Julian Assanges Twitter-konto stängt strax innan Clinton-avslöjande

publicerad 25 december 2017
- av NewsVoice
Julian Assange - Foto: Dartmouth Films
Julian Assange - Foto: Dartmouth Films
Bild: Julian Assange, 2016 – Foto: Dartmouth Films (dartmouthfilms.com)

Uppgifterna är ännu få, men Julian Assanges Twitter-konto är stängt och det sker strax innan Assange lovat släppa ny information som kan få Hillary Clinton i fängelse, enligt uppgifter. CBS News bekräftar att kontot är stängt eller raderat.

Assange sägs ha ett parallellt konto på Gab. Där lades för två veckor sedan ut ett läkarutlåtande som påstås visa att Hillary Clinton redan 2013 hade allvarliga symptom på demens. NewsVoice kan inte med 100% säkerhet befästa att Assange-kontot på Gab verkligen är styrt av Julian Assanges personligen.

På kontot uppges:

“@Twitter just deleted this tweet with no explanation as to why. I’m posting it again. Please retweet! Leaked medical documents show @HillaryClinton was diagnosed as having early-onset Subcortical Vascular Dementia in mid-2013.”

För en vecka sedan statusuppdaterade Gab-kontot “RealAssange” att han lagt upp en GoFundMe-sida med syftet att stödja yttrandefrihet, men kontot är avstängt.

För tre timmar sedan postades en uppdatering på Assange-kontot med orden:

“His name was Seth Rich. 
Merry Christmas Hillary Clinton.
http://wlsearch.tk/” 

Länken går till en sida om den mördade Seth Rich som läckte känslig information om Hillary Clinton. Det råder delade meningar om Rich var källan dessa känsliga mail.

I en intervju med holländsk TV antyder Julian Assange att Seth Rich var Wikileaks källa inom DNC. Att man utlyst en belöning på 20000 dollar för information om mordet är ett starkt bevis för att så är fallet. Seth Rich arbetade på högkvarteret för det demokratiska partiet (DNC).

CBS News bekräftar idag att Assanges officiella Twitterkonto är raderat och konstaterar att ett alternativt Twitter-konto för Assange även det raderats eller stängts ned.

“The official Twitter account of controversial Wikileaks founder Julian Assange — @JulianAssange — isn’t showing up.”

“An account purporting to be an alternative Assange account was claiming Twitter had deleted his official one ahead of a blockbuster story he’s preparing to break. There was no confirmation that Assange was authoring that alternative account — and that account has now been suspended by Twitter.” – CBS News, “Julian Assange’s official Twitter account not appearing”

Nu sprids uppgifter på nätet om att polisen gjort en razzia på Wikileaks kontor.

Twitter-konton (idag stängda) relaterade till Julian Assange:

NewsVoice återkommer när mer fakta kommit fram.

Text: NewsVoice

Relaterat