Okunnig Karl Anders Lindahl angrep Saucedo – Cancer kan vara infektion

publicerad 14 december 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Danny Saucedo (foto Wikimedia), Karl Anders Lindahl (Nyheter25), Torbjörn Sassersson (NewsVoice), Stefan Whilde (privat foto)
Danny Saucedo (foto Wikimedia), Karl Anders Lindahl (Nyheter25), Torbjörn Sassersson (NewsVoice), Stefan Whilde (privat foto)
Bildkollage: Danny Saucedo (foto Wikimedia), Karl Anders Lindahl (Nyheter25), Stefan Whilde (privat foto) och Torbjörn Sassersson (NewsVoice).

REPLIK. Karl Anders Lindahl på Nyheter24 går till häftig attack mot artisten Danny Saucedo efter att denne lyft fram rön om kopplingen cancer och svamp. Studier visar att mikroorganismer finns i tumörer och det finns goda skäl att anta att organismer även kan orsaka cancer.

Text: Torbjörn Sassersson, uppd. kl 09:54, 15 dec

Vad som är beklämmande med Karl Anders Lindahl är att denne i egenskap av journalist använder plattformen Nyheter24 för att förstöra ryktet för Danny Saucedo. Lindahl verkar inte ha förstått vad journalistik handlar om. Nyheter24s redaktör borde aldrig ha låtit publicera Lindahls bägge artiklar som båda upprepar samma invektiv om Saucedo. Artiklarna “Därför är Danny Saucedos lögner om cancer livsfarliga” och “Danny Saucedo sprider lögner om cancer – får stenhård kritik” är exempel på näthat och ryktesförstöring på nätet. Hans artiklar visar prov på härskarteknik med text.

Argumentationen som Karl Anders Lindahl använder är tidstypisk för den svenska skeptikerrörelsens sätt att angripa meningsmotståndare. Argument handlar om att väcka starka negativa känslor hos läsarna. Objektet för projektionen är den anklagade, Danny Saucedo.

Karl Anders Lindahl:

“Att Saucedo sprider lögner och myter till 367 000 följare, varav många är barn, är ett skäl att bli upprörd.”

“Men värst är nog ändå att Saucedos slutsatser är ett hån mot alla som förlorat någon eller som själv drabbats av cancer.”

“Att Danny Saucedo nu talar om ”cancersvamp” som om han hade den blekaste aning om vad han snackade om är allvarligt och oansvarigt.”

“Det Saucedo gör är att öka legitimiteten hos låtsasläkare som skamlöst tjänar pengar på sjuka förtvivlade människors sista hopp. Danny Saucedo hjälper dessa skojare att sälja verkningslös medicin (medicin som inte ens skulle hjälpa mot faktiska svampinfektioner) och sprida sina lögner.”

“I värsta fall kan Saucedos lilla instagramäventyr riskera livet på hundratals människor. Det är faktiskt inte okej, och Saucedo borde veta bättre.”

“Saucedo menar nämligen att cancer orsakas av svampinfektion, något som skapat stor vrede hos hans följare.”

För att ytterligare skada Danny Saucedo försöker Karl Anders Lindahl att vända Saucedos följare i sociala medier mot honom. När Lindahl citerar selekterar han därför enbart de som är kritiska till Saucedo och han utelämnar alla de som är positiva. Lindahl lyfter även fram en akademiker, professor och bakteriolog Agnes Wold, som retweetar att: “Danny är lika usel sångare som cancerforskare”, ett uttalande av en pseudonym med en attityd som knappast gagnar den öppenhet som all vetenskaplig utveckling bör vila på. Varför nappar Agnes Wold överhuvudtaget på en sådan slamkryparkommentar?

Professor Agnes Wold retweet
Professor Agnes Wold retweet

Karl Anders Lindahl är politikredaktör på Nyheter24

Karl Anders Lindahl politikredaktör
Karl Anders Lindahl politikredaktör

Saucedo är inte läkare, men det är inte eller Lindahl. Skillnaden är att Saucedo endast tipsar om hälsometoder mot cancer efter att han gjort antagandet att försurande mat kan stimulera cancertillväxt, medan Lindahl däremot försöker spela rollen som vårdetablissemangets grindvakt på ett dogmatiskt sätt.


