken höljd i dunkel.
  Dödsattesten dikterades av Lisbeth Palme.

 • Fritjof Persson/Fritjof Adams berättar för Roland Finser om hur han anser att svenska staten/politikerna/maktmaffian/bankerna/Stefan Ingves tänker stjäla Sverige från svenskarna vid en kommande kollaps och hur man har krattat för detta under lång tid. Persson misstänker att de sjunkande priserna på bostadsmarknaden är början på den kris under vilken man tänker sätta hela planen i verket:

  https://www.youtube.com/watch?v=HWpEySNYs-k (43 minuter lång intervju)

 • Rekommenderar en mycket bra intervju med aktivisten och medborgarjournalisten Bechir Rabani 32 år. Bechir berättar om hur han blev upplyst av sin far och efter egna studier såg den extremism som genomsyrar länder där Sionister och Bankoligarker styr. Lasse Wilhelmsson som intervjuar ställer några viktiga frågor som Bechir Rabani svarar öppet och insiktsfullt på.
  https://lassewilhelmson.wordpress.com/2016/04/30/bechir-rabani-intervjuas-av-lasse-wilhelmson/

 • 4 evenemang kommer att hållas samtidigt i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.
  Klockan 16:00 på Stockholms Centralstation
  Klocakn 16:00 Gustav Adolfs torg i Göteborg
  Klockan 16:00 Stortorget vid statyn i Malmö
  Klockan 16:00 Terasstrapporna (nedanför) i Helsingborg

  Så här skriver arrangörerna:
  En minnestund i all sin enkelhet utan musik och tal, bara få samlas i tysthet och minnas Bechir Kampen och hans röst får inte tystas ner Ta med en ros och ljus( marshall ) så syns vi!
  De som inte kan medverka kan tända ett ljus istället kl. 16.00 med taggen #jagärbechir.

 • Jag avstår från att spekulera kring Bechirs dödsorsak eller vilka andra kopplingar som ev ligger till grund för de misstankar som nu vädras i olika alternativa mediekanaler.

  Det absolut viktigaste just nu är ju att de anhöriga till Bechir kräver att det görs en rättsmedicinsk obduktion med hänvisning till att det föreligger brottsmisstanke kring hans död. Såvitt jag förstår så har det ju gjorts polisanmälan om just oklara omständigheter kring Bechirs död.

  Läser man vad Rättsmedicinalverket och Vårdguiden säger så är den läkare som utfärdar dödsfallsintyg tillsammans med polisen de vilka har avgörandet i sina händer för om det skall göras en rättsmedicinsk obduktion eller inte.

  “Rättsmedicinsk obduktion får göras då det kan antas att en sådan undersökning har betydelse för att utreda dödsfall som kan ha samband med brott eller vid misstanke om fel eller försummelse inom hälso- och sjukvården.”

  De närmast anhöriga måste därför snabbt agera för att det nu görs en ordentlig rättsmedicinsk obduktion, och har det dessutom gjorts polisanmälan om mordmisstankar riktade mot särskild person så ser jag det som synnerligen svårt för polisen och läkaren att kunna negligera en sådan begäran.

  Utan att veta hur det förhåller sig i Bechirs fall så är det viktigt att man nu inte snabbt begraver honom enligt gängse traditioner, då försvinner ju alla möjligheter att få denna mystiska och plötsliga död uppklarad.

  Det börjar i alla fall bli obehagligt många sammanträffanden och tillfälligheter kring en del dödsfall som har politiskt anknytning, därför är det viktigt att inte samhällets företrädare får möjlighet att snabbt sopa undan ev spår utan att det görs ordentliga utredningar om brottsmisstankar.

 • Hmmmm. Jag vet vem ska bli der Stella för Anonymous bevisade många gånger att vi vet exakt vad ska bli på plaser. Bechir hadde en ideea att vi göma bakom masker eller Ip-adress men Anonymous World Legion Council är inte App avendare Anonymous. Sapö,Polisen,Cia,Råtor av Regeringen eller Freemassons avender sistems eller programms vad vöran medlemar upteka inom tiden so “is my duty to know” vad ska bli på vägg. Samma sak vi har satt till Bechir 2 år sen men han “choose” att kriga ensam med störa råtor och för detta han har vöran RESPEKT. Ner fölket vet inte att fösvara eller investigera på rett sett en problem kommer bara att ha som resultat Skit snak. AWLC prata inte micke men ner vi börja prata råtorna kommer att springa. Bechir vilde att göra allt ensam. Mvh Black lion P.S. Hur många frön har kan Brena Fb servers om Facebook kommer att ta bort deras info from page? Samma sak kommer att ha Svensk sistem om de läker på fell sett med AWLC. 🙂 AWLC medlemar ska bli på plats för minnesav Bechir och vakta för inte en av Sapö , polisen eller Roberts “boys” ska göra teater der. Voice News vet exakt vad jag prata nu och snella avend dina logik ner du prata om Svensk sistem 😉 De jobba inte att fösvara fölket. 🙂

 • @Black Lion,

  När jag talade med Bechir för ca 2 år sedan, så var han väldigt angripande mot just Anonymous. Han liksom många andrasom vet vad kontrollerad opposition är, tyckte att man skall inte dölja sin identitet bakom masker och förvrängda röster. Stå upp för vem du är eller var tyst.

