QAnon – Vad du behöver veta om läckan, Google, Clinton

10

NOTERAT. I detta inslag från RT spekulerar den politiska analytikern Michael W. Lebron (Lionel) om internetfenomenet QAnon. Vissa menar att denne person eller grupp är en läcka inom USA:s ledning. Etablissemanget försöker avfärda genom mediatystnad eller förlöjligande.

Michael William Lebron (1958-) alias Lionel är en amerikansk politisk analytiker, advokat, författare, radioveteran och politisk ateist.

QAnon påstår att Eric Schmidt den nu avhoppade VD: för det amerikanska holding-bolaget Alphabet Inc, ett multinationellt konglomerat som är moderbolag till bla Google, är länkad till Hillary Clintons valkampanj 2016. QAnon hävdar att Eric Schmidt var ansvarig för utvecklandet av Clinton-kampanjens datorteknologi med hjälp av Google. Det kan betyda att Google var involverat till fördel för Hillary.

Eric Schmidt hoppade av som VD för Alphabet i samband med att Trump slog fast en exekutiv order (21 dec) om att alla personer som är involverade i brott mot de mänskliga rättigheterna får sina tillgångar frysta.

Dessa händelser försöker nu många koppla ihop i olika samband. Andra menar att sambanden inte finns och är forcerade. Medan spekulationerna pågår läcks ny “information” och personer i högt uppsatta positioner tycks göra oväntade karriärsdrag medan mainstream media avvaktar.

Affärstidningen Forbes rankade 2017 Schmidt till den 119.e rikaste personen i världen med en privat förmögenhet på 11,1 miljarder dollar.

QAnon

Q även kallad Qanon är ett kryptiskt internetfenomen som kan vara en person eller en grupp som ställer frågor och lämnar insider-information. Vissa tror att QAnon är en person inom amerikansk underrättelsetjänst andra att det kan vara en person inom Trumps administration. Etablerade medier vägrar i princip att omnämna QAnon, kanske mest för att medierna inte kan avgöra äktheten i den information som sprids i namnet QAnon.

QAnons första postningar skedde på internetforumen 4chan och 8chan i oktober 2017. Den 31 oktober postades inlägget “Bread Crumbs – Q Clearance Patriot” på 4chan som bestod av ett antal retoriska frågor (nedan) som kan associeras till amerikansk politik och POTUS (President of the United States).

Text: Torbjörn Sassersson

“Bread Crumbs – Q Clearance Patriot”

Qanon- (q-anon) Bread crumbs
Qanon Bread crumbs
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
9 januari 2018 kl 14:31

Här berättas varför Q anon skriver i gåtor. Dator algoritmer kan inte spåra gåtor!
https://imgur.com/a/DTeK7

Rascasse
Rascasse
Gäst
30 december 2017 kl 20:33

@Henke
Många Tack! Väldigt pedagogiskt förklarat i din länk. Börjar hända saker. Om kabalen är på väg ned vad kommer ske i dess dödsryckningar? Kan ett storkrig vara i antågande? Korea pekas ut, efter vinterolympiaden. Håll i hatten, stormen tycks vara i antågande. Under tiden växer det kollektiva medvetandet om vad som sker. Spännande, låt oss hoppas att militären inte låter sig styras av kabalen.

gräsrot
gräsrot
Gäst
30 december 2017 kl 20:16

Kul Torbjön att du skriver om detta. Fick själv upp ögonen på Q genom signaturen “Anastasia Romanov” och kommentaren ” Följ sajterna 4chan och 8chan
Följ hashtaggarna på Twitter:
#QAnon
#FollowTheWhiteRabbit
#TheStormIsHere
#DrainTheSwamp

https://mobile.twitter.com/hashtag/QAnon?src=hashtag_click

https://mobile.twitter.com/hashtag/FollowTheWhiteRabbit?src=hashtag_click

https://mobile.twitter.com/hashtag/TheStormIsHere?src=hashtag_click

https://mobile.twitter.com/hashtag/DrainTheSwamp?src=hashtag_click

Erik
30 december 2017 kl 20:15

Mikael: “Det är något i görningen helt klart. Man får sätta utrensningarna i Saudiarabien i relation till händelserna i USA, kanske var det i arablandet startskottet skedde och nu följer Trumps administration efter.”

Eller har de något med att USA öppnat för att stämma Saudiarabien för inblandning 9/11?

Mikael
Mikael
Gäst
30 december 2017 kl 19:45

Det är något i görningen helt klart.
Man får sätta utrensningarna i Saudiarabien i relation till händelserna i USA, kanske var det i arablandet startskottet skedde och nu följer Trumps administration efter.
Finns hur mycket rykten som helst alltifrån att allt är en bluff till att Hillary och Obama är förda till Guantanamo.
Sanningen ligger naturligtvis någonstans däremellan, försvarsminister Mattis gästade den kubanska enklaven den 21 denna månad som den andre i sitt ämbete. och dagarna därefter så landade ett x antal mindre flygplan där.
Hur normalt det är kan inte jag bedöma men skulle inte vara förvånad om ett antal mindre kända grabbar från Deep State redan sitter där.

Henke
Henke
Gäst
30 december 2017 kl 18:40

Tjena alla frihetskämpar!

Här är en länk med en bra förklaring på Q-fenomenet. Har själv följt detta sedan Oktober.

Rascasse
Rascasse
Gäst
30 december 2017 kl 15:30

Skulle tvärtemot behöva veta mycket mer om detta fenomen, har inte hunnit med i svängarna. Den förra deepthroaten under Watergate var ju planterad för att knäcka Nixon, inriktningen för denna Q är ju att stödja POTUS. Ja, det hela är ett mysterium eftersom min övertygelse sedan länge varit att allt vad politiker heter bara är megafoner och papegojor för de som sätter agendan inklusive det s.k. deep state. Om Trumps executiva order leder till att HRC blir ställd till ansvar för att ha försökt fejka valet 2016 utan att lyckas då skulle min andra favorit att Jan Helin drogs med i någon tafshistoria ligga i lä.

#notometoo
#notometoo
Gäst
30 december 2017 kl 15:12

Angående “Clinton-kampanjen” och involverade parter i svampen/träsket som Trump vill dränera så är ju überkommunisten George Soros bakom mycket, som han är överallt, såsom DIEM25 och Open Society osv osv. Han verkar också vara den hemliga finansiären bakom http//snopes.com – som ägnar sig åt faktagranskning”, host host… – och var till för att komma åt, ljuga och baktala Donald Trump inför valet, och efter. I denna svamp som Börje Peratt aldrig påtalar utan ser till att skydda den som till att dränera den, genom att vara en del i demonisering av Trump. så försvinner över sex miljoner barn spårlöst varje år. Hur används de av dessa mörka krafter? Antingen är man för att rädda oskyldiga liv, eller så är man emot det – pö om på så visar alla vilken sida de står på.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
30 december 2017 kl 14:50

Hm… intressant!