Sammanfattningsvis utnyttjar Karl Anders Lindahl tidningen Nyheter24 för att missbruka sin journalistiska gärning för att agera predatoriskt mot en enskild person i ett ämne som han själv inte behärskar (se begreppet predatorisk journalist).


 

En svensk hälsoprofil som försvarar Danny Saucedo är Stefan Whilde. Han menar att Karl Anders Lindahls uppfattningar om cancer helt saknar värde i hälsodebatten.

Stefan Whilde, foto: eget verk“Karl Anders Lindahl beter sig amatörmässigt genom att vara fördomsfull, partisk och dåligt påläst och kan därför inte kallas journalist.”

“Tänk om det är så att Danny har rätt? Cancer är kanske en svampsjukdom. Allt fler läkare och forskare är intresserade av denna ”myt”. Om cancer är en svampsjukdom finns det otaliga naturliga sätt att förebygga och behandla sjukdomen.”

Sakfrågan – är cancer svampinfektioner?

Det finns idag mycket skrivet om kopplingen cancer och mikroorganismer. Den “cancergåta” som forskningsindustrin ridit på i decennier, en lönsam industri i sig som slukar miljardbelopp, kan ha funnit sin lösning. Cancer kan orsakas av svampinfektioner och att tumörer kan innehålla mikroorganismer är redan vetenskapligt bevisat. Studier visar även att mikroorganismer kan orsaka sjukdomar i hjärna och nervsystem.

Jag har själv publicerat ett antal artiklar (se referenser) om dessa nya rön, artiklar om kunskap som visar sig ha funnits i äldre litteratur om sjukdomar och bot. Ny forskning och beprövad erfarenhet återupptäcker i viss grad gamla kunskaper om hur svulster och kräfta botades i äldre tider.


Det som sjukvården behöver är forskare som inte bara studerar genetik och kemo för att behandla cancer utan forskare som undersöker mikroorganismernas betydelse. De behöver finansiering och arbetsro.


 

Ute i samhället behöver cancerdrabbade ta sig friheten att testa alternativa metoder som inte är hälsoskadliga som strålning och cytostatika. Antalet räddade liv tack vare alternativa metoder ökar för varje dag. Det stressar “the cancer industry” och “the brain tumour market”.

Det som behövs är att forskningen får fortsätta förutsättningslöst utan störningar från destruktiva populister som Karl Anders Lindahl en person som tydligt saknar både kunskap och vett att förstå den vetenskapliga processen.

Notera till exempel att Lindahl inte kan redovisa en enda vetenskaplig referens som visar att Saucedo har fel. Det är förmodligen därför Lindahl istället använder text med våld. 

Text: Torbjörn Sassersson, hälsoskribent och naturvetare

Referenser

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Hoppas att Danny kommer få tillgången till dokumentärfilmen “Cancer och Mikrober” där kopplingen cancer och mikroorganismer i blodet speglas. Erik Enbys fynd stöds nämligen av forskare världen runt. Filmen har varit både i Hollywood, Indien, Italien och Bulgarien. En världsrevolution är på gång – kanske ett nytt paradigmskifte. En dag kommer Danny få vara stolt för att han var en av de första som vågade sig ut med sanningen.
  http://almanova.eu/trailer-cancer-och-mikrober/

 • Läste artikeln om Danny. Bra skrivet tycker jag. Däremot undrar jag varför man ska swisha om man tycker den är bra. En fundering bara.

 • Jag hakar på lite vad Ivan Björn skrev.

  Det är EN varelse, under många namn: om man kallar det microb, så har det olika stadier i sin livscykel och får då namn som tex virus bakterier och svamp. Länken mellan svamp och cancer är väldokumenterad.

  Pasteur som lanserade teorin att detta är “saker” som angriper människan utifrån såg instruerade sin familj att all hans forskning och dess resultat skulle gömmas undan efter hans död. Pasteurs sonson släppte ändå ut det 1975, och andra gick igenom det och har skrivit böcker, och Pasteur var en nolla, en som stal andras forskning och han var en kriminell.