  Det låter lite som att du vill skrämma folk med ”skall bli filmade av säpo på Bechirs minnesstund”. För de som vet att Internet är ett millitärt säkerhetstjänst experiment, så vet vi att varje ord vi skriver lagras av FRA och IP:adresser kopplas till identiteter på många olika sätt. Vill makten sätta dit en behöver de varken sig foton eller bevis. De tillverkar sådana. FB har all kommunikation lagrat och vet precis via sina algorytmer vart enda människa som är potentiell okontrollerad opposition. Jag säger bara, so what?

  @Redaktionen,
  Tänk om Newsvoice skulle skriva på samma sätt om någon av godhets narcissisterna som avlidit. Viss är det lågt att anklaga andra för det man själv är – hatare. Det är otroligt intressant hur massmedia rättfärdigar hat, stämplar och tar fakta ur sitt sammanhang för att skapa en ny sanning. Makten har gjort så sedan urminnes tid.

 • @Torbjörn

  Folk samlar krafterna och vill visa sitt stöd för Bechirs livsverk genom minnesstund och genom att vara närvarande vid begravningen.

  Det är viktigt att stämpla Bechir som högerextrem för att av rädsla för att förknippas med sådana etiketter ska så många som möjligt avstå från att vara närvarande.
  Sådana artiklar är också en dunk i ryggen på Aschberg och den övriga etablissemanget så att dessa inte skulle börja ifrågasätta sitt eget handlande.

  Etablissemanget har sociala medier som barometer om hur folk tänker. Genom dessa är vi åsiktsregistrerade och man ser vart den gråa massan av fotfolket är på väg.

  Hur många delade artikel om Bechir på Aktuell Focus? Hur många like? Vad skrevs i kommentarerna? Allt detta går att analysera maskinellt! På detta sätt har de ständigt övertag för att de vet precis vilka ord de ska välja för att träffa rätt. På detta sätt kan de släcka även ”bränder” som uppstår genom sådana händelser som demonstrationer och minnesstunder.

  Igår hade jag ett samtal med en ung man som påstod att Bechir och Megafonerna är nazister. Efter att jag fick lägga fram mina argument så var Bechir och Megafonerna rentvådda men sedan kom nästa argument. Händelse med Bechir används av nazister som propaganda. På min fråga vad menar du med detta? Fick jag ett svar att tidningar som Avpixlad, Nya Tider m.m. använder hans fall till sin fördel och att dessa tidningar är nazistiska, inklusive GS och Ingrid och Conrad.

  Detta sprids sedan i sociala medier och reaktioner på sådana påståenden är en bra barometer till etablissemanget för att skriva sådana artiklar som Torbjörn mår illa av.

  Detta är min korta analys av läget

 • en liten påminnelse om den tystnad som råder i MSM om frånfället. Eftersom agendan i MSM är multi-kulti så är denna händelse en störning i narrativet, som i slutändan skall leda till the clash of civilisations.
  Tekniken i MSM är att inplantera en sanning genom oavbruten upprepning, och, medelst denna mentala utträngninseffekt ryms slutligen “endast” MSM-narrativet i sinnena. Hypnos helt enkelt. (Läs W. Sargant t.ex). Alla religioner använder samma teknik, både mentalt och praktiskt. Praktiskt syns det i bostadsområden, på caffeer, våld mot personer och den gamla ordningen såsom skolbränder och stenkastning etc.
  Upprepning och utträngning!!
  Nu byggs problemet upp, nästa steg blir reaktion, därefter kommer lösningen med den “gode riddaren.”

 • Aschberg avender media råtorna att bygga ett nytt historik av Bechir efter mer den 50 pers inom systemet och polisen raderade hans historik from media och resten av internetet. Anonymous World Legion Council medlemar ska vakta minnesplaset för Bechir och SNELLA Råtorna att Testa oss vad vi kan göra med er på plaset direct. BLACK LION

 • @Torbjörn Sassersson red. 17 Dec, 2017 at 02:57

  Maria Johanssons artikel är skriven efter den sedvanliga smutskastningsmallen och den blir smått tragikomisk när hon påstår att Bechir varit och “trakasserat Aschberg i dennes hem”. Det är ju precis samma stil som Robban själv kör, så logik och samband tycks inte vara Marias starka sida. Att människor sen skvallrar och spekulerar gjorde de faktiskt även innan Internets uppkomst, men då var det lite svårare att klippa- och klistra-ihop en snaskig artikel av det.

  Oavsett vad de kommer fram till angående Bechirs död så kommer jag fortsätta att tycka den var “märklig”, milt uttryckt. För att bringa klarhet i såna här saker så betyder det att man måste ha en pålitlig statsapparat. Men tittar man på det skitsamhälle som växt upp kring oss på bara några år så är det inte direkt några förtroendeskapande åtgärder de har åstadkommit. Uppifrån duggar lögnerna tätt och samhällskontraktet är för längesedan brutet. Om man fortfarande tror att det här kommer sluta bra är man antingen ett naivt litet barn eller en begåvningshandikappad vuxen.

  @Fredrik G. Kollade videon. Med facit i hand så var det inget roligt skämt.

 • Olika spontana manifestationer utlyses för att att hedra minnet av Behir. En ska ske söndag den 17 december, klockan 16:00 på Stockholms Centralstation.

  Det ska även hållas minnesstunder för Behir på Gustav Adolfs torg i Göteborg samt på Slottshagsgatan 1 i Helsingborg, båda klockan 16:00.

 • Det enda jag vill Maria Johansson på Aktuellt Fokus rätt i att det sprids alldeles för snabbt ogrundade teorier om mord. De som gör det begår samma misstag som det reaktiva och tendentiösa MSM som inom loppet av några timmar ofta kan fälla domar över vem som är skyldig innan ens utredningar startat.

 • Maria Johansson på Aktuellt Fokus skriver en mycket tendentiös och i mina ögon förtalande artikel om den avlidne Bechir. Det är med ett illamående jag läser den. Hur kan Johansson kalla Bechir för högerextrem? Hur kan hon ha mage att kasta skit på en just avliden person, utan det minsta empati?

  Hon klipper och klistrar från bla Flashback där hon selekterat ut precis de uppfattningar som stödjer hennes redan förutbestämda teser om andra människor.

  Artikeln: Högerextremister anklagar Robert Aschberg för mord efter Bechir Rabani hittats död
  https://aktuelltfokus.se/hogerextremister-anklagar-robert-aschberg-for-mord-efter-bechir-rabani-hittats-dod/

 • Angelica Johansson 15 Dec, 2017 at 22:06

  Om han var infekterad av en bakterie som heter Bartonella, så är det tyvärr helt logiskt. Det var det som dödade orienterarna kring -90. Det orsakar hjärtsvikt och kan tom döda mitt i natten.(Ivan Turina) Bakterien sprids med hundar, kattor och fästingar (främst), men den finns också bla. i våra bloddepåer(som inte screenas för vare sig borrelia, bartonella, babesia eller ens malaria). Svenska läkare tystar ner detta och moment 22 har infunnit sig. (Man får testa sig utomlands. Boten är långvarig och kraftfull antibiotika). Som ordförande för VIDAS (Vectorborne Infections & Diseases Association Sweden – http://www.vidas.se) så hjälper jag människor att hantera de destruktiva konsekvenserna av den strutsmentalitet som råder, dagligen. Det är ett verkligt hot och allmänheten skulle drabbas av panik om de insåg verkligheten, och ALLA är presumtiva offer. Varje gång en elitspelare/idrottsman segnar ner mitt på planen eller dör mitt i natten så tänker jag ”hur smittades just hen av bartonella – hunden, katten, frun*, eller senaste operationen?

  (*anekdotiska bevis för sexuell överföring, dock ingen studie.)

  Thomas, hör av dig till mig via mail eller FB så ska du få se vilken skandal som Bashir troligen är en del av och var beredd på att bli förbannad – PÅ RIKTIGT.

  Mvh Angelica Johansson, Ordförande VIDAS och grundande delegat internationella organisationen GRBCC.
  Svar:
  HAHAHA! Om Bechir hadde den Bakterie jag ska gifta med en helt koloni. Bechir har varit FRISK och bra trenat. Inom Tiden ,Awlc och bechir hadde många opinioner over råtorna frön regeringen eller media. Vi respektera hans jobb och att lässa att han har varit död av en bakteria kommer till oss bara på den settet som en Troll kan seja. Alla vi har milliarder bakterier inom oss so snella bara en idiot kan seja att han är död av en bakteria. Avend din järna snella och inte din Ägo. Mvh Black Lion AWLC Team

 • Om Minnestundet,
  Jag möste seja att alla som ska bli der på plats ska bli filmat av Sapö och Freemasson Robert Aschberg 10 degrees mäns. AWLC ska bli på plats och alla råtor av Svenska korrupta sistem ska ha en dox inom vöran archive. Små Freemassons har i Sverige betala eller äga smö gäng för att göra “dirty jobb”. Han äger mer den en smö gäng har och hans kontakter gå up i polisen och Cia/Sapö. Inte många vet vad Aschberg holler på inom Svensk media och in fakt vad han jobba utanför media. Om alla kommer vi möste börja pressa sistemet ska ta bort Aschberg frön media och straffa. Hur många av er kan göra bara 10% av vad han görde ute på gatan? Mvh Black Lion

 • Uppfinnaren Peter Storm kom upp i mitt minne. Det finns flera paralleller här.

  Den som har tid och energi kan säkert göra en intressant artikel om det.

  (Robert Aschberg har även kopplingar till båtliv och dykning. Peter Storm arbetade främst med båtmotorer).

  Men det största är pengarna och makten i framtiden.

 • En liten tillbakablick:

  LEDARE. Visselblåsaren och den tidigare fd ”CIA-journalisten” Udo Ulfkotte (56) gick igår plötsligt bort i hjärtinfarkt skriver bla tyska Der Spiegel. https://newsvoice.se/2017/01/14/visselblasaren-udo-ulfkotte-56-har-gatt-bort/

  —–

  DEAD: 125 SCIENTISTS, 75 HIGH-LEVEL BANKERS, & 3 INVESTIGATIVE JOURNALISTS WITHIN 24 HOURS

  http://secretsofthefed.com/dead-125-scientists-75-high-level-bankers-and-within-24-hours-3-investigative-journalists/

 • När det gäller obduktion av personer som dött plötsligt och som varit obekväma för maktens herrar anlitas ofta en viss läkate, känd som “obducenten” för att sopa igen alla spår. Förmodligen finns det fler av samma ruttna människotyp,

  Jag hoppas att en opartisk rättsmedicinsk undersökning utförs.

 • Torbjörn: Kanske kan du göra bilden “nedtankningsbar” då kan man skriva ut ett eget exemplar och trycka på sin tröja.

 • Jättebra Torbjörn!

  Skulle det vara en bra idé att trycka upp T-skirts eller liknande med denna logo för att upprätthålla minnet av Bechir Rabanis arbeite för för frihet och sanning?

 • Bechirs plötsliga bortgång efter att ha börjat sätta press på de högre maktsfärerna är extremt beklagligt tycker jag men samtidigt tror jag att det här kan bli en tändande gnista för alla som börjat ana hur illa ställt det är med den svenska nationens toppsfärer. Enighet mellan alla rationella människor om vikten av att informera folket tror jag på och jag hoppas att så många som möjligt kan börja dela ut flygblad från http://www.sanningenomsverige.se – 100 st flygblad kan göra en mycket stor skillnad. Sök även dialog med ledande personer i verklig maktställning och dokumentera allt som händer. Jag instämmer helt med Torbjörn – vi behöver minst 100 st Bechir.

  I detta läget får ju herr Aschberg finna sig i att många medborgare har frågor att ställa till honom och det är inte olagligt att knacka på dörren hos folk i all fredlighet. Därför, om han inte har något att dölja borde han gå ut och kommentera precis allt vad som hänt i denna affären inklusive all sin korrespondens med Bechir.

  “Sooner or later people will wake up. First we have to dump the trap of right and left, this is a Hegelian trap to divide and control. The battle is not between right and left; it is between us and them.” Anthony Sutton 1925-2002

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Antony_C._Sutton

  PS: Hans Holmér uttalade i en DN-intervju 1986:”Om sanningen om mordet på Olof Palme kommer fram, så kommer den att skaka Sverige i dess grundvalar”.

  Vilka sanningar finner vi bakom Gustav III-mordet, Kreuger-mordet, Palme-mordet, Lindh-mordet, Bechir-mordet etc etc?

 • Wo kum apem, apem beba.
  Det är valspråket för Ashanti i Ghana när de stred mot de engelska kolonialisterna. Det betyder; Om de dödar en, så föds tusen nya. Jag är med.
  Kwame Ingemar Ljungqvist

 • @Not Me

  Jag blir alltmer övertygad om att det finns en hel del offentliga personer som via MSM etablerat en popularitet hos människomassorna, men som i själva verket är en del av den subversion som understöds och finansieras av George Soros, Fabian Society och andra Globalist-styrda penninggivare.

  Två, förutom Aschberg, av dessa personer som höjts till skyarna av medierna, men som jag anser att vi bör vara mycket kritiska mot, är Jan Guillou och Leif G. W. Persson. De är likt Aschberg, så som jag ser det, folkets förvillare.

  Vi måste börja granska maktens talesmän.

 • Not Me: Jag delar din uppfattning. Din gissning är inte särskilt järv.

  Tyvärr ska jag resa bort i morgon och kan inte vara med, men jag hoppas att det blir stora uppslutningar i Sverige vid de minnesstunder som arrangeras. Då kanske MSM tvingas att rapportera….

 • Har sett videoklippet om avslöjandet av aschberg flera gånger och det Bechir säger de sista minuterna i klippet gör mig helt övertygad om att han blivit “fixad”. Bechir vet vad som komma skall men att det skulle bli hans död hade han kanske inte räknat med. Självklart har aschberg inte själv med egna händer gjort detta utan anlitat någon annan part för mordet. Tänk att en sådan mobbande översittare och en mycket obehaglig person som aschberg har kunnat göra sådan fantastisk karriär i Sverige utan att någon tidigare har plockat ner honom talar sitt tydliga språk om vilken makt han har och att han har makteliten bakom sig. Med all säkerhet har Bechir hittat något om aschberg som skulle komma att röra upp himmel och jord och detta fick under inga omständigheter komma fram.

 • Minnesstund För Bechir Rabani…..

  Stockholm centralstation söndag 17/12 kl 16.00

  Ta med ett ljus och en ros!

 • Jag har av olika skäl mycket svårt att komma till begravningen, men om jag kan så vill jag inget hellre, för att ge ära och betyga min heder åt en mycket modig människa som kämpade för vår frihet och vårt land.

 • Så tragiskt! Bechir Rabani gav mig hopp, han var både modig och stark. Blir väldigt illa till mods av detta “dödsfall”.

 • Låt oss alla göra vad vi kan och förmår för att fortsätta Bechir Rabanis modiga arbeite på alla fronter mot förtryck!

 • Bechir Rabani 1984-2017:

  “Den här gången är jag säker på att de kommer att koka ihop någonting som ska sätta mig på plats och som skall skrämma iväg mina följare. För att behålla makten över yttrandefriheten så måste Aschberg statuera ett exempel av mig, så att ingen annan arbetare någonsin skall våga närma sig härskarklassens revir”

  “Män som mig har alltid bekämpat män som Aschberg. Det är vår plikt att fortsätta kampen för samhällets hjältar, arbetarna”.

  https://www.youtube.com/watch?v=dxMoNU5M5ss (7 minuter långt prat om vad Bechir skrev på sin facebook-sida i början av december)

 • Bechir har inte tystats genom sin bortgång. Tvärtom! Nu är megafonen på högsta volym. Underbara Bechir fick sista ordet trots allt.
  Tack för att jag fick se din utveckling och ödmjukhet.
  En Stella

 • Nej, så kan det väl inte vara, den här informationen är ju samma som det vi fick till oss i Ashberg: Ett annat ansikte.

  Man har kanske lagt beslag på det nya Aschberg-material som Bechir flaggade för och nu skall allmänheten luras tro att Aschberg vs Bechir är just det materialet.

 • Filmen som är Laddat up av AnonymousWorldLegionCouncil är första version kortare med 10 min som vi ladade up inan vi ska hitta den Originala fersionen med Rabani Komment i början av filmen. Andra fimen ska bli up snart idag updated med hans besök hem till Robert. Tack for allt! Mvh BlackLion AWLC Team

 • Bechir Rabani besökte Robert och Charlotte hem med 4 dagar inan hans död. De vilde inte prata med han. Rabani filmade besöket och AnonymousWorldLegionCouncil har filmen. Vilken vill detta bara ska kontakta oss. MVH Black Lion Awlc Team

 • MSM försöker tiga ihjäl denna händelse och Bechirs utmärkta jobb med att dra ner byxorna på det korrupta etablisemanget. Det är uppenbart att de spelar med i detta fula nätverk som Bechir beskriver mot bakgrund av att de ännu inte nämnt att Bechir är död.
  Tyvärr kommer de inte att lyckas… det är försent att stoppa den folkrörelse som nu håller på att växa fram. En folkrörelse som insett att det bara är att kasta skygglapparna och fejsa den obehagliga sanningen.

 • De fåtal video jag såg med Bechir Rabani har skapat följande bild inom mig av denna person.

  Bechir var en person som på ett sakligt, kärleksfullt och respektfullt sätt mötte dagens utmaningar i samhället genom att bemöta de som försökte tysta ner andra.

  I det stora NWO spelet är Robert Aschberg också ett redskap som ska pusha Sverige närmare NWO målet och han behöver inte ens vara medveten om det.

  Därför var Bechir Rabanis arbete extra viktigt för att vara en väckarklocka för oss alla.
  Jag hoppas att med Bechirs anda kommer vi att bemöta våra ”motståndare” sakligt och samtidigt med värme från vårt hjärta precis som Bechir gjorde.

 • Jag hade inte sett filmklippet tidigare…. fan, det här är värre än jag har trott. Ändå har min uppfattning varit att det är väldigt illa! Och ang Aschberg, snacka om att jag fick ett uppvaknande där! Ett ruggigt sådant.
  Men jag säger som Bechir Rabani; det är dags att vakna kära medborgare!… och jag har sagt det förut, men just nu blev det väldigt påtagligt.
  Jag kommer definitivt att finnas vid Bechirs begravning för att hedra och visa honom respekt!

 • Villa i fred Rabani. Jag beklagar sorgen för hela hans familj. En äkta martyr blev han men tyvvär martyrer kan inte hjälpa oss vidare i vårt kamp, det är vi som får ta upp stafett pinne från hans hand och föra vidare striden med alla medel som vi kan för att bekämpa exakt Mörkrätts Sataniska Makter som vill förstöra alla hälsosamma länder, bryta när deras folk och förslava hela världen. Jag tror inte heller på obduktionens resultat, och ja, man blir spyfärdig när MSM skriver ingeting om detta .

