Julian Assanges Twitter-konto stängt strax innan Clinton-avslöjande

9
Julian Assange - Foto: Dartmouth Films
Bild: Julian Assange, 2016 – Foto: Dartmouth Films (dartmouthfilms.com)

Uppgifterna är ännu få, men Julian Assanges Twitter-konto är stängt och det sker strax innan Assange lovat släppa ny information som kan få Hillary Clinton i fängelse, enligt uppgifter. CBS News bekräftar att kontot är stängt eller raderat.

Assange sägs ha ett parallellt konto på Gab. Där lades för två veckor sedan ut ett läkarutlåtande som påstås visa att Hillary Clinton redan 2013 hade allvarliga symptom på demens. NewsVoice kan inte med 100% säkerhet befästa att Assange-kontot på Gab verkligen är styrt av Julian Assanges personligen.

På kontot uppges:

“@Twitter just deleted this tweet with no explanation as to why. I’m posting it again. Please retweet! Leaked medical documents show @HillaryClinton was diagnosed as having early-onset Subcortical Vascular Dementia in mid-2013.”

För en vecka sedan statusuppdaterade Gab-kontot “RealAssange” att han lagt upp en GoFundMe-sida med syftet att stödja yttrandefrihet, men kontot är avstängt.

För tre timmar sedan postades en uppdatering på Assange-kontot med orden:

“His name was Seth Rich. 
Merry Christmas Hillary Clinton.
http://wlsearch.tk/” 

Länken går till en sida om den mördade Seth Rich som läckte känslig information om Hillary Clinton. Det råder delade meningar om Rich var källan dessa känsliga mail.

I en intervju med holländsk TV antyder Julian Assange att Seth Rich var Wikileaks källa inom DNC. Att man utlyst en belöning på 20000 dollar för information om mordet är ett starkt bevis för att så är fallet. Seth Rich arbetade på högkvarteret för det demokratiska partiet (DNC).

CBS News bekräftar idag att Assanges officiella Twitterkonto är raderat och konstaterar att ett alternativt Twitter-konto för Assange även det raderats eller stängts ned.

“The official Twitter account of controversial Wikileaks founder Julian Assange — @JulianAssange — isn’t showing up.”

“An account purporting to be an alternative Assange account was claiming Twitter had deleted his official one ahead of a blockbuster story he’s preparing to break. There was no confirmation that Assange was authoring that alternative account — and that account has now been suspended by Twitter.” – CBS News, “Julian Assange’s official Twitter account not appearing”

Nu sprids uppgifter på nätet om att polisen gjort en razzia på Wikileaks kontor.

Twitter-konton (idag stängda) relaterade till Julian Assange:

NewsVoice återkommer när mer fakta kommit fram.

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
30 december 2017 kl 17:15

@Per Nordgren
Det var en intressant debunking av Assange, eftersom jag blivit smått förälskad i läckorna. Jag ska ge mig på de texterna och göra en översättning och analys av uppgifterna.

Per Anderson
Per Anderson
Gäst
29 december 2017 kl 08:54

Jag är fortfarande inte övertygad om att Julian Assange och Edward Snowden är äkta sanningssägare. Dom kan mycket väl vara “shills”. Det mesta som dom avslöjat har varit offentligt tillgängligt innan.

Även att Julian Assange hävdar att det officiella narrativet av hur 9/11 genomfördes är korrekt, ställer stora tvivel på hans genuinitet.

http://theglobalelite.org/wikileaks-is-a-rothschild-operation/
http://theglobalelite.org/wikileaks-big-dangerous-us-government-con-job/

Bo Sonnsjö
Gäst
28 december 2017 kl 10:32

@JulianAssange tycks väcka skräck och fasa överallt – jorden runt!

Hur mycket har inte våra ledande politiker undanhållit för oss “vanliga” – oavsett vilket land det än råkar gälla! Nya lagar instiftas tydligen nu i allt snabbare takt – förhindrande att myndigheter jorden runt i allt snabbare takt skall bli fullständigt avslöjade/avklädda … Att de i grunden inte längre förtjänar att få styra över “folket” ….

Viveca Lammers
Gäst
26 december 2017 kl 22:32

Jag lade denna länk som kommentar under ett annat inlägg om Assange på Fb. Men min länk (dvs min kommentar) försvann snabbt och i stället kom detta: “Din kommentar har markerats som spam.”

Torbjörn Sassersson red.
Admin
25 december 2017 kl 16:46

Wikileaks den 19 dec 2017:

Källa: https://twitter.com/wikileaks/status/943558084940763137

Torbjörn Sassersson red.
Admin
25 december 2017 kl 16:18

Kontot https://twitter.com/julianassange var avstängt i förmiddags, vilket också CBS News konstaterade. Nu är det öppnat igen, men inte: https://twitter.com/realassange

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
25 december 2017 kl 16:04

Detta konto tycks vara igång.
https://twitter.com/julianassange

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
25 december 2017 kl 15:16
sten bjorsell
sten bjorsell
Gäst
25 december 2017 kl 13:24

Kanske dom utlovade 20000 drog in bevis för vilka som låg bakom mordet på Seth Rich?
Vi får verkligen hoppas att Assange lever!