  Béchamp forskade fram att det var EN varelse, eller kalla de för microb. Andra, såsom Gaston Naessens, Gunther Enderlein, Royal Rife, Antoine Béchamp, och andra har också bevisat det och motbevisat Pasteur. Modern medicin vet också att dessa patogener kan förändra sig.

  Béchamp som var samtida med Pasteur visste att “varelsen” i sig inte var det farliga eller det som gav sjukdom, utan det var dess omständigheter, miljö, cellerna, och blodet. Pasteur fuskade, och förde inte bara över bakterien/viruset/microben, utan även blod det fanns i – på så sätt kunde det spridas – men han fick det att se ut som om microben spred sig, och sjukdomen spreds.

  Men det är den inre miljön som gör att det “transmuterar”, det kallas också för pleomorphism – och ger sjukdom – för människan är sjuk, hennes inre miljö. Pasteur var en bluff och han har inte upptäckt något. Tvärtom, genom honom har vi utsatts för förstörelse av viktiga enzymer mm i mat, och maten vi äter gör oss då sämre…

  Pasteur erkände på sin dödsbädd, ungefär “… miljön var allt, microben inget…”.

  Man menar att alla människor har dess mikrorganismer som “frön” i sig, men de ligger där i stillhet, oaktiverade, tills omständigheterna passar dom, då framträder de.

  Rife skapade instrument för att kunna se detta i vävnaden för 100 år sedan. Idag kan man inte det, för elektronmikroskop förstör och dödar dessa varelser. Även Gaston Naessen tog fram fantastiska instrument för att se dessa “partiklar”/varelser. Med Rifes instrument kunde man se dessa levande, och hur de transformerar sig och skapar tumör. Gaston Naessen säger att dessa “somatids” är oförstörbara, man kan inte ta död på dom, vare sig med värme eller kemikalier. Han menar då också att de överlever “värdens” kropps fysiska död – det innebär att dessa “partiklar”livs “rot” är “djupare” än det vi ser som fysiskt, det är mer “sub”. Vad säger man i östern? Att det hör till “värden”, och det är det enda man tar med sig till nästa liv, alltså till nästa inkarnation, och man kallar dessa “partiklar” för karma, eller svart karma.

  Béchamp benämnde dessa mikroskopiska liv som microzymas, Gaston Naessens kallade dom för somatids, och Gunther Enderlein kallade dom för protits.

  När det relateras till candida och svampform så kan de bli tumörer och cancer.

  Här kan man läsa lite om Naessens och se en bild på “väsendets” omvandlingsstadier:
  https://drbradcase.wordpress.com/tag/somatids/

  Mer:
  http://customers.hbci.com/~wenonah/gif/somatid.jpg

  Erik Enby har allt stöd från seriösa forskare sedan lång lång tid, genom vad de tex påvisat av hur dessa väsen finns i blodet, och hur de byter skepnad.

 • Ivan Björn 14 Dec, 2017 at 22:5

  Erin Enbys studerande i mikroskop av sjuklig mikroorganism-tillväxt i blodet vid intag av viss föda är intressant. I ena stunden friskt blod, efter intag av viss föda blod som en trögflytande gröt.

 • @Ivan

  Du tar upp intressanta sammanhang.

  Svamp, bakterier, virus är en väsentlig del av vår fysionomi. Hos en frisk människa interagerar dessa mikroorganismer med kroppens celler i ett förunderligt samspel, men när obalans / sjukdom uppstår kan dessa skenbart oberoende livsformer vända sig mot människans organism och påbörja en nedbrytningsprocess som är enormt destruktiv.

  Du nämner också Hamer. Ryke Geerd Hamer är en av de viktigaste teoretikerna för att närma sig förståelsen av cancer och psykiska negativa tillstånd, så som jag ser det.

  Förhoppningsvis görs vidare framgångsrika efterforskningar i dessa fotspår.

 • Hej Torbjörn.