 • Har man läst div anarkistiska, socialistiska och marxistiska tänkare om hur bekämpa kapitalism osv, tals det ofta om att skapa en stat i staten, lik maffian men på ideologiska grunder. Men då talar vi om en förtryckt opposition mot en kapitalistiskt högermakt som den är tänkt att bekämpa. Här ser vi hur en stat i staten smälter ihop med vissa delar av statens representanter. Människor är nog lite naiva i Sverige i sin syn på AFA och Piscatus osv. De är ekonomiskt oberoende med koppling till MSM. Ett prefekt upplägg för att sakta, sakta utmanövrera all opposition, inom partiapparater, inom statliga organ samt den fria medborgarejournalister. Det behövs en ordentlig debatt i msm om detta maktcentrum som agerar som en stat i staten. Det vi nu ser är nog tyvärr bara en början mot en totalitär utveckling.

 • Bechir intervjuades i 2000-Talets Vetenskap nr 4/17 bara för någon månad sedan under rubriken “Det fria ordet är hotat”. Artikeln är nu gratis för alla på vår hemsida här: http://2000tv.se/artiklar/?id=83

  Han har den senaste tiden angripits hårt efter hans granskning av MSM och Robert Aschberg. Han har bl.a. blivit uthängd av stiftelsen EXPO m.fl. som hyllare av nazism och judehatare. Han har blivit kallad högerextrem, böghatare, bedragare, psykopat, foliehatt, agent och husblatte. Nu död, 33 år, bara timmar efter att han skulle publicera ett videoavslöjande om makteliten? Vad är oddsen för det? Kommer polisutredningen att mörka? Kommer obduktionsrapporten att förfalskas?

  Se Bechirs 40 minuter långa granskande video om Aschberg och Aftonbladet m.fl. som lades ut på Youtube för bara några dagar sedan, med avslöjande fakta om Aschberg, hans bakgrund och bolagskopplingar: https://youtu.be/w4cJzKvKCfc.

  Vi får väl se hur länge den får vara kvar på nätet, men här följer Bechirs sista ord i filmen och några av hans sista ord i jordelivet:

  “Till er kära människor. Det är dags att börja engagera sig i samhället. Den här håller inte. Den här passiviteten i landet. Förtrycket mot arbetarna, de som sliter, vi som delar med oss. Det är vi som får lida för de besluten de fattar. Vi spelar inte alls i samma liga. Det är dags att vi enas. Det här landet håller på att gå under framför våra ögon … Det finns ingenting att vara rädd för. Kolla så enkelt det är. De är så lätt att få tag på. De är inga gudar. Det är bara att slå tillbaka. Så här har de hållit på genom hela historien. De har alltid förtryckt människor. Det går i arv. De är rädda för sina tillgångar. De skiter i samhället. De är rädda om sina arv och sin förmögenhet. De plundrar oss varenda dag medan vi sliter röven av oss. Om jag kan ställa till det för dem, jag som bara är en enda person – vad skulle då hundra andra kunna göra? Jag vill se mer handling! Jag är trött på folk som sitter hemma och skriver artiklar och skit. Visst det är ok, men vi är förbi det stadiet nu. Nu måste vi göra något. Vi måste ut och agera oss, ut och möta dem, ut och filma. Då finns det ändå lite hopp kvar, även om tiden börjar rinna ut nu. Lyssna på oss som kommer från länder som har gått under p.g.a. män liknande Aschberg … Ge inte upp, kör hårt!”

 • Av detta hemska hoppas jag att det frö av hopp som Bechir sådde får gro och växa sig till ett stort och starkt träd. Han stod upp för de som blev attackerade av msm, han ville att vi skulle enas och ställa upp för varandra…det känns riktigt tungt idag. Vi har förlorat en riktig kämpe och vän.
  Han var troligtvis den allra farligaste journalisten i Sverige och han var extremt “hal” för systemets marionetter p.g.a. att han var Palestinier. Det går liksom inte att stämpla honom som “rasist”, “nazist” eller dylikt och samtidigt behålla trovärdigheten. Han var väldigt intelligent och kvicktänkt. En karismatisk person. Jag kan inte tänka mig en värre fiende till eliten, ej heller en större förlust för oss, de frihetsälskande “alternativarna”.
  Bechir Rabani, vila i frid!

 • Fan va tragiskt! Att hans död skulle vara naturlig tror iaf inte jag ett dugg på. Oavsett vad som efterhand framkommer.
  Må det växa fram många fler av Bechirs kaliber. Detta visar ju att det behövs.
  Håller med om det märkliga i att MSM inte rapporterat om detta än.

 • Nu är det tid att enas…ensam är stark…men är man tillräckligt många som belyser dessa individer , dess samröre med mindre trevliga organisationer , deras arbetssätt och den korrupta värld de skapat…Då skapas panik

 • Inte ofta som jag blir så illa berörd av en offentlig persons bortgång. Det känns långsökt att Bechir Rabanis plötsliga död skulle vara en tillfällighet.

 • Dom flesta av oss inser att vi lever i en brytningens tid med det gamla.
  Det vi upplever idag är inget nytt. Skillnaden är att de mörka krafterna exponeras inför alla som vill se.
  Våra hårda verktyg är begränsade och makten har våldsmonopol i varje nätmaska ner till gräsrötterna.
  Det pratas ofta om radikaliserade muslimer men inser att vi är rätt många andra utanför islam som hyser
  radikala och friska tankar inom vår strävan för befrielse från ett unket arv av förtryck.
  Jag blir glad av alla som kommenterat ovan men lika bestört över anledningen till artikeln.
  Låt oss dränka hans grav i blommor och pryda vår vardag med stickers för att påminna oss själva att vi inte
  är ensamma och för att hedra en hjälte som vann slaget men förlorade livet.
  Fadime och Pela har plötsligt fått en bror…

  Bechir din friska fläkt gjorde för en stund luften lättare att andas.

  Tack Bechir och tack Torbjörn!

 • Hjärtinfarkt är ingen ovanlig dödsorsak. Men det är klart har man en fisk på kroken så är det bara att veva tills man vet om fisken är stor nog att tillaga.

 • Aschberg är ju inte någon vanlig liten murvel. Han är en rätt tung lirare inom den repressiva statsapparaten utlagd på privatentreprenad. Via sitt Stasi-bolag Piscatus gräver han fram skit om människor med fel åsikter och via Expo hänger han sen ut dem så de nyttiga idioterna i AFA kan agera. De gör den åsiktsregistrering och de uthängningar staten själv inte får göra. Att han sen personligen springer runt och jagar människor i egenskap av “journalist” är väl mer en sadistisk hobby än någon jakt för brödfödan. Han kan nog leva av hans farfars ryska blodspengar.

  @Torbjörn. Okej. Jag bara undrade. Håller med dig. MSM är lika djävla skämmiga som vanligt.

 • Jag visar härmed allt mitt stöd för efterlevande och de som ärar honom här genom min egen bloggpost om saken där jag också citerar honom.

  Häller f.ö. med Savalle. Det är helt tydligt rätt reaktion så att ev. psykopater förstår att taktiken inte fungerar. Att INTE göra något är att godkänna psykopaternas metoder. Jobba på! Var och en på sitt sätt! Endast så kan vi tillsammans förändra situationen.

 • Jag menar att du vet ju svaret själv. Att skriva om Bechirs död är att skjuta sig i foten. Varför ge publicitet till sitt största fiende?

  Om MSN skriver om någon – bra eller dåligt så har de kontroll. Där här du Trump.

  Tystnad om någon är lika med att han/hon är okontrollerad opposition.

 • Skulle vara intressant att få Leif GW Pärsson att uttala sig i fallet. Det kan få krut då.

  Sassersson, din fråga om MSM var väl retorisk?

  Kim, video är inte tillgänglig. Vill gärna se. Vapen för diskreta mord har utvecklats under sekretess och jag tror att utvecklingen där är längre än vad någon kan ana.

 • Och varför i helvete skriver inte MSM om detta? Jag skäms för Sverige.
  Är det som vanligt att bara nya nättidningar skriver om dödsfallet av en av Sveriges idag viktigaste medborgarjournalister?

  Peter 15 Dec, 2017 at 21:13. När jag använder ordet “konspiratioriskt” så använder jag det inte på ett PK-sätt.

 • Vill inte spekulera i dödsorsak. Men jag tycker att det är värt att notera att nu har ännu en journalist plötsligt avlidit just efter att denne har aviserat att den har ett stort skoop på gång. Avisera ALDRIG ett stort skoop i förväg!

  Håller inte med om alla Bechirs slutsatser men han var en rakryggad och modig man. Sådana skulle vi behöva fler av. Vila i frid, Bechir.

 • Om han var infekterad av en bakterie som heter Bartonella, så är det tyvärr helt logiskt. Det var det som dödade orienterarna kring -90. Det orsakar hjärtsvikt och kan tom döda mitt i natten.(Ivan Turina) Bakterien sprids med hundar, kattor och fästingar (främst), men den finns också bla. i våra bloddepåer(som inte screenas för vare sig borrelia, bartonella, babesia eller ens malaria). Svenska läkare tystar ner detta och moment 22 har infunnit sig. (Man får testa sig utomlands. Boten är långvarig och kraftfull antibiotika). Som ordförande för VIDAS (Vectorborne Infections & Diseases Association Sweden – http://www.vidas.se) så hjälper jag människor att hantera de destruktiva konsekvenserna av den strutsmentalitet som råder, dagligen. Det är ett verkligt hot och allmänheten skulle drabbas av panik om de insåg verkligheten, och ALLA är presumtiva offer. Varje gång en elitspelare/idrottsman segnar ner mitt på planen eller dör mitt i natten så tänker jag “hur smittades just hen av bartonella – hunden, katten, frun*, eller senaste operationen?

  (*anekdotiska bevis för sexuell överföring, dock ingen studie.)

  Thomas, hör av dig till mig via mail eller FB så ska du få se vilken skandal som Bashir troligen är en del av och var beredd på att bli förbannad – PÅ RIKTIGT.

  Mvh Angelica Johansson, Ordförande VIDAS och grundande delegat internationella organisationen GRBCC.

 • Tack för välformulerade ord Torbjörn. Jag fick tårar i ögonen när jag tänkte på Bechir. En fantastisk person, och till de som försöker smutskasta honom efter hans död vill jag bara säga att det courage och engagemang han visat för att beskydda svenska kvinnor och avslöja den bolsjevikiska makten är av den dignitet att eventuella brister hos honom som person, liksom jag och vi alla har brister, fullständigt fördunklas. De verk han skapade är så magnifika i sin sanningslidelse och empati att han är större än alla oss svenskar tillsammans som skriver här i kommentarsfälten – och många många fler. Han var germanernas vän och skulle blivit en hedersmedborgare av rang i ett välfungerande Sverige där trygghet och kärlek skulle råda på gator och torg istället för dagens anarki och fruktan. Jag tänkte när jag läste igenom om jag överdrivit i mitt beröm om Bechir. Jag kom fram till att det har jag icke gjort.

 • Peter: “inte fan betalar man 19,3 miljoner för ett nyhetsscoop”. Ha ha ha … Nej, de har du rätt i 🙂

  Usch och soligt med denna sanna modiga hjälten Bechir Rabani död. Låt oss hoppas att inte folk nu bara skriver att det är juden Aschberg som låg bakom, för då blir sympatierna noll.

  Spelar det någon roll vad dödsorsaken blir, när den publiceras offentligt? Jag menar, vem kommer att tro på den officiella dödsorsaken? Inte jag och få andra. Låt oss se hans livsgärning som ett martyrskap för det öppna, fria och demokratiska samhället som vi alla kämpat så mycket för och fått betalat än mer i form av stigmatisering, uteslutningar samt smutskasts kampanjer. Läs förresten hur Expo rapporterat om detta. http://expo.se/2017/mannen-bakom-hatkampanj-mot-journalister-sprider-judehat-och-hyllar-nazister_7301.html

 • On topic. Bechir var vältalig, intelligent och produktiv. Vilket gjorde honom farlig. Han var ett föredöme för oss alla. Tänk om han skulle kunnat fortsätta att bidra till att väcka “det sovande folket”.

  Men jag tycker onekligen det är lite konstigt att någon så ung bara dör helt plötsligt.

 • @Torbjörn. Varför skriver du konspiratoriskt inom hakparentes? Robban är ju onekligen lite “halvskum”. Han blev ju blåst på 19,3 miljoner av “Solvallakungen” Tore Ferdinand Pettersson. Robban påstod att dessa miljoner var ersättning för någon form av kommande nyhetsscoop som inte blev av. Inte fan betalar man 19,3 miljoner för ett nyhetsscoop. Det där luktar mer skumraskaffärer. Sen hittades Pettersson i skogen med ett kulhål i tinningen.
  https://www.expressen.se/noje/robert-aschberg-om-miljonblasningen/

 • Sverige är i stor sorg! Ett starkt ljus har släkts. Jag gillade Bechirs arbete och kände ett stort hopp för vår demokrati. Hoppas verkligen att nya riddare kan ta upp hans fallna mantel.
  Läste någonstans att Facebook släkte ned hans sida efter ett avslöjande. Tycker nu att vi solidariskt ska släcka ned Facebook. Vägra använda/besöka
  Facebook. Det är nog ingen tillfällighet att just Bechir så hastigt avlidit. Vem står i tur härnäst? …

 • När det gäller mörkrets härskare skulle jag gärna vilja se att det görs en ordentlig undersökning om kopplingar mellan Expo, VoF (och liknande organisationer) och globalistiska nätverk, exempelvis Fabianerna.

  Enligt min mening är Expo och VoF subversiva krafter i vårt land som bör granskas mycket mycket ingående.

 • Otroligt sorgligt. Bechir var en förebild på många sätt, som rakryggad och orädd stod upp för demokratiska värderingar samt att folket ska kunna granska makten inom media på samma sätt som mediamakten granskar folket.

 • Hur det än förhåller sig med Bechir Rabanis död kan vi alla som är uppmärksamma konstatera att det är farligt att intervenera med maktens människor. Vi bör reagera på denna oväntade död med att främja och stödja det arbete Bechir lagt ner på att avslöja lögnens och mörkrets härskare.

 • Dödsfallet gör mig förbannad och ledsen. Därför vill jag att Rabanis bortgång ska inspirera 100 nya personer att gå i samma fotspår och arbeta i samma anda. Jag har redan anslutit mig till denna skara av personer, men jag måste knacka på fler dörrar, precis som Bechir.

 • Bechir hade ett väldigt hälsosamt liv. Vad orsakade hans död?

  En helt orädd palestinsk kämpe som började få för mycket publicitet. Att kämpa öppet mot vänstern som han gjorde är farligare än vad alla tror. Nu är det bevisat också.

  Beklagar sorgen! Må Bechir vila i frid! En stor förlust för Sverige och kampen om det fria ordet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *