Bechir Rabani är död – Nu behövs 100 nya eldsjälar i samma anda

127
18643
Bechir Rabani - Foto: Megafonerna WebTV
Bechir Rabani – Foto: Megafonerna WebTV

LEDARE. Megafonerna bekräftar att medborgarjournalisten Bechir Rabani plötsligt avled natten till fredag. Megafonerna är en medborgarrörelse bestående av invandrare och svenskar som skyddar visselblåsare och förmedlar deras fynd. Rabani gick bort ett dygn efter att han lovat att publicera ett scoop om Robert Aschberg.

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln uppdateras om ny information kommer in under fredagen

Dödsfallet kommer som en chock för flera medborgarrörelser i Sverige bestående av svenskar och invandrare som beslutat sig för att bekämpa åsiktsförtryck och vill verka för ett öppnare samhälle med en ärlig dialog. Många som arbetar för dessa målsättningar undrar nu om dödsfallet var en tillfällighet eller en medveten handling. Spekulerande sker i sociala medier och på Flashback där antalet inlägg just nu är frekventa.

Megafonerna:

“Vi kan med stor sorg meddela att Bechir Rabani är död.
Bechir var en orädd kämpe som brann för rättvisa och som utan att tveka stod upp för alla de som själva inte kunde, eller vågade. Vi kommer minnas Bechir för hans energi, hans drivkraft och inte minst allt hans arbete.
Vi vet i nuläget inte orsakerna bakom dödsfallet och ryktesspridningen är stor så tills vidare information finns kan vi endast skänka våra tankar och kondoleanser till Bechirs familj och anhöriga i denna svåra tid.
Vila i frid Bechir. Du är en hjälte! Saknaden är och förblir stor.”

Nya Dagbladet skriver att Bechir Rabani var en av de ledande personerna inom Megafonerna som granskade makten och att Rabani nyligen konfronterade medieoligarken Robert Aschberg, som NewsVoice rapporterade om den 11:e december. NyD snappade även upp att Bechir på sin VK-sida på tisdagen skrivit om ett avslöjande om Facebooks kopplingar till EU-parlamentet och Expo.

Bechir Rabani hade scoop om Aschberg

Torsdagen den 14 december meddelade Bechir Rabani på Megafonernas Facebook-sida att han han avsåg att avslöja något stort om Robert Aschberg, så gick ryktena i sociala medier.

Megafonerna ska avslöja något om Robert Aschberg
Megafonerna ska avslöja något om Robert Aschberg – Källa: Megafonernas Facebook-sida

Bechir Rabanis dödsfall har en politisk klang. Förlusten för den oberoende medborgarjournalistiken är enorm för Sverige. Han var unik och nådde många läsare och tittare precis som Fabian Fjällings Granskning Sverige. Bechir handlade från hjärtat och nådde fram till våra intellekt.

Det som nu behövs är att Sverige skakar fram 100 nya Bechir som fortsätter det viktiga arbetet att ställa makten mot väggen med svåra frågor som kräver svar. 

Bechir blev 33 år gammal. Det spekuleras i en hjärtinfarkt som orsak.

Säkerheten runt Achberg kommer sannolikt att stärkas efter dödsfallet eftersom många [konspiratoriskt] misstänkliggör Aschberg för att ha medverkat till Bechirs död.

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln uppdateras om ny information kommer in under fredagen

Relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
127 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Stella Tormanoff
Gäst
15 december 2017 kl 19:59

Bechir hade ett väldigt hälsosamt liv. Vad orsakade hans död?

En helt orädd palestinsk kämpe som började få för mycket publicitet. Att kämpa öppet mot vänstern som han gjorde är farligare än vad alla tror. Nu är det bevisat också.

Beklagar sorgen! Må Bechir vila i frid! En stor förlust för Sverige och kampen om det fria ordet.

Savalle
Savalle
Gäst
15 december 2017 kl 20:19

Hur det än förhåller sig med Bechir Rabanis död kan vi alla som är uppmärksamma konstatera att det är farligt att intervenera med maktens människor. Vi bör reagera på denna oväntade död med att främja och stödja det arbete Bechir lagt ner på att avslöja lögnens och mörkrets härskare.

Mona Nilsson
15 december 2017 kl 20:22

Otroligt sorgligt. Bechir var en förebild på många sätt, som rakryggad och orädd stod upp för demokratiska värderingar samt att folket ska kunna granska makten inom media på samma sätt som mediamakten granskar folket.

#notometoo
#notometoo
Gäst
15 december 2017 kl 20:34

Robert Aschberg anmäld för misstänkt mord
https://www.youtube.com/watch?v=R_2Qsd6Kjzo

Erik
15 december 2017 kl 20:54

Chockerande. Minst sagt. Hur dog han? Varför?

Savalle
Savalle
Gäst
15 december 2017 kl 20:55

När det gäller mörkrets härskare skulle jag gärna vilja se att det görs en ordentlig undersökning om kopplingar mellan Expo, VoF (och liknande organisationer) och globalistiska nätverk, exempelvis Fabianerna.

Enligt min mening är Expo och VoF subversiva krafter i vårt land som bör granskas mycket mycket ingående.

m96
m96
Gäst
15 december 2017 kl 20:55

Kanske allra mest relevanta delen av hans video.. [spola fram till 34 min]

Birgitta
Birgitta
Gäst
15 december 2017 kl 20:56

Sverige är i stor sorg! Ett starkt ljus har släkts. Jag gillade Bechirs arbete och kände ett stort hopp för vår demokrati. Hoppas verkligen att nya riddare kan ta upp hans fallna mantel.
Läste någonstans att Facebook släkte ned hans sida efter ett avslöjande. Tycker nu att vi solidariskt ska släcka ned Facebook. Vägra använda/besöka
Facebook. Det är nog ingen tillfällighet att just Bechir så hastigt avlidit. Vem står i tur härnäst? …

Peter
Peter
Gäst
15 december 2017 kl 21:13

@Torbjörn. Varför skriver du konspiratoriskt inom hakparentes? Robban är ju onekligen lite “halvskum”. Han blev ju blåst på 19,3 miljoner av “Solvallakungen” Tore Ferdinand Pettersson. Robban påstod att dessa miljoner var ersättning för någon form av kommande nyhetsscoop som inte blev av. Inte fan betalar man 19,3 miljoner för ett nyhetsscoop. Det där luktar mer skumraskaffärer. Sen hittades Pettersson i skogen med ett kulhål i tinningen.
https://www.expressen.se/noje/robert-aschberg-om-miljonblasningen/

Peter
Peter
Gäst
15 december 2017 kl 21:22

On topic. Bechir var vältalig, intelligent och produktiv. Vilket gjorde honom farlig. Han var ett föredöme för oss alla. Tänk om han skulle kunnat fortsätta att bidra till att väcka “det sovande folket”.

Men jag tycker onekligen det är lite konstigt att någon så ung bara dör helt plötsligt.

Erik
15 december 2017 kl 21:27

Peter: “inte fan betalar man 19,3 miljoner för ett nyhetsscoop”. Ha ha ha … Nej, de har du rätt i 🙂

Usch och soligt med denna sanna modiga hjälten Bechir Rabani död. Låt oss hoppas att inte folk nu bara skriver att det är juden Aschberg som låg bakom, för då blir sympatierna noll.

Spelar det någon roll vad dödsorsaken blir, när den publiceras offentligt? Jag menar, vem kommer att tro på den officiella dödsorsaken? Inte jag och få andra. Låt oss se hans livsgärning som ett martyrskap för det öppna, fria och demokratiska samhället som vi alla kämpat så mycket för och fått betalat än mer i form av stigmatisering, uteslutningar samt smutskasts kampanjer. Läs förresten hur Expo rapporterat om detta. http://expo.se/2017/mannen-bakom-hatkampanj-mot-journalister-sprider-judehat-och-hyllar-nazister_7301.html

Pål BergströmD
15 december 2017 kl 21:28

Tragiskt. Mina tankar går till Bechirs familj. Hoppas de kan finna någon slags mening i tragedin.

Thomas GA Jackson
Thomas GA Jackson
Gäst
15 december 2017 kl 22:05

Tack för välformulerade ord Torbjörn. Jag fick tårar i ögonen när jag tänkte på Bechir. En fantastisk person, och till de som försöker smutskasta honom efter hans död vill jag bara säga att det courage och engagemang han visat för att beskydda svenska kvinnor och avslöja den bolsjevikiska makten är av den dignitet att eventuella brister hos honom som person, liksom jag och vi alla har brister, fullständigt fördunklas. De verk han skapade är så magnifika i sin sanningslidelse och empati att han är större än alla oss svenskar tillsammans som skriver här i kommentarsfälten – och många många fler. Han var germanernas vän och skulle blivit en hedersmedborgare av rang i ett välfungerande Sverige där trygghet och kärlek skulle råda på gator och torg istället för dagens anarki och fruktan. Jag tänkte när jag läste igenom om jag överdrivit i mitt beröm om Bechir. Jag kom fram till att det har jag icke gjort.

Angelica Johansson
Angelica Johansson
Gäst
15 december 2017 kl 22:06

Om han var infekterad av en bakterie som heter Bartonella, så är det tyvärr helt logiskt. Det var det som dödade orienterarna kring -90. Det orsakar hjärtsvikt och kan tom döda mitt i natten.(Ivan Turina) Bakterien sprids med hundar, kattor och fästingar (främst), men den finns också bla. i våra bloddepåer(som inte screenas för vare sig borrelia, bartonella, babesia eller ens malaria). Svenska läkare tystar ner detta och moment 22 har infunnit sig. (Man får testa sig utomlands. Boten är långvarig och kraftfull antibiotika). Som ordförande för VIDAS (Vectorborne Infections & Diseases Association Sweden – http://www.vidas.se) så hjälper jag människor att hantera de destruktiva konsekvenserna av den strutsmentalitet som råder, dagligen. Det är ett verkligt hot och allmänheten skulle drabbas av panik om de insåg verkligheten, och ALLA är presumtiva offer. Varje gång en elitspelare/idrottsman segnar ner mitt på planen eller dör mitt i natten så tänker jag “hur smittades just hen av bartonella – hunden, katten, frun*, eller senaste operationen?

(*anekdotiska bevis för sexuell överföring, dock ingen studie.)

Thomas, hör av dig till mig via mail eller FB så ska du få se vilken skandal som Bashir troligen är en del av och var beredd på att bli förbannad – PÅ RIKTIGT.

Mvh Angelica Johansson, Ordförande VIDAS och grundande delegat internationella organisationen GRBCC.

Tobbe C
Tobbe C
Gäst
15 december 2017 kl 22:21

Vill inte spekulera i dödsorsak. Men jag tycker att det är värt att notera att nu har ännu en journalist plötsligt avlidit just efter att denne har aviserat att den har ett stort skoop på gång. Avisera ALDRIG ett stort skoop i förväg!

Håller inte med om alla Bechirs slutsatser men han var en rakryggad och modig man. Sådana skulle vi behöva fler av. Vila i frid, Bechir.

Angelica Johansson
Angelica Johansson
Gäst
15 december 2017 kl 22:22

Thorbjörn ska det ju vara. Ber om ursäkt för min snabba pennförning

Mvh Angelica

Kim Lundgren
Gäst
15 december 2017 kl 23:11

5 minuters sammanfattning i Aschbergvideon:

http://www.youtube.com/watch?v=w4cjzKvKCfc&feature=youtu.be&t=34m

Stella Tormanoff
Gäst
15 december 2017 kl 23:28

Skulle vara intressant att få Leif GW Pärsson att uttala sig i fallet. Det kan få krut då.

Sassersson, din fråga om MSM var väl retorisk?

Kim, video är inte tillgänglig. Vill gärna se. Vapen för diskreta mord har utvecklats under sekretess och jag tror att utvecklingen där är längre än vad någon kan ana.

Mayne Sundewall Hopkins
15 december 2017 kl 23:41

En både chockerande och sorglig nyhet. Tankar går till hans familj och vänner. Må denne modiga man vila i frid! Sverige följer verkligen i storebrors fotsteg. 🙁

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
15 december 2017 kl 23:00

Jag visar härmed allt mitt stöd för efterlevande och de som ärar honom här genom min egen bloggpost om saken där jag också citerar honom.

Häller f.ö. med Savalle. Det är helt tydligt rätt reaktion så att ev. psykopater förstår att taktiken inte fungerar. Att INTE göra något är att godkänna psykopaternas metoder. Jobba på! Var och en på sitt sätt! Endast så kan vi tillsammans förändra situationen.

Stella Tormanoff
Gäst
15 december 2017 kl 23:50

Jag menar att du vet ju svaret själv. Att skriva om Bechirs död är att skjuta sig i foten. Varför ge publicitet till sitt största fiende?

Om MSN skriver om någon – bra eller dåligt så har de kontroll. Där här du Trump.

Tystnad om någon är lika med att han/hon är okontrollerad opposition.

Peter
Peter
Gäst
16 december 2017 kl 00:07

Aschberg är ju inte någon vanlig liten murvel. Han är en rätt tung lirare inom den repressiva statsapparaten utlagd på privatentreprenad. Via sitt Stasi-bolag Piscatus gräver han fram skit om människor med fel åsikter och via Expo hänger han sen ut dem så de nyttiga idioterna i AFA kan agera. De gör den åsiktsregistrering och de uthängningar staten själv inte får göra. Att han sen personligen springer runt och jagar människor i egenskap av “journalist” är väl mer en sadistisk hobby än någon jakt för brödfödan. Han kan nog leva av hans farfars ryska blodspengar.

@Torbjörn. Okej. Jag bara undrade. Håller med dig. MSM är lika djävla skämmiga som vanligt.

leif Clavenheim
leif Clavenheim
Gäst
15 december 2017 kl 23:56

Hjärtinfarkt är ingen ovanlig dödsorsak. Men det är klart har man en fisk på kroken så är det bara att veva tills man vet om fisken är stor nog att tillaga.

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
16 december 2017 kl 00:09

Dom flesta av oss inser att vi lever i en brytningens tid med det gamla.
Det vi upplever idag är inget nytt. Skillnaden är att de mörka krafterna exponeras inför alla som vill se.
Våra hårda verktyg är begränsade och makten har våldsmonopol i varje nätmaska ner till gräsrötterna.
Det pratas ofta om radikaliserade muslimer men inser att vi är rätt många andra utanför islam som hyser
radikala och friska tankar inom vår strävan för befrielse från ett unket arv av förtryck.
Jag blir glad av alla som kommenterat ovan men lika bestört över anledningen till artikeln.
Låt oss dränka hans grav i blommor och pryda vår vardag med stickers för att påminna oss själva att vi inte
är ensamma och för att hedra en hjälte som vann slaget men förlorade livet.
Fadime och Pela har plötsligt fått en bror…

Bechir din friska fläkt gjorde för en stund luften lättare att andas.

Tack Bechir och tack Torbjörn!

per
per
Gäst
16 december 2017 kl 01:28

Inte ofta som jag blir så illa berörd av en offentlig persons bortgång. Det känns långsökt att Bechir Rabanis plötsliga död skulle vara en tillfällighet.

Kvaser
Kvaser
Gäst
16 december 2017 kl 02:53

Nu är det tid att enas…ensam är stark…men är man tillräckligt många som belyser dessa individer , dess samröre med mindre trevliga organisationer , deras arbetssätt och den korrupta värld de skapat…Då skapas panik

Marion
Marion
Gäst
16 december 2017 kl 07:56

Var inte även den officiella dödsorsaken för Ulf Udkotte hjärtinfarkt?

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
16 december 2017 kl 08:33

Fan va tragiskt! Att hans död skulle vara naturlig tror iaf inte jag ett dugg på. Oavsett vad som efterhand framkommer.
Må det växa fram många fler av Bechirs kaliber. Detta visar ju att det behövs.
Håller med om det märkliga i att MSM inte rapporterat om detta än.

E.
E.
Gäst
16 december 2017 kl 08:39

Av detta hemska hoppas jag att det frö av hopp som Bechir sådde får gro och växa sig till ett stort och starkt träd. Han stod upp för de som blev attackerade av msm, han ville att vi skulle enas och ställa upp för varandra…det känns riktigt tungt idag. Vi har förlorat en riktig kämpe och vän.
Han var troligtvis den allra farligaste journalisten i Sverige och han var extremt “hal” för systemets marionetter p.g.a. att han var Palestinier. Det går liksom inte att stämpla honom som “rasist”, “nazist” eller dylikt och samtidigt behålla trovärdigheten. Han var väldigt intelligent och kvicktänkt. En karismatisk person. Jag kan inte tänka mig en värre fiende till eliten, ej heller en större förlust för oss, de frihetsälskande “alternativarna”.
Bechir Rabani, vila i frid!

David
Gäst
16 december 2017 kl 09:50

Bechir intervjuades i 2000-Talets Vetenskap nr 4/17 bara för någon månad sedan under rubriken “Det fria ordet är hotat”. Artikeln är nu gratis för alla på vår hemsida här: http://2000tv.se/artiklar/?id=83 Han har den senaste tiden angripits hårt efter hans granskning av MSM och Robert Aschberg. Han har bl.a. blivit uthängd av stiftelsen EXPO m.fl. som hyllare av nazism och judehatare. Han har blivit kallad högerextrem, böghatare, bedragare, psykopat, foliehatt, agent och husblatte. Nu död, 33 år, bara timmar efter att han skulle publicera ett videoavslöjande om makteliten? Vad är oddsen för det? Kommer polisutredningen att mörka? Kommer obduktionsrapporten att förfalskas? Se Bechirs 40 minuter långa granskande video om Aschberg och Aftonbladet m.fl. som lades ut på Youtube för bara några dagar sedan, med avslöjande fakta om Aschberg, hans bakgrund och bolagskopplingar: https://youtu.be/w4cJzKvKCfc. Vi får väl se hur länge den får vara kvar på nätet, men här följer Bechirs sista ord i filmen och några av hans sista ord i jordelivet: “Till er kära människor. Det är dags att börja engagera sig i samhället. Den här håller inte. Den här passiviteten i landet. Förtrycket mot arbetarna, de som sliter, vi som delar med oss. Det är vi som får lida för de besluten de fattar. Vi spelar inte alls i samma liga. Det är dags att vi enas. Det här landet håller på att gå under framför våra ögon … Det finns ingenting att vara rädd för. Kolla så enkelt det är. De är så lätt att få tag på. De är inga gudar. Det är bara att slå tillbaka. Så här har de hållit på genom hela historien. De har alltid förtryckt människor. Det går i arv. De är rädda för sina tillgångar. De skiter i samhället. De är rädda om sina arv och sin förmögenhet. De plundrar oss varenda dag medan vi sliter röven av oss. Om jag kan ställa till det för dem, jag som bara är en enda person – vad skulle då hundra andra kunna göra? Jag vill se mer handling! Jag är trött på folk som sitter hemma och skriver artiklar och skit. Visst det är ok, men vi är förbi det stadiet nu. Nu måste vi göra något. Vi måste ut och agera oss, ut och möta dem, ut och filma. Då finns det ändå lite hopp kvar, även om tiden börjar rinna ut nu. Lyssna på oss som kommer från länder som har… Read more »

Erik
16 december 2017 kl 10:05

Har man läst div anarkistiska, socialistiska och marxistiska tänkare om hur bekämpa kapitalism osv, tals det ofta om att skapa en stat i staten, lik maffian men på ideologiska grunder. Men då talar vi om en förtryckt opposition mot en kapitalistiskt högermakt som den är tänkt att bekämpa. Här ser vi hur en stat i staten smälter ihop med vissa delar av statens representanter. Människor är nog lite naiva i Sverige i sin syn på AFA och Piscatus osv. De är ekonomiskt oberoende med koppling till MSM. Ett prefekt upplägg för att sakta, sakta utmanövrera all opposition, inom partiapparater, inom statliga organ samt den fria medborgarejournalister. Det behövs en ordentlig debatt i msm om detta maktcentrum som agerar som en stat i staten. Det vi nu ser är nog tyvärr bara en början mot en totalitär utveckling.

Julius
Julius
16 december 2017 kl 10:17

Villa i fred Rabani. Jag beklagar sorgen för hela hans familj. En äkta martyr blev han men tyvvär martyrer kan inte hjälpa oss vidare i vårt kamp, det är vi som får ta upp stafett pinne från hans hand och föra vidare striden med alla medel som vi kan för att bekämpa exakt Mörkrätts Sataniska Makter som vill förstöra alla hälsosamma länder, bryta när deras folk och förslava hela världen. Jag tror inte heller på obduktionens resultat, och ja, man blir spyfärdig när MSM skriver ingeting om detta .

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
16 december 2017 kl 10:26

Jag hade inte sett filmklippet tidigare…. fan, det här är värre än jag har trott. Ändå har min uppfattning varit att det är väldigt illa! Och ang Aschberg, snacka om att jag fick ett uppvaknande där! Ett ruggigt sådant.
Men jag säger som Bechir Rabani; det är dags att vakna kära medborgare!… och jag har sagt det förut, men just nu blev det väldigt påtagligt.
Jag kommer definitivt att finnas vid Bechirs begravning för att hedra och visa honom respekt!

Ivan Björn
Ivan Björn
Gäst
16 december 2017 kl 10:30

De fåtal video jag såg med Bechir Rabani har skapat följande bild inom mig av denna person.

Bechir var en person som på ett sakligt, kärleksfullt och respektfullt sätt mötte dagens utmaningar i samhället genom att bemöta de som försökte tysta ner andra.

I det stora NWO spelet är Robert Aschberg också ett redskap som ska pusha Sverige närmare NWO målet och han behöver inte ens vara medveten om det.

Därför var Bechir Rabanis arbete extra viktigt för att vara en väckarklocka för oss alla.
Jag hoppas att med Bechirs anda kommer vi att bemöta våra ”motståndare” sakligt och samtidigt med värme från vårt hjärta precis som Bechir gjorde.

Kim Lundgren
Gäst
16 december 2017 kl 11:16

Denna video lades upp nyss – passa på att se medan den finns!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
16 december 2017 kl 12:38

MSM försöker tiga ihjäl denna händelse och Bechirs utmärkta jobb med att dra ner byxorna på det korrupta etablisemanget. Det är uppenbart att de spelar med i detta fula nätverk som Bechir beskriver mot bakgrund av att de ännu inte nämnt att Bechir är död.
Tyvärr kommer de inte att lyckas… det är försent att stoppa den folkrörelse som nu håller på att växa fram. En folkrörelse som insett att det bara är att kasta skygglapparna och fejsa den obehagliga sanningen.

Kim Lundgren
Gäst
16 december 2017 kl 12:58

Vet ej, Torbjörn.

Black Lion
Black Lion
Gäst
16 december 2017 kl 13:23

Bechir Rabani besökte Robert och Charlotte hem med 4 dagar inan hans död. De vilde inte prata med han. Rabani filmade besöket och AnonymousWorldLegionCouncil har filmen. Vilken vill detta bara ska kontakta oss. MVH Black Lion Awlc Team

Black Lion
Black Lion
Gäst
16 december 2017 kl 13:29

Filmen som är Laddat up av AnonymousWorldLegionCouncil är första version kortare med 10 min som vi ladade up inan vi ska hitta den Originala fersionen med Rabani Komment i början av filmen. Andra fimen ska bli up snart idag updated med hans besök hem till Robert. Tack for allt! Mvh BlackLion AWLC Team

per
per
Gäst
16 december 2017 kl 13:45

Nej, så kan det väl inte vara, den här informationen är ju samma som det vi fick till oss i Ashberg: Ett annat ansikte.

Man har kanske lagt beslag på det nya Aschberg-material som Bechir flaggade för och nu skall allmänheten luras tro att Aschberg vs Bechir är just det materialet.

En Stella
En Stella
Gäst
16 december 2017 kl 14:10

Bechir har inte tystats genom sin bortgång. Tvärtom! Nu är megafonen på högsta volym. Underbara Bechir fick sista ordet trots allt.
Tack för att jag fick se din utveckling och ödmjukhet.
En Stella

per
per
Gäst
16 december 2017 kl 14:53

Bechir Rabani 1984-2017:

“Den här gången är jag säker på att de kommer att koka ihop någonting som ska sätta mig på plats och som skall skrämma iväg mina följare. För att behålla makten över yttrandefriheten så måste Aschberg statuera ett exempel av mig, så att ingen annan arbetare någonsin skall våga närma sig härskarklassens revir”

“Män som mig har alltid bekämpat män som Aschberg. Det är vår plikt att fortsätta kampen för samhällets hjältar, arbetarna”.

https://www.youtube.com/watch?v=dxMoNU5M5ss (7 minuter långt prat om vad Bechir skrev på sin facebook-sida i början av december)