  Hittills pratas det alltid om att i samband med sjukdomar hittar man svamp, virus eller bakterier. I marketings syfte väljer man en bakterie, virus eller svamp med det bäst klingande namnet och de andra delarna lossas man inte om.

  För att råda bot på detta skulle det vara intressant att veta vad en människa egentligen består av i friskt tillstånd. Jag har redan läst någonstans att en människa består till största delen av bakterier, virus och svamp och till en ganska försvinnande del av gener som styr hur kroppen ser ut.

  Genom boken Tro, dogmer och biologi får vi veta att det är vår avsikt som styr vårt liv/hälsa genom det som kallas Epigenetik liksom genom dr. Hamers egna erfarenheter av cancer och varför den uppstår.

  Mina slutsatser är att om det är så att en människa består till större delen av svamp, bakterier och virus, så är det hennes syn på livet och tillvaron som styr om balansen i hennes kropp rubbas och förorsakar att vissa mikroorganismer förökas och skapar obalans som i sin tur skapar sjukdom (Läs Anita Moorjanis bok ”Döden gav mig Livet” https://newsvoice.se/2014/07/21/anita-moorjanis-seger-mot-cancer-med-alternativmedicin-bokrecension/ ). Vi får heller inte glömma vatten som människan består av och som programmeras med våra tankar. https://newsvoice.se/2016/08/29/kontroversiellt-antar-vatten-egenskaper-som-speglar-medvetandetillstand/

  Dagen journalistik vill att vi uppfattar omgivning som fientlig och farlig där vi måste skydda oss mot farliga osynliga fiender som lurar runt hörnet och bara väntar på att anfalla. Lösningen är prevention i form av vacciner och kemiska piller som ska skydda oss från den ”fientliga miljön”.

  Raka motsatsen till det jag skrev ovan och som antyder en annan bild av verkligheten där slump och dåligt öde är uteslutet. Där hela processen ligger hos var och en av oss och våra trossatser.

 • Alltid lika tråkigt att läsa om hur dessa grindvakter förstör livet och vardagen för folk som
  ha en annan uppfattning än de kapitalstyrda forskarna.
  Man kan ju undra om Lindhal har skrivit detta på eget initiativ eller om han fått
  sig uppdraget tilldelat.

  Kan bara tillägga att dom i min närhet som fått och avlidet i cancer i samtliga fall varit rökare och/eller
  riktiga “sockerfrossare”. Kemterapi o strålning har i inget fall av de jag känner till varit botat som jag tror
  svamptillväxten. I ett fall fick en närstående uppmaningen att fortsätta sitt sockerintag om hon
  kände sig gladare av godis ingen av de jag känner fick någon rekommendation att ändra kostvanor.
  Då någon hänvisar till “Vetenskap o beprövad erfarenhet” inom sjukvården bör man se sig om efter friskvårdare
  istället.
  Silvervatten som är lika tabu räddade mitt ben och förmodligen livet på mej då jag fått sjukhussjuka
  i benet efter operation.

 • Läkarna i gamla östblocket ger sina patienter PREBIOTIKA favoritfödan för alla de goda bakteriestammarna som heter Inulin / fruktooligosackarider. Dessa tillväxer nere i grovtarmen och tränger undan dem som avger skadliga ämnen, tömmer tarmfickor där gammal jäsande mat kan leda till cancer. Topinulin aktiv heter denna som också finns i Sverige sedan 10 år. Det är koncentrat av särskild jordärtskocka + jod och krom. Tarmfloran avgiftas och nybildas med övertag av de goda stammarna. >Tarmfloran med dess mikrober styr allt som händer i kroppen. Från tarm till hjärna och allt där emellan. Det har varit mängder av ny forskning om detta presenterats senaste månaderna i många medier. Läs här från användares erfarenheter:
  http://www.aktivsyn.se/referenser.html
  http://www.aktivsyn.se/men_prod.html
  Frågor: info@aktivsyn.se
  Återförsäljare sökes för övrigt för denna och andra produkter. Alla GMP certifierade.

 • Så bra text, Torbjörn. Du gör verkligt bra grejor för Sverige, inte många andra som har nåt vettigt att sätta emot MSM.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *